FLYTTAT NU!! :)

nu har jag flyttat och har sovit där i två nätter :) otroligt skönt. har haft besök av tjejerna den mesta tiden, men det är så otroligt lugnt och skönt att bo själv. har ju katterna som sällskap också :) får se om jag ska behålla dom eller om jag ska lämna tillbaka dom till mamma och patrik, dom luktar ju så jävligt. plus att dom klöser på soffan och grejjer ;/ sen är ju systeryster allergisk mot dom, så de är lite jobbigt för henne när hon kommer. och hon kommer ju trotts allt i första hand! :)<3 men iaf, idag händer följande: är just nu hemma hos mamma och väntar på att posten ska komma så att jag får min lön, ca 8150 kr :) sen ska jag ner på stan och luncha med linnea&linnea. sen måste jag förbi banken och sätta in pengarna, och sen till tandläkarn, efter det så blire hem till mamma och åka ut till ikea och inhandla lite möbler och sådär :) och ikväll blire att skruva ihop allt skit och sedan kolla på top model med flickorna? tror jag :) jag ska iaf se det. och förmodligen får man sällskap av dom, brukar bli så :) men aja, har varken data eller hemtelefon i lägenheten för tillfället. så om ni vill nå mig på något sätt så är det mobiltelefonen som gäller! :) 0735570055

NU ÄRE FEST!! :):)

ikväll äre dags för fest igen :) otroligt trevligt.
fullt ös, medvetslös. eller vad säger ni? :)
slå gärna en signal! ^


EGEN LÄGENHET IDAG! :)

idag flyttar jag till en egen lägenhet i villastan, fyfan va skönt :) ska snart börja packa ihop det sista, typ skor & jackor och sånt. sen har jag massa täcken och skit som måste packas ner också, just nu får jag nog med mig fyra styckna? haha. bara bra de, antar att jag kommer ha besök väldigt ofta. sen ikväll blire fest med tjejerna, vet dock inte om vi ska förfesta hos mig. vi får väl se hur långt jag har kommit i flyttningen och sådär! :D sen har jag inte hunnit köpt soffbord och sådär. så då kanske de inte är så kul ;/ men aja, de löser sig. själv vaknade man av sig själv för typ en kvart sen, halv tio. förstår inte vad de är för fel på mig, även fast jag är skit trött så kan jag inte sova. ;/ kroppen kanske ändå hade ställt in sig på att man skulle kliva upp tidigt efter allt jobb? måste nog vara nå sånt. eller så kanske de bara är på grund av allt liv i lägenheten. men men, kommer inte ha dator dom första dagarna i lägenheten. så om ni vill få tag i mig så får ni ringa mig på mobilen; 073 55 700 55! :) får dator om någon vecka typ. ni får hare så bra så länge (: kom gärna och hälsa på.

ny jacka? :)

jag ska nog lämna tillbaka min jacka som jag köpte i måndags, har hittat en ännu finare inne på carlings :) dock var den dubbelt så dyr, men jag känner att det är värt pengarna. för det är så många som har jackan från HM. den nya är i alla fall en skepparkavaj typ, räcker en bit över rumpan, men det är bara skönt när de blir kallt ute :) sen hittade jag en massa annat fint nere på stan. blir att shoppa lite på måndag :) måste verkligen ha lite nytt! typ en hel garderob. men kan ju ta lite i taget (; får ju en till lön, och den är ju på typ 7000 kr så den ska jag köpa kläder för :) mkt bra! men som sagt, får vänta tills måndag innan pengarna rullar in, ca 7700 kr  :) sen får jag 1000 kr till den första september. och sen fyller jag år den 11/9, så då får man förmodligen lite pengar också. sen den 27 sept och den 1 okt :) otroligt bra :D men pengarna kommer rinna ur mina händer som sand. har allvarliga problem med att spara pengar x) men dom är ju till att spenderas, eller hur? :)

BRUNETT, IGEN! :)

nu har jag varit hos frissan, satt där 2 ½ timme. så nu är jag korthårig :O eller det tycker ialla fall jag. men inte tilda och dom andra x) dom trodde inte ens att jag hade klippt mig :O vafan hon tog ju nästan 2 dm! sen blev det jätte mörkt också, med lite kopparfärgade slingor :) otroligt vackert. fick även lite lockar, men dom har redan gått ur, mitt hår är hopplöst ;/ sen fick ögonbryna lite färg också, så att de skulle passa in bättre :) men som sagt, det är ovant.

lägger in före & efter bilder sen :)
det är en stor skillnad om man säger så.

GRATTIS FANNY&EMELIE <3

idag har vi två födelsedagsbarn, den ena är Fanny Backman och den andra är Emelie Svedner :) båda är värda ett stort grattis :D<33 och jag hoppas att ni får en bra dag. GRAAAAAATTIS!! :D:D:D

image53image54





Första bilden: Fanny & Anna.
Andra bilden: Emelie.

sista helgen på lovet :(

jaha, då vare sista helgen på lovet. skolan närmar sig med storm steg. men kanske inte ska klaga eftersom dom flesta redan har börjat i skolan ;/ lider med er ska ni veta. aja, blev väckt sju imorse av att mamma skulle tvätta lakana som jag sov på ;/ sen kunde jag knappt somna om, tror att jag slummra till en stund med hunden. och lär bara säga att mina katter är jätte söta, andra dagen i rad som jag vaknar med en av dom under täcket brevid mig i sängen :) men iaf, ska ner på stan med linnéa idag. ska cykla ner vid halv elva hade jag tänkt :) så blire att leta lite kläder åt henne och sådär, sen klippa sig :) sen umgås lite till med linnéa, sen kalas hos emelie :) otroligt trevligt.^

fullt upp resten av lovet.

nu är det inte många dagar kvar på lovet, och jag kommer ha fullt upp resten av dom :)

torsdag: stan med syster, umgås med henne, baka med henne+elin&linnea.
fredag: stan med linnea, klippa/färga/slinga håret i 2 ½ timme, packa lite, kalas hos emelie, avsked av panna.
lördag: flytta till villastan (får hjälp av matildorna <3), festa på kvällen?, crusing.
söndag: flytta lite till, fixa i lägenheten, åka och handla mat. 


jaha, då var det igång.

idag satt jag i gummisnoddar mellan tänderna, så snart äre tandställning som gäller. läääskigt! : | bättre sent än aldrig, får intala mig det. kommer ha så ont i käften så kommer väl inte kunna äta på typ en vecka. bara rinnande, men felet är att jag varken äter yohgurt eller soppa. och inte fil heller för den delen ;/ så vettefan vad jag ska leva på under den veckan. typ vatten? :) eller nått sånt. men aja, två veckor kvar. lova att inte mobba mig? (A)


brämmen med wikman :)

igår till idag var jag i brämmen med wikman :) otroligt skönt att bara komma bort och slappna av lite. kollade lite på film, käkade gott och kollade på film :) men linnea var så jävla trött så hon somna jämnt.. men själv var man pigg som en lärka :) eller nått i den stilen. sen ställde vi klockan vid kvart i nio imorse, var skit trötta båda två :') tog ett tag att ta sig ur sängen. sen käkade vi lite frukost, städade, diskade och spelade yatzy :) tror att jag aldrig har fått så många yatzy någon gång :O MKT BRA ANNA! :) sen började vi traska mot tågstationen. var ju en bra bit, maybe 7-9 km :) stannade för att köpa glass också :) sen satte vi oss på plattformen och spelade ännu mer yatzy. mkt trevligt :) sen på tåget spelade vi lite till och väl hemma i gävle så gick vi hem till linnea och lämnade grejjerna och sådär :)

brämmen :)

är i brämmen, nås på telefon om du har tur :)
dålig sänning där ute, men alltid värt ett försök.
ska åka dit med cooooola linnea ;)
myche brach myche brach, som det heter på tyska^

tisdag

idag blire att träffa tjejerna på dagen och åka ut till brämmen med linnea på kvällen :) ska bli jätte skönt att komma bort lite. sen vet jag inte om vi ska flytta nå mer grejjer idag? visar väl sig :) har mobilen på utifall att det skulle vara nått :)

välkommen hem mathilda! :)<3

 
idag kommer mathilda hem från spanien :)
du är saknad kan jag berätta! :D<3
och det har ju hänt en del sen du åkte :)
ska bli kul att få se dig igen helt enkelt.

staden med fanny&bella :)

idag ska jag ner på stan med fanny&bella. alldeles för sällan jag träffar er nu :/<3 saknar våra minnen. men det ska iaf bli trevligt, blir att gå runt och kolla lite, sen gå och sätta sig och fika eller nått :) snacka lite skit och sådär ;D haha :) sen när jag kommer hem ska jag hjälpa mamma&patrik att fortsätta att flytta :) så att de blir klart någon gång. jag vill ju flytta nu på än gång! ;D jag och mina katter :) dom bråkar för mkt med alvar (hunden) så kan inte ha dom här hemma. dom är ju fan livrädda, just nu ligger en av katterna i garderoben och den andra här på skrivbordet med mig :) hunden ligger därimot och sover med mamma.


ny jacka =)

image46
ska köpa en ny jacka idag tror jag :)
blir nog denna från H&M.
även fast många förmodligen kommer ha den.
annars blire en svart från JC, också jätte fin.

sthlm =)

har ju glömt att berätta om sthlmsresan i lördags :) jag, tilda & mattias åkte ju till sthlm med halv tre tåget. var framme runt tjugo i fem :) då gick vi och käkade lite korv, sen begav vi oss mot scenen och allt. grymt mkt folk, och det tål inte riktigt tilda. så hon var på dåligt humör på hemvägen. men förstår henne ;/ vi hann iaf se frida, million stylez, bounce m.m. :D otroligt trevligt.  kom hem till gävle runt halv elva.

fullt hus.

här äre sånt liv att man inte kan sova ;/ är ju så lätt väckt dessutom. sen har man ju hunden som jagar dom stackars katterna och barnen som skriker. så jag är skit trött just nu, ska väl försöka somna om. vid sånna här tillfällen så längtar man efter en egen lägenhet! :) skönt att man flyttar snart.

söndag

idag äre söndag, hade en full linnéa på besök inatt :) var ju i sthlm igår, sen åkte vi hem till elin och satt där och hade de allmänt trevligt :) åkte även ner på stan en sväng med angelica :) gick från hemsta till aberg, hamnade i diket när vi försökte cykla x) lite kul faktiskt. och idag har jag umgåtts med linnéa, vi har varit ute i valbo och kollat på grejjer till lägenheten och sådär :) gud vad jag längtar. blev ju tveksam på hur jag skulle göra när jag snackade med fia, men mamma övertalade mig att de skulle fixa sig :) så då tackar man ju inte nej till en egen lägenhet plus två katter :) kan tänka mig att man inte kommer få många nätter för sig själv, nått inneboende hela tiden. men de är lika bra, så tomt om man är själv. förutom katterna då :) men aja, nu sitter jag här och dricker the :) otroligt gott. har varit och käkat pizza idag med tjejerna också, fortfarande mätt. sen har jag varit på kalas i bomhus, syster fyllde 11 :) grattis.

EGEN LÄGENHET! :)

JAG SKA FÅ EGEN LÄGENHET I VILLASTAN!! :)
FLYTTAR OM NÅGON VECKA!! :D:D:D:D:D


VILKEN MOBIL? :)

image39image40image41image42
Samsung G600     Sony Ericsson W960i           Sony Ericsson K850i

image43 image44image45
Sony Ericsson K770i Sony Ericsson W910i         Samsung U600 röd


som ni ser så har jag några att välja mellan. men det är ingen förutom Samsung U600 som har kommit ut ;/ men det kanske är värt att vänta på dom andra? vad tycker ni? och vilken skulle ni ha köpt om ni var mig? :)

men just nu står jag och väljer mellan dom tre på övre raden. dom är lite bättre när de gäller kamera och minne :) den till höger och den till vänster har 5 Megapixels kamera, och den i mitten har 3,2 Mp. men då har den dock ett minne på 8 GB :)

men som sagt, det mesta hänger på när dom kommer ut och hur mkt dom kostar. hade tänkt spendera mellan 3000-5000 kr på en bra mobil. :) ni kanske ha förslag på någon annan mobil? mina krav är bra kamera och gärna stort minne.

det var som tilda sa igår, fyfan va bortskämd man är egentligen om man letar en mobil för upp till 5000 kr. det är ju rätt mkt pengar när man väl tänker efter, och man kan göra mkt kul för dom. men själv tycker jag att de är värt det, för min mobil är ju några år gammal? ;/ har haft den i tre år nu tror jag. måste vara nått sånt ;/ så det är verkligen dags för nått nytt :) så kom gärna med åtsikter! skulle behöva lite hjälp att välja :D (är ju inte så duktig på det, får alltid beslutsångest)

BOUNCE!! :)

image36

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS ATT VI ÅKER!! :)

shoppinglista:

  • Två par Shorts från H&M = 396 kr
  • Jacka från H&M = 598 kr
  • Jacka från JC = 895 kr
  • Klippa/Färga/Slinga håret = 900-950 kr
  • Skor från Din Sko = 480 kr
  • Jeans = ca 1000 kr
  • Sprayfärg till målningen = ca 600 kr
  • Mobil = ca 3500-5000 kr
  • Present till tilda, emelie och mathilda = 700 kr

Sen ska micke ha 400 kr, och mathilda 100 kr. allt detta ska jag köpa den här månaden? hur ska det gå ihop :/ har ingen aning. får ju bara 7500 kr ;/ kanske inte så bara och bara. men som ni ser så är det en hel del grejjer. men de får lösa sig på nått sätt :) fyller ju år snart, plus att jag får studiebidrag & en till lön :) men jag ska ju till london, så lär ha pengar till de också ;) då jävlar blire att shoppa.


inge mer jobb :)

igår var sista arbetsdagen :) så jävla skönt. dessutom vare rätt slappt igår :) mkt rast och fika. jobba till 12, och innan jag sluta så kom asta ner till mig och sa att hon skulle visa mig nått. då trodde jag att jag skulle få skäll eller nått, men icke. vi gick in på carinas kontor och så stog dom där med en present i händerna :) så söta :D fick typ hudlotion, handcreme & showercreme som luktade oliv :) jätte snällt av dom.  


<3

Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.


sthlm igår, och idag? :)

var i sthlm igår med tilda, vi kolla lite på dans och sådär :) va så jäkla mkt folk. kan gissa på att de är ännu mer idag ;/ dom flesta var iaf jätte duktiga igår ;D fanns några undantag, amatörer säger jag bara :) men idag äre the voice som gäller, och BOUNCE! :) lär fixa lite pengar, men annars så äre lugnt. skulle vara skit kul att åka :)


bomhusbo innan månaden är slut! :)

flyttar till bomhus inom snar framtid, eftersom patrik och pontus ska flytta in hit innan månaden är slut. så flyttar jag till pappa samtidigt :) kom på värsta grejjen idag, ska ju självklart göra en graffittimålning på en av väggarna i mitt rum. hade ju tänkt att ha en fond vägg, men roligare med nått annorlunda som ingen annan har :) så då frågade jag johan om han kunde ställa upp, och snäll som han är så gick han med på de utan några problem :) så nu ska han göra en målning och så ska jag bestämma färger osv. mkt bra :):)

Scones & te med ella :)

fick besök av ella idag, vi bakade scones och drack te :) jätte gott. sen kolla vi lite på vänner och sådär :) otroligt trevligt.

[1] - arbetsdag kvar! :)

nu äre bara en dag kvar. fyfan va skönt :) va helt död idag på jobbet, skyller på tjejerna. så åkte hem och sov efter, vakna vid fem. nu ska ella komma hit så ska vi baka scones och dricka the :) otroligt trevligt. och förmodligen blire väl en film eller nått. ring om ni vill nått :)


grillning med elin&linnea :)<3

nu är elin & linnea på väg hit, så ska vi gå och grilla lite :) ska bli jätte mysigt. får se vart vi tar vägen, men nått mysigt ställe lär det ju finnas tycker jag? annars kanske vi tar en promenad upp till hemlingby :) tänk att det alltid är trevligt att umgås med er <3 tur att ni finns. frågan är bara om jag lämnar er eller inte? kan verkligen inte bestämma mig. men allt blir så jobbigt om jag skulle flytta, så jag vet inte ;/ kanske flyttar till pappa i bomhus, och sen får jag väl se till att besöka falun lite oftare helt enkelt :) men de visar sig, lär väl bestämma mig snart antar jag.

[3] - arbetsdagar kvar!

ytterligare en arbetsdag avklarad. nu äre inte många kvar :) skönt. sen direkt efter jobbet på fredag åker jag & tilda till sthlm? hoppas på det iallafall :) annars blire nån form av middag med tjejerna i helgen och party såklart :) typ fira sista helgen innan skolan och sådär :) får se vilket tema vi hittar på? det var snack om djur eller balett xD haha. men de visar väl sig. några dagar kvar tills dess :)

BOMHUSBO? :)

blir nog bomhusbo inom snar framtid :) skiter nog i falun. skulle varit skit kul att flytta dit, men känns som att det inte är värt det. stannar här i gävle med alla vännerna istället, kan åka till falun och hälsa på ändå :) eller tror iaf att jag kommer göra så, har inte bestämt mig fullt ut ;/ men de visar väl sig.

[4] - arbetsdagar kvar!

gick bra på jobbet idag, märks att semestern är över och folk börjar komma tillbaka :) trevligt med lite folk tycker jag. men nu äre bara fyra dagar kvar att jobba :) så jävla skönt.

snart kommer favoritflickorna och ska mysa med mig <3 tur att man har er. 

GRATTIS MATHILDA PÖLLÄ! :D<3

image38

IDAG FYLLER MATHILDA PÖLLÄ 17 ÅR, STORT GRATTIS TILL HENNE :) SAKNAR DIG OTROLIGT MKT, SÅ NU LÄR DU KOMMA HEM <3
SES NÄSTA VECKA VÄNNEN :)

slut med det roliga.

då va cityfesten slut, och skolan närmar sig. har inte hunnit skrivit så mkt på dom senaste dagarna för att det har hänt så mkt annat :) faluborna kom ju i fredags och åkte hem idag, jävla stjärnor säger jag bara, otroligt trevligt att ni kom iaf :D hade så jävla kul igår kväll/imorse, inte skrattat så mkt på länge. franklin & niklas får för sig att dom ska köra en svepar tävling på en sjuttis vodka. "hårda" franklin svepte i sig 2/3 av spriten. medans niklas tog resten. efter det va dom aspackade båda två. och "hårda" franklin var inte så hård längre, han spydde en hel del x) och niklas var avundsjuk för att han inte kunde spy x) men kul vare :) vid halv fem gick jag tilda och friid in för att kolla på film, you got served, somnade runt 6 imorse :) men det var så jävla kallt så jag vaknade kl 9. fan, då va man bra trött. men gick fan inte att somna om ;/ så då vare ju bara att kliva upp då :D försökte få liv i resten. men de var ju några som var lite slitna sen igår :'D men runt tolv åkte vi in till stan för att dom skulle gå och käka på los sambreros och eftersom de var deras sista dag så följde jag och tilda med som sällskap :) alla var smått trötta kan jag berätta. sen gick deras tåg tjugo över två, och då vare bara att säga hejdå. kanske ses nästa vecka? vem vet. sen har jag och tilda blivit utelåsta, somnade på altan i några minuter, åkt och handlat mat för att sedan laga tacos, kollat på tv, kollat på film med hennes pappa & mattias, och sen åka hem. nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorrn ;/ fyfan. men sista veckan nu :)

gårdagens citat;
Niklas: Har ni salt eller sötvatten i Gavleån?
Tilda: Inte fan vet jag, vadårå?
Niklas: För jag kan inte bada i salt vatten, för jag hatar makaroner med salt x)

tänk att gårdagen blev rätt lyckad trotts allt, blev ju dock besviken på vissa. men de orkar jag inte bry mig om just nu, tillbringade kvällen med älsklingstjejerna och falun <3


taggad till tusen, men stressad som fan.

idag har jag lite för mkt att göra. ska iväg och jobba snart, jobbar väl typ till 12 eller nått :) sen blire att åka raka vägen till bomhus och hämta dricka, sen åka till aberg och duscha/byta om. sen klockan tre ska jag ner på stan igen och möta tjejerna, för att sedan gå och möta våra kära vänner från falun som kommer på besök. ska bli otroligt trevligt :) sen vi åka hem till tilda med tjugo över fyra bussen och resa upp tält och så vidare. sen åka hem till wikman och göra mig klar där, sen hem till linnström klockan sex :) och då blire att supa där några timmar, sedan åka ner på stan och träffa massa trevligt folk. är taggad som fan :) imorrn blire bomhus tjejerna ;D<3 också otroligt roligt ;D

kryssning den 25/8-26/8? :D

Nu tror jag det är dags för en favorit i repris! :) jag och fanny åker tillsammans med våra mammor på en 24-timmars kryssning. det är nästan helt bestämt :) skulle vara så jävla roligt, hade ju skit kul sist vi åkte :) alla jävlar finnar som vi träffades, mojmoj, och även engelsmän :') men de gör vi ju jämnt. haha xD fast fanny brukar ju inte vara så duktig på engelskan så det är oftast jag som får sköta snacket. och om vi åker den här gången så blire om två veckor, lördag-söndag. men aja, bokar resan imorgon isf! :D hoppas hoppas hoppas!

cityfesten :)

jaha, då vare cityfesten igen då :) hoppas att de blir roligt, längtar som fan tills på fredag & lördag. då blire supa med massa trevligt folk :) sen kanske man får inneboende redan ikväll? om du vågar dvs. annars kommer alltid faluborna på fredag och stannar tills på söndag :) de är ett gäng killar plus malin ;D ska bli otroligt trevligt.

i år har dom ju bungyjump i gavleån, fyfan säger jag bara ;/ skulle inte ens göra det för en miljon. aldrig i livet! :O men vissa är ju mer idiot än andra x)

bomhusbo på heltid?

kankse flyttar till bomhus på heltid? är fan riktigt sugen på de. om jag inte flyttar till falun de vill säga, men tror faktiskt att jag skiter i de :) men iaf, pappa tycker iaf att jag ska flytta hit, så isf ska vi rusta om ett rum åt mig och sådär :) skulle faktiskt bli riktigt bra. har redan planerat lite granna :) men lär snacka med mamma och sådär. men vad ska hon säga? jag är tillräckligt gammal för att själv få bestämma :) Sådeså!


tisdag

idag äre tisdag, 7 arbetsdagar kvar :)

imorgon börjar cityfesten. otroligt trevligt :)

och jag är i bomhus, hos far. så vill ni nått så får ni ringa.

roligt inlägg, jag vet! ^

gårdagen (måndag)

igår blev de jobb,. sen staden med elin, vi gick runt och kolla lite, solade i boulongern och käka subway-macka medans vi skulle vänta på elins kusin klara, sen blev de hem en stund, ner på stan igen och träffa matilda & linnea, vi traska runt ett tag, käka lite glass, sen blev de fotboll (matchen sög), sen träffa vi tjejerna som myste i boulongern, så då gjorde vi dom sällskap, sen ringde grannen och vela käka, så vad gör man inte för sina vänner?  gott vare iaf, sen hem och sitta vid datan en liten stund innan de var dags för sängen. blev en rätt sen kväll :/

alldeles för mkt planerat.

har alldeles för mkt planerat, varje helg är uppbokad nu ett bra tag framöver.

v.32 - cityfesten, falun kommer på besök :)
v.33 - UNG08 med tilda m.m.
v.34 - klippa/slinga/färga håret, sthlm med tjejerna.
v.35 - fira mig, emelie och mathilda.
v.36 - fyller jag år :)

och så vidare :)

fotboll ikväll :)

ikväll ska jag gå på fotboll med tilda, mattias och linnea :) GIF möter Göteborg ikväll. håller tummarna för GIF :)

fjärde veckan.

idag börjar fjärde arbetsveckan, har 10 dagar kvar att jobba. efter idag så äre bara 9 :) längtar otroligt mkt tills den 17e, då har jag arbetat klart, plus att jag och tilda. plus några till? åker till sthlm den dagen. ska bli otroligt trevligt :D kommer hem den 19e. aja, nu ska jag fixa de sista. sen blire att åka iväg till jobbet :) hare gött. ring om ni vill nått :)

hem ljuva hem :)

nu har jag kommit hem från helgens utflykter :) blev brämmen i fredags och innan så träffade jag tjejerna och vi gick och käka lite, sa hejdå till mathilda och sådär :) sen på lördags morgon åkte vi med eckerö över till åland, där vi spenderade några timmar. åt skit goda kycklinghamburgar btw :) sen blev de stan, minigolf och bad :) otroligt trevligt. sen på hem vägen, runt 22-23 så åkte vi och hämtade alvar i gårdskär. han hade varit så jobbig så att dom orkar inte ha kvar han en natt till x) själv tycker jag att han är söt. men iaf, så hade vi ju tänkt att festa lite ute i brämmen. men de va så mörkt och så lite folk att de inte var någon idé, plus att klockan hade ju hunnit blivit tolv. så vi slog på en film ist, somnade ganska fort. sen idag har vi legat ute i solen i brämmen hela dagen :) otroligt skönt. har väl förhoppningsvis fått lite färg. och nu sitter jag här, ska gå och lägga mig snart. delvis för att jag är så jävla trött men ska ju upp tidigt imorrn också. då inleds fjärde veckan. bara 10 arbetsdagar kvar :) 

kräfta.

har varit och solat, så nu är man en aning röd. men de var så jävla skönt, somnade :) dom säger ju att värmen kommer imorgon? hoppas på det iaf :) saknar den,.. den här sommaren har varit piss rakt igenom. fyfan, ge mig mer sool! :) aja, nu ska jag packa lite grejjer som jag ska ha med mig i helgen :) vet inte riktigt vad, men nått blire alltid. ha en trevlig helg allesammans :) så kommer jag hem på söndag. kom till brämmen imorrn kväll vettja! :)

morgondagen (fredag)

imorrn äre fredag, veckans sista arbetsdag. vilket innebär att jag bara har två veckor kvar att jobba, 10 dagar :) otroligt skönt. börjar vid sex, så direkt när jag har slutat så ska jag åka ner på stan och träffa matildorna <3 så ska vi gå och sola lite, för man blir ju tyvärr inte så brun av den här piss sommaren. sen ska jag hem och packa lite, och vid fyra ska jag åka ner på stan för att träffa tjejerna, då ska vi gå och köpa pizza och om vädret tillåter ska vi sätta oss i boulongern. annars fåre väl bli på pizzerian eller nått x) sen ska jag och tilda gå direkt därifrån till villastan. och sen ska vi bege oss ut till brämmen :) sover där tills på lördag, då vi åker till åland. kommer hem nångång på kvällen/natten. då äre fest på brämmen, så man hoppas på att träffa lite trevligt folk :) sen åker vi hem på söndag. vet inte riktigt vilken tid, men någon gång under dagen :) ring om ni vill nått. har mobilen med mig :)

snart äre dags för årets cityfest, och de ska bli så jävla roligt. jobbar ju mån-fre, så blir bara att dricka på fredag&lördag. men de får duga ;D sen kommer de folk från falun på fredag och malin på lördag? försöker få henne att följa med grabbarna på fredag. men lyckas inge vidare :/ men iaf, tjejgänget på fredag och sen blire jonna&co plus emilie på lördag ;D fullt ös, medvetslös!! säger jag bara! :)

imorgon natt åker mathilda till spanien, kommer sakna dig under cityfesten kan jag lova :) min lilla partypingla de där ;D haha. ska försöka supa åt dig också x) kommer ju sakna dig under dom andra dagarna också förstårs (; men du får hare så bra där borta, i värmen.... är ju lite avis kan jag ju lova :)

UNG08

har alldeles nyss beslutat att jag ska åka på UNG08 med tilda :) BOUNCE SKA JU FÖR I HELVETE DIT!!! :D och massa annat som är värt att se, och sen blire ju "disko" eller nått på kvällarna. kalas kul :) följa med? :)

mer info på www.ung08.nu

image34image37image36

beslutsångest.

sällan jag inte kan bestämma mig hur jag vill göra ;/ har iaf två alternativ på rum som jag kan få hyra. sedan ska åsa kolla om de finns några lediga på hennes gata :) alltid värt att kolla. vet ju inte hur jag vill göra, många säger åt mig att de är värt det. andra skriker rätt ut att jag inte får flytta ;/ isf blir väl cityfesten sista ordentliga festen med tjejerna :'/<3 kommer sakna dom så otroligt mkt.....

JAG KOM IN, HJÄÄÄÄÄÄLP! : |

jag kom in i falun, HUR FAN GÖR JAG?! lär bestämma mig nu snart ju, börjar ju fan om tre veckor isf. och har ju inte fixat lägenhet eller nånting : | plus att jag vill inte gå om ett år och inte fan vill jag byta klass heller. den som jag har nu är helt underbar <3 men vaafaaan, alla säger olika. men i slut ändan så äre ju jag som bestämmer ändåså, men dom flesta tycker att jag ska göra de för att de är bättre utbildning osv. men aah..... riktigt förvirrad just nu :/

RSS 2.0