27/11 - fika

Kom hem för en liten stund sen, har spenderat dom senaste timmarna på waynes. Och det var så jävla skönt att få snacka av sig lite. Elin, Theresé och älskade syster, ni gjorde verkligen min dag <3 TUSEN TACK! Blev en impuls grejj att gå ner på stan och göra Tess och Tilda sällskap, och då tvingade jag med Elin ;D Och hon klagade inte. Så blev först att gå till George och träffa dom där, sen för flytta oss till stammis stället Waynes :) Där blev de daimtårta för min del och toast för Elin. Det var jätte gott, sen satt vi kvar och surrade tills dom stängde. Och sedan skulle tjejerna ta bussen hem och då vare även dags för mig att bege mig hem till min ensamhet :/ Ska lägga mig och läsa lite snart, har en svenska bok som jag måste läsa ut. Sen kanske man ska passa på att läsa lite ergonomi när man endå är igång. Har ju trotts allt prov på torsdag :/ aja, hare bra. Nattinatti :)


kryssning 4/1-5/1?

Nu har jag och Elin börjat planerat en kryssning med våra mammor ;) Dom vet dock inte om det än, men det ska nog gå att övertala dom. Det skulle vara jätte kul, en perfekt avslutning av jullovet. Och sist jag var på kryssning så åkte jag ju med Fanny, och det var så sjukt kul och jag tvivlar på att jag och Elin kommer ha tråkigt. Brukar ju alltid ha kul när vi festar tillsammans. Så nu jävlar blire att tjata på mamma :) Kryssningen är ju trotts allt gratis! Så finns ju inget dom kan säga nej till ;) Men som sagt, inget bokat än. Så vi får väl se :)

image117

27/11

27 november
tisdag

Idag har jag mest bara pluggat, gått i skolan och sen får jag förhoppningsvis ett besök av elin så att hon kan ge mig min mobilladdare. Håller på att bli tokig! Kan fan inte leva utan min telefon, speciellt med tanke på att det är det enda sättet att nå mig på! Men nu ligger den på bordet helt död och väntar på att bli matad med lite energi ;) Så förlåt till alla som försöker nå mig, inte meningen att den ska vara avstängd. Jag som aldrig stänger av min telefon? Och nu har jag varit utan den i ett helt dygn. Framsteg! Men klarar fan de inte länge till, så hoppas att stumpan dyker upp och räddar min dag ;)<3


jonna, älskling <3

" Vi är dom roligaste som finns o dom lär inte hitta nå roligare. den här lilla trion är fan oslagbar på fester :D man får lite av varje. man får höra på sex berättelser, man får höra på dålig humor, och man får skratta. För att vi är tuffare än tågen. Och alla älskar att umgås med oss för vi är så roliga. :D inget snack om saken :O "

26/11

sammanfattning av helgen
23/11-25/11

fredag -  I fredags gick jag i skolan, sen hade jag tusen saker att göra innan jag skulle få besök av flickorna. För det var nämligen fest som stog på kvällens schema. Så jag kände mig en aning stressad, när Steph&Jonna kom så hade jag inte ens bytt om eller sminkat mig. Men det fick dom tåla ;D Sen runt halv nio kom resten av flickorna, och vi spelade en del kort, sanning&konsekvens-kortleken och umgicks. Vi tog även ett besök hos min granne, Tony, det var otroligt trevligt. Sedan skulle vi hem till Tomas, och det var väl trevligt förutom att det blev en massa tjaffs, inte meningen att det skulle bli som det blev :/ Sen gjorde jag även pojkarna sällskap ner på staden för att dom skulle äta, gick i strumpor nästan hela vägen. (Hade skorna i handen, men tydligen så tyckte jag att det var för jobbigt att sätta på mig dom?) Sen gick vi tillbaka till festen, och hämtade flickorna för att sedan ta en springtur till busshållsplatsen. Hann precis i tid och träffade även Robin&hans kompis. Det var trevligt :) Sedan åkte vi hem till Elin och jag snackade lite i telefon medans dom andra käkade lite kvällsfika, sen vi gick och la oss.

lördag - Upp med tuppen för att Elins morfar skulle komma och hämta mig & Emmi för att ge oss skjuts till Sandviken. Tusen tack! Det var nämligen dags för Street SM för min syster, och då var man ju tvungen att vara där och hejja på na lite :) Var jätte många duktiga dansare, så det var kul att se. Sedan gick Tilda vidare två gånger i Singel och tog en tredje plats i par :D Stort grattis sis <3 Så vi var där hela dagen praktiskt taget, hela skiten var klart runt åtta. Då åkte vi hem och gjorde oss iordning för att sedan tagga fest IGEN! Denna gång var vi hemma hos Elin. Och det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss.Var meningen att vi bara skulle vara några styckna med tanke på att både jag och Elin var skit trötta efter fredagens äventyr. Men där hade vi fel, tydligen så hade det spridit sig så det kom jätte mkt folk. Kastade ut alla som inte var välkomna, men det var skit drygt eftersom de kom folk hela tiden och alla tjatade som fan på att dom skulle få komma in. Men annars var ju kvällen ganska lyckad, det var ju inget som gick sönder eller nått sånt. Och det var trevligt folk :) Vid ett skickade Elin ut allt folk eftersom hennes mor skulle komma hem. Så jag tog bussen hem till mig och min ensamhet. Blev att jag gick och la mig ganska fort.

söndag - Vaknade vid två, jätte skönt att få sova ut lite. Sen gjorde jag inte så mycket, tog det lugnt, pluggade lite, kollade på film osv :) Orkade inte åka till Emelie, men jag hoppas att ni hade trevligt ändå. En lugn söndag med andra ord, vilket behövdes.


26/11

26 November
måndag


Då vare dags för en ny vecka, har inte hunnit skrivit om helgen. Men gör det när jag kommer hem från skolan, om jag inte åker till Uppsala dvs. Har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra, vet inte riktigt om det är någon idé. Skulle ju behöva vara hemma och plugga, har skit mkt den här veckan. Idag ska vi lämna in en skräck novell på engelska (som jag inte har gjort), imorgon ska vi lämna in företagsekonomin, torsdag har vi ergonomiprov, fredag har vi körkortsprov. bläää! Denna vecka kommer inte vara rolig, så om ni vill träffas så får ni komma hit och kolla på när jag har boken uppe i ansiktet.


22/11

TORSDAG

Började skoldagen med idrott, tessan&erikas tur att leda lektionen. Det blev badminton, var faktiskt kul trotts att jag var så trött att jag inte orkade engagera mig något. Kommer säkert ha träningsvärk i armarna imorgon. När idrotten var över så hade vi våran långa rast innan Livskunskapen. Där vi snackade lite om stress och fick även göra lite tester. Ett test sa att jag behövde söka hjälp annars skulle jag gå under? Och ett annat sa att jag var lugn & stabil? hum.. Undra vilket som stämmer bäst? Måste ju faktiskt erkänna att man är rätt stressad när det gäller skolan. Fyfan, nästa vecka har vi inlämning i engelskan. Ska skriva en skräcknovell.. Sedan på torsdag har vi Idrottsprov i Ergonomi. Och på fredag har vi slutprov i Körkortsteorin, blää! Kommer inte ha något liv nästa vecka, kommer vara tvungen att sitta hemma med boken uppe i ansiktet hela veckan. Men åter till dagens aktiviteter.. När jag kom hem tog jag det lugnt en stund för att sedan gå och möta min mormor för att kunna sälja risk kapital sedlar. Det var trevligt att träffa henne och det tog ju inte allt för lång stund, så var hemma efter bara ett litet ögonblick. Väl hemma var jag så jävla trött, så fick ta mig en stödvila. Sedan väcktes jag av ett samtal av Elin så då vare bara att kliva ur sängen och vänta på att hon skulle plocka upp mig. Det var nämligen Elin som körde idag, och efter mycket om och men så kom vi fram helskinnandes till Lexe för att göra ett besök hos Emelie. Där väntade nybakade scones och Elin hade även tagit med sig en kladdkaka. Självklart vare jag som stog för chaiteet, har massor sen jag var i London. Efter att vi hade ätit en massa och var mätta & belåtna så tog vi en promenad hem till Henrik ;) haha. Var bara tvungen.. Där skulle Elin lämna sin gitarr så att han kunde stämma om den och så. Sen vare bara att gå tillbaka till Emelie och kolla på Pretty Woman. Alltid lika bra :) Sen tog vi sista bussen hem och nu sitter jag här och värmer mina stackars fötter som för tillfället är isbitar. Ska väl krypa ner under täcket snart, är skit trött så ser fram emot lite sömn. Tagga inför morgondagen, för då äre fest!

  

Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktig vän

SVERIGE I EM

image116













Härligt jobbat grabbar, stort grattis till EM :) Dom vann dagens match på hemmaplan, Råsunda, med 2-1 mot Lettland. Tackar Marcus Allbäck och Kim Källström för denna vinst! Kan ju inte påstå att det var en så speciellt bra match, men Sverige hade sina stunder där dom var riktigt duktiga och även dom stunderna där dom blev lite väl lata. Men huvudsaken är att dom vann och gick vidare :)

öppet hus

idag hare varit öppet hus i skolan, skit tråkigt. vi fick stå med våra uf-företag och se duktiga ut medans 92orna och deras mammor kom på besök. var till skolan till åtta, det är fan illa :/ men aja, lite trevligt vare ju iaf. vi beställde även kina mat, det var skit gott. men åt inte ens hälften :) sen köpte vi tröjor till företaget som vi sedan ska trycka våra logor & namn på. men det fixar vi på fredag :) tar en sak i taget. kommer att stå i furuvik någon helg framöver? vilken det blir får vi inte reda på förrns på måndag. så då äre bara att sätta på sig ett leende och försöka få produkten såld :) men det kommer nog gå bra, hoppas på det i alla fall. sen när jag precis hade kommit hem så äre någon som knackar på dörren och där stog min söta syster. så då fick man sällskap av henne ett tag :) det var trevligt.

detta tycker vi om.

Idag fick jag en ny låt av tilda The Red Jumpsuit Apparatus - Your Gurdian Angel som fick mig att slå upp ögonen för detta underbara band. Jag håller med tilda när hon sa att man fick tårar i ögonen av låten, den passar in alltför bra. Men dom har gjort en del andra bra låtar också :) Som tillexempel Face Down. Så om ni inte har hört dom ännu så tycker jag att det är värt att ladda hem någon av deras låtar. Speciellt låten som jag skrev om tidigare. Riktigt fin text <3 Eller så hojtar ni bara till så kan jag skicka någon av dom. Har hela skivan, finns dock några låtar där som jag tycker är mindre bra. Men dom är iaf värda att lyssna på :)


image114

:'(<3

When I see your smile
tears roll down my face
I can't replace.


And now that I'm strong I have figured out
how this world turns cold and it breaks through my soul,
and I know I'll find deep inside me, I can be the one.


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.


It's ok [x3]


Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.


I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.


Cause you're my
you're my, my
my true love
my whole heart
please don't throw that away.


Cause I'm here, for you
please don't walk away and
please tell me you'll stay, stay..


Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray.


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.
(repeat)


honey <3

image113



orkar inte diska, så blir att kolla lite på honey istället :) ååh, älskar verkligen den filmen. det är nog en av dom bästa filmerna som finns, har sett den så många gånger att man kan alla repliker utantill. man behöver inte ens kolla för att veta vad som händer :) men den är fortfarande lika bra. man kan nog inte tröttna på den filmen, eller finns det någon som inte håller med mig?  som har sett filmen alltså.



kort sammanfattning av filmen
Honey brinner för dansen men hittills jobbar hon bara som danslärare på ett dagcenter, bartender och även på en musikaffär. en dag blir hon upptäckt när hon dansar på en krogen där hon jobbaroch blir erbjuden att vara med i en musikvideo. allt går jätte bra och jobben rullar på tills hon en dag säger ifrån när hennes chef stöter på henne. han anser att han kan ta karriären ifrån henne eftersom det var han som upptäckte henne. istället försöker hon förverkliga sin dröm om att starta en egen dansstudio genom att göra en välgörenhetsgala för att samla in pengar.

så detta är ett filmtips till alla som älskar dans :)

andra dansfilmer
-
you got served
- stomp the yard
- step up
- save the last dance

tips på andra dansfilmer?


aj, mitt huvud.

har haft huvudvärk nästan hela dagen, inte kunnit sova något inatt och knappt ätit något på hela dagen.. hoppas att jag känner mig piggare tills imorgon :) måste fixa med företaget och så inför öppet hus på onsdag. så blir att tare lugnt, sova tidigt och förhoppningsvis är man piggare tills imorgon :) nu ska jag iaf städa & diska lite.


ny design

ska göra om min blogg lite nu, så ni får ta hänsyn till att den kanske inte kommer vara så snygg ett tag framöver :)


16-18/11

vad har man gjort denna helg då? i fredags satt jag inne med emmi hela kvällen och kollade på film, spelade kort och så. var så jävla rastlös, men eftersom jag hade lovat att ta hand om henne så kunde jag ju inte dra därifrån.. så det var bara att bita ihop och offra sig en kväll :/ sen i lördags var jag med elin, och på kvällen blev det fest med några flickor. var först hos mig, sen drog vi till norra på någon cirkus fest. var segt i början, men sen när vi började spela gitarr och sjunga lite så blev det riktigt mysig stämning. sen vid två blev alla utskickade och då följde jag med alla till bussen för att sedan ta en promenad hem. en viss person vågade ju inte komma och sova hos mig eftersom jag hade ignorerat han på stan.. haha :) aja, inte mitt problem.. och idag har jag, elin, emelie och emmi varit på köpis och kollat lite :) blev även ett besök på ikea. finns mkt fint som man skulle kunna dekorera sitt hem med :) lär bara fixa lite pengar. aja, nu väntar jag på att mormor&morfar ska komma och att klockan ska bli halv åtta så att jag får träffa elin. behöver ha någon att snacka med <3


ååh, jag förstår mig inte på dig. hur fan kan du säga så? förstår du inte att vi blir ledsna?det är ju faktiskt meningen att vi ska komma i första hand.. men det verkar inte du ha fattat :(


torsdag

då har nästan hela skolveckan passerat, och det har nog varit den skönaste veckan på länge. synd att man inte hade det såhär jämnt ;/ tyvärr äre ju så långt i från vårat schema som möjligt. vi har ett jävla skit schema, bajs långa dagar, plus att man har skit långa håltimmar. men tydligen så kan inte skolan göra nått åt det, utan vi får hoppas på bättre schema nästa termin :) idag ska jag iaf åka till elin, ska bo där tills på lördag eftersom jag ska ta hand om elins finne :) har med mig mobilen <3

bye

tror att jag har glömt och berättat att min "halvbror" johan har flyttat till Irland. han blir borta minst ett år, så han missar min 18-års dag och en hel del annat. men jag önskar dig all lycka till och vi hörs när du kommer hem :)

13/11

tisdag idag, för dom som inte redan visste det ;) har varit riktigt skön dag i skolan idag, började med att göra ett besök till banken kl 14 för att fixa ett konto till uf-företaget :) blev att skriva på en massa papper och sådär. men det var klart på typ en halvtimme :) sen så åkte vi till skolan och gjorde inte så speciellt mkt resten av lektionen. la in lite papper i pärmen och sådär :) sen skulle vi ha lektion med lasse, där gick vi genom några frågor sen fick vi gå. och imorgon har vi bara en lektion mellan 12.20-13.55 :) skit skönt. för där kommer man bara slappa eftersom vi är klara med uppgifterna :) aja, idag kommer elin&emmi hit. vi ska ta de lugnt, kanske kolla på någon film eller nått. visar väl sig skulle jag kunna tro :) men måste städa lite nu, blää.


idag har tydligen skolkatalogen kommit, så lär hem till mamma och hämta den :) plus lite andra saker.


singstar igår :D

igår hade vi en singstar kväll hos linnéa :) började med att gå och möta henne vid eken, och sedan ta en promenad till haga. sen blev de lite kort och så innan flickorna kom :) då satte vi igång med singstar,och det var riktigt roligt lär jag ju säga ;D åkte hem med sista bussen, då hade man skapligt ont i halsen. sen blev det att kolla lite på andra avenyn och sen krypa ner i min sköna säng :) men fy i helvetet vad kallt det var i morse när jag vaknade, brr*

veckans planering

måndag: slappa, plugga, film hos elin? :)
tisdag: vara med elin & emmi :)
onsdag: plugga till ARL provet ;/
torsdag: umgås med elin, få besök från uppsala?
fredag: kanske ta hand om emmi
lördag: feeeest
söndag: slappa

skönt

klarade matteprovet, så då fick jag sluta tidigare idag och sovmorgon till två imorgon ;D viktigt! så då ska man till banken på uf tiden,och sen har man bara en lektion och sen slutar man :) kan behövas, så jävla trött.

ny vecka

då vare måndag igen då, ny vecka och nya tag. får se vad som händer, måste iaf plugga lite på onsdag, eftersom som vi har prov på torsdag. sen så skulle jag få besök från uppsala av två killar? öhm, vet inte vilken dag men det får mamma hålla koll på :) sen ska jag umgås med vännerna en hel del den här veckan hade jag tänkt, elin emelie och linnea åker ju till sthlm på fredag och då kanske elin lämnar finnen hos mig :) men dom är ju tillbaka på lördag, så jag överlever nog ;) aja, nu ska jag göra mig iordning för att sedan kila iväg till skolan. känns grymt onödigt att gå på en här lektionen, men men.. är hemma igen runt kvart i tio :)

bak-kväll

ikväll blire en massa bak med flickorna :) otroligt mysigt <3 sen blire att kolla på film och ta det lugnt. har med mig mobilen :)

efterlängtade helg

äääntligen helg, så jävla skönt :) och jag ska ta de lugnt hela helgen, om det inte blir fest ikväll dvs? visar väl sig när fröken Skoog kommer :) för isf får vi nog sällskap av ida&martina. annars tar vi kanske de lugnt? hör av dig om du vill göra oss sällskap ;D imorgon kommer iaf tjejen från finland som ska bo hos elin i tre veckor, ska bli spännande och se vad de är för tjej.

DAGENS BLONDIN

Dagens blondin måste ändå vara Johan, han berättade just om när han micrade sin mobil x) tydligen vare nå fel på telefonen så då tänkte han att den skulle bli bättre av att lägga den i micron. men funkade det? NEJ! självklart inte, istället small telefonen och nu får han gå utan x) rätt åt han. börjar ju fundera på om du färgar håret ;)

SÅDÄRJA! :D

igår var jag med elin, vi planerade inför festen och nu är lokalen, dj och ljud&ljus bokat :) dessutom snackade vi med aline, och ängel som hon är så ska hon fixa inbjudningskorten. tusen tack! :D<3 så vi ska skicka alla uppgifter och så till henne idag så att hon kan få börja :) för i början av december så ska alla korten ut! och tiden kommer gå så fort eftersom elin har lucia-grejjen vilket kommer ta upp en jävla massa tid plus att hon ska ha finnen på besök i tre veckor, sen äre jullov och då kommer inte folk att vara hemma. och sen äru i januari och då vill hon veta om folk kommer eller inte. ååh, kommer bli så jävla kul :D har bokat tid för sminkning på make up store, sen ska jag nog boka tid hos frissan också :) och slutligen så finns det planer på att hyra limo? :) skulle kanske vara hur kul som helst :D för skare vara, så skare vara ordentligt! aja, 3 ½ månad kvar :)

längtar såå mkt

nu har elin bokat lokal, och även sminkning åt både henne och mig på make up store. allt måste bli perfekt, letar klänning redan, för att vara ute i god tid och så :) men kläningen som jag vela ha var redan slut när jag skulle gå och prova den idag. fanns bara storlek 44 kvar,  tror ni att jag lite sur då eller? :/ aja, ska ut till valbo och kolla om den finns där :) håller tummarna.

trött som satan

den här tiden på året får mig att bli så jävla trött, känns ju inte ens kul att gå till skolan när de är mörkt och när man ska hem så äre mörkt igen. fyfan :/ sen äre kallt och blött överallt. blää! GE MIG SOMMAR, NUUU!


FALUN <3

har glömt att berätta om våran lilla resa till falun. det var jätte kul :) så jävla skönt att komma bort ett tag, sen fick man träffa alla trevliga människor där borta, blev en hel del nya ansikten också. mkt bra :) sen festade vi lite på lördagen, de var mkt roligt. men ramlade ute, två gånger!! så nu har jag världens blåmärke på knät. aj-aj! sen bodde vi ju hos marcus fredag till söndag, tusen tack :) och de var lätt värt att stanna! en resa man kommer minnas länge ;D<3 nästa gång blire eran tur att besöka oss här i gävle. aja, fråga om ni vill veta mera detaljerat :)


fittprov

idag hade vi matteprov, och jag tror fan att jag kommer få mitt först IG. det känns som att jag blanda ihop allting och de gick bara åt helvete. fitta också, i matte dessutom? vad äre med mig? jag som jämnt har haft jätte lätt matte. men när jag väl satt där så fick jag värsta blackouten och kunde inte komma ihåg ett piss :(


FALUN

just nu befinner jag mig i falun tsm med min syster :) igår tog vi en sväng på stan och sedan klippte vi lugg på tösen, och därefter tog vi även en sväng och hälsade på marcus och martin :) det var trevligt, kollade på film, spelade pingis och var allmänt sociala :) och idag har vi kollat lite på film, slappat, färgat håret på tilda. ska snart ner på stan så fort hon är klar,  typ ta en fika och spendera lite pengar. sedan blire att träffa grabbarna ikväll. eller åtminstonde franklin :) sen hoppas jag att dom andra hänger med på ett hörn. imorgon kommer elin och tyvärr åker nog tiilda hem för att hon ska vara plugghäst denna helg, vilket jag tvivlar stort på. men aja, och på lördag blire paarty :) sen på söndag blire att åka hem. måste försöka hinna plugga lite också, har inte orkat gjort det än. men de kommer :) aja, ring om ni vill mig något. 0735570055

RSS 2.0