falun idag, hemma på söndag

idag åker jag till falun, kommer hem på söndag. ska bo hos åsa och på fredag kommer även elin. då blire gitarr med grabbarna, och på lördag äre fest :) innan hon kommer så blire väl att umgås med dom och så. vi får se, men jag har med mig mobilen utifall de skulle vara nått, 0735570055. hare bäst :)

nya träningsmetoden - nakenyoga

nå, låt mig höra vad ni tycker om den nya träningsmetoden
som dom använder i usa, NAKENYOGA! X) haha.


falun imorgon (idag)

imorgon åker jag och tilda till falun för att hälsa på dom trevliga människorna som bor där :) sen kommer förhoppningsvis elin på fredag, och då blire gitarr och mys på kvällen tsm med pojkarna. sen på lördag blire fest för fulla muggar :) och på söndag åker vi hem, kommer bli otroligt trevligt. speciellt och få träffa dig :) synd bara att jag missar elins halloween middag på onsdag och gitarrlektionen med per på torsdag. men de får jag offra :)


ELIN THE GREAT

umgåts med elin nästan hela dagen, och resten av helgen typ :) har varit med varandra konstant i typ 2 dygn nu, varit ifrån varandra i 3 timmar :) har varit och fikat idag tsm med hennes mormor, sen umgåtts med stina och nu kollar vi på 24. har även brännt lite popcorn, ringt runt till olika festlokaler och planerat lite inför den stora dagen ;D haha. kommer bli askalas :)

elin the great

umgicks med elin både igår och idag, hade oerhört trevligt ;D var ju dock inte bara vi igår, utan vi hade även sällskap av lite andra trevliga flickor :) först hos mig, sen drog vi hem till jimmy på brynäs för att han hade klassfest, var skit kul! :D sjöng singstar och hade allmänt trevligt :) sen gick vi hem till mig, och elin åkte till lexe. medans jag gick och la mig. blev dock väldigt förvånad när de är någon som står och knackar på vid halv sju på morgon, och där så tösen ;D haha. sedan idag har vi inte gjort så mkt, käkade hos elin, fikade på stan med emelie och nu kollar vi på 24 :) har även planerat lite inför den stora dagen, de måste bli perfekt. bara 81 dagar kvar nu tills hon fyller år, och tiden går fort. så imorgon ska vi leta lokal :) wish us good luck!


fan då

idag kom jag fram till att ni inte ser min blogg på samma sätt som jag gör, eftersom jag har vista så har jag andra teckensnitt och så. som mina rubriker till exempel, så lär försöka ändra de på något vis. eller så skaffar alla windos vista ist ;) mkt snyggare.


image70


äntligen lov

nu har man äntligen lov, skit skönt :)
hör av er om ni vill hitta på något.
åker till falun också? vet inte när och hur länge.
men det visar väl sig :) hare gött!

på tiden

image69

grattis brynäs till segern mot timrå på borta plan :) det behövdes verkligen.

" Krislaget Brynäs reste sig efter smockan i Scandinavium i måndags och vann i elitserien igen efter nio förluster på de tio senaste matcherna.

Pavel Brendl låg bakom 5-3-segern borta mot Timrå med två läckra mål."


25/10

torsdag, näst sista skoldagen innan lovet :) dagen flöt på fort, hade föreläsning som var riktigt bra faktiskt. sen kort lektion med göran, VIKTIGAST!, sen fick vi sluta tidigare från körkortsteorin :) så var hemma vid fyra istället för fem, då stog mamma och diska och städa, och hon tvättade även. guldvärt <3 sen har jag tagit de lugnt, försökt bestämma när vi ska åka till falun. får samtala med min syster imorgon :) aja, godnatt :)

24/10

onsdag och två månader kvar till julafton, har varit en lugn dag i skolan och nu har jag kollar jag på andra avenyn. sjukt bra serie :) är på avsnitt 14 nu, snart har jag kollat klart.. bara ett kvar :( men aja, ikväll kommer iaf elin, saknar den tjejen :) jag hoppas att hon följer med till falun, skulle vara så mkt roligare då <3 vet fortfarande inte när jag åker, hoppas att det blir på fredag :) vill ju träffa dig!<3

provresultat

berättade ju tidigare att jag hade skrivit prov i inköp&varuhantering, kan ju berätta med glädje att de gick skit bra. trodde jag verkligen inte, men tydligen så kan jag de här och de visades i provresultatet. 47 ½ av 52 vilket gav mig ett MVG. riktigt nöjd faktiskt, kanske inte lika bra poäng som på förra provet, men de sket jag i. fick ju iaf MVG :D bara ett prov kvar nu i denna kurs, håller tummarna för att de ska gå lika bra :)

så jävla bra

vet inte riktigt hur man ska beskriva föreställningen, den var helt jävla underbar :D alla var skit duktiga, och som vanligt vart martha som tog hem segern i batteln. var ju inte direkt oväntat, men ett stort grattis :D tjejen är en gud på att dansa, seriöst. skulle döda för att kunna dansa som henne :) för er som inte redan visste de, så vann hon ju VM för bara några veckor :) och det säger väl det mesta? :) synd att inte bea var med, men inte bra att dansa när man käkar piller :( krya på dig <3 alla är fan sjuka nu, tildas tur nu.. hon mådde verkligen skit :/ hoppas jag inte blivit smittad bara. orkar inte ligga hemma.. aja, imorrn är en ny dag, tar den som den kommer :)


PUMP UP THE JAM

image68

idag ska jag, tilda och fanny gå på pump up the jam på teatern :) kommer bli grymt kul, och vi håller tummarna för linda och bea :) och dom andra uddans tjejerna. berättar mer om detta senare :)

ombyggnad.

nu ska jag försöka lära mig hur man ändrar på den här skiten :)
kom gärna med tips och idéer, lär ju behövas.

DAGENS NYHET

dagens nyhet är väl ändå att Boork har blivit sparkad för brynäs :D kan ju hoppas på att få se en skillnad nu :) men tyvärr får vi ju inte hoppas för mkt, för det är ju trots allt inte tränare som får spelarna att röra sig på planen. men aja, de visar väl sig ;)

22/10

jaha, då kom äntligen sista veckan innan det är lov. jag ber till gud att den ska gå fort :) orkar inte gå i skolan, är helt slut. idag har vi skrivit prov dessutom, får väl se hur de gick.. inte allt för bra kan jag gissa. men de visar väl sig :) så tänkte jag ju förra gången också, och där hade jag ju verkligen fel. så hoppas på det den här gången också. sen har jag varit till tandläkarn och limma fast fästet, AJ-AJ! trodde att jag skulle börja grina, shit. var ju så öm i tänderna så skulle dom dra bort gummisnoddarna runt plattorna. fyfan! aja, nu äre gjort iaf. sen flöt skolan på, hade ingen matte så slutade tidigare :) jätte skönt. och sen har jag sovit, funderar på om jag kanske är sjuk. fryser som en tok! men man är väl viking, så jag tänker inte stanna hemma ;D för imorrn händer de mycket. först skola, utvecklingssamtal (vad nu det ska vara bra för) och sen ska jag gå på Pump Up The Jam på teatern. kommer bli skit kul :D<3 aja, ring om ni vill hitta på nått.

19-21/10

FREDAG 19/10

Började med att jag gick på bio tillsammans med syster Matilda och hennes små syskon alexander och josefine. vi gick på rattatoulie, den var faktiskt helt okej. lite lång bara, så man tröttnade lite smått :) men annars var den klart godkänd. så den höll på mellan halv sju-halv nio ungefär, så efter de ringde jag elin och frågade vart hon höll hus. vilket ledde till att jag och min syster tog bussen till brynäs och yrade runt lite innan vi till slut hittade fram. elin var ju lite på lystet, så hon gav ju oss fel adress och sen gick och hon lite halvt vilse x) haha. sötnöten <3 men iaf, sen kom vi fram till roger, som killen hette, och där firade dom pelle med spel och dricka. synd att jag inte kunde dricka eftersom jag skulle till tandläkaren dagen efter. så de blev nyktert för min del :) men de var trevligt ändå. elin och pelle blev ju packade båda två, och jag och roger bara skrattade. (skulle ni också ha gjort om ni såg hur dom höll på, inte normalt med tanke på att dom är kusiner) sen vid tolv så tog vi en taxi in till stan för att dom skulle ut på krogen och jag skulle hem och sova :) gick tydligen inte så bra för dom att komma in, men jag sov gott iaf.

LÖRDAG 20/10

Lär inleda med att säga: Stort grattis till Pelle 18 år och Niklas 17 år. Klev upp vid nio för att jag skulle till tandregleringen vid kvart i tio. var ju en aning trött, men släpade mig upp ändå :) väl där så satte dom tandställningen i underkäken och de tog väl drygt en timme och kände redan då hure spände i både övre tänderna och undre, (efter att jag spände i torsdags). men de blev värre på kvällen, eller iaf i underkäken. men iaf, när jag var klar gick jag hem och la mig i sängen igen, jätte skönt. men var ju pigg efter att ha tagit promenaden ute i kylan. så de tog ett tag innan man kunde somna. vet inte riktigt när jag vaknade, men de va väl runt tre kanske? sen skulle jag göra iordning pommes, så att jag fick i mig nått. och troru inte att tandställningen lossnar redan vid första tuggan? :@ ååh, vad less jag blir. fästet längst bak lossnade helt.. så nu sticker tråden in i kinden :( inte skönt. men ska dit imorrn och fixa de. så jag käkade klart, hoppade in i duschen och började göra mig iordning inför kvällen, för då hade ju tjejerna taggat för fest. men så blev de jätte stressigt för att jag skulle ner på stan och möta angelica och fixa dricka. så jag hann inte göra mig iordning, utan fick göra de hos linnéas mormor :) men de gick ju bra de också. så fixade vi drickan och mötte dom andra tjejerna och åkte sen mot hagaström. där satt vi ett par timmar, spelade kort, snackade och lite sånt :) otroligt trevligt. sen tog vi bussen hem till elin och festade där, kom mkt trevligt folk :) så de va härlig stämning, inte värsta röjj. utan mer chill :) men hade så ont i tänderna, så var lite off. men aja, de får dom tåla. men jag hade trevligt ändå :) kom väl hem runt tre. kunde inte somna då, så blev att kolla på greys och heroes innan man skulle sova. somna runt fyra-fem kanske? :) vet inte riktigt.

SÖNDAG 21/10

vaknade av mig själv redan vid elva, riktigt pigg var jag dessutom . lite jobbigt faktiskt ;/ men försökte somna om, så sov kankse nån timme till eller nått. sen har jag bara tagit de lugnt, kan inte tugga nått så de har inte blivit nå mat än. ska ner på stan och fika med bella om en timme ungefär, de ska bli jätte trevligt :) träffas allt för sällan nuförtiden<3  men de blir lätt så.. men iaf, så blir väll att umgås med henne ett tag. sen kommer tilda och då ska vi gå och käka smält chips, eller hur vare? ;) och sen hem till mig och kolla på film och ta de lugnt. sen ska skitungen sova här. måste även försöka plugga lite ikväll, handelsprov imorgon i prissättning :) inte så svårt, men en del räkneuppgifter och så :) aja, hare gött. ring om ni vill nått^


:)

"han är ilsken som en flodhäst med nageltrång"

kollade på lejonkungen igår innan jag kollade på hostel 2,
var ju tvungen att värma upp lite. ställa in mig mentalt och
så, och de behövdes. fyfan, säger jag bara! alltså filmen är
inte ens bra, utan bara jävligt äcklig. usch, inte mysigt att
sova själv efter de ;/ men tuff som jag är så gjorde jag de
ändå ;D haha. men som sagt, skaru se den så förbered
dig på otäcka scener ;/


image63


falun? :)

funderar på att åka till falun under lovet, vet inte vilka dagar det blir. men det måste bli av :) hade ju tänkt att åka första helgen och bo tillsammans med grabbarna i tobbes stuga. men då visade de ju sig att dom skulle LANA, kul jul liksom.. men vi får se hur jag gör :) får nog med mig tilda och elin? skulle vara skit kul iaf. måste bara hitta på nått vettigt som vi kan göra medans dom datanördar ;D vill ju träffa dig :$ så det kanske är värt det. visar väl sig :)

HELG! :D

äntligen helg, så jävla efterlängtat :) dock kommer jag ju inte kunna supa ikväll :/ ska ju till tandläkarn imorrnbitti, vilket innebär att jag inte kan stinka sprit och måste ta mig upp också. men ska nog följa med som sällskap och tare nyktert :) får väl vänta tills imorgon? om de blir något dvs.

hej igen.

den här veckan har jag inte gjort mkt, har varit så jävla trött. skolan tar livet på mig ;/ var iofs och fikade med elin&emelie igår, sedan fick vi även sällskap av theresé och fanny. det var trevligt :) men mer än så har jag fan inte gjort,. får se vad som händer i helgen, ska iaf till tandläkarn på lördag och få tandställning i underkäken. vilket innebär att jag måste upp skit tidigt, har tid kvart i tio. och då kan jag inte festa på fredag :/ och på lördag blire kanske filmkväll? kul helg ;/ kommer få nå fel.. så ska försöka komma ut på nå kul på lördag i värsta fall ;D aja, nu ska jag snart gå och lägga mig :) hare gött. <3

16/10

tisdag, och idag äre hemma match för brynäs. kan inte göra annat än hålla tummarna, skulle ha gått och kollat på matchen. men är för trött för de, så istället kommer tilda hit så blire filmmys med henne, mkt trevligare <3 får se vad vi hittar på mer. har även tillbringat min dag i skolan, skrev prov om antiken. fyfan säger jag bara, kan ju alltid hoppas på det bästa. men de är knappt så att jag tror att jag får godkänt på skiten :O aja, man kan ju alltid göra omprov ;/ fast skulle kännas lite surt. men de återstår och se :) nu ska jag kila, ring om ni vill nått.^

måndag,

ny vecka, nya tag. lång och seg dag i skolan, hade lunch på 2 ½ timme, totalt värdelöst. sen en massa lektioner, men de flöt på. slutade lite tidigare för att masoud fyller år imorgon, så då skulle han vara lite extra omtänksam idag. grattis! men var inte hemma förrns typ halv fem ändåså.sen har jag försökt plugga lite, ska väl fortsätta snart. men tyckte att det behövdes en liten paus. ska även kolla om det finns nått spännande på tv. sen blire nog att sova tidigt, riktigt trött. aja, slå en signal om ni har tråkigt :)


lördag&söndag.

har inte orkat skrivit om helgen än, så nu tänkte jag ta tag i saken :)

lördag - festade tillsammans med flickorna, fick även besök av johan, niklas och felix. otroligt trevligt, var först hos mig, sen drog vi hem till elin, först jag elin och grabbarna. får resten skulle iväg och fixa lite dricka. så vi tog bussen till hemsta och gjorde inte så mkt, snackade och drack mest. fick även besök av henke&pontus. sen drog killarna på krogen och elins mamma kom hem, så när linnea och karro hade kommit så fick vi skjuts ner på stan av henke&pontus. dock vare bara linnea och karro som hoppade av :) dom skulle hem till en annan pontus och kolla på film med resten. och de var inte jag och elin så sugna på. så ist så följde vi med till lexe för att dom hade tänkt att dumpa oss hos jonas. men de tyckte inte vi var sånn bra idé. utan vi åkte till mig ist, så kom linnea&karro efter ett tag. satt och spela kort, fick hälla i mig en hel del. sen skulle dom ta sista bussen hem, men kom inte så långt utan efter typ 2 min så ringer elin och frågar om jag ska med ut med party bussen. visst tänkte jag, så då kom dom först hem till mig en stund innan bussen skulle hämta oss x) dock passade jag på att hoppa av vid gdg, och tur va väl de för dom hade fått besök av farbror blå och massa skit. istället besökte jag en vän, kollade lite  film och gick hem någon gång vid fem. kommer inte riktigt ihåg, sent vare iaf. somnade runt halv sex kanske?

söndag - vaknade första gången vid kvart över tolv för att pappa ringde och väckte mig. han skulle komma och hämta något bankpapper. så då vare bara att kliva upp.. han kom typ kvart i ett eller nå sånt, sen så fort han hade gått gick jag och la mig igen. sov till halv fyra, skönt som fan. kan ju inte påstå att jag mådde så bra då :/ fyfan, var riktigt sliten. spydde dock inget, så då vare lugnt. tog de lugnt hela dagen, sov mest :) sen gick jag och käkade med min granne och på kvällen fick jag ett kort besök av elin och sen kom marcus och vi kolla på world trade center. som jag och elin hade börjat sett i fredags :) men nu fick jag se slutet iaf. sorglig film ;/ men bra. sen åkte han hem runt tio-halv elva. och då blev de datorn en stund och sen sängen.

PAARTY :D

Nu äre fest, i kylskåpet står två flaskor bacardi
 som jag köpte i London :) SKÅÅÅÅL! ^^


 

NU ÄRE FEST! :D

nu äre fest, nu-nu-nu-nu äre fest ;D
flicksen är på väg och drickan står i kylskåpet,
kan det bli bättre? :) hoppas det blir en lyckad
kväll, annars jävlar! men hör av er om ni vet nått
roligt, 073 55 700 55^ hare gött! :D<3


fyfan!

vad kan man berätta om gårdagen då? gick i skolan, sen hem och städa&diska. sen kom elin och då lagade vi lite käk, blev pasta sallad :) mkt gott. sen fixade vi oss lite och gick därefter hem till pontus, där umgicks vi lite med honom, klas och bella. sen följde bella med oss och mötte frida. sen traskade vi vidare till åhléns parkeringen för där hade fico modevisning. mötte även elins mamma :) modevisningen var iaf jätte bra, mkt fina kläder. sen gick jag och elin hem till mig och skulle inleda våran "lugna" fredag. första på länge, så vi blev en aning rastlösa. så när angelica frågade om vi skulle med partybussen så nappade vi direkt :D åkte runt med dom lite, tog en sväng till bomhus för att träffa nån kille. där fick vi iaf gårdagens citat: "vi ska inte bråka, vi ska bara spöa turkar." haha, skratta så jävla mkt, men eftersom vi var nyktra så var de inge vidare, så vi hoppade av inne i stan. traskade runt där lite, träffade mamma&grannen och även elins kusin. det var trevligt tills dess att man höll på att frysa ihjäl! så då traskade vi hämåt, fick besök av pontus&henke. pontus va så jävla packad, så han spydde mest hela tiden. kom även i sängen +o( fyfan! så nu lär man tvätta en hel del. men till slut fick vi han i sängen, grabben låg och skaka för att han tyckte att det var så kallt (han var fullt påklädd). de var ända gången på kvällen som jag tyckte lite synd om han, men han får skylla sig själv när han spydde ner täcket. men iaf, henke åkte runt tio. sen sov vi vidare till tjugo över tolv, elin gjorde sig klar för att ta bussen och vi kollade på lite prison break :) sen åkte även pontus hem, och nu är jag själv. ska försöka plugga lite snart, men har inte alls lust med de :/ ikväll blire iaf fest, tror jag? annars ska jag ta de lugnt. men blir ju så in i helvete rastlös då :/ så vi får se. slutar säkert med fest om vi hittar nå bra :) hör av er om ni vet något!<3


fortfarande förkyld.

så fort hösten och kylan kommer krypandes så blir jag förkyld. förstår inte vad det är för fel på mig, dåligt immunförsvar antar jag :/ så nu har jag börjat knapra bafucin och c-vitamin. för nu jävlar ska jag bli av med skiten.. sen blire en hel del te också :) dom säger ju att man ska vara varm i halsen. men aja, kan bara vänta tills de går över. ingen idé att gå och klaga över det :)


äntligen helg.

vare äntligen helg, har hänt en massa trevligt denna vecka :) käk&bowling med flickorna, hockey med tilda och massa annat. ikväll äre modevisningen på fico som gäller, sen hem till mig och ta de lugnt :) kolla på en massa filmer och bara mysa. imorrn får vi se vad som händer, sugen på att festa! så vi får väl se om någon följer med :) sen på söndag blire film? vi får väl se. aja, åter igen förlåt för att jag är så seg på att skriva ;D

filmtips? :)

håller på att letar lite nya filmer, någon som har nått tips? :)

förkyld så in i helvete.

har legat och hostat konstant i över fyra timmar, är slut i hela kroppen. har knappt kunnit sova nånting, och varje gång jag hostar så känns det som att jag ska spy. så det blir ingen skola för mig idag, ska lägga mig under mina två täcken, fullt påklädd. och koka upp lite te (självklart chai te) och hoppas att jag blir piggare tills imorgon. brukar inte stanna hemma för en förkylning, men det här är lite för mkt. så det är te och sängen som gäller för min del idag. hare bra allihopa, klä er varmt ute så att ni slipper bli förkylda :)

7/10

vad äre som har hänt i helgen då? hmm, i fredags umgicks jag först med linnéa och sedan festade jag med jonna. det var otroligt roligt :D<3 satt hos min granne, sen stan en snabbis och sen hem till mig igen :) fick även besök av lite folk. sen kom pontus när dom andra drog :) sen på lördagen så klev vi upp vid två typ. var ju en aning sliten om man säger så :') blev mest att ta de lugnt. träffade tilda en stund och lite annat :) och kvällen tillbringade jag hemma i min ensamhet tills vid tolvtiden då pontus och henke kom. kollade på prison break tills vi skulle åka och hämta elin. har verkligen saknat dig stumpan :)<3 så sov allihopa kvar, vi kollade även på lite film och sådär. gick och la oss runt halv fyra? eller nå sånt. vaknade vid  nio-tio för att henke skulle iväg och jobba. var ju skapligt trött då x) så då åkte pojkarna och elin stannade ett tag till. vi låg mest och bara pratade :) försökte hitta nått skojj som vi skulle göra i veckan, blir nog bowling och mat någon dag :) sen på fredag ska jag iaf vara med isabella <3 och sen får vi se vad mer som händer. ska iaf snart iväg och luncha med fanny :)<3 får se vart det blir, typ nian eller waynes röstar jag på. får se vad hon tycker :) nått mer som jag ska skriva när jag ändå håller på? justja, tilda bodde hos mig under tiden som jag var borta, finns här för dig älskling <3 får väl skriva mer sen om jag har glömt nått.

LONDON <3

londonresan var helt underbar, skönt att komma bort ett par dar :) och för alla som älskar shopping så är detta en utmärkt stad för det var i stort sett det ända vi gjorde om dagarna. så när torsdagen värkte fötterna en hel del kan jag berätta. sen var vi även på bio och pappa gick på någon konsert men jag vela inte följa med så istället stannade jag hemma eftersom RENT-biljetterna var svindyra :/ men det var skönt att ta de lugnt. annars vare full rulle hela tiden. köpte med mig en hel del :) men orkar inte sitta här och rabbla upp allt. nu lär man ju ta och börja spara pengar till nästa resa :) MÅSTE åka dit igen :) och har du inte varit där, tveka inte på att åka dit. det är värt det :) otroligt fin stad, mkt att se också. fick ju se alla dom kända ställena som typ big ben, london eye, piccadilly circus osv :) men hur som haver, ÅK DIT HELT ENKELT :D

RSS 2.0