31/5 - LÖRDAG

jaha, nu äre lördag. Jag ska upp om 6 timmar och snart ska jag sätta mig på bussen hem till mamma. Är riktigt trött så kommer få kämpa för att hålla mig vaken på bussen. Men med lite musik i öronen så blire nog bra., Har iaf hade otroligt trevligt hos både bella och angelcia :) Tack flickor för en trevlig kväll <3 Berättar mer om den imorgon när jag kommer hem från falun. Eller om jag kommer hem ikväll, det visar sig. Hare bäst :) RiNG OM NI VILL NÅGOT! :)

30/5 - FREDAG

Sista fredagen i skolan, vilket innebär sista lektionen med ulla. Satan så skönt! Var ju helt meningslöst att gå till skolan idag, började12.20 och slutade ca 14.00. Och vad gjorde vi under den tiden? Käkade glass och spelade på internet typ. Kunde lika gärna stannat hemma, men är iaf ledig på måndag. Det ska bli skönt :)  Sen äre bara tre skoldagar kvar. Och nu har vi dessutom planerat klassen första klassfest, blir grillning osv :) Så det ser vi fram imot.

Åker till falun imorgonbitti, halv åtta tror  jag att vi skulle åka. Vilket innebär att det inte blir någon alkohol för mig ikväll, fast det hade jag ju inte tänkt att dricka ändåså. Men iaf, flytthjälp är vad vi ska stå till tjänst med imorgon. Kommer väl bli ett jävla spring i trapporna eftersom åsas hus inte äger någon hiss. Kommer ihåg när vi skulle hjälpa henne att flytta in i lägenheten xD haha. Efter allt slit ska jag nog åka hem till linette och träffa alla faluborna, tror att det är meningen att vi ska grilla och lite sånt :) Mysigt! Längesen jag träffade henne och alla andra för den delen. Så det ska bli trevligt, det har man iofs jämnt när man är där.

Sen idag äre dildoparty hos angelica, sen  åker vi hem till bella och firar henne eftersom hon fyller 18 år idag. Det blir middag och hela kittet tror jag :) Så det ska bli roligt! Sen när dom drar ut på krogen så åker jag hem till mamma och sover där. Lättast så med tanke på att vi åker så tidigt imorgon. Så på något sätt måste jag få tag i hennes nyckel. Och hur det ska gå till vet jag inte riktigt, för hon ska ut på krogen ikväll och jag har ingen lust att sitta hemma och vänta tills hon ska åka hem. Men det löser väl sig på något vis :)

29/5 - 11 DAGAR KVAR

Och endast 4 skoldagar kvar för min del, dåligt skönt! :)
Börjar bli riktigt taggad på att åka nu faktiskt, det är ju inte
många dagar kvar nu. Och sen fick man höra att ett par
killkompisar också ska dit, kommer bli as kalas! Gäller
bara att inhandla det sista och hoppas på att vi får bra
väder där borta, blir lite jobbigt annars. Det får gärna
vara så varmt som det är ute nu, apropå det så ska
jag nog gå ut och lägga mig i solen nu innan jag måste
plugga. Ni får gärna ringa om ni vill något, eller så
är ni mer än välkomna att komma förbi :) HARE!

29/5 - TORSDAG

Äntligen hemma, har varit i skolan på två lektioner idag. Idrott och Handel! Dock hade vi ju lång håltimme därimellan vilket gjorde att det blev en lång dag ändå. Men den gick hyfsat fort, på idrotten blev det fotboll och det var erik som ledde lektionen. Var väl helt okej, dock vare så jävla varmt så det kändes ju som att man badade i svett. Sen blev det en sväng på stan med tessan och sofie, kollade på lite kläder och käkade lite mat. Sen på handeln fortsatte vi med annonserna, är snart klar. Riktigt skönt! Idag ska jag hem till emelie och fira anna, det ska bli trevligt. Hon fyller ju 18 idag, så stort grattis till henne :) Sen  måste jag plugga en del idag också, har ett statistik arbete som ska vara inne senast imorgon annars  får jag ig i matte b :/ Och det skulle ju bli lite jobbigt med tanke på att jag ska läsa matte c till hösten. Men aja, ska göra skiten så att läraren blir nöjd. Går nog rätt fort att göra :)

Hare så bra, passa på att njuta av solen!

28/5 - STADEN

Ska åka ner på stan nu och käka lite med angelica. Har inte ätit nån lunch än och orkar inte ställa mig och laga nån heller för den delen. Så därför tar vi de på stan istället. Fungerar minst lika bra. Vi får även sällskap av emelie, längesen man träffa henne. Så det blir trevligt. Ring om ni vill något :)

28/5 - ONSDAG

Igår var jag på patricias avslutningskonsert, tösen var jätte duktig! Sen åkte vi hem till angelica och åt en jävla massa mat samt cheesecake. Otroligt gott! Kollade även på desperata och lite annat trevligt. Sen åkte jag hem raka vägen till sängen, och hann kolla lite på tv innan jag slocknade.

Idag äre onsdag och jag vet inte riktigt vad som står på dagens schema. Har nog inte planerat något speciellt, inte vad jag har minne av iaf. Ni får väl påminna mig om det skulle vara så! Måste i alla fall plugga en del när jag kommer hem så att jag blir klar med de sista uppgifterna innan sommarlovet. Hur som helst,. Nu måste jag jobba vidare, har just nu handel och vi håller på med annonser. Det går väl sisådär, sista grejjen i handel innan lovet iaf.

12 dagar kvar tills hultsfred och nu har spelschemat kommit upp, det ser riktigt lovande ut faktiskt ;D Kommer bli kalas kul. Måste ju dock inhandla en hel del innan vi åker, sprit tröjjan partytält solstolar leggins osv :)


26/5 - MÅNDAG

Efter en lång dag i skolan så åkte jag ner på stan för att träffa tilda och patricia, fick även träffa nanna på köpet. Jag, tilda och patricia gick och satte oss på georges efter att ha dumpat nanna. Där blev vi sittandes ett par timmar, medans tilda försökte plugga efter måltiden. Vet inte riktigt hur långt hon kom, för pappa kom och hämta mig sen åkte vi och köpte lite kinamat. Riktigt gott vare, men nu är jag sådär äckligt mätt så man bara vill spy! Och ändå åt jag inte ens en tredjedel av all mat som jag fick. Ska nog lägga mig i sängen och vila mig lite, kolla lite på fotbollen kanske :) Ring om ni vill något.

Har fortfarande inte fått besked än,
är äckligt nervös. JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!

26/5 - MÅNDAG

Måndag är alltid lika deprimerande, det enda positiva är att det endast är 2 veckor kvar tills vi sitter på tåget på väg ner till hultsfred. Och nu kanske det blir ytterligare en festival i sommar? Vem vet. Jag hoppas iaf på det, får besked om biljetterna idag :) Får se vilka lyckliga jävlar som får äran att följa med mig ;D En hel del som är sugna har jag hört. Hur som haver, sitter just nu i skolan. Har håltimme till gud vet när. Känns som att var och varannan lektion försvinner så att man har håltimmar jämnt och man vet inte vilka lektioner man egentligen har. Dock är måndagarna den enda veckodagen där vi nästan har alla lektioner.

Imorgon är det dags för orientering, woho! Känns som att ingen är speciellt sugen på det.. Förstår inte varför dom ska plåga oss med skiten. Men aja, bara att bita ihop och göra skiten. Rektorn blir ju bara grinig om man går dit och klagar. Nu ska iaf jag och sofie åka ner på stan, sen blire att käka lite.

25/5 - MORS DAG

Idag äre morsdag, har dock inte varit och firat min mamma något för hon är och jobbar. Får bli en annan dag helt enkelt. Idag har jag inte gjort så mkt, mest tagit det lugnt. Sen gick jag och köpte glass med fanny och planerade våran londonresa lite granna, vi åker förmodligen 25/9! Kommer bli galet roligt. Ska boka lägenheten så fort som möjligt och det verkar som att pappa tänker betala min resa ;D Tusen tack far, en hultsfredresa och en londonresa i 18-års present. Inte illa!

Gårdagen var helt okej faktiskt trotts omständigheterna. Hade ju förväntat mig betydligt mkt mer folk, men så var inte fallet men man fick göra de bästa av situationen. Och det var ju trevligt folk, så det blev många skratt under kvällens lopp.

Imorgon får jag besked om jag får biljetterna eller inte, iiiiiih är nervös!
Vill verkligen åka! Får väl se vilka jag tar med mig i så fall ;D Håll tummarna
med mig för guds skull!!

24/5 - TAGGA

Har inte sovit något, men är taggad som satan på fest  nu. Så ikväll ska vi ha kul! Ska hem till tilda så fort hon kommer hem och börja göra mig iordning. Sen får vi antingen skjuts ut eller så tar vi bussen. Får se om bomhuspojkarna följer med, isf tar vi väl bussen med dom. Har inte köpt så mkt dricka, men har ju varken sovit eller ätit speciellt mkt idag så det kommer nog räcka :) Hade ju inte tänkt att satsa på att bli packad direkt. Utan bara alldeles lagom, då man har kul åt allt inte mår illa. Så det är det vi satsar på ikväll :) Aja, ha en bra kväll :)

24/5 - TRÖTT

Har fan inte blivit många timmars sömn inatt, för vare inte den ena som väckte mig så vare den andra. Somnade runt halv sju kanske, blev väckt kvar över åtta. Det var väl ungefär den sömnen som jag har fått. Och nu ska jag ställa mig och diska innan jag ska åka ner på stan och möta patricia :) Hare bäst!

24/5 - SKOJJA BARA!

Får tydligen nattbesök av två pojkar från uppsala ikväll, niclas och peter. Dom hade haft firmafest här i gävle, och hade ingenstans att sova. Så nu blire efterfest sen sova! :) godnatt!

24/5 - GODNATT

Klockan är snart halv tre och jag kom hem från bella för ett tag sen. Åkte dit nästan direkt efter att jag hade kommit hem från stan. Fast åkte först ner på stan för att möta tilda, sen hem till familjen A-K. Vi tog det mest lugnt, kollade äntligen på 27 dresses faktiskt en helt okej film. Dock ganska förutsägbar, men det är ju inget ovanligt. Ska iaf snart gå och lägga mig, borde egentligen ställa mig och plocka undan disken. Men det får jag göra imorgonbitti innan jag åker ner på stan istället, för just nu har jag verkligen inte lust eller ork att göra skiten.

Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska på sanjas fest eller inte. Får ta det som det kommer helt enkelt! :)

23/5 - ARL

Sitter just nu på arl:n och studerar när tessan sitter och snurrar på sin stol, lätt road eller vad? :) Vi ska snart börja med bokföring. Skit svårt, jag fattar noll! Men vi ska nog fixa skiten skaru se :) efter den här lektionen äre dags för prov, känns inte alltför bra. Men det får gå som det går :) Är riktigt sugen på att festa imorgon, så vi får se ;D


23/5 - FREDAG

Äntligen fredag måste jag väl säga, helgen är lika efterlängtad som vanligt! Måste bara genomlida tre lektioner i skolan först, var av en av dom är prov. Var ju meningen att jag skulle plugga igår, men så blev det ju inte riktigt utan åkte hem till elin och umgicks med dom istället. Var betydligt mkt trevligare! Vi kollade på lite schlager och så. Men iaf, vad är det som händer i helgen då? Idag blire nog bara att ta det lugnt, film och så kanske? Sen måste jag städa hela huset så att pappa inte får en chock när han kommer hem imorgon. Ser för jävligt ut just nu, eller åtminstonde köket. Sen imorgon blire antingen schlager eller sanjas 18-års fest. Kan verkligen inte bestämma mig, får jag med mig lite folk så blire nog fest ;D För det kommer säkert bli skit kul, mkt folk och bra musik. Sånt tycker vi om! Plus att hon fyller ju bara 18 en gång så man måste ju fira na. Men vi får se hure blir med den saken :) Hojta till om det är någon som är sugen på att följa med! Elin hade ju lovat att hon skulle följa med, men skitungen åker på kryssning istället. Men blire inte fest så blire schlager helt enkelt. Måste ju egentligen ta det lite lugnt innan jag åker till hultsfred, kommer få i mig så att det räcker och blir över där borta. Men hur som helst, nu ska jag fortsätta att plugga har ju prov idag i personaladministration. Mindre kul!

image151

kommeru ihåg våran kryssning fanny?
ojojoj, vilka minnen säger jag bara x)


engelsman:  can you speak english?
fanny: no, i can´t!
engelsman: yes, you can x)

21/5 - ONSDAG

Idag fick jag äntligen tillbaka bredbandet, tusen tack tommy. Har nämligen varit utan bredband sen strömavbrottet i måndags, mindre roligt. Man känner sig så instängd utan internet, kanske låter fånigt. Men det känns tomt faktiskt. Jag erkänner, jag är verkligen beroende av min dator! Men det är jag nog inte ensam om att vara. Hur som helst, idag har jag varit i skolan, lagat mat och så med syster och nu på kvällen åkte jag hem till elin och umgicks med henne och emelie. Det behövdes verkligen, blir så glad när man är med er. Vi kommer ha super kul i hultsfred brudar! Aja, jag borde egentligen inte sitta här, borde vara ner grävd i handelspapprena men orkar inte ta tag i skiten. Blir att plugga medans jag kollar på criminal minds. Ytterligare en sak som jag har blivit beroende av, varje kväll måste jag kolla på antingen navy cis eller criminal minds. Beroende på när jag går och lägger mig så väljer jag vilket av programmen jag ska se. Ikväll blire criminal börjar vid fem i tolv, då hinner man plugga lite innan det börjar och sen äre bara att somna efter att programmet är slut. Godnatt!

19/5 - MÅNDAG

Ny dag, ny vecka och endast tre veckor kvar till hultsfred. Jag vet att det är ett jävla tjat om den resan, men det  får ni stå ut med för det är verkligen något jag ser fram emot. Sedan får vi kanske sällskap av lite mer gävlefolk på lördagen? Hoppas på det iaf för det skulle vara grymt kul! :)

Denna vecka kommer mest bestå av att plugga. Men känns som att man får offra sig sista veckan, så förlåt om jag kommer vara osocial. Men efter fredagens prov så är det lugnt ett tag. Sen i helgen ska jag och elin gå på sanjas 18-års fest, kommer nog bli skit kul. Har många fina minnen tillsammans med den tjejen ;D Och eftersom hon fyller år så ska vi väl köpa något åt tösen, får se vare blir. Något tips? Ni får även ge tips på vad man kan ha på sig, det är nämligen disco-tema.


17/5 - 23 DAGAR KVAR!

Hultsfred börjar närma sig sakta men säkert, nu är det bara 23 dagar kvar tills vi åker. Vi kommer dit redan på måndagen och åker hem på söndagen, en hel veckas supande med andra ord. Och fy satan så kul vi ska ha! Många bra band som man inte får missa. Nu gäller det bara att köpa de sista grejjerna innan vi åker, samt att köpa en hultsfredtröja. I år är dom svarta med grön luva. Ett måste om man ska åka dit. Eller så blire bara en band t-shirt. Vi får se :) Hur som haver, snart gäller det och vi taggar för fullt. Någon mer som ska dit?

17/5 - LÖRDAG

Gårdagen bestog av filmkväll hemma hos emelie, vi fick sällskap av syskonen brungs samt patricia :) Det var riktigt trevligt, vi kollade på gothika samt talang. Sen tog jag bussen hem vid tolv, väl hemma hade jag inget att göra och var överpigg så vid två ställde jag med och bakade. Sen kollade jag på Lejonkungen 2 samt alice i underlandet, två otroligt bra filmer. Gick och la mig vid fem, och vaknade för ett litet tag sen. Vilket gör att jag endast har sovit 5 ½ timme, men är faktiskt inge trött. Så istället sitter jag nu och kollar på kalle och chokladfabriken samt smakar på kladdkakan som jag bakade igår.

Idag får vi se vad som händer, ska väl försöka hitta på något nu på dagen. Hade ju planerat att ta en långpromenad, men det regnar ju förfan ute :/ Så jag får hitta på något annat. Ikväll blir det iallafall modevisning med flickorna. Innan de kanske vi ska laga mat hos mig, men vi får se om det är nån som har tid med de :b Nu ska jag koncentrera på filmen. Hare så bra :)

16/5 - BYE BYE

Idag åker pappa och hans vänner till skottland på whiskeyresa, dom blir borta tills nästa lördag. Vilket innebär att jag kommer vara ensam hemma. Ruskigt skönt! Sitter just nu på görans lektion och det är två timmar tills vi slutar, och jag har världens huvudvärk så jag vill bara hem! När jag slutar ska jag iaf hem och sova lite samt laga mat innan jag ska åka hem till emelie på filmmys :) Nu ska jag iaf kämpa lite med win-konton, det är bajs svårt. Hare bäst!


15/5 - TORSDAG

Idag vare skola mellan 11.40-15.00 ungefär, först hade vi uf. Skrev klart årsredovisningen, kanske inte den bästa men vem orkar bry sig? Sen hade vi multimedia och då vare dags att redovisa. Gick hyffsat bra iaf, lyckades iaf skrapa ihop ett VG i kursen så det är jag nöjd med :) Sen efter skolan blev det staden med linnéa och elin, sen hem till anna när hon slutade. Där blev det att laga korv med bröd, färga hår och lite annat trevligt :) Sen skulle dom iväg och träna, så då åkte jag och sara hem. Hon till valbo, jag till bomhus. Fick sällskap av bea på bussen, alltid lika go den tjejen! :) Sen hem och sätta sig framför datorn lite innan det var dags att byta dator för att plugga. Så nu har jag suttit i två timmar och skrivit klart projektet, eller jaa.. nästan två timmar, satt och kolla på tv samtidigt och ni kanske vet hur bra det brukar funka? Skickade nyss in det iaf och det var väl på tiden. Skulle vara inne senast klockan tolv :) Så nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på film tror jag. Sen blire sova, har sovmorgon till halv tolv imorgon. Blir en kort dag med andra ord, har bara tre lektioner. Slutar runt tre skulle jag chansa på :) Då blire hem och säga hejdå till pappa innan han åker, äta lite och sen åka hem till emelie på filmmys. Låter som en bra fredag, om man bortser från skolan.

25 dagar kvar till hultan :)
Såg idag att dom hade fått in hultsfred tröjorna,
måste ha en. Och det gäller att skynda sig, finns
bara 8 styckna..

12/5 - LÖRDAGEN!

Justja, har glömt att berätta om lördagen. Blev brännboll och crusing tillsammans med en massa trevligt folk :) Blev rätt många på brännbollen till slut eftersom vi fick sällskap av andré och co. Sen kom det även andra som var sugna på att spela, men alkoholen dom hade i kroppen gjorde att dom varken visste ut eller in x) Men kul att ha nån att skratta åt. Var väl strax över 20 st kanske? Jag vet inte. Men det var ju roligt folk som bjöd på sig själva så man fick skratta av sig en hel del. Så det var riktigt lyckat, deffentivt något som vi måste göra om. Sen skulle tjejerna dra in till stan och där köpte vi lite mjukglass och träffa lite folk innan vi satte oss på filips bilflak. Var ju inte så kallt ute så det var riktigt mysigt, trotts att vi var nyktra så funkade det alldeles utmärkt. Hann se en hel del folk på vägen också :) Dock slog denna crusing inte förra årets ;D Det lilla vi kommer ihåg av den iaf var skit kul x)

12/5 - USCH!

Idag har inte varit en bra dag, har pendlat mellan sängen och toaletten nästan hela dagen. Blir så sjukt rastlös av att bara ligga.. Tilda sov här igår efter att vi hade varit hos henne och imorse när jag vaknade hade jag bara lite ont i halsen så jag käkade frukost osv. Men började hostla slem vilket ledde till att en del annat kom upp på köpet. Och så hare fortsatt.. Lyckades få i mig lite middag iaf, men vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon. Har ju dessutom tandläkar tid imorrn också, och dom kommer ju få damp om jag inte kommer. Men aja, det orkar jag inte bry mig om. Får byta tid till nästa vecka eller nått.. Men hur som haver, nu ska jag återgå till sängen och tvn. Godnatt!


10/5 - LÖRDAG

Hittills har jag hunnit med att åka till haga och hämta min externa och sen vare nog inte så mkt mer. Kom nyss hem! :) Funderar på att lägga mig ute på en filt och slå på en film. Så får man lite färg på sig på köpet ;D Ikväll kanske det blir brännboll i boulongern? Alla som vill vara med får komma :) Sen blire väl en sväng in till stan också eftersom det är crusing. Vi får se om det blir någon alkohol, mkt möjligt. Åtminstonde lite grann :) Aja, som sagt. Är ni sugna på att vara med så äre bara att komma ;D Kan meddela om tid sen :)

9/5 - EN MÅNAD KVAR

image150

EN MÅNAD KVAR TILLS VI SITTER PÅ TÅGET PÅ VÄG NER MOT HULTSFRED OCH EN OFÖRGLÖMLIG VECKA MED MASSOR AV DRICKA OCH BRA MUSIK! KAN DET BLI BÄTTRE? :)

9/5 - FREDAG

Inledde gårdagen med sovmorgon, vilket verkligen behövdes. Sen hade vi tre lektioner och slutade runt tre. Riktigt skönt! Sen hem och käka och lite annat innan det var dags att åka till aberg för att kolla på talangjakts finalen. Efter många duktiga människor så vann Sally Johansson, Mimmi Sandén och Anigma. Värdiga vinnare allihopa :) Slutade strax efter tolv, så vi fick ta halv ett bussen hem. Sängen var gudomlig när man kom hem! :)


8/5 - NATIONELLA

Idag har som sagt alla som läser Matte B haft nationellt prov. Och det gick inge vidare, har verkligen ingen aning om vad det kommer bli för resultat. Men det visar väl sig när det är rättat och klart. Sen hade vi tur och slutade efter provet, vilket blev runt halv elva. När jag kom hem tog jag det mest lugnt, lagade mat och kollade på tv. Sen gick jag och la mig en stund för att vila ögonen lite, men blev väckt av elin som undrade om jag skulle med på utbildning i helgen. Men tyvärr, i helgen blire att skriva projektet för min del. Kunde inte somna om efter det så beslutade mig för att ta en promenad ute i den varma solen. Och fy satan så skönt det var, kom precis hem och ska snart hoppa in i duschen. Sen vid halv sex åker jag ner på stan och möter flickorna för då äre talangjakten som gäller :) Ring om ni vill nått!


7/5 - EN VECKA SEN SIST

Nu vare en vecka sen jag skrev sist, har varken haft tid eller ork att skriva. Har varit så mycket annat nu, t.ex. så ligger matteboken i knäet medans jag skriver lite här. Är ju nämligen nationella imorgon i Matte B, får väl se hur det går. Har inte allt för höga förväntningar med tanke på att förra provet gick åt helvete! Men det är bara att bita ihop, så länge jag inte stressar igenom provet så ska jag nog klara det.


Vad har hänt mer dom senaste dagarna då? Jadu, kan ju börja med att berätta om våran resa till uppsala. Fyfan säger jag bara, dt slutade i kaos och tack gode gud att jag hade pierre och även den snälla killen som hjälpte oss <3 Ni var verkligen guld värda! Vettefan hur det hade gått för mig och patricia annars.. Fick iaf sova hemma hos pierre och dagen efter när vi vaknade så hade vi både en patricia och en anna som mådde väldigt dåligt. Bakis till max!


Fick skjuts vid tolv in till uppsala station och då sprang vi till Burger King för att inhandla lite käk innan vi skulle åka. Fick springa barfota på vägen tillbaka med tanke på att vi hade typ 5 min på oss att ta oss till station igen och då är inte kilklackar dom bästa skorna. Plus att jag hade skavsår! Hann iaf till tåget och där var vi ju deffenitivt inte ensamma, var skit mkt folk där som var på väg hem efter valborgsfirandet. Så jag och patricia fick dela på en stol halva resan, och inte lyckades jag få i mig nå mat heller. Men fick i mig lite i gävle som tur var.


Torsdagen tillbringade jag mest i sängen, men sen fick jag besök av tjejerna som kom och kollade på film med mig. Blev jönssonligan <3 Alltid lika bra.


Sen på fredagen blev det en sväng på stan om jag inte minns helt fel, kommer inte riktigt ihåg. Elin följde iaf med mig hem och käkade lite, innan hon skulle till emelie och co, och jag skulle på bio. Vi var och såg IRON MAN, och vad säger man om den filmen då? Ungefär som spider man. Men helt klart sevärd. Var dock lite väl lång.. Sen fick jag skjuts hem och då var jag så trött att jag somna ganska fort.


Lördagen var det meningen att jag skulle ta det lugnt, men man vet ju hur det brukar sluta. Jag och fanny blev iaf festsugna och fixade lite dricka innan vi drog vidare till aberg. Där var det fest och trevligt folk. Var där till elva-halv tolv. För att sedan dra vidare hem till Elin där även hon hade fest. Dock förlorade jag fanny på vägen, sorry gumman <3 Hemma hos elin vare helt okej. Slutade med att jag elin godde och jocke efterfestade, blev lite käk och så innan vi gick och la oss.


Söndagen var det dags för årets första del av talangjakten på helges. Det var kval för solister som gällde och självklart var vi tvungna att åka dit och kolla lite. Var en del kända ansikten där och dom flesta var jätte duktiga. Slutade rätt tidigt så man var hemma i skaplig tid.


Gjorde inte så mycket i måndags, tog det mest lugnt. Var så jävla trött, skolan tar verkligen kål på mig. Orkar inte med skiten! Men skönt att det är mindre än en månad kvar :) Sen äre hultan!


Igår vare dags för talangjakt igen, rock/popbandstävling denna gång. Innan vi åkte dit så träffade jag stina en snabbis sen gick och umgicks med tjejerna på waynes. Satt där i nån timme innan jag och tilda gick för att käka innan vi skulle åka till aberg. Åkte med 18.20 bussen till aberg och det kom rätt mkt folk till helges den här gången faktiskt. Och jag säger ett stort grattis till until hope arise som gick vidare! :) Synd att simon&co gav bort deras plats.. Men hur som helst, många som var duktiga och 6 st gick vidare till finalen. Slutade vid kvart över nio, så fick ta halv tio bussen in till stan. Dock fastnade vi i sörby pga överbelastning x) Men då klev två killar av bussen så vare bara att åka igen! Sen när man väl kom hem vare meningen att jag skulle plugga, men det orkade jag inte. Somnade istället!


Idag hade vi bara två lektioner i skolan, den första och den sista. Lite segt med typ tre timmars hål. Men det var bara att bita ihop. Sen efter skolan åkte jag hem för att börja plugga, somnade dock. Men vaknade igen vid halv sju. Börja plugga runt 8 kanske. Och nu ger jag upp! Det får gå som det går!

Ska gå och kolla på tv nu, hare så bra :) talangjakt imorgon också, 19.00.


RSS 2.0