28/11 - TILLBAKA

Nu är jag tillbaka igen, har varit utan internet sen i onsdags och det kanske har märkts? Fast ni kanske är vana vid sena inlägg nu.. Hur som helst så har jag haft praktik idag på ica maxi som vanligt, sen åkte jag ner på stan och mötte upp tilda. Hann även prata lite med mathilda innan vi gick till niclas för att fixa med studentkryssningen. Skönt att få det avklarat :) Sen tog vi en promenad hem till jonas och våldgästade honom, eftersom det skulle bli fest där. Men vi var lite tidiga, så vi snacka lite och tog de lugnt innan det började droppa in lite folk. Dock tog jag och tilda bussen därifrån 22.20 för att vi skulle hem till mamma och göra henne sällskap och jag ska snart gå och lägga mig..

Jobbar imorgon, 10-20 och sedan raka vägen till heartbreak för att möta upp resten av folket från jobbet och käka lite samt dricka. Och efter det blir det att dansa hela natten lång. Blir en lång dag med andra ord, men så det ska vara. Jobbar iallafall 10-15 på golvet, sedan är det kassan som gäller mellan 15-20. Skönt att variera lite.

Så nu måste jag lägga mig i sängen och ladda upp krafterna imorgon, känner att jag kan behöva sova ordentligt för en gångs skull.

Skriver och berättar på söndag hur gårdagen var :)

25/11 - TACK <3

TACK SYSTER FÖR ATT DU ALLTID STÄLLER UPP,
DU FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET DET BETYDER <3

BLOD ÄR TJOCKARE ÄN VATTEN, KOM IHÅG DE!


matilda mosell, en syster, en vän och mycket mer <3


25/11 - RON POPE

Någon mer än jag som har fått upp ögonen för Ron Pope?
Jag menar, hur bra är inte A drop in the ocean?! Och nu har
jag hittat ennu en favorit Fireflies heter den och jag äälskar´t.

LYSSNA OCH NJUT! :) gärna en kommentar om vad ni tyckte också.

Ron Pope-Fireflies



Och jag kan ju inte låta bli att lägga in den gamla goa klassikern:
Ron Pope - A drop in the ocean


25/11 - 22 DEC

Justja, glömde säga att den andra tanden ryker den 22 december.
Då äre bara att gå igenom allt igen. Men vill man vara fin, så får man lida pin.

25/11 - EN TAND MINDRE

Jaha, då var man en tand mindre och det gjorde inge ont att ta bort den heller. Hade ju marddrömsminnen från förra gången när jag skulle dra ut en tand, så var inställd på det värsta. Men hade en ung och trevlig tjej som drog ut den snabbt och nästan smärtfritt. Så nu går jag med en bomullstuss i munnen och det verkar aldrig sluta blöda. Hoppas bara att värken försvinner snart.

Hur tycker ni att jag ska göra? Jag har blivit förfrågad att jobba på lördag mellan 15-20 för att sedan åka direkt till heartbreak och möta upp resten där. Dock missar jag ju showen på teatern, men det kanske är värt det?

24/11 - TRÖST MUSIK <3

Har så fruktansvärt ont i magen inför imorgon,
jag vill verkligen inte gå dit. Men jag måste ju!
Så det blir ingen skola för min del imorgon,
eftersom jag ska vara där 11.10 och innan de
har vi sovmorgon. Måste komma ihåg att lämna
in en ledighetsansökan idag.. Men som plåster
på såren så bjuder jag på underbar musik från
TAAAAKIDA SÅKLART! :)


24/11 - MÅNDAG

Hej allihopa, för er som inte har kollat ut genom fönstret än så kan jag meddela att det är viiitt! Usch, vill ha sommar och sol. Hur som helst, idag är det iallafall måndag vilket innebär att jag har sovmorgon, vilket jag har imorgon också. Men iaf, idag blire en lång dag i skolan.. Har ju matte i tre timmar, så slutar inte förrns vid fem. Kommer garanterat sitta och sova halva den lektionen.

Imorgon är det dags, jag vill inte! :/

23/11 - CHAITE

Sitter nu med en kopp chaite med skummadmjölk och kanel samt en macka och ska krypa ner under täcket och läsa lite ur boken. Är besatt av den, ni vet sådär som man känner när man läser en riktigt bra bok och inte vill släppa taget om den? Så bra är denna bok kan jag meddela. Hur som helst,  kanske går någon bra film på tv ikväll? Annars blire att sova tidigt så att man orkar upp till skolan imorgon. Hare så bra :)

23/11 - ICA MAXI

Justfan, glömde berätta något kul. Jag och Erika fick anställning på ICA Maxi i fredags :D Jävligt skönt, så nu hoppas jag att lite pass dyker upp så att man kan börja tjäna lite pengar. Måste ju ha till londonresan! Läängtar tills vi åker, ska bli så jävla skönt att komma bort! :) Hur som helst, var bara de jag skulle berätta.

23/11 - SÖNDAG

Vaknade kvart över två, kände att man hade lite huvudvärk. Klev upp och skulle göra iordning frukost, men då kommer pappa och säger att vi ska käka lunch istället. Det blev stuvade makaroner och köttbullar. Faktiskt ganska gott, men hade varit godare när man inte varit bakis. Men iallafall, vad händer en sådan vit(snö överallt) söndag då? Har ingen aning om jag ska vara ärlig, borde plugga lite. Sen skulle jag behöva åka hem till jonas så han får köpa hytten, skulle även behöva åka till bella med hennes jacka... Ja, listan kan fortsätta i evigheter. Men det är inget av dom som känns lockande för tillfället, speciellt inte när man kollar ut. Blir nog att lägga i sängen och läsa boken som jag fick låna av fia. Juryn heter den, riktigt bra bok så den rekomenderar jag starkt. Kan skriva en lite recension av den när jag har läst ut den.

Så nu återvänder jag till den varma sängen, Ha det bra.

Kan berätta att min dator håller på att krånglar så internet vill inte funka. Vilket gör att jag inte kommer vara inne lika ofta, eftersom de två andra datorerna oftast är upptagna. Men ska försöka fixa skiten..

23/11 - TRÖTT

Fan fan fan, jag som skulle hålla mig nykter den här helgen. Men inte fan höll jag det, så fort man kom till mathilda så började dom hälla upp vin och shots. Märkte inte att jag var full förrns när jag kom hem, inte bra. Vi var iaf hemma hos mathilda, det var jag malin elisabeth och självklart mathilda. Det var riktigt trevligt, sen tog vi tolvbussen till brynäs och gick till anders. Där det var snöbollskrig och mycket annat. Så det var kul, skönt att jag inte stannade hemma. För man mår riktigt bra när man är med dom tjejerna, tack <3

20/11 - TRÖÖÖTT

SÅ JÄVLA TRÖTT, ursäkta språket men så är fallet. Somnade rätt så sent igår, hade nog inte stängt ögonen förrns halv 1. Och självklart får man samtal från en full pojk som skulle tjata om både de ena och det andra. Somnade inte om förrns halv fyra. Inte skit smart när man ska upp klockan sex. Hur som helst, dagen på jobbet har gått riktigt bra. Börjar lära känna personalen lite bättre nu, så det känns skit bra. Har blivit en hel del skratt eftersom den ena är knäppare än den andra. Men det är så det ska vara, man måste ha kul på jobbet för att trivas.

Men nästa helg är det som sagt äntligen dags för julfesten, jag och erika blev medbjudna trotts att vi inte är anställda ännu. Men snart så, snackade lite med chefen om det idag. Och det skulle styra upp sig inom snar framtid. Hur som helst, tillbaka till julfesten. Vi kommer börja kvällen på Gävle teater där vi ska se "Johan Welton-showen", kan inte riktigt komma på vad den heter just nu. Blir lite dricka där och så i pausen. Sen förflyttar vi oss till heartbreak där buffén väntar och blir nog en del dricka till de också. Sen är det efterfest på Slick resten av kvällen. Och tur som man har ibland, så är det samma kväll som heartan firar 6 år och gästas av stjärn dj´n Jesse Marco från New York. Var ju lite ledsen när jag fick reda på att han skulle komma och att man var för liten för att komma in. Men som sagt, eftersom vi är på personalfest och käkar där inne, så är det 18år för oss :D WIIIIHOO! Kommer bli fett kul, ska bara övertala erika att stanna efter middagen också. Annars har jag dom andra på jobbet plus att de kommer nog vara folk där som man känner redan.

Så nu är jag glaaaaaad! :) Jag menar, hur stor är chansen att han kommer dit just den lördagen när vi ska dit? Turen är på min sida känner jag.

16/11 - SÖNDAG

Degsöndag är vad denna dag har varit, har tagit det lugnt hela dagen och bara kollat på film samt sovit. Har varit underbart skönt eftersom jag vaknade upp med världens huvudvärk, dock är den borta sen långt tillbaka.

Har förresten börjat kolla på 90210, den nya beverly hills serien. Måste säga att jag tycker faktiskt att den var riktigt bra. Har ju alltid tyckt att beverly hills har varit bra och har inte blivit besviken hittills av den nya serien. Kul att det är några gamla skådisar kvar och att dom följer upp den gamla serien. Så för er som har följt beverly hills tidigare, kolla in den nya och skriv gärna vad ni tyckte sen.


Nu ska jag snart till bomhus, börjar bli dags. Har ju varit hos mamma sen i onsdags, så pappa börjar bli lite ensam där hemma. Innan jag återvänder till hemmet, så kanske jag tar en sväng förbi angelica, för där


16/11 - GÅRDAGEN

Igår var det som sagt lördag och det innebär fest. Började min kväll hos sean tillsammans med lite folk, sen skulle vi dra vidare till halling som bor nere på stan. Då passade jag och sofia på att springa till hangloose och ta stämpel eftersom vi hade planerat att gå ut på krogen. När det var klart så letade vi oss fram till rätt hus. Var tvungen att fråga några killar om dom visste vart gatan låg, och det visade sig att dom också skulle dit. Fast en trappa upp ;p

Väl framme vare bara att hälla upp drickan och fortsätta innan vi skulle dra vidare. Tyvärr hade ju inte sofia några dricka och då fick vi för oss att gå upp till den andra festen och kolla om det fanns någon dricka att sälja. Träffade en hel del människor, och jag kommer inte ens ihåg namnen på hälften av dom. Satt iaf i köket med en massa killar och snackade ett tag medan sofia drack lite.

Klockan rullade på och dom skulle också in till stan, så vi passade på att gå med dom. Dock skulle dom till heartan, så vi fick bara sällskap halvvägs. Inne på hangan vare mkt folk som vanligt och jag hade de riktigt trevligt.

Tog tjugo över två bussen hem, där satt en viss robin som var på besök från norrköping. Längesen man såg honom, så det var riktigt kul ;D Sen skulle han på efterfest och eftersom han inte hittade så följde jag med honom och det blev så att jag stannade där ett tag också. Satt och lyssna på musik, lira gitarr osv. Vid halv fem inatt/imorse var jag hemma i sängen. Gudomligt skönt!

13/11 - HELGEN?

Jaha, snart var det helg igen och jag har inga större planer. Melinda surrade om att hon var sugen på att dra ut på krogen på lördag? Så kanske är snäll och ställer upp. Men har egentligen inte pengar till de, så vi får se hur jag löser det problemet :p Sen ska jag även träffa en kompis en sväng som ska hjälpa pappa att måla hemma, så att skiten blir klart någon gång. Ser ju förjävligt ut rent ut sagt, men snart så.. Då kanske vi ser lite färg på väggarna ;) Får se om det händer något mer kul, det hoppas jag verkligen.

13/11 - PLUGG&JOBB

Är som vanligt i andersberg vid den här tiden på veckan, eftersom jag har min apu på Ica Maxi 7-15 på torsdag och fredagarna. Så idag har jag haft praktik, dom två första timmarna var jag på golvet, sedan har jag suttit i kassan resten av dagen. Och pga att det var så mycket folk idag, så har jag haft fullt upp hela dagen. Men det är skönt, för då går tiden fort. Sen när jag kom hem var jag så trött så att jag trodde att jag skulle svimma. Men mamma lyckades hålla mig vaken, så har kollat på film och pluggat lite ikväll. Ett svenska arbete ska in imorgon som är ganska stort, så har gjort det mesta idag. Har lite kvar, men hade ingen ork kvar så tar det imorgon efter jobbet istället.

Nu kommer visst mamma hem, ska vara social med henne. Hare bäst! :)


8/11 - MODEVISNING

Vi fick tag i biljetter så nu ska vi på modevisningen på goya ikväll.
Ska bli riktigt kul, speciellt eftersom frida är med och har inte sett
henne gå på catwalken tidigare. Håller tummarna för hennes del.
Kommer nog vara jätte mycket folk, så hoppas att det blir kul :)

Var ju lite segt förra veckan när jag var där, men kanske var för att
vi mest satt ner och snacka plus att jag var spik nykter. Men idag
hade jag åtminstonde tänkt att dricka lite grann. Fast blir nog hyfsat
lugnt. Hur som helst, hoppas på en rolig kväll tsms med elin&sara.


frida på hennes senaste modevisning.


8/11 - KÄRT ÅTERSEENDE

Den här veckan har jag verkligen inte haft orken till att skriva något. Var sjuk både tisdag och onsdag, jobbade torsdag och fredag. Och tog de lugnt på kvällarna. En otroligt lugn vecka med andra ord. Men det blire ändring på ikväll, ska nämligen på goyas modevisning ikväll, hoppas jag (?) Elin är iaf nere på stan och letar biljetter, håller tummarna. Annars går vi dit till "efterfesten". Hoppas iaf på en trevlig kväll :) Annars kanske vi gör ett besök hos killarna igen, för där äre fest som vanligt. Samt att brorsan har inflyttningsfest ikväll, värt en tanke?

Hur som haver, ska lägga mig och läsa en maaaassa sidor ur svenska boken nu.
Ha en trevlig lördags kväll allesammans :) Ta det lugnt!

2/11 - SÖNDAG

Är tvungen att åka till aberg för att lämna fias busskort samt att hämta tillbaka mitt eget. Och har verkligen haft ångest för att åka dit för jag vill inte åka buss fram och tillbaka. Så har försökt att hitta på en bra lösning, och smart som jag är så lyckades jag ganska bra. Iaf halvt bra. Jag kom på den smarta lösningen att jag sover kvar i aberg tills imorgon så slipper jag dubbla bussresan ;P Smart va?

Så åker till mamma nu och sover, fast hon vet dock inte om det. Surprise! ;) Sen imorgon har jag tandläkartid kl 08.05. SUCK! Sen har jag möte med studentkommitén kl 10.00 och innan det ska jag träffa Kajsa för att skriva ut alla papper. Vilket är en hel del! Sen kl 10.40 så är det dags för försäljning av biljetter till studentkryssningen. Det är först till kvarn som gäller, så skynda er! :)


2/11 - BOLLNÄS

Haha, ja vad säger man om gårdagen då? Var riktigt trevligt att få träffa litet nytt folk. Och hade jävligt roligt faktiskt :) Började med att jag och melinda tog tåget till Bollnäs och gick hem till henne för att duscha och göra oss iordning innan allt folk kom. Hann även med att äta lite :) Sen började dom droppa in, en efter en. Måste säga att jag skrattade en hel del under kvällens gång pga missförstånd x) Efter att ha suttit där ett par timmar så gick vi ner till stan.. Eller ja, inte mycket till stad. Men vi besökte iaf tranan, en av de två nattklubbar dom har i byn. Slapp betala inträde för att vi var utklädda och där inne vare mycket folk. Beställde lite dricka och dansade hela kvällen, otroligt trevligt.

När det var stängningsdags så promenerade vi hem i halkan och hann på vägen träffa på en trevlig clown som gjorde oss sällskap till statiol (som är bollnäs mötesplats xD) där vi käkade lite korv innan vi gick hem till melinda och sov.

Idag vaknade vi rätt tidigt och det första melinda gör är att gå och häller upp ett glas cola x) Ungen måste ju fan vara beroende av skiten. Sen har vi inte gjort så mycket idag, mest slappat. Hann med ett besök till ica, mer än så har vi inte gjort innan det var dags för mig att traska iväg till tåget.

Tack Melinda för 3 roliga festdagar! :D

RSS 2.0