30/4 - VALBORG

Har inte så mycket för mig just nu, så tänkte skriva ett par rader.

Idag har jag jobbat 7-15, egentligen dom ville att jag skulle stanna till sju. Men det går icke, för jag ska alldeles strax göra mig iordning för att sedan åka till en kompis stuga. Först och främst måste min alkohol komma hem och det är inte förrns vid sju. Men micke är så snäll att han kommer och hämtar upp mig innan han skjutsar ut oss. Är faktiskt riktigt taggad, hoppas på en riktigt trevlig ikväll. Annars har man ju alltid spriten, och då kan det inte bli annat än roligt. HAH!

Hur som helst, innan micke kommer ska jag duscha, laga mat/äta, umgås med fia och lite annat trevligt. Fick förresten ett par arbetstider idag, lör 9-19, sön 11-19, mån 17-21. Det tycker vi om! :) Sen på lördag blir det lugnt med film och så hemma hos en kompis. Orkar inte festa om jag ska jobba dagen efter, jag har gjort det förr och jag gör det inte igen. Fyfan! Men men, ta det lugnt ikväll och för er som ska med ikväll; vi ses i dimman!


28/4 - TRÖTT

Kom nyss hem från jobbet och jag är minst sagt trött. Har suttit och halv sovit hela dagen, men det är tur att man har arbetskamraterna som piggar upp en och får en att skratta lite :) Allt blir så mycket roligare då! För det finns ju inget värre än att gå till en arbetsplats där man är missnöjd med arbetskamraterna. Men hur som helst, idag  har jag varit i skolan. Redovisade på ekomomin och lunchade på stan med sofie&elin. Sen har jag även köpt biljett till efterfesten på goya efter brännbollen, ska bli ruskigt kul! :)

Nu ska jag umgås med min mor, kanske åker hem till en kompis och sover där. Återstår och se :) Hare så bra!

TAGGA SISTA APRIL GOTT FOLK :)

27/4 - JOBBA

Ingen skola idag, utan jag ska strax iväg till jobbet. Skönt att man fick lite fler tider innan månaden är över, det kommer sitta fint vid nästa lön :) Hur som helst, jobbar 11-19. Och sen hade jag tänkt att åka ner och sola om jag hinner. Håller tummarna för det iaf, annars vet jag inte vad som händer riktigt. Måste kanske plugga lite, eftersom jag inte gjorde så mkt igår. Har ju dessutom redovisning på tisdag, och vi har inte kommit så speciellt långt om man säger så :b Men men, bara att bita ihop. Nu ska jag kila iväg till jobbet, hare så bra :)

26/4 - SÖNDAG

Igår  var jag på stan nästan hela dagen, köpte ett par tyg skor från tommy hilfiger på scorett, handkräm från bodyshop och lite annat smått och gott! :) Det känns bra att bränna pengar! Köpte ju även ett par chinos, två sjalar, en klocka och lite annat i fredags. Hur som helst, var även iväg och solade igår. Satsar ju på att bli brun till studenten och eftersom det inte blir någon resa för min del så får man fuska i solariumet istället. Lyckades iaf bränna mig i ansiktet, så det svider lite smått.

Nu ska jag kolla klart på filmen och jag får snart sällskap av en kompis som kommer hit. Hare så bra :)

25/4 - ANNORLUNDA AVSLUTNING

Klev nyss ur polisbilen som stannade utanför dörren, lång historia varför men det var iallafall inte pga mig utan dom var snäll och skjutsa hem mig i samband med min vän. Så nu sitter jag här själv, har haft riktigt trevligt ikväll med underbart folk! Mina vänner är dom bästa <3 Hur som helst, berättar mer imorgon. Väntar på att en kompis ska komma hit och sen blire sova, godnatt!

23/4 - VISNING NR.2

Dagen började med att jag och erika stog och prata framför massa rektorer och handledare. Det gick galant och vi fick massor av beröm, så imorgon ska vi dit igen. Sen blev det stan en sväng innan vi åkte till jobbet. Några timmar senare gick jag hem och käkade lite innan det var dags att åka ner på stan.

Mötte upp tilda och vi tog en sväng på stan innan vi traskade bort till byggmästargatan där det var dags för en ny visning. Och lägenheten var helt sanslöst fin, älskade varenda liten vrå. Ska jag bo kvar i gävle, så ska jag ha den lägenheten! Så är det bara!

Hur som helst, imorgon är det dags för grillning med hela gänget.
Kommer nog bli ruskit trevligt, som vanligt! Sedan kanske jag tar
en sväng förbi mingel med tessan för att lyssna lite på petter och
rasmus. Men som sagt, kl 18.00 i valls hage för den som vill komma!


22/4 - VISNING

Har precis duschat och ska snart göra mig iordning för att sedan åka ner på stan och möta elin. Hon är så snäll och följer med mig på visningen, kan behöva någon annans åtsikt och jag vet att hon säger precis vad hon tycker. Så det är ett stort plus för henne! :)

Sen ska tydligen min syster komma hit idag, trevligt!
Det är inte varje dag man får träffa den tösen.

Imorgon ska jag stå och hålla tal för en massa handledare och kommunanställda, hjäälp! Hatar att stå inför en grupp och prata på det sättet, men jag antar att man måste lära sig någon gång. Har ju erika med mig, så det är lugnt. Ska dit igen på fredag om jag vågar.

Btw, vad händer på sista april? :)


22/4 - PROV

Sitter just nu i datasalen i skolan och ska alldeles strax ha prov i handel. Känns som att jag borde ängna mer tid åt de och mindre tid åt datorn. För det känns som att jag har noll koll, men det är bara att hålla tummarna.

Idag ska iaf jag och elin iväg och kolla på en lägenhet. (En annan visning är imorgon) Hoppas att den är fin, men jag vet ju inte om jag vill köpa en lägenhet här i gävle eftersom jag ändå vill flytta från den här skiten så fort som möjligt! Men aja, alltid värt att gå och kolla.

Fick nyss ett sms från linnéa som fråga om det blir utgång imorgon, dock jobbar jag ju på fredag. Men jag är inte omöjlig ;)

Nu ska jag ut och möta sofie :) Hare så braa!


21/4 - GE MIG SOMMAR & HULTSFRED

ÅHH, vad jag längtar till sommaren och hultsfred!
För just nu är jag så sjukt less på allt och alla, så vill
bara bort från gävle. Så fort som möjligt!

Här har ni kings of leon - use somebody:
(Ett av banden som kommer till hultan)


21/4 - SÄNGEN VAR SKÖNARE

Har verkligen försökt att plugga, men det slutade med att jag somnade med boken i knät. Så det har inte gått skit bra om man säger så, men har faktiskt läst igenom frågorna en gång. Det får räcka för idag, så får jag ta det på bussen imorgon som vanligt. För nu ska jag släcka lampan och krypa tillbaka under täcket. Godnatt!


21/4 - REDOVISNING

Sitter just nu och väntar på att handeln ska börja, ska mest repetera frågorna inför provet imorgon. Har haft redovisning i religionen för ett tag sen, det gick alldeles utmärkt. Gick därifrån med ett starkt VG och det är jag oerhört nöjd över. Speciellt med tanke på att jag kastade ihop skiten på mindre än en kvart.

Hur som helst, vi har tydligen besök av två lärare från huddik. Stackars dom som får hälsa på våran klass, varenda en sitter vid msn och spelar. Bra första intryck! Aja, nu ska vi presentera våra apu-platser för dom. Hare så bra!

21/4 - TISDAG

Sitter just i skolan och kan knappt hålla upp ögonen för att jag är så trött. Vill bara hem och sova om igen, men det är bara att bita ihop. För varje dag som man genomlider så är det en dag mindre kvar i skolan. Hur som helst, idag blire plugga.

20/4 - SOMMAREN 09

Nu är det inte många veckor kvar innan det är dags att springa ner för trappan på framsidan av borgarskolan. Fram tills dess blir det mest skolan och jobba, ska även försöka att åka utomlands om ekonomin tillåter. Har ingen aning om hur mycket jag kommer få den här månaden. Men hur som helst, har ju en hel del som ska köpas och betalas så vi får se hur mycket av pengarna som är kvar efteråt.

För nu är det snart dags att köpa hultsfred-biljetten sen är det ju planer på att åka till öland över midsommar med hela goa glada gänget! :) Det vore ju inte helt fel. För sen blire att jobba 1-2 veckor innan man sticker till hultsfred. Och efter hultan äre dags att fortsätta jobba resten av sommarn. Resa lite i höst? Säg till om någon ska med :)


20/4 - BACK AGAIN!

Ho ho, har ni saknat mig? Jag har faktiskt börjat saknat bloggen lite. Därför tänkte jag ta tag i den ytterligare en gång, får väl se hur länge de håller den här gången :) Hoppas inte för mycket bara. Ser att det är några stackare som fortfarande besöker min blogg, så jag gör detta för eran skull!

Det har iallafall hänt massor sen sist jag skrev, londonresan var fantastisk, studentkryssningen var galen, jobbet flyter på, skolan är snart över och jag kunde inte längta mer till sommaren.



RSS 2.0