25/2 - INATT

Inatt åker vi, rättare sagt runt 3 tiden från gävle för att sedan ta planet från arlanda kl 7. Väskan är nästan packad, det är bara lite små saker kvar. Ser verkligen fram emot den här resan, de kommer bli så fruktansvärt roligt. Så vid den här tiden imorgon så går vi längs londons gator. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska göra där borta, förutom att shoppa, så man vet aldrig vad som kan hända. En sak är iaf säker, det är att vi ska träffa grabbarna och förhoppningsvis grilla lite.

Nu ska jag klä på mig och plugga lite, sen packa det sista. Ska även ner på stan och hämta ut mina skor, växla pengar och lite annat trevligt. Hare så bra, skriver ett till inlägg innan jag åker :)

24/2 - LONDON BABY



Imorgon natt vid 2-3 tiden åker vi till arlanda för att kl 7 åka
till london! Äntligen är dagen snart här, vi har pratat om att
åka i evigheter men nu blir det av. Jag och elin åker själva,
vilket lär bli ett stort äventyr, haha! Allt kan hända säger jag
bara. Ska även träffa våran hultsfred vän Daniel och hans
vänner som bor där borta för att dricka lite öl osv! Ska bli
riktigt kul! Vill åka nu, idag! :D Men får vänta tills imorgon.

Vi åker kl 7 från arlanda på torsdag morgon,
kommer till arlanda kl 23.40 på måndag kväll! :)

24/2 - SMÅTT STRESSAD

Jag varnar er, detta kan nog bli ett långt inlägg.

I lördags var det ju som sagt meningen att vi skulle festa lite. Var hem till en kille vid namn marcus, men tappade partysuget rätt fort. Så istället höll jag mig nykter och lagomt till när malin o co skulle dra till max och käka så åkte jag ner på stan och mötte elin. Köpte med oss lite gott för att sedan bege oss hem till henne och kolla på film. Kollade inte klart på filmen för att båda var så trött, så vi gick och la oss istället.

Söndagen sov vi ut ordentligt och låg i sängen ett bra tag och planerade dagen. Vi skulle nämligen fixa tjejmiddag hemma hos elin. Så vi hade en hel del att göra, så det var lika bra att kliva ur sängen och klä på sig. Tog en tripp till stigslund och hämtade mina grejer samt till aberg för att hämta lite mer. Sen raka vägen till ica maxi där vi handlade kvällens ingredienser. Stannade även på max på vägen hem till elin eftersom vi inte hade käkat någon lunch.

Väl hemma så tällde vi oss i köket direkt och började göra iordning allt. Tre timmar senare hade vi kokat ihop:
Förrätt - Vitlöksbaugette med valnötsröra samt en tomat&basilika sallad med lökdressing och mozarella.
Huvudrätt - Inbakad philadelphia fylld fläskfilé och potatisgratäng och bea samt en färsk sallad med en citronvinegrätt.
Efterrätt - Banan, nutella och apelsinmarmelads fyllda pannkakor toppade med honung samt gammeldags vaniljglass och blåbär&hallon.

Maten var otroligt god, hade så ont i magen när jag åkte hem att jag trodde att den skulle spricka. Vid tio tiden åkte jag hem och läste lite ur svenska boken innan jag somnade.

Igår (måndag) så vaknade jag upp rätt tidigt, fixade lite grejer med pappa innan jag åkte iväg med linnéa på en tripp. Först åkte vi hem till mamma i aberg för att prata lite samt hämta pengar för att sedan bege oss till ica maxi och köpa en resväska och lite fika. Där efter åkte vi hem till linnéa i hagaström för att leta täckbyxor och äta våra utsökta krämbullar. Blev även lite te till de.

Sen ringde tilda och då vare bara att sätta sig på bussen ner till stan och för att ta nästa buss tillbaka till haga medans linnéa skulle iväg och åka pulka. Väl hemma hos tilda så tog vi de mest lugnt, slappade framför tvn osv. Käkade även god mat och ben&jerrys glass till efterrätt ;D MUMS! Åkte hem med sista bussen för att sätta mig och plugga, vilket jag gjorde men har massor kvar att göra.

ATT GÖRA INNAN VI ÅKER IMORGON KVÄLL:
- APU arbete om arbetsmiljö.
- ARL arbete om hot och våld.
- Läsa ut svenska boken.
- Tvätta kläder.
- Packa
- Åka ut till valbo med tjejerna.
- Hälsa på mamma.
- Bowla med gänget.
- Växla pengar.
- Köpa mat till resan.'
- Fixa skjuts till och från arlanda.
- OCH EN HEL DEL TILL!

Som ni ser så är det en del att ta tag i och jag har lite för lite tid, måste ju dessutom sova ordentligt imorgon så att jag orkar upp när klockan ringer vid 2-3 på natten. Om det ens är någon idé att sova? Hmm, lär fundera på den saken. Annars får jag se till att hålla mig vaken super sent inatt så att jag sover länge imorgon. Dock har jag inte tid att sova, men det får lösa sig på ett eller annat sätt.

Hur som helst ska börja packa lite smått nu, hare så bra. Ska försöka skriva några rader innan jag åker imorgon :)

19/2 - PARTY

Har legat i sängen nästan hela dagen, så huvudvärken är borta och varför inte ta tillfälle till att skapa sig en ny inför imorgon? Ska nämligen ut med folket ikväll igen, och det kommer nog bli riktigt trevligt :) Sitter iaf just nu hemma hos malin och små dricker lite innan vi ska vidare hem till anders. För att sedan ta oss till maxim, det är ju trotts allt ludde som har fixat de hela så de är vi skyldiga honom. Annars blire väl ett besök på krogen kanske? :) Who knows? Hur som helst, ska kila nu och fortsätta med fixandet. Hare så bra, tare lugnt! :)

18/2 - MYS

Ikväll blire bara mys framför tvn och ladda batterina inför imorgon,
då är det nämligen dags att jobba 7-21.30 igen. Och det brukar ta
ganska rejält på krafterna. Men det är bara att bita ihop, först praktik
sen är det kassan och har dessutom stängning imorgon. Hare bra!

18/2 - ONSDAG

Jahaja, då är det onsdag och just nu sitter vi i datasalen på skolan och gör mest ingenting. Har håltimme till 12.20, fruktansvärt segt! Men tänkte plugga lite eftersom jag har prov efter skolan.. Inget jag ser fram emot eftersom läraren har så höga förväntningar på mig. Men aja, hon får vara glad att jag klarar det åtminstone.

Idag åker jag till mamma och det innebär att jag har en väska som väger ton med mig, plus att jag var tvungen att plocka med datorn. Aj aj, min stackars rygg!  Men men, får se hur lång tid de tar att skriva provet sen åker jag raka vägen hem till mamma. Kanske umgås lite med fia ikväll? Vi får väl se.  Hare gött (:

17/2 - TISDAG

Jag förstår inte vart tiden tar vägen, dagarna bara rinner förbi. Dock till sin fördel, för varje dag som går är det en dag närmare till london. Men hur som helst, idag var jag tessan och erika till högskolan på studiebesök och lyssna på en föreläsning om "hälsa och arbetsliv". Tyckte riktigt mycket om det, så ska jag söka till hösten så ska det vara till Personal och arbetslivs-programmet. För jag känner verkligen att det skulle vara något som jag brinner för och skulle kunna tänka mig att arbeta med.

Sen vare dags att åka tillbaka till skolan där vi fick lite betygsinfo i religionen och efter det hade vi håltimme i evigheter kändes det som. Vi hann med en sväng på stan efter att ha käkat lite pannkaka i skolan. Sen vare bara att åka tillbaka till skolan och ha två lektioner innan det var dags att åka hem igen.

Väl hemma så somnade jag ganska snabbt och sen vaknade jag av att pappa kom hem med jon och joar, trevligt att ha lite släktingar på besök från småland. Har pratat en massa om hur vi ska göra med sommarstugan osv. Vore ju tråkigt att sälja den, skulle ju vara roligare att göra den till en släktgård. Så det finns lite planer att spåna i, får väl se hur de slutar.

Ska iaf sätta mig med handelsboken snart eftersom jag har prov imorgon. Kan ju hoppas att det går bra :) Justfan, kom precis på att det är onsdag imorgon vilket innebär att jag ska åka till min mamma och då måste jag se till att packa lite tills dess också. Tar faktiskt med mig min egna dator den här gången eftersom jag har köpt en sånn fin datorväska ;) Hur som helst, måste göra lite nytta nu. Hare bäst! :)

17/2 - SNART!!

Snart sitter vi på arlanda och väntar på att planet ska avgå.. Eller nästan åtminstone, för vi åker NÄSTA torsdag. Förstår ni hur skönt det är att säga att vi åker NÄSTA torsdag istället för att prata om månader! Vill inte tänka på hur det kommer att kännas när vi kliver av planet i london och inleder vårat äventyr :) För äventyr kan man minst sagt kalla de, visserligen har jag varit där en gång förut men det var ju 1 ½ år sedan. Så vi kommer vara som två yra höns där borta, men satan så kul vi kommer att ha :) Får se hur mycket pengar jag tar med mig, har väl drygt 5500 plus lönen som kommer nästa onsdag. Har dock ingen aning om hur mycket den ligger på. Har ju inte jobbat så mycket i januari, men en liten slant blire allt. Så landar väl på ca 8000 kr eller något i den stilen. Tänker iaf växla in varenda liten krona som jag får i lön, ska bli spännande och se hur mycket det blir.  

Nej, jag blir alldeles till mig av tanken att vi snart åker till london. Det var ju trotts allt fem månader sedan vi hyrde lägenheten och tre månader sen vi köpte flygbiljetterna. Men tiden går så fruktansvärt fort!! Snart står vi där på studenten med hela livet framför oss :) UNDERBART!

16/2 - BACK

Nu är jag tillbaka igen, dagarna har bara rusat förbi utan att jag egentligen har gjort något speciellt. Jobbade 7-21 i torsdag, 7-15 i fredags, middag med familjen i fredags, party med vännerna hos bullen i lördags, sov hela dagen i söndags, skola idag. Ja, ni ser ju själva..

Nu är det iaf ny vecka och vi har fått våra studentkläder idag, super sköna! :) Så de kommer användas flitigt, sen blev de stan en sväng med mamma o tilda, innan jag och min syster åkte hem till henne i hagaström. Nu sitter man hemma och ska snart börja plugga, är så jävla skoltrött nu. Men det är bara att bita ihop! Inte långt kvar till studenten nu :)

10 dagar kvar tills vi sitter på planet till london! :D

11/2 - DRÖMMAR

Sitter just nu och kollar runt på internet på olika jorden runt resor, det skulle ju inte vara helt fel.. Någon som följer med mig? :) Jag är öppen för förslag så länge jag får komma bort från sverige, jag vill åka i augusti!



10/2 - BACK IN SCHOOL

Tillbaka i skolan igen, fruktansvärt tråkigt. Jobbade ju igår, fyfan va trött jag var när klockan ringde klockan 5. Men det var bara att bita i det sura äpplet och slita sig ur sängen. Efter 10 timmars arbet så traskade jag hem igen, lyckades hålla mig vaken till tio innan jag slockna.

Slutar skolan vid halv fyra idag, då lär man hem och plugga religion och samhällskunksap. Ska ju ändå vara barnvakt, men kanske får sällskap av fia en stund :) Vi får väl se helt enkelt.

Nu ska jag kila, hare bra! (:


8/2 - IGÅR

Riktigt trevligt igår, har dock inte tid att berätta allt nu.
För jag ska gå och lägga mig nu eftersom klockan
ringer kl 5 imorrnbitti. Då äre dags att jobba, 6-16 på
ica maxi om det är någon som har vägarna förbi :)
Godnatt!

6/2 - FÖRKLARING

Tack till er som bryr er, kanske ska berätta varför jag är så less..
Hade nämligen en diskussion idag med min far vid matbordet
angående vad jag ska göra efter studenten (går mitt sista år nu)
och jag försökte förklara för honom att jag inte skulle orka börja
plugga direkt efter pga skoltrött osv. Dessutom vill jag verkligen
ut och resa och jobba lite så man får pengar. Vet ni vad jag fick
som svar? Att jag är dum i huvudet om jag inte börjar plugga
direkt efter gymnaiset och att jag inte får bo kvar om jag inte ska
plugga.. Dessutom så kan han inte förstå varför jag vill ut och
resa?! Det fattar väl vilken jävel som helst.. Och enligt honom
så funkade inte verkligheten så, utan det är bara drömmar!
Vafan, vill man göra något så ser man väl till att det händer?

Så vad väljer jag? Att börja plugga trotts att jag inte har lust med
det just nu eller flyttar från pappa och njuter av livet ett år innan det
är dags att sätta sig i skolbänken igen?

6/2 - FREDAGSMYS

Fredagsmys med tilda står på schemat, blir en lugn kväll med andra ord. Det kan verkligen behövas om jag ska orka med morgondagen, ska jobba mellan 10.30-19.00 sen raka vägen hem till malin. Får ta med mig alla grejjerna till jobbet så att jag kan byta om och så där. Sen äre party hela natten lång och det ska bli fruktansvärt roligt. Sover i aberg tills på tisdag, i think. SKÖÖÖÖNT!

6/2 - LESS

Jag blir så less, hur fan ska jag få dig att inse?
Du verkar ju inte fatta ett skit av det jag säger..
Tacka gudarna att tilda kommer hit så jag har
någon att prata med, du är guld värd <33

6/2 - FREDAG

Är helt slut efter jobbet, dom tar fan kål på mig där borta! Men det är bra, då går tiden fort. Hur som helst, sitter just nu och väntar på att klockan ska bli fyra för då ska jag ner på stan och träffa flickorna och inhandla en present till malin :) Ska ju fira damen imorgon för att hon har fyllt 19 år. Sen blire att åka hem till pappa och göra han sällskap över en god bit mat. Han ringde och ville ha sällskap, han kände sig så ensam. Han är bra söt ibland, haha. En annan person som är söt är min farfar som kom förbi jobbet idag med en julklapps-slant. Han har ju inte mått så bra på sistone, därför har det dröjt så länge. Men bättre sent än aldrig och jag tackar så mycket :)<3

Efter maten så blire att återvända till andersberg för att ha lite fredags-mys med tilda :) Och även planera lite vad man ska ha på sig imorgon osv. Aja, nu har jag inte tid att sitta här längre. Har med mig mobilen! :)

4/2 - INGA SKOR MEN OTH!

När jag kom hem så fanns det inga skor som väntade på mig, men därimot så väntade nya avsnitt av oth, gossip girl m.m. Så det var ju alltid något. Träffade även sophia på vägen hem, men hon skulle iväg och träna men förhoppningsvis så kommer hon hit när hon har kommit hem igen. Har ju avsnitten som sysselsätter mig under tiden plus att jag ska käka lite snart. Ring om ni vill något :)

4/2 - GE MIG LÖRDAG!

En sak som gör mig på bättre humör är i alla fall att vi ska fira malin på lördag, med glitter och glamour tema. Sist det var det temat så var det elin som fyllde 18. Och eftersom vi hade fruktansvärt rolig den kvällen så hoppas jag på de bästa inför den här kvällen också. Det blir nog en rolig kväll med trevligt folk och mycket gott att dricka ;) TAGGA!


4/2 - ...

Vet inte vad de är för fel på mig idag... Är bara fruktansvärt trött och less på allt och alla idag! Hoppas att det inte är någon som tar illa upp. Har nog bara vaknat på fel sida idag, eller något. Vill iaf bara hem och gräva ner mig under täcket! Men tyvärr sitter jag i hor-skolan och dagen har aldrig någonsin gått så segt. Ska alldeles strax ha redovisning, kul jul! Sen blire att åka raka vägen hem, jag hoppas att mina nya skor kan muntra upp mig :)

4/2 - NÅGON?

Någon som vill komma och hjälpa mig med pluggandet efter skolan?

4/2 - SEEEGT!

Fyfan vad den här dagen går segt, vill bara hem och lägga mig i sängen för att jag är så jäkla trött. Även fast jag somnade vid nio-tiden igår, vilket var fruktansvärt skönt! Hur som haver, sitter nu på ekonomi och håller på med vårat skit projekt. Väntar bara på att tiden ska gå så att vi får gå på lunch! Dock äre äcklig mat, så får bli nån macka istället. Sen är det bara handel och svenska kvar, men på svenska ska vi ha redovisningen vilket jag och sofie inte har gjort klart ännu. Får fixa det på handeln.

Tessan hälsar så mycket ;) Hon har lika tråkigt som mig!

4/2 - GODMORGON

Klockan är nu runt tjugo över sju och jag ska alldeles strax klä på mig för att åka iväg till skolan. Tänkte bara slänga ihop något snabbt om vad som händer idag. Skola till tre, sen skulle jag behöva göra lite ärenden på banken osv. Men vi får se hur pass mycket folk det är, vill helst inte sitta och vänta i hundra år. Sen är det ju onsdag idag, och det innebär att jag åker till min mamma i aberg. Fick ju det otroligt trevliga beskedet igår att mina skor, tröjjor och koppar hade kommit på posten.

Så nu måste man hem och kolla så att allt passar! :) Sen ska jag även gå förbi sophia, för idag är det hennes 19-års dag och med de vill jag önska henne ett stort grattis! Hur som helst, nu måste jag göra mig iordning. Min buss går nu och jag har en hel väska med kläder att packa, man vet ju aldrig när man återvänder till pappa igen ;p stackarn! Men men , hare bäst!

3/2 - NU BÖRJAR ALLVARET

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN, så har vi fått studentmössorna. Hela klassen blev överlycklig! Fick reda på att mössorna hade kommit av en kompis, så då vare bara för mig att traska dit och hämta ut hela klassens mössor. Några minuter senare så står vi i fönstret och ser hur resten av klassen kommer springades efter att sofie hade smsat om att vi hade en överraskning åt dom. Lyckan var stor kan jag lova! Men samtidigt får man lite ont i magen, det är nu som allvaret börjar. Vad ska man göra efter gymnasiet? 

3/2 - NÖJD



Här är telefonen samt klockan jag köpte,
dock är inte klockan så "gul" i färgen :)
Men det är iaf en sony ericsson w902,
och en jet set San Remo Glam med
Swarovskikristaller, valde mellan den
eller en brun. Nöjd med båda! :)

3/2 -FYFAN

Detta är fan illa, sitter redan i skolan och vet ni när jag börjar? 12.20!! Snälla skjut mig någon.. Har nämligen varit hos tandläkaren och det tog ca 5 min sen vare bara att traska iväg till skolan och nu vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med. Skickar nog iväg ett sms och ber sofie komma hit. Annars har jag ju faktiskt min musik som vän :)

Igår var jag, tilda och linnéa och fika lite samt kollade lite på stan. Jag gick hem med fyra par örhängen, me like! :) Sen fick jag och tilda en form av impuls och gick på bio. Vi såg "I taket lyser stjärnorna", den var helt okej. Dock väldigt sorglig och det var mer än en som grinade efter att filmen var slut. Jag och tilda ska införa en form av tradition att gå på bio varannan måndag, kommer ju många filmer nu som man vill se! :)

Jaha, men eftersom det var ett tag sen jag skrev sist (som vanligt), så kan jag sammanfatta lite snabbt vad som har hänt. Skola, praktiken, jobbat fredag&lördag, firade angelica på church street på fredagen, firade angelica, stina & elin på lördag hemma hos elin, träffade fanny i söndags, skolan och stan igår ;p

Nu ser jag fram emot helgen då vi ska fira söt-malin! Kommer bli hur kul som helst ;) Aja, ska väl försöka hitta på något vettigt att göra, annars hinner jag nog skriva ett till inlägg innan man börjar.


RSS 2.0