28/7 - TORSDAG

GE MIG TORSDAG!!
GE MIG TAAAKIDA!!
GE MIG JOHNOSSI!!
GE MIG SUGERPLUM FAIRY!!






28/7 - JOBB

Gör inget annat än jobbar känns det som, men det är roligt. Trivs jätte bra med mina arbetskamrater! Idag jobbade jag iaf 12-19 så det var en kort dag, vilket var riktigt skönt. Imorgon jobbar jag därimot 6-16 och jag HATAR den tiden för jag avskyr att kliva upp tidigt..

Sen efter jobbet ska jag hem och packa det sista, hämta grejerna och möta upp frida. Sen åker vi ner på stan och inhandlar lite alkohol samt lämnar våra grejer hos micke. Lättast att sova på stan eftersom det inte går några bussar så tidigt på morgonen. Tusen tack att vi får sova hos dig. Sen kanske det blir fest imorgon, vi får se om jag och frida orkar med det. För ska vi festa imorrn så är det ingen idé för oss att gå och lägga oss eftersom vi ändå ska upp vid fyra.

Men som sagt, det visar väl sig hur kvällen slutar :) Ska packa och käka lite nu! Hinner nog inte skriva imorgon, så ni får ha det så bra.


27/7 - STHLM

Igår tillbringade jag 12 h med harry potter tillsammans med ett gäng underbara människor, vi lyckades se alla filmerna i rad. Är riktigt stolt över det faktiskt, dock somnade vi efter tre någon gång och klockan ringde 06.50. Det var inte skit kul kan jag berätta för er. 07.10 stog jag på station i stan och inväntade resten av familjen för att spendera en dag i huvudstaden.

Hela tanken var ju att det bara skulle vara en täckmantel till den riktiga presenten, nämligen en tatuering. Men det blev aldrig av, utan vi tar det om någon vecka eller två. Jag och tilda ska även tatuera in samma motiv.

Hur som helst, tio i åtta gick tåget men vi kom inte längre än till tierp där vi fick vänta en halv timme innan nästa tåg skulle gå. Men inte var vi bittra för det. Väl framme så blev det en hel del affärer, lite käk och annat trevligt. 16.05 satte vi oss trötta på ett tåg hem till gävle igen, och det var efterlängtat kan jag lova! Var så fruktansvärt trött efter ett tag.

Nu är man hemma, har inte gjort så mycket heller. Utan har ätit lite, vilat lite, kollat på tv osv. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Ska bara prata klart med frida ;D Vi har ju en del att planera. FÖR PÅ TORSDAG ÅKER VI! Längtar så sjukt mycket nu och är så grymt taggad. Innan dess ska ett tält, alkohol, en boll och en vattenflaska inhandlas. Sen äre fullt ös medvetslös!

Och med det säger jag godnatt för mig!

26/7 - HARRY POTTER

Sitter just nu i elins kök, hon och dom andra har åkt iväg och inhandlat lite mat samt hämta upp anna. Därför passar jag på att skriva några rader här.

Igår var jag uppe ganska tidigt, åkte iväg till valbo med emelie för att köpa mig en ny telefon. Och sagt och gjort, fick med mig både en telefon och en kamera. Sen vare bara att åka hem och varva ner en stund innan det var dags att åka iväg igen. Halv sex rullade elins tåg in på station och då åkte vi hem till henne så att hon fick möjligheten att duscha osv. Hann även hälla i oss två flaskor vin innan det var dags för att avnjuta en utsökt måltid på church street. Fick även i oss lite mer dricka där och mer hann det bli under kvällen. Mätta och belåtna gick vi till old saints för att forsätta förtära alkohol. Träffade lite vänner och så, det var riktigt roligt. Efter ett par glas gick vi vidare till hangan, var riktigt längesen man var där faktiskt. Och man blev påminnd om varför, alltid så jäkla varmt och svettigt där inne. Usch!

Men fördelen är att man alltid träffar en massa folk som man känner! :) Så det var trevligt, tog sista bussen hem efter att fått drass med en dryg jävel! Resten av sällskapet var dock trevliga. Somnade ganska direkt när jag kom hem. Och nu väntas en dag med harry potter och trevligt sällskap! Jag nås på telefonen om det är något :)

PÅ TORSDAG ÄR DET DAGS IGEN, TAAGGA!

23/7 - IDAG VERKLIGHET!

Igår var det bara tankar, idag är det verklighet! Nu har vi köpt tågbiljetterna och imorrn köper vi festivalbiljetterna, kommer bli galet kul. Dock har jag ångest över att jag inte är hemma när elin flyttar.. Håller tummarna för att jäntan har tid för mig på lördag, hon får helt enkelt inte åka utan att jag har fått säga farväl ordentligt. Det är jävligt synd att man jobbar så pass mycket nu, för man hinner knappt träffa vännerna.. Men snart blir det bättre, mindre jobb och mer fritid! :) 

Nej nu ska vi byta samtalsämne innan jag börjar gråta, åter till yran. Vi åker 05.28 på torsdag, 4 ½ h senare är vi framme och då är det fullt ös tills vi sätter oss på tåget hem 16.40 på söndag. Frida och jag, kan det bli bättre? Satan va kul vi kommer ha! :) Är taggad som satan, så snart som möjligt ska vi träffas och snacka igenom allt. Vad man behöver ha med sig, hur mycket alkohol som ska inhandlas osv :) 

Men nu ska jag sova, jobba 9-19 imorgon men sen är jag ledig fram tills på tisdag. Ska bli fruktansvärt skönt :) Men som sagt, helgen är fullspäckad så jag kommer nog inte ha chansen att vila ut. Men det gör inget, vila kan man göra i graven. Dock ska jag göra det i sängen nu! GODNATT!


22/7 - STORSJÖYRAN?

Anledning till att jag inte har skrivit så mycket på senaste tiden är helt enkelt för att det inte händer så mycket spännande saker i mitt liv just nu. Det är bara jobb som gäller hela tiden! Men nu ni, i helgen är jag ledig. Då blir det avsked för amanda och elin, besök av eskilstuna, festa, åka till sthlm, överraskningar och mycket mer. Det kommer bli en fartfylld helg med andra ord där man inte har tid att sova utan nu gäller det att ta vara på varenda liten minut.

Men angående min rubrik, det är nämligen så att frida tjatar på att jag ska följa med till storsjöyran nästa helg. Och jag måste säga att jag är fruktansvärt sugen, det vore ju inte helt fel att hinna med en till festival i sommar. Plus att då kan jag se de banden som jag missade på hultan ;D Så om jag kan byta helg med lillan så åker jag, det är nästan 100 % säkert. Isf får jag se till att ta ett ordentligt farväl av elin i helgen som kommer plus hela nästa vecka!

Vi åker isf tors-sön. Inte lika lång vecka med alkohol denna gång, men det kanske är bäst så ;D haha.

Banden som kommer:
Dead by april, Hello Saferide, Takida, Lady gaga, Sahara Hotnights, Sugerplum Fairy, Johnossi, Frida Hyvönen, Lorentz & M. Sakarias, Thåström, Hassle, Petter m.m.

Som sagt, dom flesta var ju på hultan.. Men man valde alkoholen istället för att gå dit, så nu får man kanske ta igen det :) Plus att jag vet att jag och frida skulle ha skit kul om vi åkte!


12/7 - HEMMA IGEN

Hemma i gävle igen, det har varit en helt galen vecka.
Dock orkar jag inte berätta om allt nu, ska alldeles strax
gå och lägga mig och kolla på någon film som visas på
femman.

Ska bli skönt att äntligen få sova i sin egna säng, dock
kommer det bli ensamt eftersom man inte har sovit själv
på länge. Men det kommer fortfarande att vara fruktansvärt
skönt! Hur som helst, jobb imorgon 12-19! Ses på ica maxi.

5/7 - TAAGGA!

OM MINDRE ÄN EN TIMME ÅKER VI TILL SOMMARENS
STÖRSTA ÄVENTYR! KAN INTE BLI MER TAGGAD ÄN
SÅHÄR!! ..
FÖR DU VET ATT DET BLIR MAAAAYHEM! ;D

ses på söndag nästa vecka! :)


5/7 - 9 TIMMAR KVAR!

Sitter här i soffan hemma hos tilda och pumpar musik, är taggad till tusen inför imorgon. Allt är fixat och klart, så nu är det bara festen kvar ;D Jag räknar med att grabbarna i baksätet dricker med mig, annars blir jag besviken. Dom skulle ju till och med festa idag, så det får bli en återställare imorgon! Så äre bara.

Men nu ska vi packa det sista, ta ut tvätten och sen blire att krypa ner under täcket. Jag kommer förmodligen inte att hinna skriva något imorgon, kommer ha fullt upp med allt annat. Klockan ringer iaf kl 8.00 och jag har med mig telefonen utifall någon vill få tag i mig. Men som ni redan vet så är inte den telefonen att lita på!

HA EN BRA VECKA, FÖR DET SKA VI HA!!

4/7 - SAKNAR DIG!!

ISABELLE, KOM HEM IGEN!!
GÄVLE ÄR INTE DETSAMMA UTAN DIG :(
VI SAKNAR BD´S STOLHET <3

Min kära vän har flyttat till norge och lämnat ett stort hål efter sig som ingen kan fylla. För vad är gävle utan henne? Men det finns inte så mycket att göra åt saken, det är bara att bita ihop och försöka stå ut. Är fruktansvärt sugen på att åka ner och göra henne sällskap där borta, passa på att tjäna lite pengar och så. Men vi får se vad framtiden har att erbjuda!

4/7 - HULTAN IMORGON!!

Nu är det inte många timmar kvar innan vi tränger ihop oss i bilen och glider ner till hultsfred. Det var ju inte oväntat att matilda och daniel antog att jag och grabbarna skulle inta baksätet och göra oss vän med alkoholen redan på nedresan. För man ska ju börja i tid, eller? Vem tror ni kommer däcka först under kvällen? Jag lägger min röst på MATILDA! Men vi tycker om dig än då ;D

Idag har jag tillbringat ett par timmar tillsammans med daniel, vi har uträttat en massa ärenden och inhandlat det sista inför imorgon. Dock glömde jag ett par saker, men det är tur att vi ska till ica snart igen. Kan ju hoppas att det går bättre för dom nu, snacka om oflyt.

Min telefon är död för ovanlighetens skull, så ni kan inte nå mig förrns jag har kommit hem och laddat skiten. Kan ju hoppas på att matilda och daniel slår sina kloka huvuden ihop och inser att dom kan komma hit och hämta mig även fast jag inte svarar på telefonen.. Men man ska ju inte hoppas på för mycket, ingen av dom är ju speciellt smart! ;D

SOM SAGT, IMORGON KL 10.00 ÅKER VI!!
SES PÅ SÖNDAG NÄSTA VECKA :D

1/7 - BÄTTRE ÄN BÄST!

Jag är så glad över att vi fortfarande är vänner,
har så många fina minner tillsammans med dig.
Och vi har både delat skratt och grått, litar på dig
till 110% och jag vill att du ska veta att jag alltid
kommer finnas vid din sida. Du och jag mot
världen, eller vad säger du vännen? :)<3



dags att åka på kryssning igen? kan inte
sluta skratta så fort jag tänker på den resan.
helt galet kul var det, ingen kan festa som vi (;


1/7 - 2 ARBETSDAGAR KVAR!

Som sagt, det är bara två arbetsdagar kvar tills jag har semester. Det är fan värt att räkna ner timmarna, 18 timmars arbete kvar innan det är dags för en veckas ledighet. Eller ja, det blir en veckas supande. Jag vet att det låter tragiskt, men är man på festival så är man ;)

Med andra ord, jag jobbar 11-19 imorrn och 6-16 på fredag. Sen på lördag blire eckerö med pojkarna för att inhandla lite alkohol, för jag antar att det kommer gå åt en del. Imorgon kväll ska jag även säga farväl av min kära BD-stolthet isabelle, hon tar sitt pick och pack och drar till norge för att tjäna lite pengar. Och det gör hon helt rätt i :) Dock kommer jag att sakna flickan, men det är bara att bita ihop. Och jag får väl se till att åka dit och hälsa på!

Sen ska jag även till bomhus och hämta lite grejer inför resan samt sy lite osv. Får se om jag hinner allt, men det återstår och se. Lite stress har ingen dött av :)



Det kommer att bli en lång och svettig bilresa,
fem pers i en bil. Tur att den har AC! (;


RSS 2.0