24/2 - JOBB

Hejhopp, onsdag idag och jag hade förväntat mig att jag skulle vara ledig idag. Men icke sa nicke, ska iväg och jobba kl 16 :) Och ännu skönare är att dom ringde nyss igen och gav mig en tid på lördag 9.30-18.30. Det blir alltså femte dagen i rad jag jobbar, längesen det hände ;D Tyvärr är det inget jag kan tacka nej till (dubbellön) trotts att Linnéa ska ha sitt kalas, men jag får stressa mig dit så fort jag kan efter jobbet. Så att jag inte blir alltför sen :)

Kan uppdatera er lite på renoverings fronten, nu är vardagsrummet och mitt sovrum klart. Efter lunchen så sätter han igång med hallen, det kommer att bli as coolt, ska ta massor av bilder sen :) Dock glömde jag att ta bilder på hur de såg ut innan, men ni som har varit här vet ju hur de såg ut. (Gräslig orange färg i mitt sovrum, blått i köket osv)

Undra vad man ska hitta på att göra innan man börjar jobba då? Var ju meningen att jag skulle träffa Lina idag, men nu är det nog ingen idé. Ska nog lägga mig och läsa lite ur boken, huaa.

23/2 - AVATAR BLIR BOK


James Cameron har redan slagit alla rekord med sin film "Avatar".
Nu tänker han föra succén in i böckernas värld.


Filmen om det blå naturfolket som strider mot korrumperade människor har redan spelat in rekordmycket pengar till sin skapare James Cameron. I en intervju med Wall Street Journal avslöjar han att han tänker fortsätta att utveckla historien – i bokform.

– Det finns saker man kan göra i böcker som inte går att göra i film, säger James Cameron.

Trogen filmen

Bokens handling kommer att vara trogen den i filmen men den kommer också att utvecklas med djupare beskrivningar av historiens karaktärer och världen Pandora. James Cameron började fundera på att skriva en bok när han spelade in filmen.

– Jag tänkte att om filmen drar in pengar så skriver jag en bok, säger han till Wall Street Journal.


 

RIS ELLER ROS? Vad tycker ni? Jag älskar filmen och jag är övertygad om att böckerna kommer att bli ännu bättre. Så nu håller jag tummarna för att de kommer inom snar framtid. Och även att en uppföljare av filmen ska dyka upp.


23/2 - KAOS

Eftersom målaren är här så har radion stått på hela dagen och det enda dom pratar är om trafik kaoset när de gäller tåg, lokaltrafik, bilvägarna osv. Och folk som har fått väntat på att få komma hem i flera dagar utan någon som helst information om när eller hur de ska komma hem. Tycker att det är ruskigt dåligt, visserligen förstår jag att dom gör allt dom kan för att tågen inte ska bli inställda. Men jag tycker att dom ska bli bättre med informationen, jag vet ju själv hur det är när man är tvungen att vänta på försenade tåg.

Men det är inte bara snön som orsakar problem, även vinterkräksjukan har kommit till Gävle och allt fler och fler ligger hemma och är sjuka. Är det inte de ena så äre de andra, haha!

Får väl se om det är nå folk på jobbet då, kan ju hoppas!

23/2 - TISDAG

Jaha, då äre tisdag och ikväll väntas jobb. Målaren håller på för fullt här hemma och målar allt från garderoberna till taket. Har även fått hem tapeterna, kommer att bli så fiiiint! Hallen kommer bli annorlunda, men ruskigt snygg ;D haha! Får ta och bjuda hem tjejerna när allt är klart! :) Ska försöka hämta grejerna hemma hos pappa i helgen också, det behövs! Hur som haver, nu ska jag lägga mig och läsa lite. Lånade en ny bok igår 'Mamma sa att jag var sjuk' den handlar om sjukdomen MBP där vårdnadshavaren uppfinner eller förorsakar symtomen hos sitt barn därför att hon eftersträvar läkarens uppmärksamhet. Det är världens hemligaste och farligaste form av barnmisshandel och just den här boken är skriven om en tjej som klarade sig ur det och överlevde. Den verkar vara skit bra, så håller tummarna för de. Berättar när jag är klar med den, men nu ska jag passa på att hoppa in i duschen när målaren har gått iväg på lunch! HEJPA!


22/2 - RENOVERING

Idag inledes renoveringen av våran lägenhet, ska byta tapeter och måla tak i alla rum, byta kyl&frys samt spis osv. Valde ut tapeterna igår, det kommer nog att bli skit bra, ska bli fruktansvärt skönt att slippa den orangea färgen, haha! :) Men iaf, just nu är det kaos här hemma. Bara mammas sovrum som ens går att sitta i, resten är övertäckt av plast. Ska göra ett försök med att gräva fram soffan snart, orkar inte sitta här längre :)

Imorgon kommer målaren (fridas pappa) hit vid halv åtta igen, hoppas att han går raka vägen in istället för att plinga på och väcka mig. Förhoppningsvis börjar han att sätta upp tapeterna imorgon, håller tummarna för de iaf. Idag har han bara gjort grundarbetet :) Lägger upp bilder på de när de är klart!



Jag & Melinda

21/2 - TRÖTT TJEJ

Igår vare som sagt BD-reunion, hela goa glada gänget var för en gångs skull samlade.
Och jag måste säga att det var en av dom bästa kvällarna på väldigt länge! Vi började
kvällen hemma hos Moa för att sedan promenera ner på stan och gå in på Slick. Blev
ett billig kväll för min del, betalade bara för vinflaskan och ändå blev jag as kalas, haha.
Men det är inget jag klagar över, tänk om det fanns fler sånna kvällar.

Idag har jag kort och gott spenderat min dag i sängen, för satan vad trött jag har varit!
Dock runt sex så lyckades jag kliva ur och börja röjja här hemma. Vi ska nämligen börja
renovera lägenheten imorgon, så nu väntas en vecka med tidiga morgonar och en ständig
lukt av målarfärg. Men det ska bli skönt när det är klart, kommer att bli så fiiint :)

Ska alldeles strax stänga av datorn och sova lite, klockan ringer 6.00 för då äre dags för
Sverige-Finland i hockey. Det får man ju inte missa ;D Sen kommer målarna vid halv åtta,
så måste ju upp vilket fall som helst. Godnatt allesammans! :)

19/2 - HEJHOPP!

Har tänkt på bloggen flera gånger, men det har inte blivit av att jag har
gått in och skrivit några rader. Det är dålig stil, jag vet. Men det får ni ta.


Vad har hänt på senaste tiden då? Jag har varit en sväng till moster Åsa i Falun, inte varje dag som det händer. Vi hade en liten 'affärs'-lunch med hennes vänner, shoppade lite, umgicks osv. Sen har Emelie varit hemma, så har spenderat en hel del tid med henne, vi har även haft besök av joel. Firade hans 22-års dag med fest såklart :) Då passade även Melinda & Amanda på att komma hem, alltid lika trevligt.

Sen har jag jobbat lite, festat i massor (lite för mkt) och umgåtts med alla vännerna.

Den här helgen blir jätte lugn, tro det eller ej! Kvällen kommer spenderas med att
vara barnvakt, kolla på os och kanske lite melodifestivalen. Får se hur de slutar :)

2/2 - UPPSALA

Imorse satte jag mig på tåget till uppsala för att tillbringa min dag tillsammans med Melinda. Vi har promenarat längs uppsalas alla butiker och jag köpte mig en ny bh och ett par örhängen, tror inte att det var mer? Dock är jag kär i en ny klocka.. Så vi får se om jag hinner med att köpa den också innan jag åker hem.

Lunchade även på olearys, jätte god mat och trevlig personal :) Nu står iaf melinda i duschen och om en stund ska vi traska ner på stan igen för att gå på bio. Sen går tåget tillbaka mot gävle 21.19. Hemma runt elva, hare bra så länge :)


1/2 - KANSKE DAGS?

Har suttit och funderat en liten stund,
det kanske äntligen är dags att byta msn?

Enda anledningen till varför jag har dragit ut på det så länge är för att det är så jobbigt. Har ju en hel del kontakter på min nuvarande. Men om jag byter så får jag ju en chans att raderat bort allt gammalt skit. Har ju redan gjort en till mail adress som jag använder när jag skickar viktiga mail osv. (skämms över min nuvarande mailadress). Så det gäller bara att bestämma sig för att byta, man får liksom ta ett steg i taget. För det kommer ta ett bra tag att föra över alla som man vill ha kvar... Hmm, ska tänka på saken en liten stund till, sen får vi se :) Hojta till om ni vill ha den.

1/2 - HELGEN

Den här helgen har varit riktigt lyyyckad! I torsdags var säsongspremiär av quiznight, så självklart satt vi bänkade vid borden. Lika roligt som vanligt, men roligast var ändå att jag fick träffa melinda! Blev skit chockad när hon satt i soffan tsms med resten av gänget. Så resten av kvällen spenderades till mesta del tsms med henne, dansade och drack :) Sen vid två tog jag taxi hem.

Fredagen så började jag jobba kl 10.00, och var sådär lagomt pigg. Men det var bara att hoppa in i duschen och dra på sig den röda ica maxi tröjan och sen pallra sig till jobbet. Slutade vid fem om jag inte minns helt fel. Då vare bara att springa hem och byta om och göra sig iordning inför middagen på Österns Pärla. Angelica Olsson fyllde nämligen 20 år, så jag käkade lite middag med henne och hennes familj/släkt. När vi var mätta och belåtna drog vi hem till Angelica och strax där på så kom grabbarna.

Efter att ha druckit tillräckligt så åkte vi ner på Slick. Träffade en massa folk som man kände och lyckades få ytterligare en rolig kväll på Slick. Vid stängning mötte jag upp johan o sebbe för att sedan dra hem till Angelica på efterfest. Somnade väl vid 4 eller nått. Var skapligt less på livet när man vaknade, men det ordnade upp sig efter att ha ätit lite bakis mat och skickat hem pojkarna.

Sen vare bara att åka hem, sova nån timme innan det var dags att sätta igång igen. Förfest hos Milla stog på schemat så jag åkte ner på stan och mötte upp kim och matilda innan vi traskade till brynäs. Några timmar senare satt vi i taxin på väg till Slick för tredje dagen i rad. Ringde ett samtal och vipps så fick vi gå in gratis. Tusen tack för de! :)

Efter krogen blev jag iväg släpad på efterfest hos Niklas, och vad säger vi om den 'efterfesten'? :p En sak är säkert, den ena är dummare än den andra. Så man kan inte göra nått annat än att skratta åt dom.

Vid halv nio traskade jag och tilda iväg till willys för att handla lite innan vi käkade på max. Vid halv tolv kom vi äntligen hem efter en jobbig promenad, så vi gick och la oss på en gång. Sov tre timmar, sen blev de lugnt resten av dagen. Lite film och så :) Behövs inte mer på en söndag.


RSS 2.0