20/12 - torsdag

nu har jag min syster vid min vänstra sida och hon snackar med sin pojkvän i telefonen medans jag bloggar lite, har umgåtts med henne och emelie. och fick även besök av elin i 10 min. vi har snackat en del, kollat på skräckis (som jag redan hade sett) och drack även lite te. myspys :) ska få sällskap av min syster inatt, det är ännu mysigare ;D haha. nerå, usch. men imorgon äre sista dagen i skolan, skönt. ska väl träffas i typ 20 min max. sen slutar vi :)

20/12 - torsdag

nu kanske jag orkar skriva lite till.. har jätte tråkigt för tillfället, väntar på att pappa ska komma hem med lite mat. har haft huvudvärk, så jag somnade när jag kollade på någon film som jag hade tankat hem. tror att den hette full of it eller nå sånt. var väl helt okej, handlade om en kille som var mobbad men fick alla sin lögner att bli sanning när han råkade krossa en spegel. men när allt han drömde om uppfylldes, så insåg han att han inte alls tyckte om ett liv av ytlighet och populäritet, utan trivdes bättre med sitt gamla liv och gör allt han kan för att få tillbaka det. och hur tror ni att det slutar? ganska lätt att gissa sig fram. som med dom flesta fimerna. men den var i alla fall värd att se.

snackade med tilda för en stund sen, hon tar 16.20 bussen hit. skönt att få prata ut lite, behöver dig sis <3 sen kommer emelie med 18.20 bussen, då ska hon få se mitt stökiga rum. kanske hinner göra ett ryck medans syster är här, hatar att städa när de är tyst runt omkring mig av någon anledning. det går mycket lättare när man har sällskap och kan prata samtidigt. ungefär som för emilie när vi var hos henne i fredags. det gick alldeles utmärkt för tösen att städa samtidigt som jag var där, och håll med mig. det är roligare att ha sällskap oavsett vad man gör? och när vi ändå snackar om emilie så kan jag berätta för er att jag saknade den tösen otroligt mycket i skolan idag, inte alls lika roligt utan dig. skolan blir så seriös av någon anledning x) du gör skolan lite lättare med andra ord, och de tycker jag om.



GÅRDAGEN (19/12)

har inget minne av att jag skrev om gårdagen, och jag orkar inte kolla heller. så i värsta fall så får ni höra historien en gång till :) aja, var till polhem och borgis på morgonen för att dela ut elins kort, fick iväg dom flesta. så det kändes skönt, men var lite pinsamt att gå fram till folk man inte kännde. men har inte haft problem med de förut (mer eller mindre), så varför skulle jag ha det nu? men iaf, det tog ett tag att dela ut dom och med tiden så försvann huvudvärken osv. men känner mig fortfarande inte helt frisk :/ men jag klagar inte. efter att ha delat ut alla kort, så åkte jag och tessan ut till forsbacka och gick på spökvandring. haha, tessan är så söt när hon är rädd :') det var nått "spöke" som gick emot henne så att hon blev så rädd att hon tog tag i mig och springer medans hon skriker försvinn x) haha, då fick man sig ett gott skratt. de var kul ;) lätt värt att åka ut dit bara för de. men tessan kunde inte se nå nöje i spökvandringen. den var lite för läskig för hennes del ;) haha. sen åkte jag hem till isabelle i sätra och umgicks lite med henne, var år och dar sen nu känns det som. vi snackade och lekte med hennes super söta kattunge. sen åkte vi hem till niklas&johan och kollade på deras lägenhet, helt okej faktiskt. lite möbler saknades bara :) men annars var den helt okej. umgicks lite och fixade så att johan blev av med sina hamstrar, haha. han vill ju inte ha dom små äckliga djuren. sen åkte jag hem och somna, tror jag. dont remember :)

20/12 - torsdag

sista riktiga skoldagen, och den var inte speciellt jobbig. på idrotten dansade vi juldanser och på livskunskapen så fikade vi :) blev kladdkaka och skumtomtar. mums! sen åkte jag hem och nu kollar jag lite på tv, ska städa lite snart innan tilda kommer. sedan får vi sällskap av emelie också :) det blir nog trevligt och jag hoppas att vi kommer fram till något vettigt :) orkar inte skriva mer nu, kanske skriver nått senare.


19/12 - onsdag

så jävla typiskt, den enda dagen när man har tusen saker att göra så går man och blir sjuk. har hög feber, huvudvärk, illamående och kallsvettas som en tok. men kan inte stanna hemma, har lovat elin att jag ska dela ut dom där korten och sen äre ingen ansträngande dag i skolan. sen ska jag äntligen få träffa bella, var skit länge sen <3 plus träffa killarna. så nej, idag får/kan jag inte vara sjuk. elin ska skatta sig väldigt lycklig över att jag gör de här för hennes skull, klev upp två timmar tidigare än vad jag hade behövt dessutom. aja, nu måste jag försöka få i mig något att käka och få på mig lite kläder. hoppas att ni mår bättre än mig iaf :)<3

18/12 - tisdag

just nu sitter jag i sängen med världens huvudvärk och skit, men jag kan inte vara sjuk imorgon. har för mkt att göra.. ska ta 11.20 bussen till stan, nere på stan runt tio i tolv för att sedan åka till polhem, lämna ut elins kort. åka till borgis med senast halv ett bussen, för att dela ut korten där. och sedan ta 13.20 bussen till forsbacka. sen spökvandring i forsbacka, ta 15.07 bussen därifrån, nere på stan tio i fyra. byta till 10an och åka till bella i sätra. sedan ska vi hem till johan&niklas för att inspektera lägenheten samt ge även dom kort. och sen ska jag ner på stan och träffa tilda för att ge henne kort, och sen hem och plugga inför provet på torsdag. sen blire att sova för att orka upp till skolan. och sen äre torsdag.


som ni kan läsa så äre ett ganska späckat schema och elin ska vara tacksam över att jag kliver upp två timmar tidigare för hennes skull ;) nerå, det är lugnt. jag hjälper mer än gärna till. korten måste ju ut på något sätt :)


17/12 - måndag

endast en vecka kvar till jul, och har
fortfarande inte köpt några julklappar :/



ny vecka, och även sista skolveckan innan lovet. kommer nog bli en skön vecka trotts allt :) trodde att de skulle bli skit jobbigt, men eftersom boksamtalet plus engelska provet är inställt så blire rätt lugnt. bara inlämning av svenska & ekonomi plus ergonomi prov. men det fixar jag nog :) imorse försov jag mig förresten tack vare att alex höll mig vaken inatt. låg och prata till två nångång? jag vet inte riktigt vad klockan var. men hade jätte svårt att sova sen, tog jätte lång tid innan jag äntligen lyckades. klockan ringde ju nämligen kvart i sju, men trött som jag var så stängde jag av klockan men reste mig aldrig ur sängen så somnade om och vaknade vid halv åtta. min buss skulle gå tio i, så då blev de att stress duscha, käka, göra mig iordning. och sedan ut i kylan och springa till bussen, men jag hann gott och väl :) sen drygade jag med emilie hela vägen till skolan, hon tyckte nog inte om mig speciellt mkt då ;) haha. men kul vare. och tyst kunde jag inte vara ;) aja, i skolan hände de inte så mkt. fick tillbaka matteprovet, klarade de som tur var :) så det var skönt. men aja, orkar inte sitta här. kanske skriver nått sen, om de händer nått kul dvs :)<3

tappade suget.

orkar inte fortsätta, får göra de sen :)
blir film eller nått istället. hörs hej^


ombyggnad.

dags för ombyggnad igen ;) trött på det gamla och in med det nya.
ha lite tålamod, de kommer nog ta sin lilla tid. :)


äntligen :)

äntligen har jag läst ut svenska boken, men av allt läsande blev jag pigg och kan inte sova. väntar på att alex ska ringa så att man prata av sig lite, och förhoppningsvis så kan jag somna efter de :) för imorgon är en ny dag, som jag verkligen inte längtar efter. eftersom de är skola, men de är bara att bita ihop. sista veckan nu :) sen så ska jag hjälpa elin med korten imorgon, så blir en sväng till polhem. de ska nog gå bra :) aja, sov så sött allihopa.

16/12 - söndag

GRATTIS ANTON 10 ÅR!! :)
har firat min bror idag som fyller 10 år idag,
tänk så stor pojken har blivit ;) haha. så det
blev tårta (inte för min del), men bullar och
pepparkakor dög alldeles utmärkt för min
del. han fick massa pengar, filmer osv. :)



söndagar är veckans tråkigaste dag, man tycker ju att man borde hitta på en massa roligt på söndagar eftersom man är ledig från skolan osv. men man är jämnt så trött och sliten på söndagarna så man orkar inte engagera sig. men men, skönt att ta det lugnt en dag också. idag måste jag läsa ut svenska boken, har typ 55 sidor kvar nu, minskar sakta men säkert :) sen händer nog inte så mkt mer, kanske traskar hem till fia och hämtar ozzy för att ta en promenad med honom. vi får se hur jag gör :) det är ju så förjävligt kallt ute, så vet inte om det är värt de. annars blire att ta de lugnt, kanske kolla på någon film eller nått.. apropå film så såg jag en jätte läskig film igår, tror att den hette catacombs eller nå sånt. kommer inte riktigt ihåg, handlade iat om en jätte stor massgrav under frankrike och så hände de en jävla massa nere i dom tunnlarna. lite svårt att förklara, men en knepig film det är en sak som är säker. aja, var ju ner på stan i går med emilie också, alltid lika trevligt att vara med dig :) så fick man skratta av sig lite, som vanligt <3 men nu har jag inte tid att sitta här, måste läsa ut boken. är ju andra avenyn ikväll så lär bli klar tills dess :)

15/12 - lördag

fyfan var trött jag var när jag kom hem imorse, klev väl innan för dörren vid kvart över sju eller något sånt. hade inte sovit på ett dygn och knappt ätit nått, så energin var ju helt borta. innan jag åkte till sandviken tog jag ett besök hos emilie, snackade mest bara :) men de var trevligt, sen ner på stan och möta tilda och ta bussen till sandviken. mötte jocke & niklas på väg till jernvallen, dom hade redan åt ut x) haha. sen blev de att kolla på en massa innebandy och hejja på hagakillarna och deras lag, dock förlorade dom när dom hade gått vidare. så blev ingen final för deras del. men däremot så missade vi precis sista bussen hem, vilket betydde att vi var tvungen att vänta till sex på morgonen för att ta första bussen hem. var skit trött på bussen, somnade flera gånger. sen när man kom hem kröp man direkt ner under täcket efter att ha borstat tänderna och sov sedan som en stock. blev väckt halv tre av pappa som tyckte att jag inte kunde sova bort hela dagen.och de är ju iofs sant, för idag blire fest med emilie <3 ska bli skit kul. vet dock inte vart vi tar vägen, men de löser sig alltid :) men hör av er om ni vill nått.

er som man aldrig glömmer.

finns många vänner som man hade när man var mindre som jag aldrig kommer glömma. några av dom är;

Linnéa Linnström, du och jag var bästa vänner när vi gick i typ 2-3an och sen hörde jag inte så mycket från din sida förrns efter flera år. kommer inte riktigt ihåg hur vi fick kontakt igen. men är glad att vi hittade varandra igen <3 har många roliga minnen av våran tid tillsammans ;)
Sara Wallin,  du och jag var grannar här i bomhus och jag var jämnt med dig när jag kom dit. kom ihåg hur vi bytte bästishjärtan och sen var jag tvungen att ta tillbaka det för att jag skulle ge de till linnéa istället :') förlåt <3
Elin Westberg, gick i samma klass och var med vara jämnt och ständigt ett bra tag. har många minnen som inte kommer glömmas bort i första taget. men efter 6an gled vi ifrån varandra pga olika skolor.
Sophia Öberg, ytterligare en människa som jag umgicks otroligt mycket med under mellanstadiet. och du, om någon saknar jag otroligt mycket. hade alltid lika roligt tillsammans <3 men har ju fortfarande lite kontakt med dig, men kan ju hoppas på att de blir mer i framtiden.

HP2C

när jag ändå är i gång att berätta vad som betyder för mig, så kan jag bara påpeka att jag har den absolut bästa klassen, går inte en dag utan att man skrattar. ni gör så att skolan är värd att gå till och att orka kämpa <3


några av många

dom tre människorna är bara några av dom som betyder mkt för mig. listan är betydligt längre, men jag tror själv att ni vet om ni betyder något eller inte. men tvivla aldrig på min vänskap till er, för även fast jag inte alltid ringer och över social så har ni fortfarande en plats i mitt hjärta och det blir tomt utan er <3 ni som får mig att kliva upp på morgonen.

matilda mosell <3

det finns många människor som betyder för mig, men du är och förblir den som betyder mest för mig. det är du som vet det mesta om mig och alltid finns vid min sida. och när jag är tsm med dig så vet man aldrig vad för tok vi kan hitta på.. du får mig alltid att må bra <3 du om någon, får lova mig att aldrig lämna mig. för utan dig är inte livet värt att leva <3

image125

(ett bevis på att jag INTE kan ha lugg, men annars är vi ju rätt söta :'D)

fanny backman <3

tänk så mycket du och jag har varit med om. så många minnen av skratt och glädje, du ska veta att jag aldrig kommer glömma dig vännen. för du betyder alldeles för mycket, synd bara att vi har glidit ifrån varandra. men jag hoppas på förändring nu när vi bor så nära varandra :) du och jag föralltid, eller hur vare?<3

emilie berglin <3

du är verkligen klippan i stormen, skönt att man har någon som dig. som klarar av att dras med mig dag ut och dag in, i vått och torrt. utan dig hade skolan varit helt värdelös, för de är du som får tiden att rinna iväg med hjälp av mycket tok och skratt. du är den som kan få mig att skratta hur ledsen jag än är och får mig alltid att resa mig upp hur jobbigt det än är. och ingen har så dålig humor som oss :') men det är det som gör oss till oss. och du om någon måste märka om jag har förändrats.. men tanke på att vi är med varandra hela dagarna i skolan. ska bli skönt att festa med dig imorgon, få slappna av lite och glömma allt annat.<3

..

vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga för att allt ska bli bra igen.. vill inte ha det så här, men är ju tydligen så förändrad så är väl inte ens värt att försöka få det att bli bättre för du lyssnar ju ändåså inte. typiskt tjejer att gå och snacka skit med varandra istället för att ta det med personen det berör. aja, du ska veta att jag skulle göra vad som helst för att de skulle bli som vanligt igen. för så som de är nu får mig bara att må dåligt, speciellt att få höra dom orden av dig också.. du/ni betyder otroligt mycket för mig och de kommer ni alltid att göra.<3

image124

VILL HA

image123

Har ju länge snackat om att köpa ny mobil för att min är så gammal. Var ju meningen att jag skulle köpa en för sommarjobbs pengarna, men dom handlade jag upp i London. Men nu har dom släppt denna telefon och jag vill mer än gärna ha den <3 Sony Ericsson w960i. Har de mesta plus lite till. Men eftersom dom precis har släppt den så kostar den ju en hel del. Drygt liter över 5000 kr får du betala för den. Men vafan, de är ju jul snart. Tror inte att jag kommer få den, men man kan ju alltid hålla tummarna :)

14/12 - fredag

äntligen fredag och helg, var en skön skoldag för hade bara prov och redovisning. det kändes som att båda gick rätt bra :) dock lite osäker på provet, men har iaf klarat det. det vet jag :) aja, nu ska jag städa iordning lite på rummet, sen laga mat och käka. sen kommer pappa hem och då ska jag samtala lite med honom, sen någon gång innan de ska jag snacka med syster och bestämma kvällens schema. de är tyvärr lite fullt, tilda har dansuppvisning på helges, johan&andré har spelning på träffen och de är lusseinnebandy i sandviken på jernvallen. och på nått sätt ska vi få de hela att gå ihop :) lusseinnebandyn är ju klar fyra inatt, och första bussen går klockan sex. så vettefan vad vi ska göra i två timmar, men de löser sig. så kommer hem imorgonbitti :) då blire att sova och sedan festa tsm med emilie? gullungen tjatar ju så jävligt. så man kanske måste ge efter, har ju inget bättre för mig ändåså.. bortglömd? svar JA! :/ men jag behandlar andra så som dom behandlar mig..

13/12 - LUCIA

fan fan fan, vad jag har vintern. för så fort kylan kommer och de blir blött och jävligt ute så blir jag sjuk.. dock tror jag att de var lill brorsan som smittade mig denna gång för imorse när klockan ringde så hade jag feber :/ tror att den har sjunkit lite nu, men känner mig fortfarande inte så speciellt pigg. och inte bara att man måste ligga inne hela dagen, man missar elins lucia framträdande ikväll också.. jag som hade sett fram imot de :( aja, kanske bäst att man håller sig inne så att man är pigg tills imorgon. för imorgon ska jag nämligen till skolan oavsett hur jag mår. har prov och redovisning imorgon som jag inte får missa. sen får vi se vad som händer i helgen, måste läsa ut svenska boken och för övrigt är fredagen fullbokad i alla fall. sen får vi se, är ju så dum att jag inte skriver upp vad som händer även fast jag har en almenacka. så glömmer bort allt :/ dåligt minne. jag vet i alla fall att anton fyller år på söndag så vi lär nog fira han lite också :) aja, hör av er om de är nå skojj på G :)<3

nyår? :)

nå gott folk, låt mig höra vad ni har för planer inför nyår för jag har nämligen inte planerat nånting. eller där ljög jag, har lovat emilie, jonna, tilda & elin att jag ska festa med er i alla fall, sen får vi se vilka mer som följer med :) en sak vet jag i alla fall, detta nyår ska firas ordentligt med tanke på att vi ska inleda det år när vi fyller 18^^

image122

12/12 - onsdag

halva skolveckan har nu gått, och idag hade vi inga lektioner typ. kollade på skol-sm istället :) mycket roligare. och borgis vann båda matcherna som vi kollade på. men tyckte nästan lite synd om dom där stackrarna som bodde i forsmark, datanördar hela bunten x) eller de såg ut som så iaf. sen har jag varit skit trött hela dagen, och de har jag inte varit ensam om. en viss emilie berglin var inte heller så pigg, vilket ledde till att vi var rätt dryga båda två mot varandra och alla andra i våran närhet ;) sorry, men den smällen får man ta när man är vän med mig. somnade ialla fall så fort jag kom hem, sov i 2 ½ timme, så jävla skönt kan jag berätta. ibland är sömnen efterlängtad ;) och sen blev de att hjälpa far med lite käk och nu sitter jag här. kanske borde plugga lite, men troru att jag orkar? det tror ínte jag. ikväll blire iaf att kolla på top model finalen :) sen får vi se. far skulle kolla på alien, men de är inte så vidare värst lockande. aja, hör av er om ni vill nått.

10/12 - måndag

bara denna vecka och en vecka till innan de är lov!
ska bli så jävla skönt, och jag hoppas på ett lyckat nyår :)




Idag är det i alla fall måndag, vilket innebär en jobbig skoldag som dessutom innehöll ett matteprov. Och det var första dagen som jag satte mig på 1an för att komma till skolan. Flyttade ju nämligen hem till pappa i bomhus igår (lång historia, fråga om du vill veta mer). Så nu blire att kliva upp tidigt varje morgon och åka till skolan, skit jobbigt. Imorgon får man dock sovmorgon eftersom de är julmässa i skolan, så då börjar vi senare :) skönt! Hoppas att vi säljer bra och tjänar lite pengar ;) Morfar&Moster kommer ju ialla fall och handlar. Så några får vi sålda! Sen blire hem och fixa lite på rummet och plugga. Har fått fyra stora, jätte fina lasse åberg-tavlor :) Sen ska pappa fixa med elen, tvn, internet osv. Han är jätte glad över att jag bor här, så då känns det lite bättre i alla fall att bo här :) Sedan får man ju åka buss med emilie ;) Det är ju nästan viktigast! haha.

Idag gick jag i skolan till fyra, sen mötte jag syster yster och vi tog bussen ner på staden för att inhandla present till Nanna som fyller år imorgon (eller rättare sagt om lite mer än en timme), GRATTIS I FÖRSKOTT! Blev jätte fina örhängen som hon fick när vi träffade henne på folkets hus. Innan vi åkte till folkets hus tog vi ett besök till sätra för att besöka mormor&morfar, eftersom morfar fyller år idag. GRATTIS MORFAR! Hann dock inte äta, utan var tvungen att springa till bussen. För att transportera oss till Folkets hus där det var dags för dansuppvisning. Var en hel del kända ansikten och alla var jätte duktiga. Speciellt Gabriel ;) Jävla stjärna, synd att vi har glidit ifrån varandra :( Men sånt händer.. Sen blev det att springa till bussen och åka hem. Och sen har det inte hänt så mycket mer än så..

BRYNÄS-SKELLEFTEÅ

image120

Var på hockey idag med min syster matilda och även elin efter att hon hade lussat och sjungit nationalsången. otroligt vackert :) det var faktiskt kul, en spännande match med en hel del bråk. tydligen tyckte inte skellefteå om brynäs så speciellt mkt och de verkade inte som att brynäs tyckte om dom heller för den delen. blev slagsmål i avbytarbåset och en hel del utvisningar. men brynäs tog i alla fall hem segern med 4-3. riktigt bra match även fast domarn sög. fortsätt så här brynäs, så kanske de blir slutspel trotts allt :)

GRATTIS NATHALIE :D<3

ett stort grattis till nathalie som fyller 17 år idag ;)<3
hoppas du får en toppen dag och många fina presenter.

5/12 - onsdag

både jag och elin var helt döda när vi vaknade, blev riktigt jobbigt att kliva ur sängen. men till slut så :) dock hamnade vi där igen efter att vi hade gjort oss iordning och insåg att vi hade tid att sova en stund till.. men den stunden varade inte så länge, så hjälpte inget. aja, sen vare en dag i skolan som väntade, fast den har gått rätt fort. även fast huvudet har vägt hundra ton pga att man har varit så trött. men aja, kämpade mig igenom dagen iaf, och fick handelsarbetet klart. så de är skönt :) nu ska jag snart plugga lite, sen vila en stund för att orka med resten av dagen. hör av er om ni vill hitta på nått :)


4/12 - tisdag

var hemma från skolan pga illamående osv. låg mest och sov hela dagen, gick och handlade en snabbis också. sedan skulle jag ha kollat på film med niklas, men eftersom jag var sjuk så vågade vi inte riskera de. men fick därimot ett besök av min syster :) alltid lika trevligt, vi gick och köpa pepparkaksdeg. mums :) har dock inte ens ätit upp en fjärde del, men de var gott. sedan kom elin och gav oss sällskap för att hon vela se inbjudningskorten. dock blev de inte riktigt som vi hade tänkt oss (inget illa menat). så vi fick ta hjälp oss av jimmy istället, och ängel som han är så började han och även gjorde klart dom igår :D så nu blire att trycka dom någon dag i veckan. och börja dela ut dom nästa vecka, håll tummarna för att du också får ett ;) men iaf, elin sov hos mig och vi somnade inte förrns typ två.


3/12 - måndag

skola som vanligt, skit tråkigt! sedan blev de hem och plugga lite, men var så trött och mådde inge vidare så att jag somnade och de blev inte så mkt annat gjort.

2/12 - söndag

en väldigt trött anna klev upp efter ett fåtal timmars sömn för att göra sig iordning för ett besök på staden. skulle nämligen träffa elin och emmi vid kvart över elva. eftersom det var skylt söndag och allt :) väl nere på stan så kom vi på att stan inte öppnade förrns tolv, så vi gick och satte oss på waynes. blev chaite och snickerstårta, mums :) kanske inte bästa kombinationen, men de va gott. sen skulle jennifer sjunga på scenen tsm med kulturskolan. så då var man ju tvungen att springa dit för att inte missa de, och eftersom elin satt och käkade så kom dom lite senare. men där stog vi och lyssnade på när dom sjöng, och jennifer var jätte duktig :) sen vare helges tur att sjunga och elin var tvungen att åka hem för att åka iväg på lucia. så hon lämnade emmi kvar hos mig och vi träffade sovi och marko, lyssnade på dom duktiga barnen som sjöng och sen gick vi och kollade lite i affärerna. träffade även mamma och co en snabbis, sen blev det att gå tillbaka och lyssna på ännu fler från helges och även nordman ;D det var faktiskt helt okej, och sedan gick jag och lämnade emmi på konserthuset för att sedan springa och möta min syster och hennes pojkvän mattias :) vi letade hårfärg för tilda hade bestämt sig för att göra sig av med de blonda och bli brunett igen :) men hon blev bara irriterad för att vi var så stressade och vi inte kunde hjälpa henne och välja. blev istället att vi gick och mötte mamma och dom som satt inne på los sambreros för att sedan bege sig upp på söder för att beskåda fyrverkeriet och även träffa mormor, morfar och moster :) fick även se hur fredrik sträng besteg julbocken. aja, fyrverkeriet var jätte fint iaf :) sen sprang vi ner på stan igen för att köpa tildas jävla hårfärg ;) och sedan gick jag hem och sov lite medans jag skulle vänta på att elin blev klar med sin lucia :) sedan runt sju-åtta gick jag ner på stan och träffade elin och hennes familj för att göra ett besök på Helt Enkelt. det var skit gott :) och jag tackar elins mormor&morfar för maten :)<3 det var ju en avskedsmiddag för Emmi. Sen hyrde vi en film och åkte hem till elin. Filmen var dock helt värdelös, beck - det tysta skriket. sen åkte jag hem med sista bussen och la mig :)


1/12 - lördag

mådde inte så speciellt bra, både bakis och småsjuk. så blev en lugn dag för min del, låg mest hemma i sängen hela dagen. eller justja, tog en sväng ner på staden för att träffa mamma & åsa. det var trevligt att träffa åsa, händer ju inte alltför ofta. men de blev inte så långvarigt, kändes som att jag skulle spy hela tiden (men de hände aldrig) så tog beslutet att gå hem istället. tjejerna skulle festa på kvällen och jag kände verkligen inte för de, blev att jag låg hemma och hade skit tråkigt. men så vid nio så bestämde jag mig för att festa ändå, men då var dom tydligen för många hemma hos linnéa. så jag kunde inte komma :/ bestämde istället med thessan att jag skulle komma och sova hos henne. blev en hel del pop corn och film, pratade även med alex i 1 ½ timme vilket thessan inte tyckte om eftersom jag var så osocial då. haha :) men kollade klart på filmen och tiden hade runnit iväg, runt fyra får jag för mig att jag vill åka hem och sova istället, mkt lättare enligt söndagens schema. så smsade min gamla granne och frågade om han fortfarande var vaken, och tur som man hade så kunde dom komma och hämta mig typ halv fem :) somnade inte förrns sex-halv sju typ. men var ju inte trött heller, dock blev jag de när jag skulle kliva upp tre timmar senare.

30/11 - fredag

började dagen med att träffa emilie och leta krav-märkta produkter på konsum nian, de var extremt tråkigt men gick hyfsat fort och man fick skratta lite :) vad vore skolan utan dig emilie? tur att man har någon att dryga med för att få tiden att gå lite fortare :) men iaf, efter det så blev det att springa runt på stan en liten stund för att sedan göra ett besök hos tandläkarn, stammis? JA! :/ men kanske den smällen man får ta. sen åkte jag till andersberg för att hjälpa janne att packa lite inför flytten, han hade ju hoppats på att få flytta i helgen men tydligen så hade kärringen som bott där innan tagit med sig nycklarna ner till knivsta. SMART! men aja, vi packade lite kartonger och slängde en massa skräp. jag och tilda satt även och kollade i massa gamla fotoalbum. blev även lite käk från donken eftersom jag inte hunnit käka någon lunch. men där var vi iaf i ett par timmar, sen åkte jag hem och började göra mig iordning om jag inte minns helt fel. för tjejerna skulle komma runt sex :) så då vare bara att tagga fest, och kan berätta att man fick ju i sig en hel del den kvällen. tyvärr slutade den runt ett för då hade någon ringt polisen, så då traskade vi hem till mig i stället. det var jag emmi andre johan och niklas, låg i min säng och körde en omgång av saning och konsekvens-kortleken :) det var trevligt, sen runt kvart i två stack dom, och jag följde emmi ner på stan. träffade en ensam angelica som satt på donken, så gjorde henne sällskap ett tag för att sedan gå hem till sängen.

RSS 2.0