29/2 - FEST!

Börjar bli ganska många tjejer nu, så nu lär vi fan festa. Oavsett vart vi tar vägen, nått finns det ju alltid och det är ju trotts allt fredag! Sitter och dunkar musik nu, så att man blir lite taggad. För just nu väger mina ögon ungefär 700 ton och jag skulle göra allt för att få sova lite till. Men måste veta om pojken kommer eller inte, får väl se  hure blir. Eller så sover jag tills han kommer? Så får han väcka mig när han har kommit hit ;D Lät som en bra idé.

image61

29/2 - GODMORGON

Godmorgon allesammans, kan berätta att jag sov som en gud inatt så det var lite jobbigt när klockan ringde tjugo i ett. Då blev det att kliva upp och göra iordning lite frukost för att sedan kolla på tv.  Ska alldeles strax klä på mig och göra mig iordning för att richard kommer hit. Vet dock inte när, för pojken ligger säkert och sover fortfarande. Men jag förstår honom. Skulle vara skönt att lägga sig i sängen en liten stund till faktiskt! Men nej, finns bättre saker att göra. Sen ikväll blire fest! Eller hoppas iallafall på det, får se vilka som ska med och vart vi ska ta vägen. Hör av er om ni vet något kul! :)  

29/2 - GODNATT

Nej, nu måste jag nog försöka sova lite.
Jag som skulle gå och lägga mig tidigt ikv,
jo tjena.. Nu är klockan halv fyra och jag är
pigg som satan, men måste ge det ett försök!

GODNATT ALLESAMMANS!

28/2 - ALONE

Nu sitter man här själv, tilda lämnade mig för cirka 20 minuter sedan. Så jag sitter i min ensamhet och spelar lite musik, letar fest tills helgen.

Någon som vet något? :) Hör av dig isf.

Ska gå och plocka undan lite nu, sen blire att ta en rundtur i huset tillsammans med vattenkannan. Dom stackars blommorna börjar se lite ledsna ut.

28/2 - ENDAST TILDA KVAR.

Blev inte så många som vi hade planerat, vettefan vart folket tog vägen. Men dom som kom räckte gott och väl! :) Vi kollade iaf på film och lagade mat. Gott vare och filmen är alltid lika bra. Nu är det endast syster som är kvar och jag vettefan när jag blir av med henne ;D Nejdå, hon är söt... Ibland! Men nu ska jag göra nått vettigt, imorgon är det iaf fest som gäller och på lördag för den delen. Kanske får besök av falubor på lördag, skulle vara riktigt trevligt :)


28/2 - MIRAKELSIMMAREN

I tolv timmar simmade Michael Williams i de hajtäta vattnen innan han nådde land och kunde slå larm om att trålaren Sea Rouge kapsejsat utanför Australiens östkust.

När kollegan John Jarrett räddades hade han legat i vattnet, klamrande vid en kylväska, i sammanlagt 30 timmar.

Satt och läste på aftonbladets hemsida och fastnade för en artikel där dom berättade om den 39-åriga mannen Michael Williams, även kallad Mirakelsimmaren, som simmade 15 kilometer på 12 timmar efter att deras båt sjönk mitt ute i det hajtäta havet. Medans han simmade i land för att hämta hjälp så klamrade hans kollega fast vid en kylväskan. Och hur han har lyckades överleva 30 timmar i det där vattnet förstår jag inte, förstår ni hur mycket hajar det finns? HJÄLP! Hans andra kollega har dom dock inte funnnit ännu men dom tror att han är död. Kanske han fick bli hajmat? Vem vet..

Kan ni förstå? Simma i 12 timmar! Dessutom har man en sol som steker mot sig under hela simturen och inte ätit på länge. Skulle aldrig i hela mitt liv orka det.. Men det var starkt gjort av honom, han är  värd en stor applåd. Inte bara för att han orkade simma i land utan även för att tack vare det så överlevde även hans kollega.

image140

Hur skulle ni må om ni simmade i ett hav fullt av hajar?

28/2 - VILL HA HELG! :)

ja, tänk för att det vill jag verkligen! För då jävlar äre fest som gäller!! :) Sitter just nu och lyssnar på Rihanna - Please don´t stop the music och det får partyhumöret att stiga ordentligt. Blir att festa tillsammans med alla tjejerna i helgen, var ju så längesen <3 En del av er får jag ju träffa idag, men inte alla! Så det måste bli nått kul i helgen också! Synd bara att Elin inte är hemma, skitungen är ju fortfarande i Indien. Aja, tjejerna borde vara här nu? Men vart är dom :o Bussen borde vara försenad eller något... Visar väl sig! Hörs sen iaf! :)

28/2 - KNYTKALAS

Ska alldeles strax göra mig iordning för att snart kommer tjejerna hit och då ska vi ha knytkalas. Vilket innebär att alla tar med sig de dom vill käka men vi lagar det tillsammans och umgås! Blir även spel och kanske film? Visar väl sig. Kan ju berätta att jag somnade vid sex imorse, och vaknade vid tio. Sen åkte jag hem vid halv ett för då skulle bella ner på stan och träffa frida och jag ville hem och duscha plus sova lite. Och nu sitter jag här med handuken i håret och känner mig lite stressad faktiskt, för jag vet inte vad jag ska laga för mat ikväll.. Har ju lite att välja mellan, men inget som jag känner att jag är sugen på... Äh, något blir det iaf.

Nu har jag inte tid att sitta här, damerna anländer om en kvart och jag är långt ifrån klar.


Ha en underbar kväll! :)

28/2 - ISABELLA <3

Sitter just nu hemma hos bella och nanna på brynäs och ska alldeles strax fika. Tjejerna har varit duktig och bakat, får väl se om det är gott. Chokladbollar och muffinspaj blev det iaf ;D Aja, var ju meningen att jag skulle vara med fanny ikväll, men det blev ändrade planer så åkte hem till bella istället. Där är man alltid välkommen ;D<3 Och man har alltid lika trevligt. Men aja, hare bäst!

27/2 - LOV

Nu vare längesen jag skrev igen, jag är ledsen. Men det finns så mycket annat som är viktigare än att sitta här och skriva, men ska försöka skärpa mig. Det tar ju trotts allt inte så lång tid att skriva några rader :) Kanske ska ta och berätta lite om vad som har hänt på detta lov hittills. Har mest umgåtts med Isabella, Nanna och Tilda, alltid lika trevligt. Jag och Bella har hunnit med en sväng till huvudstaden där vi köpte löshår åt tösen, käkade underbart goda muffins och kollade runt i affärerna. Hittade ett par jätte söta sommar skor från Fred Perry som jag bara MÅSTE ha! Blir nog att åka dit och köpa dom sen när pengarna kommer. Men jobbigast med resan var ju ändå resetiden både dit och hem, tog sammanlagt lite över 5 timmar för oss att åka fram och tillbaka till sthlm :/ Det är lite väl mycket för min del, men kul hade vi. Sen har vi även haft filmkväll hemma hos mig, fick sällskap av honken och niklas också! :) Trevligt, även fast båda filmerna sög eftersom jag redan har sett dom så många gånger. Sen igår tillbringade jag min dag tillsammans med min älskade syster, vi fick även sällskap av André när vi skulle laga lite käk :) Blev kött, potatisgratäng och rödvinssås, mums! Och idag ska jag nog träffa Fanny en sväng, var ju så länge sen sist <3 Får se vad vi hittar på för skojj! Sen imorgon blire knytkalas hemma hos mig tillsammans med alla tjejerna, det ska bli skit kul för jag saknar er så otroligt mkt <3 Vi får se hur många vi blir, men över 10 st är vi åtminstonde! :)<3 can´t wait. Nu ska jag iaf byta om och göra  mig iordning! :) Hare bäst!

OMBYGGNAD PÅGÅR

dags att ändra om lite i bloggen :)
wish me good luck! :D<3

20/2 - GRATTIS POJKAR

GLÖMDE JU ATT GRATTA JOAKIM OCH NICLAS
SOM BÅDA FYLLER 18 ÅR IDAG! :) STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!!

20/2 - ONSDAG

Kom precis hem från skolan, har gjort matteprovet idag. Klarade det, så det känns skönt! Dock orkade jag inte göra VG uppgifterna, får ta igen det på nästa prov. Nu ska jag göra iordning en macka så att man klarar sig tills vi ska iväg och käka med tjejerna ikväll på tennstopet :) Ska ju ha avsked för elin <3 Gonna miss u babe! Sen följer hon med mig hem så att vi kan fixa lite musik till hennes ipod. aja, ring om ni vill något :)

19/2 - GNÄLLSPIKAR?

Idag har vi fått höra att vi är den gnälligaste klassen på skolan och att vi alltid gör precis som vi själv vill? :S Bara för att vi vågar öppna käften och säga till när något är fel eller när vi vill ändra på något. Men vafan, säger man inget så kan vi ju inte ändra på skiten. Jag lovar att lärarna kommer stå och jubla istället för att gråta när vi tar studenten! Men det kanske är lika bra, för vi kommer vara ännu gladare över att slippa skiten! ;D

19/2 - TISDAG

Kom hem från skolan för cirka en halv timme sen, och nu ska jag ta och laga lite käk för att sedan åka vidare hem till thessan i andersberg för att hämta min väska. Hann inte göra det igår! Sen blire att åka hem och plugga och sedan vidare hem till elin för att sova där och även plugga lite till. Måste verkligen klara matteprovet imorgon, men tror nog att jag gör det. Så svårt kan det väl inte vara? Eller? :/ Självklart måste jag kolla på Gossip Girl ikväll :) Aja, har inte tid att sitta här, hare så bra. Ring om ni vill något! :)

18/2 - CITYAKUTEN

Någon mer än jag som ska kolla på Cityakuten som börjar om några minuter? :)

 image137


18/2 - ICA MAXI

Nu har jag och pappa varit och storhandlat på ica maxi, åkte först och lämna irja och joar i mårtsbo där lilla kari låg sjuk :/  Pappa är livrädd över att elin och oskar kanske blir sjuk innan resan, det skulle inte vara bra! men han proppar i dom en massa vitamin-tabletter så hoppas att dom klarar sig borta från skiten. Kari, Joar och Irja är mina små tremäningar för dom som inte redan visste det, dom är på besök från Småland eftersom dom har sportlov denna vecka. Dryga har ungarna varit, tur att dom är så söta! :) Men åter till ica besöket, blev alltifrån potatismos till färdiglagade maträtter som jag ska ha med mig på apu:n! :) Sen handlade vi 13,5 liter juice, det går åt i mängder här hemma kan jag berätta! Smultron-dricka såklart! :) Dock glömde vi handla lite små grejjer, men vi skulle åka och göra det imorgon istället. Hinner inte göra de senare i veckan, för pappa åker till sthlm på konsert på onsdag, sen har han stopp på jobbet på torsdag vilket innebär att han jobbar väldigt sent. stackarn! Sen åker dom på fredagsnatten :) Men nu ska jag lyssna klart på hockeyn, sen kolla lite på tv och vänta på att en viss person ska komma hit och göra mig sällskap :) Hare gött!

18/2 - MÅNDAG

Jävla tjat om att jag aldrig skriver, så kanske borde göra det lite oftare. Orkade tyvärr inte skriva något igår pga att jag var ganska bakis efter lördagens festande, vilket var mkt trevligt måste jag påpeka! mkt nytt folk och så :) Dock vare ju synd att folk inte fattade vad man menar när man säger åt dom att dom inte är välkommna och vill att dom ska gå! Skare vara så svårt att pallra sig ut genom dörren då?! Jag skulle iaf inte vara på en fest där alla tjatar hela tiden på att jag inte får vara där? Tänk er att vara i hennes situtation nästa gång, så kanske ni kan visa lite respekt och lyssna på vad man säger! Aja, lyckades även ramla när jag skulle gå och möta grabbarna vid bussen så nu har jag blåmärken på både knäna och händerna, ajaj! Men sånt får man ta ibland.. Tog i alla fall sista bussen hem, och lyckades glömma min väska hos tess så är tvungen att hämta den imorgon eller något, för där finns nästan alla mina saker! Eller så ber jag pappa lite snällt att åka förbi henne när vi ändå ska till ica maxi och inhandla lite inför deras kommande resa. Dom åker ju på lördag, så då måste vi handla hem lite käk så att jag överlever i dom två närmsta veckorna :) Fixade iaf praktik idag, blev på Hemma Kväll igen, trivdes så bra där förra gången så blev att jag återvände dit igen. Dock kommer jag börja vid tolv, och vi är tvungna att jobba 7 h + lunchen, vilket blir ungefär 8 h. Och för er som inte är så duktig på matematik så innebär det att jag kommer sluta åtta på kvällen, kul jul! Men det äre värt.. Men åter till måndagen, blir som sagt att åka en sväng till ica maxi efter att vi har lämnat våra tremänningar i Mårtsbo. Sen får jag förmodligen lite sällskap i kväll/natt. Så tomt att sova utan dig, det tycker jag inte om. Aja, ska väl ta och göra något vettigt, kanske städa rummet eller något? Skulle ju verkligen behövas. Men han är ändå van vid att det ser ut som sju svåra år där inne x)

På torsdag åker ju Elin till Indien, närmare bestämt Goa. Så man blir ensam på Multimedian :( Eller kanske inte ensam, har ju trotts allt Tessan & Erika. Men ändå! Elin lättar upp stämningen lite :) Vi ska iaf ha avskeds middag för tösen på onsdag, hon är ju trotts allt borta i två hela veckor! Blir att käka god matTennstopet och självklart så blire trevligt sällskap också, men vi får väl se vilka tjejer som dyker upp! :)

15/2 - FREDAG

Har just nu administration och det känns som att den aldrig ska ta slut. Ska bli skönt med helg, ska fixa apu direkt efter skolan, sen ska jag hem till isabella och umgås med henne. Det är efterlängtad jag kan meddela, sen måste jag träffa richard också så att jag kan få min nyckel. Pappa skulle laga nån god mat idag, tror att det var fläskfilé och potatisgratäng, mums :) aja, multimedian gick iaf bra. Blev inte riktigt klart med uppgifterna, men fixar de nästa gång. Ska göra lite vettigt nu :) hörs


15/2 - GRATTIS TESSAN <3

Grattis Theresé Johansson på födelsedagen! :)<3
Hoppas att du får en underbar dag! 



ÄNTLIGEN FREDAG! säger jag bara. Helgen har varit efterlängtad, inte med tanke på att det ska hända så mkt utan för att jag ska få sova och tare lite lugnt. Är ruskigt skoltrött nu, och längtar efter lovet samt apu-veckan efteråt! :) Är ju ensam hemma under dessa två veckor också. Kan ju vara ensam hemma den kommande veckan också, men då äre hos mamma. Och jag vet inte om jag orkar ta med alla grejjerna dit, visar väl sig hur jag gör! :) Aja, vad ska ni göra i helgen då? För min del blire iaf att träffa bella idag och fira tessan imorgon, hoppas att det blir lyckat. Men nu har jag lektion, hörs.

14/2 - alla hjärtans dag.

idag vare alla hjärtans dag, och jag kan inte påstå att dagen har varit så speciellt bra hittills. imorse tog det mig cirka 30 min att kliva ur sängen, höll på att missa bussen och sen vare skridskor som gällde, och tro mig när jag säger detta: JAG ÄR VÄRRE ÄN BAMBI PÅ HAL IS! usch och fy, det var icke roligt. sen blev det käk på java med några tjejer i klassen. det var riktigt trevligt, tiden flöt på och sen vare dags att åka till skolan för att ha uf! HATAR SKITEN! så jävla tråkigt, trodde verkligen att det skulle vara roligt, men icke sa nicke. och inte gör det bättre av att vissa inte gör ett piss och att läraren hela tiden tjatar om allt och inget. aja, bara att bita ihop. nu sitter jag och halv sover på media, och väntar på att multimedia lektionen ska börja. ska även ner och möta elin snart eftersom tjejen fortfarande inte hittar in x) haha. sen äre tre timmars lektion som väntar.. suck! men efter det blire mys med pojken <3 ser fram imot det. aja, hinner nog skriva igen innan den här lektionen är över. :) 

ha en underbar alla hjärtans dag! :) 

12/2 - SAKNAR DIG <3

saknar dig så mkt att det gör ont i magen,
jag hoppas verkligen att vi kan lösa det här.
tycker om dig så fruktansvärt mkt, glöm inte de! <3


kom hem från skolan för en liten stund sen, har haft två lektioner idag. dock var första handels lektionen på två timmar och sen vare uppsatsskrivning i tre timmar som gällde. satt bara halva tiden, är inte skit nöjd med resultatet men kunde inte koncentrera mig. så kastade ihop nått bara, kunde ju ändå inte få nå mer än VG på det. så orkade inte lägga ner hela min själ på det.. men aja, visar sig hure har gått. glad om jag har klarat det iaf, men de tror jag. ska snart ut och gå en sväng, sen ska jag försöka plugga lite om jag har tiden/orken. matteprov imorgon ju ;/ blää! ingen annan från klassen klarade det, så är lite nervös.. vore ju lite surt att ta första IG:t nu. men aja, orkar inte bry mig om skolan för tillfället. finns saker som är viktigare :) som vännerna och du <3 men nu ska jag göra nått vettigt. pappa och dom ska iväg och fiska idag igen, och vill ha med mig. men troru att jag är sugen på de? nej! blir att träffa dig och snacka om allt. vill att allt ska bli bra igen! :/ sen ikv blire självklart gossip girl!

11/2 - :'(

OM DET FANNS ORD SOM BESKREV HUR LEDSEN JAG ÄR! :'/
TYCKER OM DIG SÅ FRUKTANSVÄRT MKT, LÄMNA MIG INTE <3


When I see your smile
tears roll down my face
I can't replace.

And now that I'm strong I have figured out
how this world turns cold and it breaks through my soul,
and I know I'll find deep inside me, I can be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

It's ok

Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Cause you're my
you're my, my
my true love
my whole heart
please don't throw that away.

Cause I'm here, for you
please don't walk away and
please tell me you'll stay, stay..

Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.

10/2 - APU?

har fortfarande inte fixat en APU-plats, för jag vet inte vart jag vill vara. kan inte bestämma mig, någon som har något tips/förslag? :) har ju planer på att åka till falun och ha min praktik där. men vi får se hure blir med den saken, vill helst ha något här i stan. måste ta tag i det imorgon! :)

10/2 - HELGEN! :)

jaha, då vare söndag igen och helgen är snart över, känns riktigt tungt att man ska gå till skolan imorgon. min helg har iaf varit jätte mysig, i fredags så hade vi filmkväll hemma hos angelica men sen tjatade grabbarna på att jag och angelica skulle komma på fest i andersberg och så blev det. vi tog elva bussen från sätra och var framme i andersberg vid halv tolv, då vare bara att börja grogga. var ju inte så mkt folk där, men helt okej ändå :) alla tog två bussen därifrån och då åkte jag och richard hem till hans syrra och sov där. kollade lite på tv och så innan vi gick och la oss. sen vaknade vi av att telefonerna ringde stup i kvarten, men sånt får man tåla. till slut gav vi upp med att försöka somna om och istället gjorde vi oss iordning och jag begav mig hemåt. väl hemma somnade jag direkt, var riktigt trött och sliten för den delen.. usch! men tog tjugo över sex bussen hem till richard igen, fick sällskap av victoria på bussen och på brynäs klev även bella&nanna på. på grund av allt folk som klev på bussen så missade jag bella och nanna 3an från stan och bestämde oss för att ta en promenad istället. dock skulle vi gå olika vägar, så fick aldrig sällskap. väl framme blev det melodifestivalen och titanic för att sedan gå och lägga oss. och idag vaknade vi runt elva, och jag gick därifrån vid ett. blev en promenad ner på stan för att sedan ta bussen därifrån :) nu har jag precis kollat på film, ska nog vila en liten stund också. sen blire att åka hem till richard eller så kommer han hit. ska tvinga pojken att kolla på andra avenyn med mig, han hatar nämligen den serien.. konstigt nog! aja, hoppas alla har haft en bra helg. :)

7/2 - BRING IT ON

Är det någon mer än jag som tycker om Bring it on-filmerna? :)
Dock var 2an (Bring it on-Again) helt värdelös, men dom andra är helt okej.
Har ju kommit en fjärde film nu, Bring it on-In it to win. Någon som har sett den?
Såg den hemma hos bella för ett tag sen, och har den även på datorn.
Helt klart sevärd, men kan inte bestämma mig vilken av dom fyra filmerna som är bäst.
Vad tycker ni? Eller tycker ni inte om filmerna överhuvudtaget? Låt mig höra en åtsikt.


7/2 - TORSDAG

Hatar torsdagar, för få slutar man skit sent i skolan. Är inte hemma förrns vid sex, och då är man så trött att man inte orkar hitta på något. Somnade nästan direkt när jag kom hem, var riktigt skönt. Men sen vaknade man av att pappa började spela hårdrock inne i biorummet, bussigt! Det ligger nämligen alldeles vid mitt rum och biorummet har ingen dörr, så det går verkligen inte att sova. Ska försöka sova snart igen, hann ju åtminstonde sova två timmar. Så nu är jag ganska pigg, kanske ska ta en promenad med hunden? Fast då måste jag nog klä på mig lite, är väl kallt ute kan jag tänka mig.

Om bloggsidan hade funkat igår så hade ni kunnat läst om att jag kanske skulle ha min apu i falun, men dom planerarna är ändrade på grund av att min moster (som jag skulle praktisera med) var ledig måndag&tisdag, sen hade möte på arlanda på onsdagen. Vilket innebär att hon bara skulle jobba torsdag&fredag, så därför var det ingen idé. Så istället blir jag kvar hemma i gävle, hade varit kul att träffa folket i falun. Händer alltför sällan :/ Fast är ju ensam hemma här i gävle, så det är rätt skönt. Men är det någon som har något förslag på vart jag kan vara? :) Har skit dålig fantasi.


hissa eller dissa?

Någon mer än jag som kollade på I huvudet på Carolina Gynning ikväll?
Låt mig hör vad ni tyckte om hennes låt "Allt jag tar på blir till guld".

Ni kan kolla på videon inne på www.kanal5.se :)


:')

- vad blir det om det är krogkväll i kyrkan?
- korsdag.

- vad blir det om en alkolist låser in sig i frysen?
- kallsup.


hoppas att ni fick ett leende på läpparna,
för det lyckades gossen med mina :)

5/2 - TISDAG

blev hemma från skolan idag också, febern hade inte försvunnit imorse när klockan ringde så jag kände att det var lika bra att stanna hemma en dag till. men imorgon ska jag pallra mig till skolan, går ju bara halv dag som tur är :) sen blire mys med dig? hoppas på det iaf. annars får vi se vad man hittar på, är så sällskaps sjuk nu så det är helt otroligt. ska sätta mig ner med pappa och kolla på nån film samt skriva inköpslista på vad som behöver inhandlas tills dom åker. bara 2 ½ vecka kvar tills dom drar till gran canaria utan mig , och tiden går ju fortare än vad man tror. så lika bra att börja planera :) sen ska jag kolla på gossip girl också! aja, ring om ni vill mig något :)

4/2 - BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE!! :)

har ju inte hunnit skrivit något om helgen ännu, så tänkte passa på nu när jag ligger hemma och är sjuk. kan ju inleda med att säga att jag hade så sjukt roligt, bästa kvällen på länge! alla dansade och var glada, ingen spydde eller bråkade. inte kom de mkt objudet folk heller, helt perfekt helt enkelt. pricken över i:t var ändå när vi skulle åka limousine och elin grät för att hon var så lycklig, det gjorde allt jobb värt det. hoppas att det kommer vara fler som har sånna här fester, är lite sugen på det faktiskt. men det är ju ett tag kvar tills jag fyller :/ sen fick man träffa mkt folk, både gammalt och nytt. hoppas att alla hade de lika trevligt som mig, men det verkade faktiskt som så :) sen vill jag tacka min mamma (tove), tildas pappa (micke), emelies storebror (christoffer), min gamla granne (tony) och självklart elins mamma (carina) för all hjälp :) utan er så skulle de inte ha blivit någon fest. ni gjorde ett fantastiskt jobb, nu väntar vi bara på att vi ska få bilderna från tony :) efterfestade iaf hemma hos elin, somnade runt sju kanske. klev upp tio, konstigt nog var jag inge trött. vi åkte iaf ut till lokalen och hjälpte till att städa och så, tog cirka 3 timmar. sen käkade vi på dallas och efter det åkte vi hem till elin och slappade, blev skit trött så åkte hem och sov. somnade vid sju kanske? och idag ligger man hemma med feber och skit. blää. men men, kan ju hoppas att man mår bättre imorgon :) ska återgå till sängen nu, puss&kram.

2/2 - ÄNTLIGEN!! :)

äääntligen så äre dags för elins 18-års fest, för ikväll smäller de :) fyfan va kul det ska bli, har sett framimot det här riktigt mkt. tycker verkligen att elin ska få en applåd för allt arbete hon har lagt ner på de här, vi har för fan planerat det i cirka tre månader, så jag dödar den som förstör kvällen för oss. ska på sminkning på make up store klockan två, sen blire att åka ut till lokalen med elin och börja dekorera och göra oss iordning. för runt sex-sju så börjar folket komma :) eller iaf dom som ska förfesta med oss, sen äre full fart hela kvällen! blir att åka limo mellan 21-22 :) och sen slutar festen runt klockan två. vet inte riktigt hur vi ska hinna käka, men vi får försöka klämma in det någon stans :)

och för er som INTE är bjudna, det är INGEN idé att ni ens försöker komma in, det är redan fullt!!
och för er som ÄR bjudna, ta med er inbjudningskortet eller legg så att vi kan kolla av att listan stämmer.

HOPPAS ATT ALLA FÅR EN UNDERBAR KVÄLL SOM VI FÖRHOPPNINGSVIS KOMMER MINNAS LÄNGE! :) SES PÅ FESTEN!!


RSS 2.0