31/1 - TORSDAG

Idag har det inte hänt så mkt, har mest varit i skolan, lagat mat och nu blire att plugga. Skulle egentligen hem till emelie, men det sket sig pga pluggandet. Har nämligen prov imorgon i administration, och hittills har jag inte ens öppnat häftet. Fast kanske borde göra de om jag ska få godkänt på skiten. Men åter till torsdagen, har haft multimedia idag med Elin. Det gick ju riktigt bra för oss, börjar ju faktiskt fatta skiten ;D Konstigt nog! Fast därimot kände jag mig riktigt hängig och inte de minsta pigg. Vill verkligen inte bli sjuk tills på lördag!! Det går bara inte!! Skulle komma även fast jag låg i 100 graders feber, det är inte värt att missa. För på lördag, då jävlar blire fest ;D Fyfan va  kul vi ska ha! Aja, ring om ni vill nått. :)

Erika klagade idag över att jag inte hade några bilder, och bara därför ska jag försöka lägga in en bild för varje inlägg. Åtminstonde när jag är hemma, så nu kastar med en bild från förra helgen (Angelica&Stinas 18-årsfest).

image131

29/1 - HELGEN

kan ju berätta att jag hade skit kul i helgen, trevligt folk och så :) dock lite väl långt från civilisationen, men det får man ta. det var ju trotts allt värt det! nu ser jag fram emot elins fest på lördag, tänk det var tre månader sen vi började planera, och nu är det endast några dagar kvar. folk tyckte ju att vi var knäppa som började planera så tidigt, men tiden har ju gått så sjukt fort. aja, hoppas att vi ses där :) kommer bli en kväll att minnas :D<3

29/1 - ANGELICAS DAG

HIPP HIPP HURRA, för angelica olsson som fyller 18 år idag! :D Stort grattis till henne!! :)<3

sitter just nu i skolan, har håltimme.. eller rättare sagt rast i 40 min. men det är väl samma sak? imorse skrev vi prov på handelslektionen, får väl se hur det gick. kan ju hoppas på det bästa :) idag ska jag förmodligen träffa dig, hoppas iaf på de. var ju ett tag sen sist :/ men vi får se hure blir. annars ska jag väl inte göra så mkt. borde åka hem till elin och hämta mina grejjer, men hon skulle hem till angelica. så vi får se hur vi löser de. har ju en del kläder där som jag skulle behöva. borde ta en sväng på staden också, ska leta klänning tills i helgen. det är fan skandal!! har fortfarande inte hittat någon som jag tycker om... men håller tummarna för att dom har fått in nått nytt nu. i värsta fall så får jag ta en tripp till uppsala eller sthlm på fredag eller nått? hade ju planer på att åka till sthlm med patricia, men vet inte hur det blir med den saken. har inte hört ett ord från tösen :) men de kanske kommer. aja, nu orkar jag inte skriva nå mer. hare gött :)

26/1 - IKVÄLL!! :)

ikväll äre fest så det smäller om de, kommer bli så jävla kul. ska fira angelica&stina som har/ska fylla 18 år! :) hoppas att de blir lyckat utan en massa bråk och tjaffs. får isf åker dom ut direkt! aja, ska väl ta och göra något vettigt nu. funderar på om jag ska följa med elin & emelie ner på stan. vaknade ju ändå så tidigt, så nu har jag ju massor av tid att fördriva. sköönt! :) händer inte ofta att man vaknar vid nio på en lördags morgon. och ändå så är jag inte ett dugg trött. men men, hoppas att ni får en lika trevlig kväll som mig :)

25/1 - FREDAG

äntligen fredag, fast har en hel skoldag framför mig. som bland annat innehåller prov i projekt och företagande med göran. kommer nog inte gå skit bra eftersom jag inte har pluggat något ännu, men man kan ju alltid hoppas. det förra provet var ju inte så svårt, så kan inte tänka mig att det här är det. sitter just nu på multimedia, och ska snart börja lektionen. får väl se hur de går. imorgon är det kinky party som gäller! fan vad kul :) får se vad jag hittar på för skojj att sätta på mig.  

24/1 - JAVA

nu kände jag att det var läge att skriva ett par rader, har precis kommit hem efter att ha suttit på java i 4-5 timmar och snackat politik med elin, anna, sara och klas. otroligt intressant, jag och anna satt som två frågetecken. är inte så insatt, men nu vill i alla fall klas att vi ska gå med i MUF. hur tycker ni att jag ska göra? är det verkligen värt det? eller vilken annan ungdomsförbund ska man vara med i? har noll koll jag, men de han sa lät ju bra. sen snackade vi även om mycket annat också. men men, nog om politik.. ska nog lägga mig i sängen nu och plugga lite, har ju inte hunnit börja med de än. och kanske dags för det med tanke på att provet är imorgon, uscha!

22/1 - TRÖTT

kom hem från skolan för ett tag sen, och nu ska jag snart lägga mig framför tvn och slå på någon film. är skit trött, får se om jag får sällskap ikv skulle jag inte tacka nej till. men kanske lite jobbigt med tanke på att jag har sovmorgon imorrn, och vägrar att kliva upp tidigt. men aja, visar väl sig hur de blir. skolan var iaf riktigt seg idag för att jag satt och halv sov genom hela dagen, fick tillbaka lite prov och så. mkt nöjd! :) sedan hade vi besök av några 92or idag som funderade på att börja på borgis.

någon som har en ganska stor vit skjorta? skulle behöva
låna en tills på lördag :) kinkyparty som gäller, kommer bli skitkul ;D

22/1 - TISDAG

sitter just nu och äter lite frukost innan jag ska klä på mig och bege mig till skolan. inget jag ser framimot, är trött och fryser som fan. men men, bara att bita ihop :) har inte skrivit något om helgen, men den var alldeles utmärkt. fest fredag & lördag, mys på söndag. mer än så behöver ni inte veta :)


GRATTIS ELIN & STINA 18 ÅR!! :)

IDAG ÄR DET ELIN OCH STINAS DAG, FÖR IDAG FYLLER DOM 18 ÅR! :)
DOM ÄR VÄRDA ETT STORT GRATTIS OCH JAG HOPPAS ATT DOM FÅR EN UNDERBAR DAG <3


ska hem till elin på kalas snart, sen blire käk på church street och efter de fest :)

förresten så var gårdagen var helt okej, lite segt ibland bara. men annars så :)

det var ju trevligt folk och så iaf, och fick nog i mig en hel del dricka när vi körde kortspelet.
speciellt när killarna fuskade *host*niklas*host*, vilket gjorde att dom hällde i mig en hel del.
men axel var ju snäll och tog några klunkar åtminstonde ;D tackar. aja, har inte tid med de här,
skriver imorgon hur dagen blev. har mobilen med mig utifall de skulle vara nått :)


18/1 - PARTY

blir nog fest trotts allt, har inget bättre för mig ändåså ;D så då blire att festa med otroligt trevligt folk :) men blir nog inte så mkt dricka för min del, lär ta de lugnt tills imorgon :) för då äre paarty :D aja, ska göra mig iordning :) hörs!

18/1 - FREDAG

idag är det många som fyller år, grattis till andreas & niklas som fyller 20, johan som fyller 19 och jonas som fyller 18. tripp trapp trull med andra ord :) hoppas ni får en bra dag iaf, alla tre!


vill sluta nu, vet inte om jag ska hjälpa till på whiskeyprovningen eller inte. pappa surrar så mkt hela tiden, så vet inte hure blir. annars ska jag nog ta ett besök hem till isabella :) och sen blire att sova tidigt, känns som att det kan behövas. är skit trött och inte gjorde det bättre att vi har lektion med ulla, får en att somna nästan.. och då överdriver jag inte, känns som att lektionen aldrig tar slut. men aja, bara att bita ihop.

18/1 - ADMINISTRATION

sitter just nu och lyssnar på ullas jobbiga röst, orkar verkligen inte... men det är sista lektionen som tur var, men slutar inte förrns om en timme :/ sitter just nu och diskuterar när vi ha prov. blir depprimerad bara vid tanken.. och nu påstår hon att vi snackar för mkt och lika gärna kan gå ut härifrån! och tydligen är vi idioter också enligt na ;S cp kärring, orkar inte med na. ska dryga lite med emilie nu, hon ser ut att behöva uppmuntras lite ;)

18/1 - FREDAG

då var den efterlängtade fredagen här, men är tvungen att genomlida en skoldag först. sitter just nu på multimedia och väntar på att alla ska komma så att vi kan sätta igång och arbeta lite, ska tydligen gå genom lite nytt idag. kan ju behövas, för vi har inte fått ut så mkt av kursen hittills. men hur som haver, fredag idag som sagt var och vi får se vad som händer ikv.. vet inte om jag ska hjälpa till på whiskeyprovningen eller inte, annars blire väl nå annat trevligt. kan man ju hoppas på iaf :) eller så skulle de inte skada att ha en lugn fredag för en gångs skull. ladda upp för morgondagen, för då fyller ju elin 18 år :) blir fika hos elin, sen mat på church street och efter det fest :) kommer säkert bli skit kul. aja, nu ska jag återgå till lektionen. hörs^

och jessica, jag BET inte dig igår. var en olyckshändelse, inte med meningen direkt  :/ 

Stilla du somnade in ifrån världen.<3

idag är det två år sedan du lämnade oss elin, en vecka ifrån att fylla 96 år <3
och jag kan fortfarande minnas den dagen som att det vore igår.
satt hemma hos bella när jag fick samtalet om att du hade lämnat oss.
tårarna rann och det var väl tur att man hade bellas axel att törsta sig mot.
du är och förblir en underbar vän som alltid ställer upp, tack för allt <3

elin, du kommer alltid att finnas i våra hjärtan <3

Som dagen är slut då solen gått ner
Din levnad är slut, Du finns ej mer
Men minnet skall leva hos dem Du höll av
De som närmast och kärast i livet Dig var

image130

17/1 - MULTIMEDIA

jahaja, då vare dags för multimedia igen. har haft lektion i en timme nu, tiden har faktiskt gått rätt fort.  har ju sällskap av elin, så har hjälpt henne att komma igång och så :) ska kanske redovisa idag? eller så blir det imorgon. vissa är inte klara än, så kanske blir ytterligare en lektion till att bara sitta, har ju iaf inte gjort så mkt annat idag.  aja, dagen har flytit på och håltimmen var riktigt seg, känns som att den aldrig tar slut. men men, nu ska jag ta lite rast. hejsvejs :) 

16/1 - ISABELLA

ska packa och bege mig hem till bella för att umgås och sova där :)
alltid lika trevligt att träffa den tjejen, kan behöva lite sällskap. speciellt
när du är sjuk ;) så då får jag ta till med annat sällskap, som är minst
lika bra. för hos bella mår man alltid bra :)<3 aja, ska göra mig iordning
för att sedan traska iväg till bussen. hörs och kanske ses imorgon :)

imorrn äre multimedia som gäller, hm... får se om man fattar mer då kanske?

16/1 - ONSDAG

Halva skolveckan har gått nu, känns som att det är evigheter kvar tills det är helg. Ser faktiskt fram emot denna helg, för på lördag fyller Elin 18 ÅR, så då ska vi hem till henne och fika lite (ganska mkt om hon bakar allt som hon skrev upp igår) sen blire church street och sedan blire fest! :) sen på fredag så ska jag kanske hjälpa till på whiskey-provningen, om det behövs dvs. aja, idag ska jag försöka ändra lite på bloggen. men det är ju helt värdelöst när man inte förstår sig på PS, för då kan man inte göra någon snygg header. men om någon är villig att göra det så skulle jag vara evigt tacksam ;)

15/1 - TISDAG

var ner på stan och passa på att äta lite eftersom jag ändå skulle lämna pengar för limousinen till elin. blev varm smörgås på mingel & bar, fick sällskap av elin, emelie och linnea som också åt lite. det var helt okej faktiskt, dock godare på waynes. är inte så förtjust i lök :b aja, nu ska jag gå och lägga mig snart så att jag är pigg tills imorgon, har precis tagit två ipren så kan ju hoppas att de hjälper lite.

15/1 - TISDAG

hockeyn igår med nathalie & elin var helt okej, förutom att dom förlorade i sudden. men annars var matchen bra, och det var kul tsm med tjejerna :)

idag har jag varit säng liggandes hela dagen, hade feber och skit imorse :/ och nu hoppas jag att jag blir lite piggare framåt eftermiddagen, skulle ju egentligen ner på stan och fika med tjejerna ikv. men det ser inte ljust ut på den fronten, men man kan ju alltid hoppas att jag är pigg och glad tills dess. ska gå och lägga mig i sängen snart igen och slå på någon bra film. hare så bra, ring om ni vill nått.

14/1 - MÅNDAG

sitter just nu på gunsans lektion, har uf. hälften av klassen sitter just nu och äter max. jonas var så snäll att han sprang dit och handla åt dom som ville ha, men jag orkade inte. idag blire hockey med natta & elin eller träffa rickard. vet inte riktigt hur de blir :) eller kanske både och? vem vet. aja, ska väl göra något vettigt nu. väntar på att annelie, schema läggaren ska komma. då blire att klaga en hel del, rektorn har redan varit här men nu äre hennes tur att höra skiten.  

12/1 - LÖRDAG

klev upp elva idag för att jag skulle åka till tandläkarn, ursäkta men hur dum får man vara och ge en tid på en lördag? nej, fyfan. det tyckte jag verkligen inte om. men de gick ganska snabbt, och på väg hem på bussen får jag sms från elin som frågar om jag har lust att komma, så då vare bara att kliva av vid brynässkolan och hoppa på nästa buss som skulle komma, var bara någon minut efter som tur var :) så jag åkte hem till elin och fikade lite med henne och hennes mamma. sen låg vi mest i elins säng och slappade. var skit skönt.. sen åkte jag hem vid halv fem för att jag skulle hem och käka tacos med familjen. och nu sitter jag här, ska nog åka hem till bella snart. har inte så mkt annat att göra :) orkar inte festa, är alldeles för trött för de. skulle lika gärna kunna gå och lägga mig nu på än gång, men de kanske inte skulle vara så bra. aja, hoppas ni får en trevlig kväll :)

11/1 - UNDERBAR MIDDAG

kom precis hem från emelie, har varit riktigt trevligt. har lagat en massa god mat tsm med anna elin och emelie. det blev fetaost fylld kyckling, hemmagjorda potatisklyftor, sallad och zatzsiki (?). det var otroligt gott kan jag berätta, och till efterrätt blev de nå specialare som elin hade sett på tv, typ banan snickers apelsin smält choklad och glass till de. jag tog endast glass och snickers, men det dög alldeles utmärkt för min del :) det var typsik sommar mat, alla längtar till sommaren och alla härliga grillkvällar. men det är ju ett tag kvar tills dess.. men kortfattat: en lyckad kväll med god mat och trevligt sällskap :)

11/1 - ÄNTLIGEN HELG

Tänk att man kan tröttna på skolan på så kort tid, helt sjukt egentligen! men kan ju inte påstå att man vilade upp sig så speciellt mkt under lovet. men aja, bara att kämpa vidare. lov om 6 veckor ;) skönt. aja, nu ska jag fixa lite grejjer och göra mig iordning. ska ta tio i sex bussen ner på stan igen :) hare gött^


11/1 - ADMINISTRATION

Sitter just och väntar på att ulla put pullas lektion ska börja, har precis haft lektion med göran. och konstigt nog så gick de bra, inte ofta det händer. gick igenom ett prov som vi hade haft för typ fyra månader (?) förstår inte varför vi går igenom skiten nu. men fick iaf MVG :) så jag klagar inte. sen gjorde vi två uppgifter och fick sedan gå, dock inte många minuter tidigare. men alltid något, hatar fredagar för att det är jätte stressigt mellan lektionerna, har bara fem minuters raster vilket gör att man får springa lite mellan lektionerna. men på måndag äre dags för att klaga lite, då kommer nämligen schemaläggaren och rektorn och då ska dom få höra ett och annat. eftersom lärarna redan tycker att vi är så gnälliga och jämnt ska klaga på allting så kan vi ju alltid fortsätta med det. men aja, nu kan jag inte skriva nå mer ska genom lida dagens sista lektion sedan äre helg. och ikväll blire middag och mys hos emelie med anna och elin :)

11/1 - tralala*

har skiiiiiiiiiiit tråkigt just nu, spy på den här skiten! 

kan ju berätta att det är 8 månader kvar tills jag fyller 18 år! ;D 
bättre sent än aldrig, men i detta fall så stämmer inte riktigt det.
vill fylla år nuuu! elin fyller år nästa lördag, då äre paarty! :)<3

11/1 - trååk..

har skit tråkigt, sitter just nu på multimedia och väntar på att folk ska bli klara med sina uppgifter så att vi kan fortsätta. känns som att vi står och stampar på samma ställe för tillfället.. men aja, bara att bita ihop. vet inte om jag ska byta eller inte, visar väl sig. beror på hur tjejerna tänker göra, ska iaf gå och kolla vilka kurser som är lediga. men men, ska väl göra något vettigt, vad nu det ska vara? hare gött. hinner nog skriva ett par ggr till innan den här lektionen är över..

RÖSTA PÅ UNTIL HOPE ARAISE


image129

http://www.snarthultsfredsfestival.net/onska_band.php

hjälp grabbarna till en plats på hultsfreds festivalen!!
 rösta på until hope araise.

tar inte mer än några sekunder att rösta,
och som tack får du en kram av andré ;D

10/1 - Vad säger man?

ja, det är frågan efter dagens multimedia lektion..vet inte om jag ska byta eller inte, tessan och erika tänker ju göra det, och vill inte vara kvar själv. visst, känner ju åberg men ändå. ämnet var alldeles för krångligt för våran del, men de kanske bara är så i början och blir bättre sen? dont know. ska bestämma oss imorgon i alla fall om vi ska gå kvar eller inte. och tydligen var jag inte den enda som var missnöjd med sitt val av indviduella, har ju stackars elin som var gråtfärdig efter tre timmar med göran.. och jag förstår dig! helt klart, då kanske du förstår hur jag har det varenda eviga vecka? fyfan, lider med dig skulle aldrig klara av tre timmar med han, knappt så att jag klarar av en! så hon skulle också byta, kanske byter till samma? vi får se hure slutar.  

10/1 - multimedia

sitter just nu i datasalen på media och har terminens första lektion i multimedia, går väl sisådär måste jag väl säga. mycket nytt med mac och det går lite väl fort fram ibland. men det är bara att kämpa vidare, har ju tessan och erika som får hjälpa mig. fast verkar inte som att dom fattar så mkt mer.. men aja, ska försöka få in lite vett i skallen nu :) hörs!

10/1 - TISDAG

ska klä på mig alldeles strax för att åka till skolan, andra dagen som gäller. känns jobbigt att det är 8 veckor kvar till nästa lov, men det är bara att bita ihop. en hel del hinner hända under den här tiden, bl.a. elin både fyller år och ska ha sin fest. ser fram emot de, kommer säkert bli skitkul! :)  och för alla som ska dit, GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL ELIN SENAST 14/1!! aja nu har jag inte tid med de här, hejsvejs! :)

JULLOVET 07/08

har tyvärr inte haft tid och skriva om mitt jullov ännu, så jag tänkte passa på att göra de nu när jag har lite tid över. det har ju trotts allt hänt en hel del. men varnar bara om att det kommer bli ett lååångt inlägg, så om ni inte orkar läsa så förstår jag er.


LÖRDAG 22/12

Min lilla syster Elin hade blivit erbjuden att ta Johans dvärghamstrar, eftersom han bara tyckte att dom var iväg. Så på förmiddagen tog vi ett besök till Sätra för att hämta dom små odjuren. Men inte jag som ska ta hand om dom, så ska väl inte klaga. Förstår inte hur Elin kan ta emot ännu fler djur, för tillfället har hon 5 kaniner, 2 marsvin, 2 dvärghamstrar, 1 hund och 1 katt. Rena rama zoo förfan! Vill nog inte veta vad nästa djur blir, härom dagen snackade hon om att hon vela ha en orm eller en ödla :o fyfan! En nöjd och belåten Elin tackade och tog emot.

Stort Grattis till Patrik Krantz som fyllde 20 år! Därför var man ju tvungen att pallra sig till Andersberg för att fira han lite granna, fick med mig Tilda och Emilie också. Var dock bara jag som drack, så dom kanske inte tyckte de var lika roligt. Blev en hel del dricka, spelade fia med hutt. Aldrig mer säger jag bara! Usch, tål inte att dricka ren sprit oavsett i vilken mängd det är. Samtidigt som Krantz hade sitt kalas så hade även Jonas fest i grannhuset, så därför blev det att spring därimellan. Men hade trevligt på båda ställena, mycket trevligt folk hos Jonas. och efter att Krantz och co bestämde sig för att gå på krogen så gick vi till Jonas och stannade där till kl 2. Eller iallafall jag, tilda & emilie bara försvann. Skulle iaf ta två bussen in till stan för att träffa Elin, eftersom vi hade kommit överrens om att jag skulle sova hos henne. Träffade henne iaf nere på stan, men då vare snack om att vi skulle på efterfest så vi gick till Goya för att träffa hennes vänner. Men vi fastnade på stan och kom aldrig iväg, minnena är lite suddiga under denna period. Men slutade iaf att det blev taxi hem till mig i Bomhus. Detta var runt kl 3 kanske? Dont know.


SÖNDAG 23/12


Usch och fy, mådde verkligen piss hela dagen. Ville inte röra ett finger på hela dagen kändes det som, hade en del ångest också. Men vi behöver ju inte gå in på vad! Kommer inte riktigt ihåg om jag gjorde något speciellt på kvällen, men har för mig att det blev rätt lugnt eftersom det var dagen före julafton och allt.


MÅNDAG 24/12
JULAFTON


Då var Julafton här och som vanligt blev det en del åkande, blir så när man har två föräldrar på olika håll. Först åkte vi ut till Oppala för att käka julgröt och skinkmackor hos Danne (Min farbror). Det första jag gör när jag kliver ur bilen och ska gå in i huset är att halka på den hårda marken. Och självklart slog jag i knäet, vilket efterlämnade ett stort blåmärke och att jag knappt kunde gå. Men det var iaf trevligt hemma hos Danne, är så avundsjuk på hans hus. vill ha!<3 Och blev lite julklappar och så, tavlor, pengar, extern hårddisk på 500 GB. (Visst om allt redan i förväg, så blev ju inte direkt förvånad eftersom det var jag själv som sa vad jag ville ha.) Men glad var jag ändå :)


Efter ett par timmar där så blev det att åka till Sätra hem till mormor&morfar. Där mamma, åsa och dom var :) Detta år blev de lite förändringar i traditionerna, istället för att äta först och kolla på Kalle sen, så gjorde vi tvärtom eftersom Åsa skulle jobba och hon har ju en bit att åka ifrån Falun. Men det tyckte jag mkt bättre om, dagen blev inte så lång som den brukar vara. Efter Kalle och maten så öppnade vi lite julklappar, blev lite smått och gott. Som typ pengar och så :) Kommer inte riktigt ihåg om det var något speciellt, men tror inte de. Och eftersom våran släkt är så påhittiga så fick jag och tilda EXAKT likadana paket, kul x) Men aja, så äre när man inte önskar sig något speciellt utan bara vill ha pengar och sånt :)


Efter att allt var klart och vi hade umgåtts lite, så tog jag bussen hem till Elins mormor & morfar för att vi skulle gå på midnatts mässa. För att Emelie var med och sjöng i kören, så var man ju tvungen att åka dit och lyssna. Tilda kom även efter ett tag. Sen när klockan började närma sig tolv så åkte vi till Maria kyrkan i Sätra där vi även träffade på Karro och Angelica. Johan, Niklas, Andre och Felix (eller simon?) hittade även dit efter halva programmet. Duktigt pojkar ;D Efter midnattsmässan åkte alla hem till sig och sov, ingen hade orken att hitta på något.


TISDAG 25/12
JULDAGEN


Som alla vet så har en del filmer premiär på bio på juldagen, och eftersom vi ännu inte har fyllt 18 och kunde gå ut på krogen som allt normalt folk. Så blev det ett biobesök istället, Jag Tilda Elin Emelie och hennes pappa gick och såg på ARN. Riktigt bra film måste jag säga, lite seg i vissa delar. Men i helheten var den helt klart sevärd! Och man skulle knappast kunna tro att det var en svensk film, dom brukar inte vara så bra.. Sen åkte jag, tilda och elin hem till elin och tog de lugnt, sov även kvar där.


ONSDAG 26/12
ANNANDAG JUL


På annandagen börjar den årliga mellandagsrean vilket leder till hysterik nere på stan. Jag, tilda och elin tog en sväng ner för att jag skulle leta efter en nyårs kläning. Hittade inte så mkt eftersom de var folk överallt, och man orkade inte ens arrangera sig för att hitta något. Men blev iaf en svart tunika/klänning från Cubus. Jag som aldrig brukar gå in där överhuvudtaget, men ibland så kan man faktiskt hitta något där. Trot eller ej! Efter en stund på stan gav vi upp och bestämde oss för att åka hem. Om jag inte minns helt fel så åkte alla hem till var för sig och sov för att ladda upp batterierna inför torsdagens resa till sthlm.


TORSDAG 27/12


Då vare dags att ta en tripp till Sthlm, jag elin tilda och emelie åkte. Jag var den första som kom till stationen så jag passade på att gå och kolla varifrån tåget skulle gå och sådär, vi hade nämligen fått information av elins mamma att tåget skulle gå halv nio. Men otur som vi brukar ha när de gäller tåg så visade de sig att tåget gick kvart i åtta och inte halv nio! Kunde inte göra något annat än att skratta, så typiskt. Och nästa tåg skulle gå halv ett eller nå sånt, och så länge kunde vi ju inte vänta. Istället blev de att sätta sig på en buss till Tierp och därifrån med tåg vidare mot sthlm. Gick ju bra de också, förutom att de tar sån jävla tid att åka buss och alla var övertrötta. Men efter mkt om och men så kom vi fram till sthlm till slut. Var sjukt mkt folk, fick panik bara min gick in i en affär. Alla var verkligen helt galna och hade noll respekt för affärerna och kläderna. Värst var inne på Gina Tricot, där låg kläder över hela golven och folk klev på dom ändå. Usch, skulle inte vilja ta på mig en klänning som 20 pers har gått på med sina skitiga skor :/ Nej, så efter bara ett par timmar så fick det vara nog. Köpte iaf två klänningar och dom andra köpte lite smått och gott dom också. Trötta och utslitna, blev det mcdonaldskäk på centralstationen bredvid soptunnan x) hahaha. Så vare med våran "exklusiva" middag som vi hade snackat om. Men allt går ju inte som planerat alltid.


FREDAG 28/12

Vi hade bestämt oss för att ha Beck-marathon hemma hos mig, men eftersom vi inte fick tag i några beckfilmer så blev de vanligt filmmarathon. Emelie, Elin, Tilda, Angelica och Jag, kollade på ett par filmer, kommer inte riktigt ihåg vilka det blev, men självklart blev de YRROL! Det är ett måste, och RENT också :) Blev väl 5-6 filmer, inte så mycket. Men alltid något. Jävla massa gnäll var de på tjejerna också ;D Allt var tydligen fel och inget dög. Men skyll er själva, de fanns sängar så de räckte. Men istället sov ni på luftmadrassen som är vedervärdig! Medans jag låg skönt i min egna säng :) blev inte speciellt många timmars sömn, men sånt får man tåla.


LÖRDAG 29/12


På dagen låg jag mest och sov, var ju ganska trött om man säger så. Sedan på kvällen var det bowling som stog på schemat! Därför samlade jag ihop några tjejer, emilie, emelie w och elin för att ta en omgång. Elin som är knodd på skiten vann ju ganska överlägset, men de hade jag ju redan förväntat mig. Sedan tog jag på mig äran att ta sista platsen (A) Men inte var jag bitter för de, någon var ju tvungen att komma sist också. Men kul var det ändå :) Haga-pojkarna hade banan bredvid oss, dom kanske var lite bättre om man säger så. Men som tur var så spelade dom ju inte emot oss, annars hade till och med Elin fått stor stryk ;D Men iaf, efter en timme var vi nöjda och då bestämde jag och Elin oss för att ta ett besök till Andreas för att kolla på film. Blev Die Hard 4, riktigt bra film :) Trodde jag hade sett den, men icke. Vet inte riktigt var klockan var när jag och Elin gick till bussen. Men runt 1-2, så vi lämnade Andreas så att han kunde få sova lite och vi åkte hem till Elin.


SÖNDAG 30/12


Blev en sväng på staden tillsammans med Tilda och Elin, hittade nyårs klänningen och så. Blev en brun från Gina Tricot, inte så märkvärdig men alltid något. Sedan blev det även ett par guldglittriga tights, ett par naturfärgade strumbyxor och ett guld halsband. Efter stan så åkte tilda hem och jag och elin åkte hem till mig en sväng. Men åkte hem till Elin efter ett tag och bakade kladdkaka som vi överraskade tilda med när vi åkte hem till henne. Den var skit god kan jag bara berätta :) Det gjorde vi bra! Så det blev te och kladdkaka hos tilda för att sedan bege sig hem med sista bussen, vilket var kl 23.


MÅNDAG 31/12
NYÅRSAFTON


Äntligen var det nyårsafton, och jag var taggad till tusen på att festa :D Hade verkligen sett fram emot detta. Tilda kom med tjugo över två bussen, och hann komma hem till mig innan jag ens hade kommit tillbaka ifrån affären. Skulle ju nämligen gå och möta Jonna eftersom hon inte hittade. Sen blev det att göra sig iordning, för som vanligt så var tilda inte ens ombytt när hon kom hem till mig. Men de gjorde inget, Emilie hade ringt och berättat att hennes föräldrar inte skulle åka förrns fyra. Så vi hade gått om tid på oss. Men vid kvart i fyra så var vi så otåliga och kunde inte vänta längre, så vi traskade dit fast deras föräldrar inte hade åkt ännnu. Men dom var ju trotts allt på väg, så det gjorde inget. Vid klockan fyra tog vi fram första cidern och började dricka, hann med en hel del eftersom kvällen inte slutade förrns klockan sex på morgonen. Men iaf, hemma hos Emilie drack vi, lagade mat (tilda brände jonnas&tildas kött, men dom fick ta våra rester.) och spelade Hembränt-spelet. Ett tips allesammans! Det var skit kul ;D men aja, runt åtta gick vi iaf till bussen för att bege oss hem till Jonas i Andersberg. Där hade vi riktigt skojj med trevligt sällskap :) Alla mobbade tilda bara för att hon hade tagit med sig popcorn som vi poppade. Men tydligen gick dom att äta, så klaga inte.


Sen vid elva så var det dags att ta bussen ner på stan för att träffa lite folk. Bussen var full och alla sjöng och var glada. Tänk om alla vore på så gott humör jämnt :) Träffade en del folk man kände och så redan bussen. Och väl nere på stan träffade man ännu flera och det blev en hel del "Gott nytt år"-önskningar och så vidare. Fick träffa en hel del folk som man inte hade sett på länge, så det var riktigt skojj. Träffade även på Elin och resten av tjejerna som hade varit hemma hos Linnéa. Efter tolvslaget så stog de mellan att åka hem till Elin på efterfest eller åka tillbaka till Jonas. Vi valde att åka tillbaka till Jonas för Elin var försvunnen och likså Tilda. Hon stog och gullade med Mattias.


Men vi tog iaf bussen tjugo över 12 till Jonas och där blev vi (Jag och Emilie tsm med lite annat trevligt folk. t.ex. Frida Burman!<3)kvar till fem. Hade riktigt kul, blev en hel del kortspel vilket ledde till att man fick hälla i sig en hel del dricka och en viss anna blev gladare och gladare. Skulle iaf ta morgonbussen hem (kl 5) Men precis när vi kommer ut så åker den förbi, men vi orkade inte gå in igen så vi gick och ställde oss vid busshållsplatsen ändå. "Magnus Uggla" och hans kompis kom med gitarren på axeln och gjorde oss sällskap, de var riktigt kul. Dock kunde dom inte så mkt svenska, men dom var coola ändå. Tog även kort på dom i bussen, men dom bilderna har Rickard. Var hemma runt kvart över sex, då vare bara godnatt och sov gott.


TISDAG 1/1
NYÅRSDAGEN


Vad säger man om tisdagen då? Man fick ju iaf ta konsekvenserna av 14 timmars supande, vaknade inte förrns halv åtta på kvällen. Eller jag var upp en gång för att jag var så illamående. Men annars sov jag hela tiden, mådde riktigt illa, kändes som att jag skulle spy bara jag rörde på lillfingret. Usch och fy! Men det var lätt värt det, för fyfan va kul vi hade de :) Tjejer, de lär vi göra om snart ;D<3 Hände inte mycket den dagen, låg mest i sängen hela dagen och på kvällen kom tilda med en telefon som jag skulle få låna av niklas, stort tack :) Blev en sony ericsson k790i? tror jag att den heter eller k800i? dont really know. Den har bra kamera iaf, men allt är på engelska, inklusive ordboken, vilket innebär att jag inte har å, ä och ö! Bara så att ni är medvetna om det och tänker till när jag skickat sms. Men vilket fall som helst, den duger iaf tills vidare :) Och nu kan jag uppdatera min bilddagbok lite oftare! (annamosell.bilddagboken.se)


ONSDAG 2/2


Inledde dagen med att kolla på Den vita massajen med Elin & Emelie hos Elin. Blev även toast och te, mkt gott :) Filmen var helt okej, försökte läsa boken förut men kom aldrig någon vart. Men filmen var bättre, hände lite mer i den. Sen åkte vi in till stan för att Elin skulle på dejt ;) grr. haha, sen skulle jag träffa tilda och emelie skulle åka hem. Jag och tilda tog en sväng på stan, köpte minneskort (4GB) men har nu insett att jag inte behöver så stort, därför ska jag byta. Vill ha 2 GB men det finns inte, men väntar på att de ska komma. Men åter till onsdagen, efter en sväng på stan satte vi oss på waynes och fördrev 1 ½ timme med att prata om allt och inget. riktigt trevligt :) Sen vid åtta gick vi och mötte Elin för att då var deras bio klar och vi skulle även träffa Emelie när hennes buss hade kommit. När emelie väl hade kommit ner på stan så hade vi andra bestämt att vi skulle åka hem till emelie och spela kort istället. Så det blev de, otroligt trevligt. Jakob kom över och bjöd på en hel del skratt och både jag och tilda hade ont i magen för att vi skrattade så mkt när vi åkte därifrån. Vi skulle nämligen ta bussen hem till Oskar för att det ryktades om att dom skulle ha 2 and a half man marathon, överlycka som vi var över detta så åkte vi dit. Men till vår besvikelse satt dom och kollade på någon dålig actionfilm så jag var rätt uttråkad för jag fattade inte så mkt av filmen eftersom vi kom dit när de var en halv timme kvar på filmen typ.. men aja, runt två bestämde vi oss för att traska hemåt (tildas home) och där blev det rostade mackor och päronsaft, mums. sedan blev det lite tv och sist men inte minst sova lite :)


TORSDAG 3/2


Elin hade sin halkbana som hon klarade galant, så på sin hemväg så passade dom på att hämta upp mig i hagaström för att sedan bege oss hem till mig för att kolla på film och käka kina mat. Var dock tvungna att vänta på Emelie, så medans tog vi en timmes promenad i de vackra bomhus (ironisk). Det var faktiskt jätte skönt, lite väl kallt på slutet kanske.. Eftersom Emelie hade varit så duktig och missat bussen så var vi tvungna att vänta på maten ännu längre. Tyckte lite synd om stackars Elin som inte hade ätit sedan kl 6. Men blev någon macka och o´boy (inte för min del) i väntan och slog även på Svensson Svensson. När vi hade fått besked om att Emelie var på väg så sprang vi till Kina "restaurangen" och beställde mat så att det skulle vara klart till Emelies buss kom. Sen vare att gå fort hem till mig och bänka sig framför Svensson Svensson igen och käka. Var skit gott kan jag informera er om :) Efter att maten var uppkäkad (det mesta iaf) så åkte Emelie och Elin härifrån, emelie skulle hem och Elin skulle förbereda sig för tennismatchen ;D Själv städade jag rummet lite och sedan kom Rickard och vi kollade på 300. Mkt bra film! Sen åkte han hem med elva bussen och ersattes utav Fanny som kom på besök och även sov kvar. Det var trevligt att träffa tösen igen :) Vi kollade på tv och så. Inge speciellt, men trevligt ändå :)


FREDAG 4/2


Efter att jag och Fanny hade vaknat till liv och käkat lite frukost så gick Fanny hem till sig och jag gjorde mig iordning för en tripp ner på staden för att möta min syster och min klasskamrat Nathalie. Letade efter mitt minneskort som jag ville ha, men icke sa nicke. Det var tydligen slut i hela Europa. Fick försöka överleva ändå, och när Tilda åkte hem gick jag och Nathalie och satte oss på Waynes och drack lite chaite :) mums. Åkte hem efter ett tag och hade skit tråkigt när jag väl var hemma.. Var så fruktansvärt rastlös så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, verkligen kliade i kroppen för att jag ville ha nått att göra. Blev ett besök till Rickard för att vara lite social med honom, kollade på I am a legend, men stängde av efter en liten stund för ingen orkade kolla. Blev att jag sov kvar där eftersom uppsala resan blev inställd på lördagen (tjejerna var för lata för att kliva upp). Fyfan för att sova i en 90-säng, usch alldeles för trångt. Blev inte många timmars sömn.


LÖRDAG 5/2


Vaknade runt ett och klev upp för att käka lite frukost tsm med hans söta mormor ;) Åkte hem vid två-tre för att duscha och göra mig iordning för kvällen, skulle iväg och fira Erik som fyllde 20 år! Hann sova lite innan jag åkte iväg också, var så jävla trött. Men efter det var jag pigg igen, så då vare bara att fixa de sista och sedan sätta sig på bussen för att åka in till stan och träffa tjejerna. Vi mötte Erik med partyhattar på skallen, blommor i handen och tårta i famnen. Var även meningen att vi skulle tända tomtebloss, men de gick åt helvete. Var för blåsigt ute så vi bestämde oss för att vänta tills vi kom in istället, vilket var en dålig idé för väl inne och dags för att tända dom så började brandlarmet att tjuta (2 ggr till och med). Men det var ju tanken som räknades eller hur? Efter några timmar där tsm med lite folk så kom Eriks mamma och låtsaspappa hem, så då vare bara att packa ihop och gå därifrån. Då var tjejerna taggad på pizza men ingen pizzeria var öppen, slutade med att hämta lite käk på frasses och sedan gå hem till Linnéa för att käka upp den. Otroligt gott! Kvällen slutade tidigt, tog redan 01.20 bussen hem, men kunde inte somna förrns typ halv sex. Var alldeles för pigg!


SÖNDAG 6/2


Klev upp rätt sent eftersom jag var vaken så länge och gjorde inte så mkt på dagen. Tog det mest lugnt och kollade även på någon film, men framåt kvällen så kollade jag på Victoria Secret Fashion Show, riktigt bra som vanligt. Spice Girls gjorde ju come back, men det märktes verkligen att dom inte var lika unga längre. Såg nästan ut som att Victoria skämdes. Dock har dom ju bättre klädsmak nu och det är ju alltid ett plus. Sen efter det fick jag besök av Tilda som även sov kvar :)


MÅNDAG 7/2


Hade ställt klockan på 12, klev upp 15. Duktigt anna och matilda! Men det var ju så skönt i sängen och vi var så trötta.. Men till slut kom vi äntligen upp och gjorde iordning lite frulle. Gjorde oss därefter klara för att göra ett besök hos Nanna och Bella eftersom dom hade kommit hem från Italien, dom skulle ju nämligen komma hem ett par dagar tidigare men de var ju så att dom missade flyget. Är vi förvånade? Svar nej, inte när det gäller dom! ;D Men tjejer, jag tycker om er ändå :) Var otroligt trevligt att få träffa dom igen, var meningen att vi skulle baka pepparkakor. Men blev bara Tilda och Nanna som gjorde det eftersom jag gav upp efter att mitt hjärta bara gick sönder och Bella ville inte ha något. Istället byggde jag och Bella pussel tsm med hennes mamma. Det gick sakta men säkert framåt :) Huvudsaken det! Sen fick pappa komma och hämta mig för att mitt busskort hade gått ut! Blev ytterligare en lång natt, kunde inte somna förrns vid fem-halv sex. Har vänt på dygnet alldeles för mkt. Men såre ska vara på lovet! :)


TISDAG 8/2


Idag kom fanny hem och vi hade bestämt för att vi skulle träffas och hitta på något. Blev en massa promenad hit och dit mellan alla husen,lagade även min knapp på jackan, drack te hemma hos fanny, lyssnade på hockeyn på radion och lite annat trevligt. Var iaf kul att ha na hemma! Men hon gick hem rätt tidigt för att båda var så trötta och skulle försöka gå och lägga sig tidigt, och konstigt nog så lyckades jag. Vaknade dock av mobilen ett par gånger trotts att jag hade den på ljudlös men eftersom jag är så lätt väckt så vaknade jag av vibratorn.


FÖRLÅT KÄRA LÄSARE

Jag vet att jag inte har skrivit på hundra år, men har ett litet uppehåll nu under lovet. Så mkt annat som händer just nu, så har inte tid att sitta här och skriva. Så istället får ni en lång sammanfattning senare på vad som har hänt under lovet :) hoppas att ni står ut att vänta tills dess, för de kommer så småningom.


RSS 2.0