28/3 - PARTY

Ska börja göra mig iordning för fest nu,
hoppas att kvällen blir lyckad! Och att ni
har det lika roligt som vi kommer ha! :)

28/3 - CHRIS D'AGNESE

När man inte sitter på sin egna dator blir det automatiskt att man hamnar på youtube för att leta lite bra musik. Hittade en kille som hette Chris D'Agnese och tyckte faktiskt att han var helt okej. Inte känd eller något, men tyckte om hans röst. Lägger upp några videos som han har lagt upp så kan ni väl säga vad ni tycker?


Nr 1: Desperate feeling
Nr 2: Break me down
Nr 3: Come over after







28/3 - FREDAG

Fredag innebär fest för hela slanten, får se vilka som ska med och vart vi ska. Men är riktigt taggad! Så det är bara att hojta till om ni också är det. Annars händer nog inte så mycket idag, är ju tvungen att hålla mig hemma tills pappa slutar för tilda har fortfarande mina nycklar och kan inte lämna det olåst. Men han slutar ju om en timme så det är inte så farligt, då hinner jag bada och så i lugn och ro innan han kommer hem. Är även sugen på att baka, men vet inte vad? Och egentligen är jag inte sugen på att äta det utan bara att få baka lite. Men jag tror inte pappa skulle protestera till lite efterrätt. Aja, ska lägga mig i badet nu.


27/3 - TORSDAG

Blev varken eckerö eller uppsala idag, får se vad man ska hitta på istället. Finns risk att jag måste hålla mig hemma tills pappa kommer hem eftersom jag var så smart och glömde nycklarna i tildas väska. Men kanske kan lyckas övertala någon att komma hit och hålla mig sällskap :)


26/3 - MUSEUM

Idag har jag och tilda som sagt gjort ett besök på länsmuseumet, skulle ju kolla in graffitti målningarna. Riktigt snygga var dom kan jag meddela, har en massa kort på dom. Men har inte lagt in dom på datorn ännu, men fixar de sen så ska ni få se. Sen kollade vi på en massa annat också. Efter det blev det ett besök på java i väntan på att pojkarna skulle repa klart. När dom var klara så tog vi bussen till sätra och kollade på so you think you can dance lite granna, tyvärr var inte niklas lika förtjust i programmet så vi fick se typ halva. Sen blev det ett besök hos systrarna, alltid lika trevligt att träffa er! <3 Ska iaf kolla på film snart och försöka somna i tid för en gångs skull.


26/3 - ONSDAG

Sitter just nu och kollar på the hills, men ska snart duscha och göra mig iordning. Ska nämligen tillbringa ett par timmar med min syster. Vi ska gå och kolla på graffiti-utställningen, ta en sväng på stan och sedan åka till sätra för att hämta någon film som hon skulle låna. Får se vad som händer mer.. Visar väl sig antar jag!


25/3 - ELIN

Har precis kommit hem från elin, har umgåtts med henne sara och emelie. Angelica var även med en stund i början, men sen åkte hon hem. Vi kollade på tv (självklart so you think you can dance & the starter wife), färgade elins hår och käkade våfflor.

Blir iaf uppsala på torsdag, tips på vad man kan hitta på? :) Blir väl att shoppa lite förhoppningsvis. Sen får vi se.. Skönt att bara komma bort en stund.

25/3 - TISDAG

Sov hemma hos elin inatt, vi fick även sällskap av angelica. Kan ju berätta lite om gårdagen, var ju som sagt på bio och såg Before the devil knows your dead. Måste nog vara den sämsta filmen som någonsin har gjorts.. Hände absolut ingenting! Och jag överdriver jag inte, den var varken spännande, läskig eller rolig.. Segaste filmen iaf! Inte sevärd kan jag meddela. Sen när vi kom hem till elin fick vi besök av David och Sebbe, fick pina oss igenom ytterligare en dålig film. Denna gång vare Scarface och höll på i nästan tre timmar.. Elin och Angelica somnade, så kul hade vi. Vid fyra gick dom i alla fall och tog ett bra tag innan jag somnade efter det. Dom andra två slockade därimot direkt :b

Vaknade runt 11 imorse och då vare bara att kasta i sig lite frukost och göra sig iordning för att åka ner på stan. Var meningen att vi skulle köpa lite ny inredning till elins rum, samt lite målarfärg. Blev inget av det, eller jo. Blev en gardin, men inte så mycket mer än det. Träffade på elins mormor nere på stan och hon var gullig och bjöd oss på lite mat inne på mamsell. Har inte varit där sedan dom bytte ägare och det var mycket bättre innan de bytte ägare. Nu vare som vilket annat fik som helst och hade jätte dåligt utbud av både mat och fika. Tråkigt, riktigt tråkigt faktiskt. Var ju så mysigt förut, men men. Tog även en sväng förbi flanör för att kolla in dom nya rulltrapporna som dom har byggt. Och ska jag vara ärlig så kunde jag inte se någon skillnad? Någon annan som gjorde de?

Idag är det ju våffeldagen, och självklart var man ju tvungen att göra några till middag. Eller kanske inte jag, men pappa gjorde iaf iordning. Och gott vare! Även fast det inte fanns någon vaniljglass. Hur som helst, ska kolla klart på andra avenyn nu och sen ska jag åka hem till elin och umgås med tjejerna. Får se vad vi hittar på, ska iaf diskutera torsdagens resa. Vill jätte gärna följa med, men vi får se hure blir.

Imorgon ska jag i alla fall tvinga med min syster till länsmuseumet för att kolla på Graffitiutställningen. Har alltid tyckt att det är skit snyggt med graffiti, men hatar därimot klotter. Men det är långt ifrån samma sak.. Ska iaf passa på nu när man är ledig och när det ändå är gratis inträde, så då har man ju inget att förlora på det.

Klantig som jag var så missade jag ju premiären av So you think you can dance igår :o Inte bra! Speciellt inte när jag hade gått och väntat skit länge på att det skulle börja.. Men men, får kolla på reprisen. Ikväll ska jag iaf låna tvn hemma hos elin så att jag inte missar det igen :b

Oj, blev ett långt inlägg. Men det är ju trotts allt frivilligt att läsa, så upp till er om ni tar er tid till att läsa skiten eller inte.

24/3 - <3

I would give it all away
I burned my house down just too say
I would give it all away
For only one more day with you


Don't you know, I'm lost without you
How could I be without you
Nothing can come in between
You make my life complete
If I go, will you follow
Without you, I am hollow
Every day away from you, feels like a lifetime


You make me breath, you make me feel
You make me high
And I'm always on your side, I'm always on your side


Every day I think about you, every night I dream about you
You entitle all that's why
I'm melting in your eyes
Safe to say, I would never walk away
Nothing matters, I do anything for you
Just because I care


You make me breath, you make me feel
You make me high
And I'm always on your side, I'm always on your side




(Förkortad version av Neverstore - On your side)

24/3 - MÅNDAG

Glad påsk på er allihopa, har inte hunnit skrivit så mkt dom senaste dagarna. Har haft annat för mig helt enkelt. Är riktigt skönt med lov iaf och jag njuter av varenda sekund! Dock är jag lite deprimerad över all snö som ligger på backen, jag vill ha sommar och sol. Ska det vara så svårt att förstå? Det är ju trotts allt mening att det ska vara vår nu. För bara någon vecka sedan kunde man se blommorna i grannens rabatt, men nu är dom istället ersatt utav en halv meter snö. USCH! Men hur som helst, våran vårviks resa är iaf inställd pga att det var för många som ville följa med och då kunde vi inte lösa det med stugor osv. Så blir bäst såhär, får åka en annan helg istället för vi måste hinna bada innan 13e april så äre bara! Och dagarna rinner ju iväg, så vi har inte så lång tid kvar. Istället för vårvik så blire nog en tripp till åland på torsdag tsm med tjejerna, kan nog bli riktigt trevligt! :) Om allt går som det ska dvs.. Inget fastställt ännu :b Annars blire att ta det lugnt, umgås med vännerna och festa lite får jag hoppas. Blev ju inte så mycket i helgen, så måste ta igen lite. Ikväll är det iaf bio som gäller, vad ska ni hitta på? :) 

20/3 - FAR AWAY


20/3 - ALEX 20 ÅR

Eftersom jag har minne som en guldfisk och lyckades glömma bort att du fyllde 20 idag, så är jag tvungen att tillägna några rader till dig. Synd att jag inte kunde vara där och gratta dig, kanske en annan gång! :) Du är i alla fall värt ett stort grattis och jag hoppas att du har haft en underbar dag <3

image146

Förlåter du mig? (A)

20/3 - BLIND DATING

Blind Dating


Regissör: James Keach
Genre: Komedi, Romantik
Utgivningsår: 2006
Längd: 95 min
Skådespelare: Chris Pine, Eddie Kaye Thomas, Anjali Jay, Jane Seymour, Jennifer Alden, Judith Benezra, Maitreyee Brandon, Skip Carlson, Katherine Flynn, K Danor Gerald, Alex Gerrish, Frank Gerrish, Pooch Hall, Sean Hammond, Ayleah Hansen


Handling: En ung blind man är trött på att leva ensam och hela tiden bli behandlad som blind. Han vill hitta den rätta kärleken och ger sin bror uppgiften att hitta dejter till honom. En efter en betas tjejerna av utan att han lyckas hitta den rätta. Han har även anmällt sig frivillig att testa en ny operation där du kan få tillbaka din syn genom ett par glasögon, och det är där han finner sin kärlek. Hon är receptionist på läkarmottagningen. Även fast hon är indisk och hans operation misslyckas, så hindrar de inte dom att bli kära i varandra.


Jag tycker.. Att filmen var jätte söt. Var kul att se hur killen behandlades och hur han själv såg på världen. Han såg inte sin blindhet som ett hinder för honom, utan han gick runt utan käpp och gjorde allt för att han skulle bli behandlad som alla andra. Hade de inte varit för hans bästa kompis så tror jag inte att han hade klarat det lika bra.

image145

20/3 - THE GREAT DEBATERS

The great debaters


Regissör: Denzel Washington
Genre: Drama
Utgivningsår: 2007
Längd: 123 min
Skådespelare: Denzel Washington, Forest Whitaker, Nate Parker, Denzel Whitaker, Jurnee Smollett, Jermaine Williams, Gina Ravera, John Heard, Kimberly Elise


Handling: Filmen är baserad på den sanna historien om Melvin B Tolson, en professor på Wiley College 1935. I en tid av rasism inspirerade han studenterna till att vilja vara med i skolans debattlag som blev ett av de första att debattera mot ett lag med vita studenter.


Jag tycker.. att filmen var skit bra. Alla som har det minsta lilla rasism i sig borde se den här filmen. Här får man verkligen se hur de svarta blev behandlade i USA under en lång tid. Och äntligen var det någon/några som slog emot och gjorde något emot det genom att tävla med ett debattlag och fick på så vis respekt hos de vita. De fick till och med bevittna hur en svart man var hängd på ett kors över en eld och hur ett gäng vita männ stog runt om och bara kollade på. Usch, riktigt otäckt att det verkligen kan vara så hemskt. Kortfattat, helt klart en sevärd film som alla borde se.

image144

20/3 - TORSDAG

Idag har jag tillbringat min dag i skolan fram till fem, var ett jävla liv på gunsans lektion. Denna skola börjar verkligen gå över styr, det säger jag bara. Riktigt less på vissa lärare! Men hur som helst, resten av dagen var väl helt okej. Hade badminton på gympan, var helt okej. Kommer säkert ha träningsvärk i högerarmen imorgon x) Sen har vi även haft uf där hela klassen satt och kollade på björn gustavsson på youtube ;D Seriösaste klassen! Sen vare dags för den oändliga multimedia lektionen som tessan och erika svek mig på. Som tur var hade jag elin som kunde hålla mig sällskap.. Har börjat med projektet nu, riktigt svårt är det. Tror inte riktigt att man inser hur lång tid det verkligen kommer ta.. Kan ju hoppas att man klarar av det! Men efter vi hade slutat tog vi en snabbis på stan och sen åkte jag hem. Har kollat på film, pluggat lite och tagit det lugnt. Har varit skit trött hela dagen, fram tills nu när jag är jätte pigg. Men sånt är livet! :) Imorgon blire party, i hope!

19/3 - ONSDAG

Idag hade vi bara en lektion, mellan 09.35-11.00 sen slutade vi. Plus att vi gick lite tidigare eftersom vi inte hade någon lärare. Så blev att ta bussen ner på stan för att sedan kliva på ettan, men precis när har jag stoppat i busskortet ringer dom från polisen och frågar om jag kunde komma på förhör på eftermiddagen. Men för att slippa åka fram och tillbaka frågade jag om det gick bra om jag kom direkt istället, och så blev det. Efter 50 min var det klart. Och det är något som inte riktigt stämmer, jag hoppas att dom får reda på vem det är som har ringt mig.. För tydligen var det inte polisen? Skumt.. Aja, på vägen hem såg jag fias bil utanför tempo så då passade jag på att gå in och säga hej. Sen hem och laga lite käk och kolla på våra bästa år, serien är ju verkligen sjuk! Fattar ingenting.. Ska nog vila en stund innan jag ska börja plugga, har massa handelsuppgifter som måste göras klart tills imorgon. Plus att jag har prov som jag måste plugga till. Skönt att sista dagen innan lovet är imorgon. Dock hoppas jag att snön hinner försvinna innan dess!

17/3 - A WALK TO REMEMBER

Eftersom jag har datorn full av filmer och jag ser någon ny varje dag så hade jag tänkt börja ge er lite filmtips. Vi börjar med en gammal goding, A Walk To Remember.



A Walk to Remember

Regissör:
Adam Shankman
Utgivningsår: 2002
Längd: 101 min
Skådespelare: Peter Coyote, Daryl Hannah, Shane West, Mandy Moore, Lauren German, Clayne Crawford, Al Thompson, Paz de la Huerta, David Andrews.

Handling: Varje år då våren kommer till North Carolina, tänker Landon Carter tillbaka på sin gymnasietid och på Jamie Sullivan. Landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra Jamie. Men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid. Tyvärr har ju inte alla sagor lyckliga slut..

Jag tycker.. Att filmen var jätte bra. Att se hur en av skolans populäraste killes liv förändrars så mycket av att träffa den rätta tjejen, i detta fall den utstötta och osynliga tjej, är helt otroligt, det måste vara vad man kallar riktig kärlek. En och annan tår fälldes vid flera tillfällen, men sånn är jag. Tänker inte berätta hur filmen slutar för då äre ingen idé för er att kolla på den.

image143

Vad tycker du om denna film?

17/3 - SJUK

Mår inge vidare, pappa tror att det är magsjukan.. Men det hoppas jag verkligen inte! Men nästan så att jag börjar tro det nu jag också.. Sov jätte dåligt inatt, blev väckt tre gånger av att polisen ringde och ställde massa frågor, sen var man tvungen att spy två gånger plus att man är ju så jävla förkyld så man är tvungen att snyta sig hela tiden.. Mindre roligt..



Såg i alla fall på GDs-hemsida nu att det stog om händelsen i lördags:

17-åring knivskars i magen under fest

[01:17]

GÄVLE Vid ettiden på lördagsnatten blev en 17-årig man knivskuren under en fest i Åbyggeby.

På söndagseftermiddagen hade polisen ännu inte gripit någon misstänkt gärningsman.
Festen ägde rum i en lokal i närheten av skolan i Södra Åbyggeby. Omständigheterna omkring händelsen är fortfarande oklara.

- Knivskärningen inträffade utomhus i närheten av festlokalen. 17-åringen fick knivstick i buken på vänster sida och en sårskada på vänster tinning. Två personer lämnade platsen kort efteråt, säger förundersökningsledaren vid Gävlepolisen.
Mannen fördes till Gävle sjukhus med ambulans. Enligt uppgifter till GD är skadorna inte livshotande. ¨




Och för er som har GDs tidning hemma, så kan ni läsa om det på första sidan.

16/3 - LÄTTNAD

Fick nyss veta att han mådde bra och att han fortfarande låg på sjukan, men att han skulle få komma hem imorgon. Var nog tur att vi ringde ambulansen trotts allt. Annars vet man aldrig hure skulle ha slutat.

Sitter just nu och väntar på att andra avenyn ska börja, sen måste jag nog börja plugga lite. Har handelsprov imorgon, usch. Har även kollat på två filmer idag, blond ambition och like mike! Helt okej båda två faktiskt :)


15/3 - STADEN

Tog en sväng på stan med elin idag, hon skulle leta reda på en kuvertväska. Så jag tog bussen in till stan och gick till mcgills där hon och hennes familj satt och åt. Efter en liten stund traskade jag och elin vidare till varenda väskbutik i stan typ. Hon hittade till slut en svart Fris&company väska på B-young som hon tyckte om. Riktigt fin faktiskt.. Sen kollade vi runt på lite annat och träffade lite folk som man kände. Sen blev det att åka hem och göra sig iordning för kvällen.


16/3 - CP!!

Vad säger man om gårdagen då förutom att kvällen slutade i kaos? Kan ju börja med att berätta att vi åkte hem till rebecka och kollade på melodifestivalen, det var riktigt trevligt och det var ju inte oväntat vem det var som skulle vinna. Får väl hoppas att hon har en chans i stora tävlingen sen då! Blev lite dricka medans vi satt där. Så när de var klart så fortsatte vi att dricka ett tag till innan vi skulle gå till bussen för att åka ut till christians 19-års fest i åbyggeby. Efter en evighet på bussen så var vi äntligen framme och det var inte så speciellt mycket folk på festen. Men vi stannade kvar ändå.. Kan ju säga att kvällen bara blev värre och värre. Först får man reda på en massa grejjer som gör att det verkligen gör ont i hjärtat för jag vet att du är så mycket bättre än så. Sen blev en kompis knivhuggen plus slagen i huvudet med något så att han blödde som fan och ambulansen plus polisen fick komma. Efter att ha pratat med dom och gett dom den informationen man hade så gick vi till bussen. Träffade niklas och honken på stan men ingen av dom ville vara tillräckligt snäll att ta ettan med mig, elakingar! :b Sen när jag kom hem gjorde jag iordning lite käk för jag var jätte hungrig och strax efter det kom pappa och hans kompis hem. Dom hade varit på whiskeyprovning plus att även dom fick tillkalla 112 på vägen hem därifrån. För tydligen så hade det varit någon som hade tänt eld på nått garage så polisen och brandkåren fick komma. Inte bra, vad är är det för fel på folk egentligen?

15/3 - GULLIGT ;)


15/3 - TILDA&JOAR

Denna fredagskväll har jag tillbringat tillsammans med tilda och joar, vi gjorde inte allt för mycket. Kollade på supersugen och käkade massa gott. Sen blev det en promenad hem till mattias för att lämna lite pengar, och nu är jag hemma. Trött är jag också! Så blir nog att kolla på en film snart, sen sova lite. NATTI NATTI!

14/3 - GRATTIS

Vill bara säga:

ETT STORT GRATTIS TILL JONATHAN OCH MARIA,
SOM FYLLER 18 & 16 IDAG. HA EN UNDERBAR DAG <3

14/3 - HELG

ÄNTLIGEN HELG! Och jag är tvungen att upprepa ÄNTLIGEN! Så jävla efterlängtad för nu är man riktigt trött på skolan och all skit. Vill bara sova.. Hade faktiskt tänkt sova efter att jag kollat lite på tv. Så hinner man sova en stund innan pappa kommer hem och lagar tacos, mums. Sen ikväll blir det filmmys tror jag? Ska samtala med elin senare. Imorgon är det i alla fall Melodifestivalen som gäller. Vilket innebär att det varken blir någon dricka idag eller imorgon! Riktigt skönt faktiskt.


14/3 - SNÖ?!?!

Jag skrev ju igår att det snöade och att det förhoppningsvis skulle försvinna, men vet ni vad jag ser när jag tittar ut igenom fönstret? VITT ÖVERALLT! Jag säger bara en sak: FYFAN! Vill inte ha skiten, utan nu vill jag ha sommar och sol. För vi kommer ju aldrig pallra oss ner i vattnet om det är snö?! Men hur som haver, nu ska jag göra mig iordning.. HARE GÖTT!


13/3 - FILM MED ELIN

Elin åkte precis hem, har haft sällskap av henne hela kvällen och det har varit riktigt trevligt. Kollade på Tjorven och Emil i lönneberga, älskar astrid lindgren filmerna <3 Dom är alltid lika bra, och skrållan är alltid lika söt! ;) Men hur som helst, lagade även lite mat också. Fick ett berg av makaroner över x) Elin trodde visst att hon skulle orka mer än vad hon egentligen gjorde. Men iaf, ska sitta vid datorn en stund innan det blir sängen och tvn :) GODNATT!

13/3 - TORSDAG

Idag ska jag umgås med elin och kanske anna om jag har tur :) Dom kommer hem till mig och så ska vi mysa med lite film och så.. Elin ska nog sova kvar också. Kul med lite sällskap! :)

13/3 - JAG VILL HEM

NU ÄR JAG SÅ JÄVLA LESS PÅ DEN HÄR SKITEN,
TA MIG HEM!! 

13/3 - MULTIMEDIA

Jaha, då var vi framme vid veckans längsta och segaste lektion, börjar om en halv timme och sitter här själv för att tessan och erika har sprungit iväg till konsum för att köpa godis eller nått sånt. Mums! :) Väntar på att elin ska komma hit, antar att jag lär gå ut och möta henne. Hennes lokalsinne i denna byggnad är lika med noll typ ;) Men jag hoppas att ni har det roligare än mig i alla fall! Ring om ni vill nått! :) 

13/3 - SKOLAN

Sitter och väntar på att uf-lektionen ska börja, har rast i typ hundra år först. Har precis tinat efter våran promenad från fjärran, fyfan va kallt och blött det blev! Usch, och vart fan kom snön ifrån? :o Jag som trodde att det hade blivit vår? Men tydligen har inte vi sån tur än, men den smälter nog bort direkt. Kan man ju hoppas iaf :)

Orkar inte med torsdagar, först idrott, sen jätte lång rast, uf och sist men deffenitivt inte minst multimedia i tre timmar. Kan det bli tråkigare? NEJ! Vet inte riktigt vad som händer idag, skulle behöva prata med tjejerna om påsklovet. Sen är ju inte pappa hemma ikväll så man lär väl laga mat när man kommer hem..

13/3 - MÅSTE GÅ

Jag måste gå till skolan, orkar inte sitta  hemma och ruttna. Ska göra mig iordning nu och sen pallra mig iväg till fjärran, hare så bra.

Nästa vecka kommer neverstore till Slick, troru inte att man är lite sugen på att gå och kolla? Men icke, är ju inte 18 ännu, så får vänta till hultsfred istället. För dom kommer ju trotts allt dit också! :)


13/3 - BESLUTSÅNGEST

Sitter nu och äter frukost medans jag bestämmer mig om jag ska gå till skolan eller inte, har knappt sovit på hela natten för snoret rinner verkligen i floder. Och då överdriver jag inte! Men samtidigt så kan jag inte missa multimedian i skolan... Hur ska jag göra? Gå till skolan och förhoppningsvis orka med dagen, eller ligga hemma i sängen och bli frisk?

13/3 - PÅSKLOVET

Nu finns det planer på att göra en repris av förra året, men dock lite tidigare i år. Vet inte riktigt vilka dagar det blir än, men det visar sig. En sak är säker i alla fall, vi ska slå vårat rekord, eller hur tjejer? ;) Kul att vi är lite fler tjejer den här gången.


12/3 - ONSDAG

Halva skolveckan har nu gått, och vad säger man om denna onsdagen då? I skolan blev det glass på ekonomin, mycket gott. Sen vare nog inte så mycket mer spännande som hände. Slutade vid tre i alla fall, blev en sväng på stan innan man skulle gå och möta elin för att vara moraliskt stöd när hon skulle tattuera sig, och lättare sagt än gjort så var det över på en kvart och resultatet blev otroligt fint. Är riktigt sugen på att göra en nu jag också, problemet är att jag kommer sitta och grina igenom hela skiten pga att jag är så nålrädd. Men jag ska övervinna mina rädslor en dag.. Jag lovar! Sen blev det käk på Java med anna och elin. Sedan traskade jag hem till richard och dom andra på eget håll. Den vistelsen kanske inte slutade som planerat, men vi är överrens om att det är det ända rätta. Skulle inte funka när man ses så sällan.. Men hur som helst, gick sedan vidare till muf-kontoret och gjorde elin & co sällskap innan det var dags för bowlingen. Var meningen att jag skulle ta tio i tio bussen hem, så jag stog över att spela. Men blev kvar ändå, var riktigt trevligt trotts att jag inte var med och spela. Kanske lika bra det, hade ändå förlorat x) Tog tjugo över tio bussen hem och nu gör jag inte allt för mycket, ska väl gå och lägga mig snart.

Har gått och blivit förkyld nu igen, det kicklas i näsan hela tiden.. Sådär som det gör när man ska nysa? Ni vet hure känns.. Jobbigt är det iaf :/ Men det är bara att bita ihop! :)


11/3 - TISDAG

Skolan flöt på som den skulle, hade bara tre lektioner så det var riktigt skönt :) Har fått möjligheten att skriva matteprovet imorgon, dom andra ska göra det nästa vecka. Men känner mig lite osäker på det fortfarande, så jag vet inte om jag borde göra det. Kanske borde vänta lite och se till att få högre betyg istället? Hmm, får se hur jag gör. För det skulle ju faktiskt vara skönt att ha fått det gjort. Slipper det bli så mycket nästa vecka.. Men hur som helst, ha en trevlig tisdagskväll! :) Antar att dom flesta ska kolla på gossip girl? Har ju redan sett det. Så antingen blire matteboken, film eller ta en sväng förbi hövdinga och hälsa på linnéa :) Who knows?

10/3 - SKOLA IGEN

Jaha, då vare skola igen då. Hade jämnställdhetsdag i skolan idag, fick lyssna på lite föreläsningar samt teater. Riktigt segt faktiskt, men helldre de än jobba. Men imorgon sätter allvaret igång igen! SUCK! Och någon dum jävel har kommit på att vi inte kommer få någon chans till omprov i framtiden. Visst, jag har klarat mig ifrån det hittills och jag hade faktiskt tänkt att fortsätta med det! :b Men man vet ju aldrig.

Men hur som helst, slutade innan två. Så det var riktigt skönt, åkte hem och slog på en film. Självklart råkade jag somna.. Min säng är farlig, jag lovar :b Man somnar på en gång! Men det kanske är det som är meningen. Men iaf, sen fick man besök av richard <3 Vi tog det mest lugnt, kollade på tv och så :) Och nu har han precis åkt hem och jag ska gå och lägga mig snart.

STORT GRATTIS TILL ELIN SOM KLARADE TEORIN IDAG! :)

10/3 - HELGEN

Har inte hunnit skriva något om vad som hände i helgen. Elin kom ju hem från indien i fredags morse, så på fredagen samlades vi några tjejer hemma hos emelie och käkade tårta samt spelade lite alias. Var trevligt att få träffa folket :) Sen blev det lite käk på stan innan man åkte hem. Väl hemma tokstädade jag inför pappas hemkomst. Och jag tror aldrig att det har gått så snabbt ;b Sen blev det lite film och så innan man somnade.

Lördagen gick åt till att sova fram till elva, sen ringer elin och tvingar med mig på "Region Mitts Årstämma". Kan säga att jag var död när hon ringde och hade ungefär en halvtimme på mig att göra mig iordning. Sen blev det att åka iväg på den där skiten och sitta där ett par timmar, riktigt värdelöst. Det var typ jag elin och fyra andra killar i samma ålder. Sen var resten massa kostym nissar. Men aja, efter att det var klart blev det en sväng på stan sen promenad till staffans kyrkan för att ta kort på elins mormor och morfar. Dom var jätte fina! :) Sen fick vi skjuts hem till elin och där gjorde hon iordning sig och så innan vi åkte hem till mig och lagade en ordentlig middag! Riktigt gott vare :) Sen började tjejerna droppa in och sen vare partaj för hela slanten.

Söndagen gick åt till att sova hela dagen och välkomna familjen hem, avis för att dom var bruna och inte jag!


7/3 - SISTA DAGEN

Sista dagen på praktiken idag, känns lite tråkigt faktiskt! Trivs ju skit bra. Men men, får ta vara på den sista dagen. Sen blire att luncha med tessan och kanske elin. Efter det blire att jobba till fem och sen äre full rulle hela kvällen! :)


7/3 - VÄLKOMMEN HEM <3

Nu har jag pratat med elin och nu har hon kommit hem, ääntligen!
Ikväll blire nog fest, och kanske förbi emelie en sväng. Vi får se :)
Ska iaf fixa lite frukost åt mig nu, hare så bra.

6/3 - OTH <3





6/3 - NEW YORK MINUTE

Sitter just nu och kollar på New York Minute, ganska bra film faktiskt. Har även hunnit kollat på några one tree hill avsnitt, ännu bättre!

Justja, har glömt att berätta om min dag. Började vid tolv, allt gick som det skulle på praktiken och det var en lugn dag. Mest att stå i kassan hela tiden och sen plockade vi även fram påsken idag, eller iaf grejjerna. Men dekorationen kommer senare :) Slutade när tilda kom och gjorde mig sällskap, vilket var runt halv sex tiden. Vi gick till java och käkade lite, blev en varm macka med ost och skinka. Mums! Sen åkte vi hem till mig och gjorde inte allt för mkt så tilda åkte hem redan vid åtta. Och sen dess har jag tagit det lugnt, riktigt skönt faktiskt.

Elin sitter just nu på planet på väg hem till Sverige, anländer väl om ett par timmar skulle jag tro. Och imorgon får vi se vad vi hittar på, jag vill fortfarande festa men annars blire mys hos emelie med tårtabakande och trevligt sällskap. Saknar dig <3 Men snart ses vi!!

Nu ska jag återgå till filmen,

GODNATT


6/3 - HEMMAKVÄLL 12-18

Sådärja, då var jag klar för ytterligare en arbetsdag. Ska ta bussen om tio minuter, och fram tills dess blir det nog bara att ta det lugnt. Är faktiskt riktigt trött idag, somnade sent inatt för att jag inte kunde slita mig från one tree hill, love it <3 Så runt fyra stängde jag igen laptopen för att försöka sova, och efter mycket om och men så lyckades jag.

Men aja, vill ni något så vet ni vart ni kan finna mig. Eller så äre bara att slå en signal till mobilen, hör den förhoppningsvis. I tisdags hade jag 11 missade samtal på en halvtimme, men jag hörde inte ett enda av dom. Pappa trodde att jag hade gått och dött eller nått. Och då hade jag ändå mobilen i tröjan, dock på ljudlöst men man tycker att man borde känt vibratorn iaf.

6/3 - TORSDAG

Fjärde dagen på Hemmkväll idag, hoppas att den flyter på som den ska. Och att jag får stå mycket i kassan, blir lite roligare då :) Sen efter jag har slutat så kanske jag ska träffa richard. Beror på om han kan sova hos mig eller inte, vet inte om jag ska gå på multimedian imorgon. Ska elin dit så måste jag ju dit, och då kan han inte sova hos mig eftersom han börjar halv tolv. Men hur som helst, det visar sig! Ska iaf göra mig iordning nu, ha en bra dag! :)

5/3 - NATTINATTI

Nu blir det sängen med laptopen,
ska kolla på några gossip girl och
one tree hill avsnitt. Sen ska jag
sova ett par timmar så att jag orkar
med morgondagen :) GODNATT!


5/3 - ONSDAG

Idag har jag tillbringat större delar av dagen på jobbet, där det var en hel del att göra. Alltifrån att packa upp varor, fylla på godis, ragga larm, stå i kassan osv. Fanns så att det räckte och blev över helt enkelt. Imorgon blir nog en lugnare dag, blir nog mest att stå i kassan då eftersom vi inte får in nya varor imorgon. Dom kommer på fredag! :) Så ni får gärna komma förbi och prata lite, annars kommer det bli en låång dag! :b Men åter till onsdagen, har även tillbringat kvällen med richard. Förlåt för att jag somna (A) Kollade nämligen på Guldkompassen, men jag somnade efter halva filmen..Sånt som händer! Ska lägga mig och kolla på en film nu tror jag, eller kanske lite Gossip Girl? Hmm, vi får se vad datorn har att erbjuda. Kan inte minnas om jag såg klart på alla gossip girl inatt eller inte :b Men aja, återigen kom gärna in och säg hej! :)

5/3 - HEMMAKVÄLL

Ska alldeles strax springa iväg till bussen för ännu en dag på Hemmakväll, titta gärna förbi och säg hej. Kommer hem runt halv sju men då ska jag förhoppningsvis vara med richard. Men kanske skriver några rader ikväll! :) Johan (storebrorsan) kommer hem från Irland idag så man kanske ska pallra sig hem till dom och säga hej! Han åker hem om en vecka igen. Så man måste väl passa på, men hur som helst. Nu måste jag springa! :)


5/3 - KAN INTE SOVA!!

Jag blir GALEN på det där jävla rinnandet snart, jag som hade somnat innan tio och allt... Men självklart vaknar man av det där ljudet, och nu sitter jag här. Klockan är lite över tre och jag är pigg som satan, riktigt jobbigt med tanke på att jag ska orka upp sen och även orka med en lång dag på jobbet.

Sitter och funderar på om jag ska gå på multimediantorsdag och fredag eller om jag ska skita i det? Vore ju bra om jag gick så att jag inte missade nått med tanke på att jag var sjuk dom två senaste lektionerna. Och med lite tur så hinner även elin komma hem direkt från arlanda. För jag vet inte om tessan och erika ska gå? Eller har snackat med tessan och hon kunde inte på torsdagen iaf. Men frågan är hur erika ska göra? Kanske ska snacka med henne.

Nej, vad tycker ni? Kanske borde lägga mig i sängen och tvinga ihop ögonen! Ska ju trotts allt upp om ett par timmar. Skönt att man börjar tolv i alla fall! :)

4/3 - DAG 2

Andra dagen på praktiken och allt gick som det skulle, var en hel del att göra så man stog nästan aldrig tomhänt. Dock kommer det finnas ännu mer att göra imorgon, men det är bra för då går dagarna fortare :) Trivs i alla fall jätte bra tsm med personalen vilket gör det tusen gånger lättare. Och var mycket piggare idag! Men då var pojken istället för trött för att pallra sig hem till mig så det har blivit en lugn kväll för min del. En hel del Gossip Girl, Andra Avenyn och One Tree Hill. Älskar alla tre serierna <3  Sedan lagade jag även tacos till mig själv, dock var jag inte ett dugg sugen när jag väl hade lagat all mat och allt var färdigt. Så fick inte i mig så mycket..

3/3 - DAG 1

Första dagen avklarad och jag är just nu så trött att jag ser stjärnor, fyfan. Blir sängen för min del, ska bara kolla på OTH först. (Fast det blir ju iofs i sängen det också;D) Nattinatti! :)

3/3 - APU @ HEMMA KVÄLL

Idag inledds APU-veckan, ska bli riktigt skönt trotts att det bara är en vecka. Men man ska vara glad åt det lilla man får ;D Ska iallafall vara på Hemma Kväll, börjar vid 12 och vi får se när jag slutar. Beroende på när jag slutar så får vi se om jag orkar åka till richard eller inte. Men en liten stund kanske man kan offra! Aja, hur som haver.. Kom gärna förbi och säg hej! :)

3/3 - TRÖTTARE ÄN TRÖTTAST

Gick ju åt helvete att försöka vända tillbaka dygns klockan, för när det väl var dags att gå och lägga sig var jag inte det minsta trött. Men jag tvingade mig i säng vid ett för att jag skulle orka upp idag, men tror ni att det hjälpte? NEJ! Istället låg man och vred och vände på sig och kunde inte låta bli att störa sig av det rinnande vattnet. Slutade iaf med att jag gick upp till pappas säng och la mig, då var klockan runt tre. Sen har jag legat halv vaken fram till åtta/nio när jag äntligen somnade. Och sen ringde klockan tio, kan ju säga att man inte var så speciellt pigg då... Men man får väl skylla sig själv, får väl gå och lägga mig ännu tidigare inatt eftersom jag ändå kommer vara så trött efter en lång dag. Ska iaf klä på mig och göra mig iordning snart, har ju gått om tid på mig. Ska inte ta bussen förrns om en timme, så egentligen skulle jag kunna sova en stund till  men då finns risken att jag inte kommer ta mig ur sängen igen.

Men ha en bra dag! :)

2/3 - SISTA DAGEN!

Jaha, då vare sista dagen på lovet och imorgon börjar apu-veckan. Ska bli riktigt skönt faktiskt, kommer vara på Hemma Kväll, för er som vill komma och säga hej :) Är där hela veckan, mellan 12 och vet inte riktigt när jag slutar. Visar sig! :) Idag ska jag iaf försöka vrida tillbaka min dygns klocka lite, är ju inte ett dugg trött på kvällarna vilket gör att man är vaken till fem-sex. Och det funkar ju inte riktigt när man ska orka upp till skolan.. Men aja, ska försöka ta mig upp imorgon. Sen idag ska jag vara med richard också, får se vad vi hittar på.

2/3 - BÄSTA LÅTEN<3

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.


I don't wanna waste the weekend
If you don't love me, pretend a few more hours, then it's time to go
As my train rolls down the east coast, I wonder how you keep warm
It's too late to cry
To broken to move on
And still I can't let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me


It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.


Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god I do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse that I'll claim, I was a boy who loved a women like a little girl
And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you dont need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away
Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away


A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.


You are my heaven


2/3 - FILM

Klockan är nu tjugo över tre och jag sitter och kollar på film, Johnson Family Vacation. Helt okej film faktiskt, man får skratta en del iaf ;D När filmen är klar ska jag väl gå och lägga mig antar jag, om jag kan somna dvs? Måste vända tillbak dygnet nu! Blir att ställa klockan imorgon så att man kommer upp i skaplig tid. Så ska jag träffa pojken en stund också. Kan behövas, saknar dig <3

Igår vare fest som gällde och det var riktigt trevligt kan jag berätta. Började hos linnéa tillsammans med trevligt folk och singstar! :) Vid tolv tog vi bussen till brynäs för där hade bella och nanna fest. Där var det också riktigt trevligt folk. Många välkända ansikten :) Kvällen slutade kanske inte så bra, men det tänker jag inte berätta. För vill helst bara glömma det och gå vidare..


Men aja, godnatt!