31/10 - DAG 2

Jaha, då sitter man här med vinglaset igen hemma hos melinda. Det är nämligen dags för ytterligare en partykväll tillsammans med partypinglan. Gårdagen var riktigt trevlig, blev ju att jag hällde i mig drickan lite väl fort så blev kanske lite väl kalas. Började ju och förfestade hos melinda, sen drog vi ner till slick för att möta grabbarna för att medverka på Quiznight. Lär ju säga att det inte gick skit bra för vårat lag, men kul vare. Träffade mycket folk som man kände och jag hoppas på en lika lyckad kväll idag. Dock blire lugnare idag, spar mig tills morgondagen.

Åker nog till bollnäs imorgon med Melinda och partar loss tillsammans med hennes vänner. Ska bli kul att träffa lite nytt folk. Och vi är taggade till tusen. Blir det inte bollnäs så blire hangan med Izzan tror jag, vi får se. Skulle vara skönare att komma ifrån stan för en gångs skull. Men det visar sig imorgon hur det blir.

Ikväll blire iaf först fest hos anders, sen kanske de blir krogen? Melinda är jävligt taggad på det iaf så man lär väl ställa upp. Om det finns nå vettigt att gå på dvs.

Hoppas ni får ett trevligt halloweenfirande! :)

30/10 - <3

Klarar inte av att se dig bli dåligt behandlad,
du betyder alldeles för mycket för mig för att
jag ska kunna låta det hända framför mina
ögon. Låt inte han ta dig ifrån oss <3


30/10 - UTGÅNG IKVÄLL

Ikväll blire utgång tillsammans med melinda, men vi får även sällskap av micke&co.
Blir quiznight på slick såklart. Så när melindas tåg anländer 17.51 så möter jag upp
henne vid stationen för att sedan åka raka vägen hem till henne och börja dricka.
Får se om vi träffar killarna innan det är dags för slick, annars åker vi ner vid tio-tiden.

Tänkte försöka hinna springa ner på stan en snabbis innan jag ska träffa melinda.
Så att jag får skiten köpt, annars får jag ta de imorgon helt enkelt. Aja, hare bäst! :)

30/10 - INTE BRA

Snart har hela lovet gått och jag har inte börjat plugga än, illa! Har en hel bok som ska läsas ut tills på måndag. Blir nog att sitta hela dagen imorgon, för idag orkar jag inte. Ska ner på stan och inhandla lite grejjer tills på lördag. Om det blir något dvs? Aja, skadar ju inte att vara förberedd.

Jag vill verkligen inte att det ska sluta såhär, vill bara att du ska vara lycklig.

28/10 - STUDENTKRYSSNINGEN

FÖRSÄLJNING AV BILJETTER TILL STUDENTKRYSSNINGEN,
KOMMER SKE PÅ MÅNDAGEN EFTER LOVET KL.10.40 VID
MATSALEN. GLÖM INTE ATT HA MED 100 KR SOM SKA BETALAS
PÅ PLATS.


Information om kryssningen:
När -  4/4-5/4 2009
Båt - Silja Line Galaxy
Vart åker vi - Från stockholm till Åbo.
Hur länge - 23 timmar.
Åldersgräns - 18 ÅR!
Platser - 2500 st.

Mer information kommer sen.

28/10 - TIDEN SPRINGER IVÄG

Är hemskt ledsen, men har haft andra saker för mig sedan sist jag skrev. Vet inte varför jag inte tar mig tid att skriva några rader? Det tar inte speciellt lång tid. Men på något sätt, så glömmer jag helt enkelt bort det. Får ha blogg.se som startsida eller något, det kanske är lösningen på mina problem?

Aja, hur som haver. Kan ju berätta lite kort om vad som har hänt. Torsdag&Fredagen gick åt till att sitta i kassan på Ica Maxi. Kul att lära sig något nytt, men det var otroligt stressigt med tanke på att det var löning. Men annars gick de bra, snart kan jag det där. Och börjar extra jobba inom snar framtid. Men iaf, på fredag och lördagen blev det lugnt. Var meningen att jag skulle ut med Izzan på fredagen, men det sket sig med drickan. Så då blev det inget.. Istället skulle jag hem till jonas och supa lite, för att sedan dra vidare till resten av grabbarna som befann sig på fest vid högskolan.

Tydligen sög det, pga för lite tjejer, så dom hade dragit hem till mange inne i stan och skulle vidare till sätra med taxi. Istället för att följa med dom, beslöt jag att träffa elin och umgås på church street. Men olyckligtvis nog dog min telefon, så jag fick inte reda på att elins bil var död och att hon skulle ta elva bussen ner på stan. Så efter att jag hade stått och väntat i en timme, så tog jag tio i elva bussen hem. Tog inte lång stund förrns jag låg i sängen och sov.

Lördagen så blev det middag samt spel hemma hos linnéa. Det var riktigt trevligt och det var en kväll fylld med skratt. Fick även sällskap av Johan och Abbe, vilket gjorde det ännu trevligare. Efter ett par timmars spelande så gav jag upp, var så jädrans trött. Så passade på att ta bussen in till stan med johan klockan ett. Sen var det raka vägen hem till sängen, underbart.

På söndagen tog jag det bara lugnt, kändes som att jag behövde de. Pappa jobbade natt, så var ensam hemma. Gick iväg och träffade Fanny och Niklas en stund, otroligt trevligt. Sen hann jag kolla igenom ett par filmer, vissa bra, andra klapp kassa. Somnade rätt tidigt, vilket var behövligt.

Måndagen (gårdagen) spenderades med min mor och min syster i stan. Kollade nog runt i varenda affär kändes det som, och fick även med mig en klänning/tunika hem. Tack så mycket mamma :) Letade efter dom perfekta djävulshorna (jag vet att jag är tråkig och inte kan komma på något bättre att klä ut mig till, men har varken lust eller pengar till att kasta ut på maskeradkläder), men lyckades inte hitta några som dög. Men får väl nöjja mig med det som finns, och anpassa mig efter de. Hur som helst, vi hann även med att luncha på Los Sombreros.

Efter ett par timmar på stan, så skulle vi åka upp till hemsta för att hämta anton. Mötte istället Sophia vid busshållsplatsen och då visade de sig att hon skulle till gavlegårdarna och hämta nycklar till någon lägenhet som dom skulle kolla på. Så istället för att följa med upp till Carina och co, så gjorde jag henne sällskap. Efter att det var fixat, så gick vi upp till carina eftersom dom tydligen inte var klara. Satt där en stund och snacka lite, innan vi fick skjuts hem.

Väl hemma skulle jag, tilda och mamma upp till Ica Maxi och handla lite. Två timmar senare var vi hemma, haha. Det blev nämligen ett besök på Barnens Hus för att köpa en stav. Sedan hann vi även med ett besök på Din Sko, där ett par bruna stövlar fick följa med mig hem och ett par svarta skor hamnade i en påse åt tilda. Nöjda och belåtna gick vi vidare till Ica Maxi där vi handlade lite av varje. Plus att mamma köpte sig en svart tunika, jätte fin.

Åter hemma i lägenheten så gräddade vi våfflor som vi åt tillsammans med glass och blåbärssylt. Otroligt gott, förutom blåbärssylten då ;p Mitt uppe i maten kom Emelie och gjorde oss sällskap ett par timmar. Efter maten gick vi iväg med Sophia för att kolla in lägenheten, som var helt okej. Sedan följde hon med oss hem och det blev ett parti Familje Geni. Gick dock bättre den här gången än i lördags x) Men det kanske berodde på att vi hade barn frågorna denna gång.

Vid tio åkte Emelie hem, och vid elva tog Tilda bussen hem. Hann med lite familje mys med gurka, morötter och blomkål med dipp samt en film. Otroligt mysigt. Bestämde mig för att sova kvar, eftersom jag ändå måste till Melinda och hämta nycklarna imorgon, är väl kanske på tiden x)

Vaknade tidigt idag av att Anton skulle kolla på Horton och då vare bara att kliva upp. Har ätit lite frukost samt druckit te. Mums! Nu ska jag göra annat, kanske vore en bra idé att byta om. Hare så bra :)


22/10 - ONSDAG

Idag händer det en del saker,
tänkte visa dagens schema.

8.30-9.50 Samhällskunskap
9.50-11.00 Rast
11.00-? Möte om studentkryssningen
?-15.00 Svenska samt handel

Sen efter det ska jag hem, packa, ner på stan, träffa syster?
Sen åka till mamma och går nog även förbi sophia en sväng :)

21/10 - TISDAG

Nu är det bara en skoldag kvar, och två praktikdagar kvar tills det är lov i en hel vecka. Lovet inleds med fest på fredag? Och middag med tjejerna på lördag. Kommer bli supermysigt :) Sen får vi se vad som händer på resten av lovet, ta det mest lugnt får jag hoppas.

Hur som helst, idag hade vi sovmorgon. Så gick direkt till utvecklingssamtalet och det var avklarat på ca 10 min. Totalt onödigt att överhuvudtaget gå dit. Men men, har haft skiten nu iaf. Sen har vi haft debatt idag på samhäll, jag och sofie skulle vara feminismer. Gick väl sådär ;p Skönt att ha det gjort iaf.

Imorgon är det möte om studentkryssningen,
så snart får jag biljetterna :) Vill åka nuuu!


19/10 - HELGEN

Helgen har varit fylld med en massa trevliga saker, alltifrån fest till lugn filmkväll med bella. En bra helg helt enkelt, dock väldigt lite sömn. Så idag ska jag sova direkt efter att jag har läst en himla massa sidor i svenska boken. Tänkte börja nu, så kanske jag kan sova innan klockan tio?

Varför engagera sig när man bara får skit för de?

SKRIV UNDER DITT NAMN PÅ: HTTP://GAVLEPROTEST.SE

16/10 - STUDENTKRYSSNINGEN 2009

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS!
nu är det dags att börja planera studentkryssningen.
Jag får nämligen biljetter runt den 27/10 och efter det
är det fritt fram att köpa.

Den 4 April bär det av med Silja Galaxy för att tillsammans
med 2500 andra människor, festa hela natten lång.

Säg till om du är intresserad av att köpa biljetter,
det gäller att vara snabb för dom billiga går först.

KONTAKTA MIG PÅ 073 55 700 55

PRISLISTA:

B4-400:-
B2-450:-
A4-500:-
A2-550:-
A2 Dubbel-550:-
Lyx-850:-
Svit-1500:-
Svit med balkong-2000:-


Buffé inkl öl/vin-249:-
Frukostbuffé-87:-
Tacobuffé inkl läsk-165:-


Alla priser PER person.


15/10 - ONSDAG

Idag har jag hunnit med följande: Skolan, försöka sova lite, kolla på film med syster, packat och lite annat smått och gott. Nu sitter jag och väntar på maten för att sedan ta mitt pick och pack och åka till andersberg. Ska förbi fia en sväng ikväll också. Sen skulle jag behöva läsa en massa svenska-sidor :/ 250 sidor kvar, 2 veckor på mig. Klarar jag de? Självklart.


Bli inte sur om jag är dålig med uppdateringen när jag är där borta.

Ni kan ju alltid komma förbi ica maxi mellan 7-15 och säga hej! :)


15/10 - ME LOVES

Fick en ny låt av sofie igår kväll,
och jag kan bara säga en sak:
JAG ÄÄÄÄÄLSKAR DEN!! :)



15/10 - ANDAS UT

Nu kan man äntligen andas ut, provet är klart och nu är det bara att vänta på resultatet. Gick faktiskt bra, men ska väl inte säga för mycket. Sitter iaf nu i datasalen igen och har svenska, ska skriva om romantiken och upplysningen samt ett författarporträtt om Jane Austen eftersom jag läser hennes bok Stolthet och Fördom, någon som har läst den? :) Den verkar faktiskt vara riktigt bra, så jag hoppas att det håller i sig. Tänkte kolla på filmen och jämnföra också, kan ju inte skada.

Hur som helst, nu ska jag återgå till skolarbetet.
Slutar tidigare, ca 14 istället för kl 15. SKÖNT!

15/10 - WIIIIIHOO!

Vet inte vad jag ska döpa det här inlägget till, men eftersom tessan bad mig så snällt om att jag skulle skriva ett inlägg så gör jag väl det. Sitter just nu i datasalen, har tessan vid min sida, erika bakom mig och även en viss elisabeth i rummet ;D Kan det bli trevligare? Sitter och varar ner lite inför provet som säkert kommer gå piss. Men ska inte säga så, för då kommer de garanterat sluta så. Har iaf haft 3 timmars hål, kul jul! Och snart börjar handel där provet då kommer inträffa och sista men inte minst är det svenska som gäller. Slutar klockan tre, då ska jag hem och packa osv innan jag åker till aberg. Kanske ska träffa elin och emelie en sväng också :) Vi får se helt enkelt.

Förvänta er inte att jag kommer skriva så mkt fram tills på fredag,
är i aberg och där är det mamma som lägger beslag på datorn.

till en söt therese:

Du är som en ciggaret o snus bara tanken av att vara utan gör mig arg och grinig
Du beter dig som min lilla husmus som äter min mat och får mig att spendera pengar på dig
Du är min alkohol när jag är med dig blir jag berusad arg och kåt
Du är som mitt jobb jag hatar att gå till dig men det finns inget annat att göra
Du är min tv jag slår på dig när jag har tråkigt

en dikt lånad från panna ;)


14/10 - PARTYPICS

HÄR FÅR NI NÅGRA FINA PARTYBILDER:
(BÅDE GAMLA OCH NYA)


14/10 - PLUGG

Nu ska jag sätta mig ner med handeln, det är nämligen prov imorgon.
Fyfan, och inte gör det saken bättre att det är hur mycket som helst man
måste kunna. Överväger stort att gå in och kolla på film med pappa ist.
Men nu måste jag vara duktig och göra skiten, måste klara provet.

Fick även tillbaka religionen idag, är mkt nöjd över reslutatet :)


14/10 - LITET BREAK



Inleder detta inlägg med en bild som kanske förklara varför jag inte har haft så mycket tid den här helgen. Har nämligen festat både fredag och lördag tillsammans med melinda och massa annat trevligt folk :) Har varit så jävla roligt, speciellt i fredags. För då fick jag även med mig klasskamraterna Tessan och Erika. Fredagskvällen började med en öl hemma hos melinda innan vi gick vidare till jonas där folket inte hade börjat kommit än. Men såsmåningom började dom droppa in, en efter en. Och till slut var vi för många för att få plats i jonas lilla lägenhet så då förflyttade vi oss till brynäs och hem till anders. Där var det sing star tillsammans med en massa trevligt folk! Sen vare dags för krogen, vi orkade inte testa att komma in på slick, så vi gick raka vägen till Hangloose. Där vare knappt nå folk alls, men jävligt roligt ändå. Efter att krogen stängde vare dags för efterfest hos anders, slutade med att jag gick hem vid åtta på morgonen.

På lördagen klev jag ur sängen vid fyra, då vare bara att duscha, käka och göra sig iordning innan jag skulle ta bussen till melinda. Nu vare dags för sista kvällen med grabbarna, träffade dock inte thommy. Vi var iaf först hos melinda, sen gick vi hem till jonas där det kom lite mer folk. Och sen gick vi vidare ner på stan.. Vi tyckte vi var smarta som gick ner innan tolv så att vi skulle slippa kön. Men icke sa nicke, jag och melinda stog i kön i en kvart utan att ha rört oss en meter. Så då sket vi i de och gick till söder där joel och co var. Var där till tre innan jag och en kompis tog en promenad hem till aberg. Sen vare bara raka vägen till sängen och sova.

Söndagen gick åt till att piggna till, först och främst. Sen vare dags för att plugga, fattade ingenting. Så det slutade med att elin fick komma och hämtade mig. Vi åkte hem till henne och pluggade tillsammans ett tag, samt käkade lite innan vi åkte och hämta upp anna. Efter att ha gjort lite ärenden vare bara att återvända hem till elin och medan hon pluggade så kollade jag och anna på tv. Vid tio-tiden så skjutsade elin hem mig :) tack för hjälpen vännen <3


7/10 - LONDON 26/2-2/3 :D

Yeeeeees, vi fick lägenheten. Så den 26/2-2/3 åker jag och elin till london :D
Längtar redan nu, men det är ju så låångt kvar. Men det är bara att bita ihop,
tiden går ju fort :) Eller man får åtminstonde intala sig det. Ska iaf bli skit roligt,
5 dagar fulla av shopping och om vi har tur så kanske det blir party någon dag?
Vi vill inte planera så mycket, utan ta det som det kommer :) Roligast så!
Så nu ska vi börja leta flygbiljetter, ju tidigare dessto billigare :)


6/10 - HELGEN

Det var riktigt trevligt i lördags, började med att jag och fanny tog bussen till brynäs och tog en promenad därifrån till söder. För fanny skulle nämligen hem till moa och göra sig iordning innan dom skulle komma till jonas, men det hade jag ingen lust att kolla på. Så jag gick direkt hem till jonas, och där satt killarna och hade redan börjat druckit. Så då vare bara att dricka ikapp, men jag kanske skulle ha tagit de lite lugnare.. Hällde i mig 1 liter vin på mindre än 1 timme. Inte bra! Men iaf, sen kom tjejerna och börja dricka dom också. Var ju meningen att vi skulle ner på krogen, men när vi kom dit och såg kön så vände vi ganska fort. Det var inte värt de. Så då gick vi tillbaka jonas och spelade twister, haha. Har en del bilder, men har inte lagt in dom på datorn än ;D Men dom kommer upp så småningom. Sen vid 4-5 gick vi hem och sov, kollade lite på family guy först.

Var rätt sega dagen efter, så jag gick inte förrns vid halv 2. Då gick jag ner på stan och träffade syster och vi tog bussen hem till henne. Där hemma tog vi det mest lugnt, kollade på film och käkade lite innan hon skulle iväg på träning. Passade på att åka hem samtidigt och hann inte göra så mycket innan jag gick och mötte elin för att sedan åka hem till henne och kolla på the holiday, älskar den filmen! sen vid tio-elva så åkte jag hem och kollade på andra avenyn innan det var dags att sova.

6/10 - HJÄLP TIM

SNÄLLA, KAN NÅGON HJÄLPA TIM?

11-åringens pappa berättar: Vi fick en chock, Tim hade fått mer cancer. Läkaren sa att nu krävs det ett mirakel.

 
Tim Ahlgren far ut och in genom dörren - träffar kompisar, spelar fotboll. Som vilken 11-åring som helst. Läkarbeskedet han nyss fått är svårt att förstå: hjärncancern har spridits, det finns inget mer att göra. - Vi vägrar ge upp. Finns det ingen som kan hjälpa vår son? säger pappa Janne.

Egentligen borde Tim vara i skolan. Men de senaste veckorna har han tvingats stanna hemma.
- Det går vattkoppor. Om jag får det så kan jag dö, säger han.
Tim, från Bandhagen utanför Stockholm, var bara sju år när huvudvärken och yrseln startade. På röntgen syntes en hjärntumör, stor som en golfboll. Metastaser hade spridits till ryggen.
Nästa dag opererades Tim i 15 timmar. Han hamnade tillfälligt i rullstol, kunde inte prata. Sedan dess har det gått snart fyra år. Fyra år av sjukhus, strålning och cellgifter. Fyra år av återfall efter återfall.


"Allt blev svart"
I fjol var Tim en av de nominerade i Svenska Hjältar. Trots att varje dag har varit en kamp för livet har han mest brytt sig om att hjälpa andra sjuka barn. Vid sidan av skolan och de tuffa behandlingarna har han delat ut leksaker på sjukhus. Men den senaste tiden har han tvingats ta en paus.
Sedan april har Tims säng stått tom. Numera sover han i samma rum som mamma, pappa och lillebror.
- Vi vill inte lämna honom ensam. Tänk om han slutar andas, säger mamma Anna Karin.
Behandlingarna har gett Tim epilepsi och minnet, koncentrationsförmågan och hörseln - allt är kraftigt nedsatt.
- Vi har fått käftsmäll efter käftsmäll under de här åren. Men den sista smällen är den värsta, säger Janne.
För två veckor sedan gjordes en ny magnet-röntgen. De gamla tumörerna var borta. I stället hade Tim fått sex nya förändringar.
- Jag fick en chock, han hade fått mer cancer. Läkaren sa att det inte finns mer att göra, att det krävs ett smärre mirakel för att det ska gå vägen. Allt blev svart, säger Janne.


Matbordet fullt av piller
- Om Tim hade legat i sängen och kräkts och varit alldeles slut hade jag förstått. Men inte nu när han är så pigg och är ute och spelar fotboll. Ska vi bara se på medan han försvinner? Jag kan inte acceptera det. Vi tänker inte ge upp.
Sedan dess har familjen sökt febrilt efter alternativ. Matbordet är fullt av piller som de hört kan hjälpa på något sätt: omega 3-kapslar, tranbär, hajbrosktabletter, antioxidanter, tallbarrsextrakt. Tim berättar att han "dammsuger" sin hjärna på kvällarna. Han tänker att han suger ut sjukdomen.
- Tim säger åt mig: "Du behöver inte vara ledsen mamma. Jag klarar det här." Han är så livsglad, han gör allt för att bli frisk. Han säger till och med: "Använd mig som försökskanin, pröva behandlingar på mig", säger Anna Karin.
Via internet letar familjen efter ny forskning, efter hjälp.
- Folk landar på månen, transplanterar organ och lyckas numera rädda de flesta som drabbas av leukemi. Men med forskningen kring Tims sjukdom händer nästan ingenting. Jag vill veta varför. Vad gör forskarna? Varför satsas det inte mer, säger Janne.


"Tim är aldrig arg, bara lugn"
- Jag vill inte klanka ner på Tims läkare, de gör vad de kan och de följer sina direktiv. Men jag vill nå ut till forskarna. Om någon testar en behandling som kan fungera på Tim, hör av er till oss. Det är så svårt att få tillstånd att vara med i olika tester. Det tar för lång tid med licenser och administration.
Varken Janne eller Anna Karin jobbar längre. De orkar inte, livet är kaos. Dessutom vill de inte vara borta från Tim mer än nödvändigt.
- Vi har pratat om begravningar. Tim säger att om jag dör så vill han ha en gravsten att gå till, om han dör före mig så vill han att det ska stå Djurgården på hans sten. Och så vill han inte kremeras, "då får ju inte maskarna någon mat", säger Anna Karin.
- Jag är bitter. Men Tim är aldrig arg, bara lugn. Jag frågar honom varför han inte slår sönder något. Då svarar han: "Jag blir inte bättre för det."
Tim plockar fram en grön healingsten från hyllan i det leksaksfyllda pojkrummet.
- Den här ska ta bort cancer, säger han.


Fungerar den?
- Ja, det är klart. Det måste den göra.



http://hem.bredband.net/b333120/



Tims egen sång om cancern


Jag vill känna livet inom mig.
Text: Tim Ahlgren


Det var en kväll i november,
jag fick ett besked som ingen vill ha
Känslan inom mig kändes inte bra
Många dagar i korridoren jag gick
och lyssna på fåglar var det enda jag fick
Viljan att leva växte starkare och starkare
Jag ska klara det här, jag är en vinnare
Jag måste kämpa, jag måste kämpa mig fri
Jag är stark och jag vill känna livet inom mig
Efter fyra år är jag inte fri, men så SKA det bli
Jag är en kämpe jag, ger inte upp


4/10 - LÖRDAG

Trotts omständigheterna så blir det fest ikväll, jag orkar inte sitta hemma och depa. Det gör inte saken bättre.. Så nu är det bara att börja tagga. Innan de ska jag städa klart, jaa ni hörde rätt. Jag STÄDAR mitt rum för första gången på evigheter. Sen ska jag nog följa med pappa till sjukhuset och hälsa på farfar. Måste även hämta min dricka :) Plus att jag måste tvätta och duscha innan jag kan åka hemifrån.

Just nu har jag tagit en liten paus och kollar på the love guru, verkar vara helt sjuk film x) Skriver sen vad jag tyckte om den.

4/10 - JOBBIGT

Jobbigt är nog rätta ordet att beskriva känslan när man kliver in genom sjukhus entrén. För jag visste inte i vilket tillstånd han skulle vara i, men när vi kom upp och jag äntligen fick träffa honom. Så lättade en liten sten åtminstonde, för han var åtminstonde vaken och det verkade som att han mådde hyfsat bra. Fick reda på att han hade fått en allvarlig hjärtinfarkt (Hans 5e) och att han hade opererats. Han skulle få ligga kvar minst fyra dagar, så jag hoppas att allt går bra. Det är fortfarande inte säkert att han klarar sig, för minsta lilla hastiga rörelse så kan allt skita sig. Men så ska jag inte tänka, måste tänka posetivt.

Ska dit igen imorgon, så hoppas att han mår bättre då. Håll tummarna med mig! :)

4/10 - ÄLSKAR DIG

Ingen är starkare än du, jag hoppas verkligen att du klarar av de här.
För jag vill inte förlora dig, inte nu. Klarar inte av det. Snälla, låt mig
förbli din favorit flicka. Jag vill iaf att du ska veta att jag älskar dig,
jätte mycket. Så snälla, stanna vid min sida <3

3/10 - HELVETE!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, JAG ORKAR INTE MED DE HÄR :'(
INTE NU, INTE IMORGON, ALDRIG! :'( LÄMNA INTE MIG, ÄLSKAR DIG! <3

1/10 - ETT ÅR SEDAN

Nu var det ett helt år sedan jag och pappa satte oss på planet och åkte till london. Tiden går så jäkla snabbt, känns som att jag var där igår. Och förhoppningsvis, för vi håller tummarna, så åker jag och elin dit på sportlovet. 5 dagar, 4 nätter i en underbar stad full med shoppning och nöjjen. Kan det bli bättre? Tror faktiskt inte de. Bara att börja spara pengar nu! Lär ju behövas en del. Hade med mig 4000 förra gången om jag inte minns helt fel? Så satsar på 5000 den här gången! ;)

1/10 - LEDIG

Idag har jag varit ledigt, underbart skönt. Istället har jag spenderat min dag på att gå på stan med fanny o moa, samt olivia en stund. Köpte en svart everest jacka, jätte skön. Nu lär man bara vänta tills det är dags att börja använda den, lite väl tidigt än kanske. Hur som helst, fanny köpte också en jacka fast hon köpte min älskade fjällräven jacka. buhu! Men den var iaf jätte fin, sen var det lite annat som inhandlades. Så nu är vi alla lyckliga, trotts att regnet öser ner utanför fönstret.

Ska äta lite snart, sen ska jag ta mitt pick och pack och pallra mig in till staden för att träffa syster yster. Vi ska nämligen gå på bio idag, patrik 1,5. Sen ska jag åka hem till mamma och då orkar jag inte åka och hämta mina grejjer först i bomhus och sen till aberg. Så då är det lika bra att jag tar med mig allt på en gång. Sen blire hem, kanske träffa fia? Sen sooova! För imorgon bitti är det apu som gäller, ica maxi 7-15. Kom gärna förbi och säg hej! : )

RSS 2.0