25/8 - LYCKA

DENNA DAG HAR VARIT HELT UNDERBAR!
Började dagen med att köpa biljetter till london
tillsammans med sophia. Sen har jag umgåtts
med henne och amanda, lunchade och så på
stan. Och nu har jag köpt biljetter till alanya,
DRAR KL 23 FRÅN TÅGSTATIONEN! :D:D:D
Planet går kl 6.05 imorgon bitti, ses om en
vecka. SIMMA LUGNT GOTT FOLK!


24/8 - TILLBAKA PÅ BENEN!

I lördags råkade jag ut för en liten olycka som slutade med att jag hade en tennisboll till knä och jag kunde inte gå för fem öre. Men nu är det bättre, mycket bättre. Så nu är jag glad igen, dock börjar jag få lite panik över om det blir någon resan för min del. Ska ringa och ta ett snack med ida, håller tummarna för att vi kommer iväg.

Sedan har jag och fia planerat en resa till london, när vi åker tänker jag inte berätta. Men det är inom snar framtid :) Hur som helst, nu sitter jag och kollar på nå skit på tvn. Ska alldeles strax lägga mig och läsa, imorgon blire arbetsförmedlingen samt polisen. Godnatt!

21/8 - JOBB

Ska alldeles strax iväg till jobbet, idag är det 13-20 som gäller.
Dom ringde även och frågade om jag ville jobba på söndag,
och klart som fan att man inte tackar nej till det. Dock får jag
ta det lite lugnare imorgon när det är dags för fest. Men ibland
så får man offra sig. Pengar är viktigare just nu :) ses på ica!


20/8 - TORSDAG

En helt vanlig torsdag, var ledig även idag. Så därför passade jag på att luncha med
mamma, boka klippning&färgning, fixade lite ärenden, blev kär i några tavlor osv. Sen
hem och ta de lugnt en stund innan det var dags att åka hem till syster. På vägen dit
så gick jag förbi och sa hej till angelica. Snackade lite skit innan jag gick vidare och
resterande av kvällen har spenderats där hemma.

Kollade på Narnia, myste på balkongen med mackor och te samt lite andra trevligheter :)
Gick även iväg på lite äventyr med angelica, det kommer bli hur bra som helst vännen.

Nu ska jag kolla på tv en liten stund sen tänkte jag sätta igång att läsa Ljudet av ditt hjärta.

19/8 - TA MIG HÄRIFRÅN

Jag ser verkligen fram emot att åka bort, måste bara hitta någon som kan följa med. Dom flesta går ju i skolan eller jobbar, men jag ger mig inte i första taget. Någon jävel måste det ju finnas. Jag håller er uppdaterade om hur det går :) I värsta fall om jag inte hittar någon att åka med så köper jag en dator för pengarna istället.


18/8 - VACKERT

Vackert är det minsta man kan säga om detta videoklipp,
såg det nyss på tv och det var bland det vackraste jag har
sett. Det är så oerhört rörande och känslo laddat. Det är
nämligen tillägnat till bröstcancern. Tänk på det medans
ni beskådar detta underbara mästerverk.
Jag är kääär! <3


18/8 - TISDAG

Gårdagen spenderade jag med min lillasyster elin, hjälpte henne att hitta lite kläder på stan osv. Sen vare kalas hemma hos henne eftersom hon har fyllt år. Blev kvar där ett par timmar och snackade lite skit innan det var dags att åka hem till pappa och hämta resväskan plus passet. Nu står de i hallen, och nu väntar jag bara på att någon vänlig själ ska säga att hon/han vill följa med mig till solen.

För jag orkar inte med sverige, vill ha sol och värme eftersom jag inte har haft chansen till att sola på hela sommaren så tänkte jag ta igen det nu. Så jag åker nästa vecka förhoppningsvis :) Sen sundsvall efter det, och förhoppningsvis så blire london någon gång i September.

Hur som helst, får se hur denna dag slutar. Helst skulle jag vilja ligga under täcket hela dagen, känner mig alldeles tung i huvudet. Som när man håller på att bli sjuk.. Så det kanske är lika bra att ta det lugnt och vila upp sig lite. Vill även läsa boken som jag påbörjade igår, riktigt bra faktiskt. Dock var jag för trött för att läsa igår, så det blev bara ett par sidor.

Hör av dig om du är sugen på att följa med till solen :)


16/8 - SAKNAD!

Elin skoog, hur ska jag klara mig utan dig i ett helt år?!
Gävle är inte detsamma utan ditt härliga skratt och din
underbara humor. Nu har det bara gått två veckor sen
du flyttade.. Men det är bara att hålla ut, snart kommer
jag och hälsar på dig! Sen hoppas jag att du kommer
till gävle också, men london är bättre. tusen gånger
bättre till och med, så jag har inget emot att komma
till dig istället. Du ska veta att jag saknar dig och älskar
dig jätte mycket, jag lovar att jag finns kvar när du
kommer hem igen. Men ses om någon månad (;


15/8 - GRATTIS

Ja må hon leva, ja må hon leva
ut i hundrade år, ja visst ska hon
leva, ja visst ska hon leva ut
hundrade år, hipp hipp hurra :)

Idag är det min lilla syster Elins födelsedag,
det firar vi med en myskväll hemma hos mig
med en massa gott och ett par hyfsade filmer.

Har jobbat hela dagen, 10-20 så detta är ett
perfekt avslut på dagen. För mer än så orkar
jag faktiskt inte. Vi ska gå och lägga oss snart.

GODNATT ALLESAMMANS! :)

13/8 - GODNATT

Degat hela dagen, först sjukan sen hos tilda.
Nu ska jag bege mig hemåt för att sova lite,
ses på ica maxi imorgon. Jobba 9-19 :)

DRÖM SÖTT ALLIHOPA!


11/8 - EN MÅNAD

Idag är det en månad kvar tills jag fyller år :)

Min dag har hittills spenderats på jobbet, och det gick väldigt bra trotts att jag inte har suttit i kassan på väldigt länge. Tur att man har datorn till hjälp när hjärnan sviker. Lekte även med söta barn i minihuset, fick ett armband av majorna (;

Dom ringde nyss från jobbet och frågade om jag kunde jobba över imorgon, och inte är jag den som tackar nej till fler timmar. Så imorgon är det 9-19 i kassan som gäller. Det kan bli jäkligt jobbigt i längden, men det är bara att bita ihop. Men jag är ledig på torsdag, så kan ta det lugnt då. Men på fredag är jag tillbaka på jobbet igen.

Hur som helst, nu ska jag äta lite mat och sedan ska jag åka bomhus för att spendera lite tid med min vän fanny. Det var riktigt längesen man såg den tjejen nu, så det ska bli skönt att prata ut lite. Sedan sover jag hos tilda inatt för att jag ska till tandläkarn kl 7.30 och direkt därifrån till jobbet. Hare så bra :)

10/9 - MÅNDAG

Ny vecka, ny dag.. Idag har jag faktiskt varit ledig, och då har jag bara tagit det lugnt. Det är underbart att bara njuta av lugnet, har stressat så mycket på jobbet så det kan vara skönt att bara ligga hemma i ett tyst rum med en bra bok. Kalla mig tråkig, men ibland orkar man inte. Så äre bara.

Hur som helst, nu har vi börjat planera en tripp till Sundsvall. Det är nämligen 50-års fest (två killar fyller 25), så det kan vi ju inte missa. Och eftersom jag aldrig har varit i Sundsvall, förutom runt omkring stationen, så är det ett utmärkt tillfälle att utforska en ny stad. Får se vilka jag får med mig, natta är iaf skit pepp. Så det tackar jag för ;D Det är bara att säga till om du vill följa med. :)



9/8 - VEM?

Många har ställt frågan; Vem saknar du?
(pga mitt namn på msn)

Och jag vet ju själv att det är menat till en viss person. Men varje gång jag tänker efter så inser jag hur många vänner som jag verkligen saknar, så många nära vänner som man har förlorat med tiden. Varför? Ibland önskar jag att allt var som förr. Dock har man ju träffat så många nya vänner under tiden, men det är vännerna från barndomen som har satt sina spår djupast. De är dom som man har skapat alla 'första gången'-minnena med.

Men varför gör man ingenting åt saken? Varför tar man sig inte i kragen och söker upp dom igen.? Faktum är att folk växer ifrån varandra, får nya intressen, nya vänner.. Och det är något som man helt enkelt får acceptera. Det är livets gång, vare sig vi vill det eller inte.

Dock finns det en person, en väldigt speciell person som jag saknar extra mycket. Och jag saknar dig så mycket så att det gör ont när jag tänker på att du kan vara borta vilken minut som helst. Och ändå så åker jag aldrig ut och hälsar på dig, vad äre med mig egentligen? Nej, nu är det skärpning. Jag ska ta till vara på tiden jag har med dig, man vet aldrig när det är över.

Och för er som läser det här, ta åt er. Och inte på ett negativt sätt utan på ett positivt sätt, för det finns någon där ute som saknar er. Och den någon är jag, skicka gärna iväg eller sms eller ett mail och berätta hur du mår. För jag saknar dig och det kommer jag alltid att göra!

Nu ska jag torka tårarna och lyssna på denna underbara låt,
och avsluta med att säga; våga ta steget, ta kontakt!



9/8 - HELGEN

Snabb genomgång av helgen;
fredag - jobb 6-16, fest hos christian, sen hos tilda. somnade vid halv sex på morgonen.
lördag - klockan ringde 2 h senare, 7.30. tog bussen hem, fick blommor av chaffören. jobb 9-19.
söndag - jobb 9-19, tagit de lugnt :)

Mer detaljer än så behöver ni nog inte veta ;)

6/8 - GODMORGON

Godmorgon gott folk, solen skiner så det känns förjävligt att man snart ska iväg till jobbet. Sitter just nu och kollar på våra bästa år, tar det programmet aldrig slut? Man kan missa flera månader men ändå hänger man med på vad som har hänt. Dock är det lite beroende framkallande när man väl kollar på skiten.

Idag börjar även sommaryran, är det ens nå folk som ska dit? Själv jobbar man sen ska man direkt hem till sängen och sova. Apropå sova, igår låg jag och kolla på en skräckis i min ensamhet. Och det var fan inte de enklaste att somna efter de. Men tillslut tog tröttheten över och 10 timmar senare så sitter jag här. Filmen var iaf jätte bra 'the last house on the left', rekomenderar den starkt.


5/8 - ONSDAG

Såhär har min dag sett ut, klockan ringde 05.00 men klev inte ur sängen förrns 20 minuter senare. Då vare bara att kasta på sig jobbarkläderna, äta lite frukost och sedan traska iväg till jobbet. 6-16 var det som gällde idag, men fick gå hem tidigare för att det var så lugnt. Imorgon därimot är det dags för jouren, 12-21.30. Jävligt synd med tanke på att bella har fest och jag vill jätte gärna dit. Men nu känns det inte som att det är någon idé. Speciellt inte när man börjar 6 dagen efter.


På fredag blire lite avsked för linnéa, hon flyr gävle för att studera. Och det gör hon rätt i, förhoppningsvis så flyttar jag också snart :) Hur som helst, lördagen kommer bestå av jobb 9-19 sen utflyttningsfest hos syster. Och söndagen kommer också bestå av jobb. Så därför blire nog lugnt med alkohol i helgen.


Får ta igen det sen när lönen kommer, då blire en solsemester samt en london resa :) För jag måste ju åka och hälsa på elin och även linnéa som kommer flytta dit. Vissa har tur!


Jag avslutar detta inlägg med ett godnatt och en fin bild (;


5/8 - TA MIG TILLBAKA!



Vilken stämning det var,
storsjöyran 2009! :)

4/8 - YRAN <3

En fruktansvärt rolig helg tillsammans med galet roligt folk.
Och hörrni, det som händer på yran stannar på facebook ;)



Sundsvallspojkarna, ett trevligt gäng.

RSS 2.0