29/6 - SÖNDAG KL.10.00

Kan ni förstå att jag åker till hultsfred på söndag? För det kan inte jag. Är det äntligen dags att åka tillbaka och uppleva en helt sanslös vecka? Det verkar nästan som det, för nu kan man säga: PÅ SÖNDAG ÅKER VI!! Det är inte om en månad, inte om en vecka, utan om 6 dagar.

Klockan 10.00 sätter vi oss i bilen och drar iväg, det kommer bli en lång och svettig bilresa. Vill inte ens tänka på det!! Men satan vad kul vi kommer ha det, blir att packa på sig badkläderna så att vi kan stanna längs vägen.. Vi satsar på att åka tidigt så slipper vi komma fram så sent.

I veckan ska det sista inhandlas, speciellt alkoholen!! Den är viktigast av allt om man ska överleva veckan, och ett par bekväma skor. Vill inte ha en favorit i repris i år ;b

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är helt slut.
Imorgon är det jobb igen, kl 9-19! :) mooney!


26/6 - DET BÖRJAR ARTA SIG!

Nu har jag handlat en del inför hultsfred, hämtade ut en hel säck med grejer från posten idag. Så nu jäklar är det bara att tagga, 9 dagar kvar till sommarens största äventyr.

Jag har inhandlat följande:

3 st klänningar
2 st leggins
2 st ballerina
1 par platsskor (killarna kommer att slå ihjäl mig ;D)
1 par gummistövlar + matchande paraply
1 par tygskor
2 bikinisar
1 tjocktröja
3 toppar (vet ej vart mamma har lagt dom)
1 tält
1 sovsäck
1 liggunderlag
1 väska

Har säkert glömt massor av grejer, men
nu är det bara alkoholen som återstår ;D


26/6 - CA 25 MYGGBETT RIKARE

Det var riktigt trevligt igår hemma hos bella, lite synd att det slutade med att man hade ca 25 myggbett. Men det vare värt, efter att ha ätit god mat, lekt lekar osv så åkte vi inte till stan och gick på slick. Vi var dock först på plats, men det gjorde inte så mycket. Vi hade kul ändå. Efter ett par timmar på dansgolvet, så blev det en taxi hem. Orkade inte gå hem i högklackat.. Och idag har jag mest tagit det lugnt, har inte tålamod till att ligga ute och steka i solen. Och jag vill ladda batterierna inför helgens jobb. Jag antar att det kommer vara slitsamt.. Hur som helst, ska kolla klart på filmen nu : ) Hare så bra!


24/6 - TRÖTT

Är helt slut i hela kroppen, vet inte varför. Är väl kanske pga att vi var vakna till fyra och inte sov så speciellt länge. Sen jobbar man och sliter. Fick en förfrågan om att åka ner till bollan och spela lite brännboll eller dra till tant grön. Men jag orkar verkligen inte, behöver gå och lägga mig i tid. Väckarklockan ringer 5 imorgon, sköönt! not..

Nu ska jag kolla klart på filmen sen sova, godnatt!

24/6 - SUNSHINE

Är det någon mer än jag som är tvungen att jobba när det är sånt här fint väder? Så typiskt att värmen och solen ska komma när man börjar jobba. Men jag antar att det är den vanliga oturen som tittar fram. Hur som helst, vaknade upp vid tolv hemma hos melinda. Blev att jag åkte dit igår trotts allt. Så igår blev det en promenad på 2 timmar, snacka massa skit osv.

Men nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för jobbet. Fruktansvärt onödig dag idag, jobbar bara 16-19.. Men men, det är ju pengar det också. Sen ikväll ska jag bara ta de lugnt, gå och lägga mig i tid för imorgon ringer klockan 5. Sen är dagen fullspäckad av jobb, shopping, tjejmiddag, partaj osv.

Hare så bra, kom gärna förbi ica maxi och säg hej :)


23/6 - ÄNDRADE PLANER

Chefen ringde nyss och frågade om jag ville ta stängningen ikväll, och jag kan inte tacka nej till ob-timmar. Så jag blir kvar på jobbet till 21.30. Men jag behöver ju fler timmar den här månaden eftersom jag har varit ledig så pass mycket. Så jag tar allt jag kan få. Dock är det ju synd att jag inte hinner träffa melinda, men vi får ta det imorgon eller nått..

Nu måste jag kila, har lite ärenden att uträtta innan jag börjar jobba.



typiskt att det fina vädret kommer nu när man har börjat jobba..


23/6 - NJUT

Bjuder på en låt såhär på morgonkvisten,

den borde inte vara okänd för er. Men den

får mig att bli glad, så lyssna och njut:


kings of leon - sex on fire



Snart får jag se dom live!
12 dagar kvar tills vi åker.

23/6 - TISDAG

Godmorgon gott folk, sitter just nu och äter frukost innan jag ska bege mig till jobbet. Det kommer som sagt att bli en stressig dag, men då går tiden fort! Sen när jag har slutat så ska jag nog träffa melinda, får se vad vi hittar på :) Ska höra med resten av folket vad dom har för planer, så kanske vi hakar på dom. Hur som helst, ska äta upp min macka och klä på mig nu. Hare gött! :)


22/6 - STRESS

Var det minst sagt på jobbet idag, satan vad mycket jag hade att göra under hela dagen. Inte blir saken bättre av att man är tvungen att springa fram och tillbaka genom hela butiken.. Men men, det är skönt att vara tillbaka och ha något att göra. Fick även veta att jag är tvungen att jobba i helgen, så det blir ingen eckerö-resa. Trisst!

Men man tackar inte nej till dubbel lön! Och jag behöver alla pengar jag kan få, även fast det innebär att jag inte har någon fritid ;) Hur som helst, på torsdag ska vi fira bella med middag och utgång, hoppas på en lyckad kväll! Är ju ledig på fredag, så det blir nog lite alkohol för min del också.

Nu ska jag äta upp min hårdbröd macka och kolla klart på beck innan det är dags att sova. Håller tummarna för att fröken malmberg tar sig tid att träffa mig imorgon, jag har inte sett den människan på år och dar. Dock är det jobb som gäller 12-19, förväntar mig en lika stressig dag imorgon.


21/6 - SAMMANFATTNING

Ska göra en kort sammafattning på vad som har hänt på den senaste tiden:

- Firat bella&amanda med grillning och utgång.

- Spenderat tid i boulongern med folket.

- Vattenkriget, var den enda från klassen men satan va kul det var.

- Brännboll, förfest hos sandra, efterfest på goya.

- Förfest hos jonas, barrundan.

- Middag med klassen på Österns pärla.

- Vasas utspark, fira elin o bella.

- Brännboll med jobbet.

- STUDENTEN!

- Utgång med frida o co, ruskigt rolig kväll!

- Bio med syster.

- Fanny har flyttat till sthlm.

- Käkat med familjen på helt enkelt.

- Maskerad med disneytema.


Och mycket, mycket mer..


21/6 - MIDSOMMAR

Blev inge öland för min del, min ekonomi svek mig och det är jag lite ledsen över. Men istället fick jag tillbringa min midsommar hos min syster som fyllde 17 år och det var helt sjukt kul. Maskerad med disney-tema tillsammans med roligt folk och bra musik. Det kunde med andra ord inte bli annat än lyckat. Och det kändes dagen efter kan jag lova, satan vad sliten jag var. Låg i sängen nästan hela dagen, förutom ett besök hem till elin på kvällen. Tack för en lyckad kväll matilda mosell! (;



Några av kvällens bilder, njut!

21/6 - TVÅ VECKOR KVAR!

Om exakt två veckor sitter vi i bilen på väg ner till hultsfred och det kommer bli en helt galen vecka. Jag hoppas på att den blir lika lyckad som förra årets, trotts att inte elin & stina följer med. Och jag hoppas att jag slipper vara stammis på röda korset igen, chansen är inte speciellt stor. Men önska går ju alltid!

Tar nog en eckerö resa i helgen för att inhandla lite alkohol inför resan. Får se vilka jag får med mig, bara att hojta till om du är sugen! :) Men annars är det mesta klart inför resan, tältet och hela kittet är inköpt och nu kan vi inte göra annat än att tagga! För jag vet att jag kommer ha ruskigt kul, man kan inte ha annat med det gänget som åker! Till och med danne har bestämt sig för att följa med, och det gillar vi!

Gott folk, två veckor, fjorton dagar, kvar tills vi åker!
8 dagar av alkohol, stämning, musik och mycket, mycket mer ;D


21/6 - LUGNET EFTER STORMEN

Oj oj oj, vad mycket som har hänt sen jag skrev sist.

Jag har fått uppleva mitt livs bästa dag, studentdagen. Det var helt sanslöst roligt, vilken känsla det var att springa ut på trappan och skrika av lycka. Fick en massa fina presenter av mina nära och kära, och jag är så glad att kunna tillbringa min dag med dom jag tycker bäst om. Skulle vilja spela den dagen om och om igen.

Men det var ju inte bara studentdagen som var rolig, hela veckan var helt galen! Barrundan, vattenkriget, brännbollen, middagen med klassen osv. Allt var helt perfekt! Saknar det redan. Men nu är det dags för verkligheten, imorgon börjar jobbet och jag ser faktiskt fram emot det. Är oerhört tacksam över mitt jobb och mina arbetskamrater. Dock är det en hel del ansvar och ruskigt högt tempo. Men det är så jag vill ha det!

Så min sista lediga dag ska jag tillbringa med elin och linnéa, blir nog lite grillning och annat mys. Sen ska jag komma i säng i tid så att man är pigg och glad imorgon.

RSS 2.0