30/5 - VILKEN KVÄLL

Igår var jag ut med amanda och bella, ruskigt roligt hade vi ;D Blev slick som vanligt och det är där man har som trevligast, träffade på en massa arbetskamrater också så det var riktigt skoj. Dock fick vi inte möta djungelns fasor, det är lite synd. Men men, hade kul ändå!

Idag vaknade man av att tvn sätts på med högsta volym, tror ni att jag höll på att sätta hjärtat i halsen eller? Shit, sånna här avancerade grejer är farliga. Men iaf, sen när man går ner på rummet så upptäcker man att det är vatten över större delar av golvet. Så om det är någon som vill bada så är det bara att hojta till! Hur som helst, nu har jag precis börjat tina lite kyckling och snart ska jag lägga den i marinad. Mums, för ikväll ska vi grilla hemma hos bella. Vi ska nämligen fira bella som fyller 19 idag och amanda som fyllde 20 igår! Jag vet att vi kommer få en super trevlig kväll.

Innan dess så ska jag duscha, göra mig iordning, fixa kycklingen, åka till stan, lämna in skorna på omklackning, åka hem till mamma och hämta klänningen, åka tillbaka till stan och hämta skorna, träffa amanda, inhandla lite alkohol kanske, åka hem till bella, korka upp och sist men inte minst så ska jag in i dimman. Där har ni min dag, tror jag. Har säkert glömt en massa saker som jag måste göra. Aja, ha en underbar dag!


24/5 - SLUTSPURTEN

Nu är det fan inte långt kvar till studenten, har endast tre jobbiga pluggdagar kvar sen är alla prov och skit över så då kan festen börja! Har en hel del att göra den här veckan, vilket kommer att göra att jag inte har tid att sitta här. Utan nu ska jag fan i mig ta tag i allt skit som ska in och se till att det är klart tills på onsdag. Punkt slut!

Sen på torsdag ska jag hem till mormor och fixa klänningen, sen på fredag blire nog lugnt. Lördag därimot ska vi fira bella&amanda, paaarty! Ska bli ruskigt skoj! :) Hur som helst, ska sätta mig och plugga lite innan jag somnar. Hare så bra! :)

Såg vad jag kommer få i lön imorgon, me likes!

19/5 - MYS

I´m back, tro det eller ej.

Sitter just nu hemma hos tilda, har mumsat på en super god kladdkaka och nu kollar vi på DH. Mer spännande än så blire inte, ska hjälpa henne att städa lite eftersom fotografen kommer imorgon. Kan inte tänka mig att dom faktiskt ska flytta härifrån, sorgligt. Men iaf, vad har hänt sen senast? Fredags var jag barnvakt åt ett gäng 91or. Lång historia, men trevligt vare. Sen i lördags var det partaj med damerna, ruskigt kul vare. Började hos tobbe och slutade på goya. Var så äckligt mkt folk där, men kul så länge de varade.

Fick trevligt sällskap med mig hem också, tänker inte gå in mer på det. När vi vaknade dagen efter så guidade jag dom ut ur andersberg och sen gick jag hem och la mig igen. Fick sällskap på kvällen av tilda och det blev en mysig hemma kväll med lillebror.

I går var det fika med amanda och bella på waynes, satt där ett par timmar och det var riktigt trevligt. Planerade en spontan resa till uppsala, så på lördag åker vi. Ett gäng partyglada flickor, kan det bli bättre? Johan är ju så snäll och lånar ut sin lägenhet så nu äre fullt ös medvetslös.

Men nu börjar DH igen, ska plugga lite efter det innan jag går och lägger mig. Ska blinka lite fint med ögat så kanske tilda är villig att ta en promenad med mig :) Godnatt!


13/5 - HUVUDSTADEN

Idag har jag spenderat min dag i stockholm, där vi har käkat med sofies syster, shoppat, gått på teater, besökt moské (uppsala) och skulle ha gått på studiebesök på svensk handel. Men det blev inställt för våran grupp, tack och lov för de! Och vi såg endast halva teatern, den andra halvan spenderades på någon krog i närheten. Köpte en ny jacka idag, det blev en helly hansen. Trotts att jag vet att det är många som har en sånn, så var det bara den som jag riktigt föll för. Så då skiter jag i vad andra tycker :)

Nu ska jag sova, har jätte ont i magen och jag hoppas på att det går över under natten. Elin&Linnéa sätter sig snart i bilen till arlanda, vill också!! Men men, jag fick ju en jacka istället :)

9/5 - PARTY

Gårdagen var riktigt kul, först middag&fika hos bettan sedan ner på stan för att gå på slicken. Där träffade man både en och två som man kände igen, riktigt kul vare! :) Imorse vaknade man av att tilda sms och då vare bara att slita sig ur sängen och åka till haga. Där har jag spenderat hela min dag och nu sitter jag i min ensamhet och ska alldeles strax käka lite.

Ikväll blire nämligen fest igen, först ska jag  till en kompis här i aberg och fira henne. Hon fyllde 18 härom dagen, sen ska jag ner på stan för att fira sofie som har fyllt 20. Får se om det kanske blir ett krogbesök också. Men men, maten väntar och jag ska göra mig iordning. Ha det så bra!

5/5 - INTE LÅNGT KVAR

Nu är det inte långt kvar till studenten, fy satan vad jag längtar till den dagen. Dock har jag en hel hög med grejer som ska vara klart innan dess men jag har noll motivation. Så vi får väl se hur det hela slutar. Men på något sätt så löser jag det, som vanligt. Hur som helst, har suttit och kollat på en massa lägenheter nu. Ska ta tag i det imorgon hade jag tänkt, för såhär kan jag inte bo. Jag håller på att bli tokig! Vill ha en egen lägenhet igen, ett ställe som bara är mitt. Där jag kan vara ifred och jag slipper allt gnäll. Så det är bara att hålla tummarna gott folk! 

Om ni vet någon privat fastighetsägare så är det bara att hojta till!

Dom närmsta veckorna kommer bestå av plugg och jobb, men det är något ni får tåla. Bli inte sur på mig om jag inte hör av mig, då vet ni var jag håller hus någonstans. Men snart, om sisådär 3 veckor då är allt klart och inlämnat. Så då kan jag återgå till livet igen. 

          GE MIG;
          STUDENTEN
          ÖLAND
          HULTSFRED



den där känslan längtar jag efter, satan vad underbart det kommer bli.
jag säger bara en sak, hultsfred 09 det är där det händer!

4/5 - MÅNDAG

Jag är helt slut, från topp till tå. Vill helst bara krypa ner under täcket och stanna där resten av dagen. Men jag börjar jobba kl 17, så då är det bara att bita ihop och pallra sig dit. Jobbar ju bara 4 timmar, så det är förhoppningsvis lugnt. Dock lite trisst att jag missar målarverkstaden hemma hos elin, men får träffa henne på onsdag istället. Nu ska jag lägga mig och vila en stund, hoppas på att få lite energi. Ha det så bra :) 

3/5 - SÖNDAG

Jaha, ytterligare en helg har gått och vad har man gjort? Jo, jag har jobbat hela helgen och sen har jag gått hem och sovit. Kul liv! Är så fruktansvärt trött pga att man är så jäkla förkyld. Har feber till och från, hostar hela nätterna och för tillfället har jag även lock för örat. Men inte är jag bitter för det :)

Sitter och kollar på oth nu, lika bra som vanligt! Ska alldeles strax krypa ner under täcket och sova. Får se om det blir någon sömn denna natt, kan ju alltid hoppas..

Imorgon är det iaf skola mellan 10.45 och 17.00 sen åker man direkt till jobbet efter det och slutar vid nio. Men får se det positivt, lönen blir bra och helgen kommer bli helt underbar! För då ska vi fira bettan som fyller 18 år på fredag och på lördag fyller sofie 20 år. Kan det bli bättre? 

Tack och godnatt! 

RSS 2.0