24/9 - LONDON

Imorgon åker jag och min syster till london,
åtta underbara dagar. Ska äntligen få träffa
elin efter ca 2 månader. Det är alldeles för
lång tiid.. Hur som helst, kommer tillbaka
på lördag nästa vecka :) ta hand om gävle!

22/9 - SJUKAN

Kom nyss tillbaka från sjukhuset, fick nämligen ett samtal av Micke, tildas pappa, att hon hade åkt in till sjukhuset pga allergiskchock. Utan och tveka så åkte jag till akuten och efter att ha legat där ett par timmar fick hon förflyttas till barn och ungdom. Det kom och gick läkare och sköterskor hela tiden och till slut fick hon flyttas till intensiven för att hon fick jobbigt att andas igen. Men när det hade blivit stabilt igen så bestämde jag att det nog var bäst att jag åkte hem eftersom det inte fanns någon säng. Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon och jag vet att dom ringer mig om det skulle hända något.

Orkar inte berätta i detalj vad som hände, det kommer ni nog kunna läsa på tildas blogg sen.

20/9 - HELGEN

Den här helgen har varit riktigt lyckad faktiskt, i fredags gick jag och amanda på interpool sen till slick. Träffade en massa folk och det var jätte trevligt. Och igår var det utflyttningsfest i sätra med hela gänget, var riktigt roligt faktiskt. Sen blev det någon timme på Old Saints också innan jag gick till max och sen hem till tilda. Fick skjutsa hem en kompis från akuten och besökte även olycksplatsen. Det är så fruktansvärt tragiskt alltihopa, var helt säker på att jag inte visste vem det var. Men idag så såg jag kort på henne och då visste jag precis. Kan inte påstå att jag kände henne, utan snarare att jag hade träffat henne ett par gånger och jag kommer minnas henne som den glada tjejen som hon var, Vila i Frid Natalie.

17/9 - TORSDAG

Såhär ser min dag ut;
Duscha och käka frukost snart, sen kl 13 ska jag till jobbet och umgås lite med lina. Sen vid två ska jag träffa ida på stan för att kika runt lite. Får se hur länge vi blir där nere. Sen hem och käka samt göra sig iordning. För ikväll blir det förhoppningsvis utgång med ida & lina, kanske elin också :) Dom kommer hem till mig innan vi drar ner, så att vi hinner dricka lite.

Nej, nu är det dags att duscha. Hare så bra :)

14/9 - SNABBA PUCKAR

Lägenhet sökandet går bra, ska på visning redan imorgon.
Bara att hålla tummarna på att den är fin, läget är ju perfekt.
Sedan har jag några andra lägenheter som är intressanta.
Annars är det bara att leta vidare, ska få tag i en telefon och
ringa runt lite. Det är lättast och det går snabbast : )

14/9 - TA MIG HÄRIFRÅN.

Dagens projekt, hitta en lägenhet. För det här funkar inte, klarar inte av att bo hos varken mamma eller pappa. Så nu ska jag ringa runt, maila, skicka in ansökningar osv. Bäst att ni håller tummarna för mig :)

I fredags fyllde jag år, och jag vill tacka för alla gratulationer samt till alla som kom och gjorde min dag helt fantastisk. Tror inte att jag har haft så roligt (i gävle) på länge, det var först förfest hemma hos mig. En massa blandat folk men alla hade roligt så det är jag lycklig över. Sen drog vi ner på slick, hela bussen sjöng för mig på vägen ner, haha! Mötte trevligt folk på krogen och vi stannade till sista låten i princip. Och efter lite fyllekäk så gick jag och amanda hem till henne och somnade ganska snabbt på hennes soffa.

När jag vaknade upp traskade jag iväg till bussen och åkte hem, var seg hela dagen fram tills man får ett telefonsamtal från jobbet och dom ber mig komma och jobba ett par timmar. Och inte tackar man nej till dubbellön. Sen direkt från jobbet till henkes 20-års fest. Trevligt folk och så :) Sen vidare hem till daniel. Där vi blev kvar till halv tre innan vi gick hem till tilda och sov.

Och igår tog vi det bara lugnt, köpte pizza och kollade på nån film igår kväll med daniel, per, bettan och tilda. Helt sjukt störd film, men den var helt okej ändå ;p

Nu ska jag fortsätta att söka lägenheter, sen blire städning och lite frukost.


7/9 - ..

Nu kommer konsekvenserna av att man skulle göra något fint,
faaan.. Vi får väl se om det går att lösa, annars vettefan..


7/9 - LONDON

Eftersom jag redan har skickat iväg ett sms till elin och berättat när jag åker till london, så kan jag lika gärna skriva det här också. Jag och sophia åker den 25 sept och kommer hem 3 okt, vilket innebär att vi kommer tillbringa åtta underbara dagar i london. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar dit, att få träffa mina underbara vänner elin och linnéa igen <3 men snart mina vänner, så kommer jag.. två veckor kvar :)

Ja, men hur som helst, jag har ju varit i turkiet en vecka ;D kan man säga annat än att det var underbart! Strålande solsken varje dag och fartfyllda kvällar med trevligt folk. Det kan nog inte bli bättre än så. Dock behöver ni nog inte få veta alla detaljer ;)

Nu är man tillbaka i kylan och tillbaka till vardagen, har även hunnit med två dagar i sundsvall. Det var riktigt kul faktiskt, alltid roligt att komma bort och träffa nytt folk. Så det var trevligt, dock fick vi vänta i evigheter på att få komma hem. Men så kan det gå ;p

Jag saknar dig, det är helt sjukt..


RSS 2.0