FÖDELSEDAGS FIRANDE.

Fredag, efterlängtade fredag.
Idag är jag ledig, så jag ska luncha med frida och kanske daniel (?). Innan det blire en sväng på stan med mamma. Sen ska jag åka ut till Bomhus för att fira lillebror som har fyllt 9 år. När det är avklarat blire raka vägen hem till mormor&morfar i Sätra eftersom mormor fyller 65 år idag. Blir något gott att äta och så där. Sen åker jag hem till Amanda för att öppna vindunken och åka in i dimman. Eller nått i den stilen åtminstone. Får väl se vart vi hamnar ikväll/natt. Girls night out blire iaf!

Igår var jag ner och lunchade på stan med Bella & Amanda, är underbart att Bella äntligen har kommit hem. Ska ha underbart roligt den här helgen! Ta vara på varenda liten minut. Och hon fyller ju 20 på söndag! Så det ska firas stort ;D Det blir självklart den traditionella grillningen hemma hos Bella. Vi firar även Amanda i samma veva. 21 år, ålderkris snart?


Linn & Felicia på bellas födelsedags fest förra året.

KRYSSNING & PEACE AND LOVE.

Äntligen så har vi bokat och betalat kryssningen inför nästa helg, det blir jag, matilda, alexandra och anna från jönköping som åker. Kommer bli så jäkla roligt, speciellt nu när man har köpt högtalare till telefonen/ipoden. Nu gäller det bara att lägga in lite bra musik. Men har verkligen noll fantasi och Anna är inte mycket till hjälp.

Sen kan jag berätta en annan rolig grej, jag fick mail från Peace&Love där dom gratulerade mig till ett funktionärsjobb. Så jag ringde till jobbet och kollade om det var försent att lägga in en veckas semester. Sagt och gjort, så var det godkänt och fixat! Så nu får jag alltså festivalen & campingen gratis plus att jag får betald semester. Kan bli jävligt roligt! Lär bara införskaffa mig tält osv. Men det gör jag sen någon gång.

Och ytterligare en sak som plötsligt gör min vardag mycket roligare, bästaste bella har kommit hem från Oslo. Så snart ska jag ner på stan för att luncha med henne och amanda innan det är dags att åka och jobba. Och ihelgen ska vi fira damerna eftersom dom fyller 20 & 21.


7/5 - FREDAG

Uppe med tuppen känns det som, men chansen är ganska stor att jag kommer gå och lägga mig ganska snart igen. Måste sätta på emla-plåstret kl 11 eftersom jag ska sätta in p-staven kl 14. Jag måste erkänna att jag är jävligt nervös, hatar allt har med sprutor osv.. Men det ska nog gå bra. Så länge jag inte skrämmer upp mig själv för mkt :)

Klockan 17.00 äre därimot dags att jobba, har stängningen idag igen. Vilket innebär att jag inte är hemma förrns vid kvart i tio. Men det ska nog gå bra så länge jag inte har ont i armen. Får hoppas på att jag får stå i utcheckningen hela kvällen och självklart att det är mkt folk så att tiden går fort ;D

Har ingen aning om vad jag ska göra efter jobbet, jag är ju ledig imorgon tror jag (?). Ska ju inte ropa hej än.. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra imorgon, men det löser sig :)avslutar med att bjuda på en härlig bild på sandra.

6/5 - TORSDAG

Gårdagskvällen spenderades tsms med en kompis framför Män som hatar kvinnor. Klockan tickade och helt plötsligt var klockan över två :p Så det blev sent igår och vaknade flera gånger imorse. Hur som helst, idag ska jag jobba stängning. Jag som hade tänkt att gå ut ikväll, men men..

Det får vänta till helgen istället. Om det blir bollnäs eller inte har jag inte bestämt än.. Det är så många som fyller år den här helgen, så frågan är hur man ska göra. Men det löser sig!


5/5 - ONSDAG

Mycket har hänt sen sist, förutom att jag har jobbat en del så har folk fyllt år, inflyttningsfest, sista april osv. Så det har varit fullt upp. Dock blev det aldrig Bounce :( Vilket var jävligt trisst.

Men men, den här veckan äre lite jobb, umgås med vännerna, njuta av den lilla solen som vi har, quizen imorgon och sist men inte minst så blire en resa till bollnäs i helgen. Melinda fyller nämligen 20 år :) Så då äre dags att besöka byhålan igen och även Tranan, haha.

vi hörs förmodligen snart igen :)


RSS 2.0