25/6 - ONSDAG

Gårdagen spenderades tillsammans med patricia och tilda, vi gick på SATC-filmen. Skit bra om jag tyckta till! :) Sen blev det lite chill i kvarnparken och sedan blev det ett besök på georges. Riktigt mysigt :) Tycker om er tjejer, hoppas att ni förstår de <3

Snart ska jag ner på stan med min syster och leta efter ett par skor. Kan ju hoppas att jag slipper skavsår denna gång :b Men ska inte hoppas på för mkt. Mina fötter är hopplösa helt enkelt. Men hur som helst, jag hoppas att jag hittar några som duger. Sedan ska vi träffa patricia och co för att ha picknik i boulongern, kan det bli mysigare? Jo, för det kan det. Marcus tar nämligen med sig gitarren :)

Hoppas att alla får en bra dag, kika gärna förbi och säg hej :)<3

23/6 - MÅNDAG

Idag blev vi väckta vid halv nio, varför fattade jag inte riktigt med tanke på att resten av sällskapet inte skulle komma förrns vid elva. Så det var onödigt tidigt enligt mig, men hann ju kolla på film och lite annat innan mormor&morfar kom. Då var det dags för tårta (i mitt fall glass) och tilda fick lite presenter och så :)

Sen fick vi skjuts av mormor&morfar ner på stan, för det var dags för tilda att spendera sitt presentkort som hon fick på vero moda. Så det bar av raka vägen dit och plocka på sig en jävla massa plagg och efter mycket om och men fick hon med sig tre t-shirtar, en kjol och en kofta för endast 400 kr. Inte illa! Dock ska hon dit imorgon igen och spendera ännu mera pengar x) Hon hittade nämligen lite för mkt kläder som hon ville ha.

Efter staden åkte vi hem till tilda och slappade, jag fick se lite av nanny mc phee, eller hur den stavas. Dock var jag lite väl trött, så jag somnade var och varannan minut. Men vid fem var det dags för mig att åka hem och grilla tillsammans med far och bror :) Mums!

Mätt och belåten sitter jag och funderar på vad man kan göra denna måndags kvällen, ska nog slå en pling till någon av mina vänner och se om de kan offra sig en stund.

23/6 - HELGEN

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev sist, har inte haft orken att skriva. Men kan sammanfatta min helg lite kort:
fredag-midsommarfirande med massor av folk, blev en hel del dricka för mig, vilket ledde till att jag gjorde bort mig en hel del också.
lördag-bakisdag, umgicks med elin ett par timmar men till slut fick jag nog, raka vägen hem till sängen där jag spenderade resten av min dag.
söndag-umgicks med elin, grillade åkte bil och lite annat. fick även sällskap av linnéa. sedan hem till mamma i aberg och sova där.

20/6 - GLAD MIDSOMMAR

Öppen med tuppen känns det som, kunde verkligen inte sova. Vet inte varför, kanske var det för att jag är nervös över hur kvällen kommer sluta eller så kanske det berodde på att jag inte visste vad jag skulle ha på mig ikväll. Har iaf två alternativ nu och elin ska få äran att hjälpa mig att välja det vinnande förslaget. Vad det blir kanske ni får se på nå kort senare.

Ska hur som helst snart göra mig klar för att elin kommer och hämtar mig för att sedan åka och plocka blommor inför kvällen. Vi ska nämligen ha en midsommarstång, men hur vi ska göra den vet vi inte riktigt. Men på något vis ska det gå ihop :) För vi måste ju dansa kring stången ikväll. Sedan blire sång, lekar, dricka, grilla och mycket mer tillsammans med mycket trevligt folk. Hoppas att det blir en lyckad kväll :) Och att ni har det minst lika roligt! Ha en underbar midsommar allihopa.

midsommarstång

19/6 - TORSDAG

Idag var man tvungen att ställa klockan för att man skulle åka till farbror doktor, men när jag väl hade klivit upp så ringde jag och sa att jag inte behövde komma. För skavsåren har faktiskt blivit mycket bättre, så medicinen har faktiskt funkat. Dock läste jag idag att man inte fick käka p-piller under tiden som man tog medicinen för då kunde de få en annan inverkan? Bra att doktorn säger det innan man börjar käka dom! SUCK! Aja, orkar inte bry mig. Verkar ju funka med att käka båda, så då fortsätter jag med det ett tag till.

Istället fick jag besök av fanny och efter lite tv-tittandes så begav vi oss till hennes studsmatta och snackade lite skit. Bra mycket trevligare än att sitta i ett väntrum på hälsocentralen. Men vid halv fyra övergav jag tjejen för då kom elin och hämtade mig för att vi skulle skjutsa hennes mor till överhärdet. Sen har vi hunnit med en jävla massa idag faktiskt. Var till bomhus och hämtade partytält & champangeglas plus en massa annat hos elins mormor&morfar, sedan linnéas cykel och min medicin hos pappa. Hem till hemsta igen och lämna alla sakerna samt äta lite mat så att jag kunde ta min medicin. Sedan blev det en sväng till andersberg och hämta upp min mor för att åka en sväng till ica maxi och handla lite gott inför imorgon. FÖR IMORGON ÄR DET FEST! Hur som helst, handlade lite med henne. Åkte därefter hem till elin i hemsta och letade reda på lite grejjer tills imorgon. Vi lyckades dessutom krascha hennes dator, bra gjort! När allt var fixat och klart så var vi så rastlösa, så det blev en promenad ner på stan. På vägen träffade vi jimmy och hans vänner, otroligt trevligt. Väl nere på stan tog var och en av oss bussen hem till sig och snart är det sängen som gäller för min del.
 
Kommer nog bli as kalas imorgon, grillning, lekar, trevligt folk, brännboll, musik, allsång osv :) Kan inte bli bättre.

19/6 - GRATTIS TILDA&BELLA <3

IDAG FYLLER ÄLSKLINGS SYSTERN ÅR OCH ÄVEN MIN UNDERBARA VÄN BELLA <3 STORT GRATTIS TILL ER FLICKOR, HOPPAS NI HAR HAFT EN TOPPEN DAG BÅDA TVÅ! OCH ATT NI HAR FÅTT MÅNGA FINA PRESENTER.

18/6 - PLANER

Äntligen så börjar lite planer inför midsommar dyka upp, blir nog en trevlig kväll med grillning, lekar och mkt annat tillsammans med otroligt trevligt folk i hemsta. Kommer säkert bli väldigt roligt :) Hoppas iaf på det. Planerna växer väl mer och mer för varje dag innan det är dags.


18/6 - TAGGA FOTBOLL

IKVÄLL GÄLLER DET, SVERIGE-RYSSLAND! Vinna eller försvinna, eller det räcker ju faktiskt med oavgjort. Men en vinst skulle inte sitta fel. Ska hur som helst hem till emelie och hålla henne och resten av folket sällskap. Trotts att jag inte är riktigt frisk. Men klarar inte av att sitta inne längre. I väntan på att tiden ska gå så kollar jag på Beauty Shop och snart ska jag göra mig iordning. Hare så bra :)

18/6 - STILL SICK

Fortfarande sjuk,  fast febern har gått ner lite grann åtminstonde men hostandet vägrar försvinna. Dessutom börjar smärtan ta sig till smalbena, kände av det igår efter promenaden till affären. Vilket inte var en sånn speciellt bra idé sådär i efterhand. Men var ju tvungen att komma ut och röra lite på mig. Aja, får se vad som händer idag. Tilda skulle komma förbi en stund iaf :) Sen får vi se. Orkar inte ligga hemma iaf!

18/6 - YES!

Var tvungen att kolla upp hur det låg till med att  man inte får supa när man käkar pencilin. Så jag sökte på mitt pencilins namn och började läsa igenom all text till jag äntligen fann: Alkohol påverkar inte medicinens inverkan! YEEEEES! Vilket innebär att jag slipper vara nykter på midsommar :) Så fram med förslag på vad man kan göra..

17/6 - ANNA MÅR INGE BRA!

Nej, fyfan sånt  här är inte roligt. Orkar fan inte göra nånting, samtidigt som jag inte vill sova bort hela dagen för det är slöseri med tid enligt mig. Har iaf fortfarande feber, kallsvettig osv :/ USCHA! Och nu börjar det dessutom att verka i smalbena. Vill bara bli frisk igen, är trött på badtofflor. Inte speciellt snyggt, speciellt när man är tvungen att ha strumpor under för att skydda bandaget. Hur som haver, jag mår inge bra helt enkelt. Men det skulle inte skada med lite sällskap :)

16/6 - BANDEN JAG SÅG

TORSDAG:
Alter Bridge
Babyshambles
Simple Plan
Paramore
Ken
Jimmy Eat World
Rage Against The Machine

FREDAG:
The Hives
Looptroop Rockers
HIM
Atmosphere

LÖRDAG:
Fotbollsmatchen
The Donnas
Takida
Håkan Hellström
Robyn

Missade en del band som man hade velat sett, men mina fötter pallade inte att kolla på allt. Plus att vi söp bort ett par konserter också x)

16/6 - FILMER FRÅN HULTAN

Lägger upp några filmer från hultsfred på några av de banden som man såg
under festivalens gång. Givetvis är det många fler men kan inte lägga upp alla.


alter bridge - open your eyes <3

rage against the machine - know your enemy

takida - curly sue <3

simple plan - perfect

16/6 - FEBER

Sitter här i min filt och te koppen med hög feber och frossa. Kan inte sova pga hostan och jag orkar inte vara vaken. Hur gör man då? Får skylla på joel som smittade mig! Eller något i den stilen iaf. Aja, ska göra ett tappert försök för att få lite sömn. Wish me good luck^

16/6 - FARBROR DOKTOR

Blev ett besök hos läkaren i andersberg idag, slutade med att hela fötterna var inlinade i bandage och en pencilin kur fick följa med hem. Hade nämligen allvarlig inflamation i båda fötterna plus smalbena samt rejäl infektion i 5 av 6 skavsår. Fick dessutom stick i fingret, hua! Hatar allt som har med nålar att göra.

16/6 - HULTSFRED 08 <3

Det finns så mkt att berätta och så många bilder att visa, men just nu har jag orken till det. Har nämligen dragit på mig allvarliga inflamationer och infektioner i fötterna så nu har jag fått feber och frossa. Ska försöka få akut tid hos läkaren idag eller imorgon. Kan inte gå såhär! Men jag ska berätta allt när jag får tid och ork. Ha tålamod!

7/6 - LÖRDAG

Dagarna rullar på och jag har även inlett mitt sommarlov med massor av sol. Vilket har resulterat till att jag är röd som en kräfta och att det svider som sjutton. Mindre roligt! Men sånna smällar får man ta,  för förhoppningsvis blir jag brun efter det har lagt sig.

Idag har jag vaknat upp hos elin, vi gjorde oss iordning och begav oss sedan mot köpis för att handla lite grejjer. Dock hittade jag inte så mkt, så jag åkte ner lite senare med min mor och min lillebror. Köpte solbrillor, byxor och hittade även ett par skor som jag ska köpa imorgon. Har en hel del annat också som jag ska köpa imorgon. Tiden har ju runnit iväg och det är bara två dagar kvar tills vi åker. Så vi måste fixa allt imorgon. Längtar riktigt mkt nu! 

Men hur som hellst, nu väntar jag på att fanny ska bli klar så att vi kan åka till södra och möta upp vicky innan vi drar på fest hos grabbarna. Får väl se hur mkt folk det är där, men det  blir säkert trevligt. Orkar inte sitta inne! Så istället packar man ner redbull och vodka i väskan och gör sig iordning för fest. Hare bäst! 

3/6 - TV

Dom senaste 35 minutrarna samt de kommande 25, är det desperata som gäller på tv. Får se om det är något bra efter det, sen är det iallafall navy cis kl 23 :) Så det får man inte missa, om man inte råkar somna dvs.

Har tillbringat eftermiddagen tillsammans med syster på stan, har gått runt och kollat på lite av varje. Letar bikini och solbrillor för fullt nu, måste ha tills på måndag. Ska försöka leta reda på de redan imorgon, för jag vill ligga ute och arbeta lite på solbrännan. För just nu har jag ingen överhuvudtaget. Men det ska bli ändring på det ;D Snart så! Efter hultsfred kommer jag hem neger ;)

3/6 - PLANERING

Så här kommer mina närmaste dagar se ut:

Tisdag: Utbildning, Sola med elin&angelica
Onsdag: Inhandla hultsfredgrejer med elin, Möte om sommarjobbet.
Torsdag: Brännboll+fika i skolan, Grillning hos Patricia.
Fredag: Klassfest med grillning och så hos Emilie.
Lördag: Disco&Street SM på hovet i sthlm.
Söndag: Disco&Street SM på hovet i sthlm, packa.
Måndag: ÅKER TILL HULTSFRED 09.30
Tisdag: HULTSFRED - SUPA
Onsdag:HULTSFRED - SUPA
Torsdag: HULTSFRED - SUPA+MASSOR AV MUSIK
Fredag: HULTSFRED - SUPA+MASSOR AV MUSIK
Lördag: HULTSFRED - SUPA+MASSOR AV MUSIK
Söndag: ÅKER FRÅN HULTSFRED 10.55


3/6 - HEMMA

Sitter just nu och äter pannkaka framför en bra film, kom hem för ett tag sen. Blev en kort dag, hade bara handelslektionen och den slutade innan elva. Så det var skönt, nere på stan träffade jag på frida. Snackade mest om hultsfred resan och så, riktigt kul att ni också kommer ner och gör oss sällskap. Dock får man ju bara se er på lördag-söndag, men kanske hinner träffa er lite på fredag? Inte fullt omöjligt. Aja, nu ska jag kolla vidare på filmen. Får se vad som händer idag, det är iaf utbildning ikväll. Om den inte är inställd dvs? Ska nog ta och fråga elin eller någon annan som har bättre koll. Hare bäst!

2/6 - TRÅK

Har lite tråkigt just nu, ska nog ta och ringa någon av mina vänner och se om dom har lust att göra mig sällskap. Har varit duktig och gjort win-kontona iaf, klarade det galant. Eller ja, efter ett tag iaf. Så till slut fick jag ihop 40 rätt på rad, så nu hoppas jag att gubben är nöjd! :) Ska lämna in de imorrn eller nått så att man har de gjort.

Något bra på tv ikväll?

2/6 - EN VECKA KVAR TILL HULTSFRED!!

Tänk vad tiden går fort, nu äre endast en vecka kvar tills vi sitter på tåget på väg ner på hultsfred. Nu jävlar måste vi börja tagga! Har ju inte fått tummen i arslet och åka och köpa de sista grejjerna innan resan, men lär ju bli nån gång i veckan. Nu har ju elin körkort så det är ju bara att åka ;) TAGGA 7 DAGAR KVAR!!


2/6 - MÅNDAG

Måndag idag, ny skolvecka men är dock ledig idag. Har bara 3 dagar kvar i skolan, ruskigt skönt! Vet inte riktigt vad som händer idag, måste nog plugga lite grann. Men annars har jag inget speciellt planerat, eller inte vad jag vet iaf. Kan hända att det är utbildning ikväll, så det kanske man måste gå på. Har missat så många nu, satt måste nog pallra mig dit. Men som sagt, vet inte om det är idag. Visar väl sig!


2/6 - GRATTIS ELIN!

STORT GRATTIS TILL ELIN SKOOG SOM FICK SITT KÖRKORT IDAG!! :)

image152

1/6 - HEMMA IGEN

Hem ljuva hem, inget är bättre än sin egna säng. Inte för att linettes bäddsoffa var hård eller något, men alltid skönare med sin egna. Blir nog att gå och lägga sig tidigt ikväll, är helt slut efter helgen. Blev hämtade igår vid åtta tiden (var ju skapligt trött eftersom jag bara hade sovit fyra timmar) av mormor och morfar i aberg för att åka mot falun.

Var framme strax efter nio och då vare bara hugga tag i en låda och börja bära. Blev ett jävla spring i trapporna, vilket var väldigt jobbigt eftersom det var så varmt ute. Men det gick rätt fort, så vi hann packa in allt och packa ur det i huset redan innan klockan hade blivit ett.

Då blev det ett besök på plantagen för att hämta upp åsas trädgårdsmöbler, handla lite mat på ica maxi samt köpa en fotboll åt grabbarna. Sen vid fyra skulle tåget till gävle gå och jag visste inte om jag skulle stanna eller inte. Men som tur var så ringer grabbarna när jag sitter i bilen på väg till stationen och säger att jag ska komma till linette istället. Så det gjorde jag, efter att ha grillat och så hemma hos åsa. Det blev kött och potatissallad, riktigt gott faktiskt. Jag som inte brukar tycka om potatissallad, men det var nå speciellt med just den sorten.

Men iaf, fick sedan skjuts av hasse vid nio tiden till hosjö. Stannade till på hemköp och handla lite groggvirke. Sen vare bara att åka vidare. Kul att träffa folket igen, längesen man såg tjejerna. Killarna har jag ju träffat lite oftare åtminstonde. Väl framme vare bara att sätta igång att dricka eftersom man låg efter. Marcus, Niklas och Tobias fick för sig att vi skulle åka in på sea side, vilket var ett misstag! Fyfan vad värdelöst det var! Gick dit och vände typ, satte oss på en bänk och chilla lite. Sen gick vi in till stan igen, dock bara jag och marcus. Dom andra två blev kvar. Väl inne i stan blev marcus sugen på hamburgare så det blev ett stopp på sibylla innan det var dags att bege sig till bussen.

Var tvungen att gå förbi Tobias och hämta min väska eftersom jag lämnade den i hans bil för att jag inte ville bli av med min dricka. Vi hade tur, för hans mamma stog och städade lite i köket. Hade blivit pinsamt om hon låg och sov. Sen vare bara att promenera hem till linette, vilket inte är så långt men ändå :) Alla var rätt trötta när vi kom dit så det var ju inget röjj direkt. Redan vid två gick alla hem och det blev bara jag och linette kvar, vi hann kolla lite på juno innan vi slocknade.

Vaknade upp vid tio av linettes alarm, hade riktigt svårt att somna om. Och när jag väl gjorde det så ringde telefonen, var helt enkelt inte meningen att jag skulle sova. Så vi städade iordning lite och begick oss sedan till det andra huset för att göra oss i ordning samt äta lite frukost. Kollade även på reprisen av talang innan vi skulle till bussen. Skulle nämligen ner på stan och möta släkten, hade ett jävla sjå att hitta dit men till slut kom jag rätt. Morfar hade till och med börjat promenera för att möta mig eftersom det tog sådan tid :p

Blev en sväng in i falu gruvans butik för att kolla lite på saker. Sedan vare bara att sätta sig i den stekheta bilen och åka till lager 157, hade aldrig varit där tidigare. Hittade en hel del, men hade inga pengar med mig så det blev bara ett par leggins. Får ta med mig mer pengar nästa gång! Efter att ha kollat på alla kläder åkte vi vidare på nått annat skit som dom ville se. Satte mig på en stol och väntade tills de hade tittat klart. Var riktigt trött vid det här lagret! Fick ju kämpa för att hålla ögonen öppna.
 
På vägen hem stannade vi i gagnef och handlade lite mat som vi sedan tillagade hemma hos åsa, blev ju självklart grillat idag igen med tanke på det underbara vädret. Mätta och belåtna begav vi oss hem till gävle vid halv sju tiden och jag var hemma i bomhus strax efter åtta. Vi var tvungna att lämna släpvagnen och så i sätra innan dom kunde skjutsa hem mig. 

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är äckligt trött och vill inget helldre än att krypa ner under täcket (täckena i mitt fall). Ska kolla om det går någon bra film på tv ikväll, annars blire att slå på en film om man orkar. GODNATT! 

RSS 2.0