10/11 - JOBB

Igår spenderade jag ett flertal timmar på stan med mamma, vi kollade på julklappar, köpte scrapbooking grejer osv. Sen har jag kommit en liten bit på vägen med mitt julhandlande, jag har köpt julpapper. Det gills, eller hur? Det var iaf jätte fint och det kommer jag använda väl :) Vi lunchade även på Los Sambreros, alltid lika gott.

Sen åkte vi hem och gick och handlade på ica innan det var dags för att laga mat och pyssla resten av kvällen. Tilda åkte hem någon gång efter elva, och det dröjde inte länge innan jag gick och la mig. Låg och läste kanske två timmar innan jag lyckades somna överhuvudtaget. Dock har jag sovit fruktansvärt dåligt, vet inte hur många gånger jag vaknade av hostan och var tvungen att gå och dricka vatten.

Sista gången jag vaknade var pga att jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba ikväll och jag är inte den som tackar nej. Så innan det är dags att bege sig till jobbet så ska jag ta de lugnt, bädda ner mig under filten med en te kopp i handen och kanske någon bra film. Har stängningen på jobbet, så kommer hem efter halv tio någon gång, kanske skriver några rader då :)

jag vill tillbaka till värmen, nu!


8/11 - GODMORGON

Gårdagen började med lite käk med angelica för att sedan börja förfesta lite smått hemma hos henne. Vid åtta åkte jag och emelie till valbo för att försöka hitta till överhärdet. Som tur är så fick vi skjuts av Elin och hon visste på ett ungefär vart lokalen låg.

Väl framme vare bara att slå sig ner och börja dricka. Dock blev det en lugn kväll för min och emelies del. Men det var riktigt trevligt ändå :) Idag mår man prima och inväntar att mamma ska komma hem så att vi kan laga lite frukost/lunch. Får se vad som händer idag, tare som de kommer.

5/11 - PARTY

Nu sitter jag hemma hos lina och pumpar gamla klassiker från 90-talet, kan inte bli bättre. Dock överger jag tjejerna vid nio för att dra ner på quizen. Var längesen man var på det, plus att det var längesen man festade lite med de gamla goa gänget. Vet ju att jag möter upp lina och ida sen ;p Hoppas på en lyckad kväll och den här gången kan vi väl satsa på att hamna någonstans där vi åtminstone känner igen oss x) skåål gott folk!

SAKNAR DIG ELIN SKOOG, KOM HEM!!

4/11 - ARBETSKOLLEGOR

Hela dagen har tillbringats tillsammans med lina, ida och elin som alla jobbar på ica maxi.
Vi har kollat på Gossip Girl, käkat, snackat skit osv. Nu sitter jag framför Gossip Girl igen,
har halkat efter lite så har två avsnitt att kolla på innan det är dags för sängen. Godnatt!

3/11 - JOBB

Vaknade av att mobilen ringde vid halv åtta imorse, då vare jobbet som vela att jag skulle börja kl 9. Och självklart ställde man upp, allt för lite pengar. 8 timmar senare (kl 17) så traskade jag hem igen. Blev tyvärr ingen fika med amanda idag, får ta det någon annan dag. Har varit helt utslagen när jag kom hem. Så har slappat, försökt fjäska till mig min nya älskling (en klocka). Och med lite tur så kanske det funkade ;) Haha.

Snart dags för sängen, får se vad morgondagen har att erbjuda.

2/11 - PASTA PÅ NIAN

Fick ett samtal från syster om att jag skulle ner på stan och äta med henne & hennes far. Några minuter senare stog jag och väntade på bussen. Det blev den traditionella pastan på nian, alltid lika gott. Sen gick vi hem till dom för att kolla på Änglar och Demoner. Riktigt bra film.

Åkte hem när den var slut och nu pratar jag lite smått med Amanda om planer inför nyår. Håller verkligen tummarna för att allt ska gå som planerat. Vill inte vara i Gävle på nyår, så enkelt är det. Så nu kan jag bara hoppas på det bästa.

Ska alldeles strax krypa ner under täcket och läsa lite innan det är dags att sova.
Imorgon ska jag träffa Lina och sen ta en fika med Amanda. Godnatt.

2/11 - MÅNDAG

Måndag, tråkiga måndag.

Vad ska man hitta på idag då? Ska snart hoppa in i duschen och gör mig iordning. Sen blire en promenad bort till jobbet för att kolla om jag har fått några tider. Får se vad som händer efteråt. Känner mest för att ligga under täcket och dö. Men det vore ju tråkigt. Ska bränna ut lite fler filmer idag tror jag. Dock har ju alla på datorn försvunnit eftersom jag inte får igång skiten. Men men, sånt som händer.

1/11 - SLITEN

Efter att ha legat i sängen större delar av dagen så börjar man piggna till igen,
har dock inte fått i mig någon mat idag. Men sånt som händer. Igår var riktigt
trevligt faktiskt, först förfest hos ida sen hangan. Träffade trevligt folk och förlorade
i shotstävling. Inte bra! Sen hem med tilda, fick för oss att cykla till max en kvart
innan dom stängde. Har nog inte skrattat så mycket på länge, hahaha. Men mat
fick vi till slut och gott var de! :)

Uppdraget den här veckan är att rädda våran stationära, lyckas inte få igång den.

Nu har åsa, min moster, åkt till alanya. Vill också åka bort. Ska leta flygbiljetter
inför nästa london resa. Saknar elin fruktansvärt mycket nu. Blir väl att åka dit
någon gång efter nyår när de börjar lugna ner sig på jobbet igen.

Hur som helst, ska kolla på CSI nu sen gå och lägga mig igen :p godnatt!

RSS 2.0