25/1 - ÄNTLIGEN

HAR ÄNTLIGEN SLÄNGT MIN TELEFON OCH KÖPT EN NY!
DET VAR UNDERBART SKÖNT SKA NI VETA. ÄR SUPER
NÖJD MED DEN NYA! :) SEN HAR JAG ÄVEN KÖPT MIN
KLOCKA SOM JAG HAR GÅTT OCH SUCKTAT EFTER I
EVIGHETER!! SÅ NU ÄR JAG EN LYCKLIG FLICKA :)

25/1 - SÖNDAG

Veckans sista dag och den är sig lik. Huvudet är tungt och man sliter sig gärna inte från sängen i onödan. Igår var vi nämligen på öster och firade johnny som fyllde 25. Det är alltid lika trevligt att festa med det gänget. Vid elva-tiden så stog taxin utanför och då åkte vi hem till anders för resten skulle på krogen vilket vi inte riktigt orkade. Istället blev det singstar osv tills jacob var snäll och skjutsade hem mig. Slocknade ganska fort när jag kom hem.

Idag vaknade jag vid tolv och har hunnit städat lite, kollat på tv, bäddat och lite annat smått och gott. Ska snart plocka fram skolböckerna och göra lite nytta. Får även sällskap sen och då blire nog att kolla på taken, älskar den filmen. Men men, lägger upp lite bilder sen från gårdagen.

22/1 - ORKAR INGE MER

Nu är jag skapligt less på att vara sjuk.. Har ju iofs varit förkyld sen nyår, men fick feber och jätte ont i halsen efter jobbet i måndags. Och inte fan vill det bli bättre i halsen heller, har testat allt. Te med honung, glass, halstabletter osv. Men inget verkar funka. Blir väl att besöka hälsocentralen på måndag om det inte har blivit bättre.

Så vad har jag gjort om dagarna då? Sovit, sovit och kollat på oth. Säsong 3 den här gången, men gud vad jag älskar den serien. Är på avsnitt 18 nu eller något sånt, får nog ta och hyra säsong 4 imorgon. Även fast jag har sett den säsongen så många gånger :)

Imorgon får jag även lön, vilket innebär att jag ska gå och köpa en ny mobil. Håller på att bli tokig på min.. Den har börjat sagt sitt om man säger så. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att den snart firar 10 år eller nå sånt? ;p

Hur som helst, ska ta något varmt och dricka nu. Sen lägga mig framför tvn igen, får se om jag orkar gå på praktiken imorgon. Mamma tycker att det är bäst att jag är hemma och tar det lugnt. Så jag blir nog en av dom få som kommer vara nykter i helgen. Eller vi får väl se hur länge jag lyckas hålla de x) Aja, tack och godnatt :)

18/1 - HELGEN

I fredags var det praktik som vanligt, satt i kassan hela dagen. Kvällen spenderades tillsammans med elin och linnéa och vi kollade på lets dance, film och käkade lite gott. Åkte hem vid tolv-tiden om jag inte minns helt fel? Det var även anton och sofias födelsedag, grattis på 19-års dagen! :)

Och eftersom dom hade fyllt år så skulle det firas på lördagen. Dock innan det var dags så var jag på stan med elin, bettan, mathilda o jonas. Köpte presenter och kollade på lite grejer. Såg att dom hade min klocka på rea, så nu MÅSTE jag köpa den på fredag. Ska även inhandla en telefon då och lite annat. Men resten läggs undan till london.

Hann även med att sola på stan och sen vare bara att åka raka vägen hem och äta mat samt locka håret. Sen vid åtta tog jag bussen in till stan för att bege mig till gävle rehab där festen skulle äga rum. Och där var det riktigt trevligt, iaf när flickorna anlände. Vid tio-tiden gick vi till olearys och tog stämpel för att sedan möta upp dom andra och gå tillbaka.

Väl tillbaka upptäckte vi att ullström o co hade kommit, så det gjorde de hela ännu roligare. Men vid tolv så drog vi tillbaka till olles, och det var fruktansvärt roligt. Nästan hela kvällen spenderades uppe på scen med alex moreno och tjejerna. Måste ju säga att karln var ruskigt duktig på att spela musik. Vi fick även vara med och leka lite dj.

Dock slutade kvällen vid två, trodde jag iaf. Sätter mig på bussen hem och får sällskap av bella. Och vad säger man om våran bussresa? HAHAHA! Skrattade så mycket åt den bruden att jag fick ont i magen. Fastnade dessutom vid källö för att bussen dog, plus att dörrarna inte gick att öppna till en början. Efter att ha stått där i en halvtimme kanske så fick vi byta till en annan buss och åka vidare.

Somnade efter att ha uppdaterat mig på datorn osv. Och idag har jag tillbringat min dag tillsammans med min syster. Vi har bara legat och degat framför tv med en massa gott. Sen så vare dags för henne att åka hem till uppsala och jag åkte hem till pappa. Sen har jag inte gjort så mkt mer idag. Ska sova snart tror jag :) Godnatt.


mathilda fick leka lite dj på olearys tillsammans med alex moreno.

11/1 - SLITEN

Nu har praktiken kört igång igen och det känns bra att vara tillbaka. Dock känns det inte lika bra att skolan börjar imorgon, men det är bara att bita ihop. För nu är det inte långt kvar innan man är klar med skiten. Hur som helst, i fredags hade vi middag hemma hos jonas. Tacos och trevligt folk stog på menyn. Var ruskigt gott och vid elva var det dags att dra in till stan. Tog en sväng till blue moon bar och jackpot innan vi drog till slick. När vi var fulla och glada så tog jag och esmeralda bussen till bomhus för att efterfesta med johan och victor. Somnade vid 5-6 och klev inte ur sängen förrns vid två. Sen vare bara att åka hem och ladda inför ytterligare en kväll med folket.

Denna gång var vi hos anders och det var riktigt trevligt, dock jävligt less på sing star efter den kvällen. Vid tre tiden gick jag, linnéa och jonas och köpte lite käk på frasses innan vi gick tillbaka för att fortsätta festa lite. Hann med att se "barnhemmet" och lite annat innan vi tog bussen hem kl 8 på morgonen.

Låg i sängen till två innan jag åkte hem till pappa och tvättade lite. Har även hunnit med några filmer medans och varit ute med fanny. Nu ska jag snart sova så att jag orkar upp imorgon, godnatt.

5/1 - NYTT ÅR

Dagarna bara springer förbi, så jag kanske borde berätta vad som har hänt. I onsdags så var vi som sagt i sthlm, det var minst sagt en minnesvärd resa och jag är glad att vi åkte. Tack malin <3 Och ett stort tack till simon som lät oss sova hemma hos honom. Vi kom iaf till sthlm och simon kom och hämtade oss för att sedan skjutsa hem oss med all packning och åka och leta mat. Efter mycket om och men så fick vi lite mat i magen och han åkte iväg på middag medans vi gjorde oss iordning. Vid tio-tiden åkte vi in till stan, träffa tandläkaren-sören och hans vänner på pendeln in. Otroligt trevligt, även fast vi var tvungna att snacka engelska ;p

Väl inne i stan så gick vi till elin och annas hotell där vi drack lite till innan det var dags att bege sig ut för att skåla in tolvslaget. Efter att ha druckit lite skumpa och kollat på fyrverkerierna så var vi lite överallt. Kändes som att vi gick runt hela sthlm, blev en och annan pub och vi träffade en massa folk. Dock var det engelska som gällde hela kvällen för oss, men det var kul. Tiden flög iväg och tillslut kände vi att det var dags att åka hem, tråkigt nog var vi tvungna att vittna till misshandel innan kvällen var över. Hoppas att du mår bra :)

Grabbarna mötte iaf upp oss för att tillsammans ta en taxi hem. Väl hemma så började simon steka köttbullar och potatismos, gott vare men satan vad jag frös. Var nog lite för lättklädd under kvällen. Vilket ledde till att jag mådde piss när jag vaknade upp dagen efter. Feber och allt vettefan vad jag hade, orkade knappt kliva ur sängen. Och då var tanken att stätta sig på tåget inte så speciellt lockande. Men efter ett par tabletter så vare bara att kliva upp och åka hem.

Hemma i gävle så åkte vi hem till malin och kollade på victoria secret show, vilket nästan var en liten besvikelse iår. Det brukar alltid vara en wow-upplevelse, men kände inte riktigt det den här gången. Kollade även lite på Kim Novak :'D Haha, intern skämt.

I fredags blev det utgång på slick med malin samt en massa andra, vilket var trevligt trotts att man sjuk och nykter. Men orkade verkligen inte sitta hemma.

I lördags var jag på bio med linnéa, såg yes-man. Helt okej film faktiskt, riktigt rolig. Sen blev det filmmys med syster när jag kom hem.

Söndagen spenderas med tilda halva dagen, och fanny den andra halvan. Och idag är det måndag, snart börjar skolan och jag får ont i magen bara vid tanken. Idag ska jag iaf träffa elin, hoppas på att vi kan åka ut till valbo för isf följer även fanny med.

Men nu orkar jag inte skriva mer, det är ju synd om dom stackrarna som ska läsa skiten. Hare så bra :)

RSS 2.0