en vecka kvar :D


image57


 

om en vecka är jag i london, ska bli så jävla skönt :)
shoppa och en massa annat trevligt.

helgen.

ihelgen har jag gjort en hel del. började med att i fredags så vare skola som gällde, fixade lite ärende på banken och sådär till uf. sen så gick jag hem och började göra mig iordning. åkte hem till mamma och käkade lite tacos med henne och tilda och hämtade även lite pengar. sen åkte jag hem igen och väntade på att elin skulle komma. när hon väl kom så började vi dricka lite och sen drog vi ner på stan för att ta bussen till stigslund. killarna hade sagt att dom inte skulle ta den bussen, utan komma lite senare. så vi blev lite förvånad när man ser dom komma springandes till bussen x) men iaf, sen åkte vi hem till therese i stigslund. fick träffa bella och sådär <3 otroligt trevligt. men sen vare ju någon som blev lite för full, så då åkte vi hem till mig ist. en halv timme senare så kom även elin och henke. och även dom sov kvar :) blev inte så mkt sömn den natten med tanke på att det var någon som låg och snarkade och skit hela natten typ ;) jobbigt.

sen var jag tvungen att kliva upp vid nio på lördagen eftersom jag skulle åka till söderhamn för att kolla på tildas danstävling. micke blev dock lite försenad, så kunde lika gärna sovit ett tag till. men när man väl var vaken och jag visste ju inte vilken tid micke skulle komma så vare ju lika bra att jag var vaken. sen drog elin och dom vid tio eftersom elin skulle till sthlm och dom andra skulle hem. så kom micke till slut vid kvart i elva eller nå sånt. sen vare bara att sätta sig i bilen och åka mot söderhamn :) välframme så var det väldigt ont om platser, så det blev att sitta i trappan den första kvarten typ. missade tildas disco singel också. hon hade tydligen gått vidare fyra gånger, duktigt tilda :) slutade när hon var vid semin. men förmodligen fick hon en prick ändå. kan ju iaf hoppas :) sen vare disco par som gällde, där blev de en final plats om jag inte minns fel. eller så kanske de var i hiphop par? hmm, näe de var nog disco. skit samma, sen vare dags för hiphop singel. tyckte faktiskt lite synd om tilda då, hon har nog aldrig fått dansa så mkt x) och sen var det ett jätte stressigt schema, dom dansade typ en gång sen hade dom vila i en rond, sen vare dags igen. sen i semi så var domarna så osäkra så att dom fick dansa om tre gånger. tog dock slut för tilda i sista omdansen. hon var helt slut så hon orkade inte ge fullt ut. tråkigt, men hon var ändå skit duktig tyckte jag. sen i hiphop par så gick dom till semi där också.allt var väl klart runt sex kanske, så då åkte vi till donken och käkade lite eftersom ingen av oss hade ätit nått på hela dagen typ. där efter satte det fart mot gävle. tror att det tog typ 35 min för oss att åka hem x) haha.

väl hemma så vare bara att börja sminka sig och göra sig klar. sen kom tilda, emelie och elin :) även bäcken kom ett tag. allt gick snett den kvällen, inget blev riktigt som man hade tänkt sig. trodde att allt skulle skita sig och vi var nära på att skita i drickat och kolla på film eller nått istället. men sen beslutade vi att vi skulle gå hem till mig och dricka lite ist. fick även sällskap av grabbarna. slutade med att pontus, tomas och jens sov här. medans elin och henke fick ta en promenad till lexe. tyckte faktiskt synd om er då ;) sen somnade vi runt fem kanske?

på söndagen vaknade vi runt halv tolv eller nå sånt. jens hade tydligen redan åkt hem och de andra skulle också dra sig hemåt. så jag klev upp och kände direkt att  jag inte skulle orka göra så mkt med tanke på hur jag mådde. men dock blev det inte så. gick ner på stan och träffade elin, tilda och emelie och vi gick och fikade tillsammans med åsa, hasse och mamma :) efter att ha suttit där ett tag gick vi och köpte lite grejjer och sen åkte jag och elin till hemsta och därifrån skjutsade hennes mamma oss till bomhus så att elin kunde hämta lite grejjer och sedan hem till mig. där tog vi en liten stödvila, båda var helt döda kändes det som. sen skulle elin iväg och dansa så då följde jag med och kolla. där träffade vi även linnéa och emelie. efter det så skulle vi gå och fika på waynes som vanligt x) blev en kycklingmacka för min del eftersom jag inte hade ätit nått. jätte gott, medans dom andra fika på andra gosaker :) där satt vi och fördrev tiden ett par timmar. och tog jag bussen upp till söder så att elin iaf fick lite sällskap. sen gick jag hem till mig och slog på tvn och tog de lite lugnt. jätte skönt, blev dock pigg vid elva tiden. så de tog ett tag för mig att somna. men till slut gick det.

vad ska man säga?

vad ska man säga i ett sånt läge. först vräker han ur sig en jävla massa skit som gör han värd noll. men sen kommer han och säger att han inte menade de och att han bara var på dåligt humör? ska man tro på det eller skita i han. jadu, ärligt talat vet jag inte. vi får väl vänta och se helt enkelt..

förlåt.

för att jag inte skiver så ofta nuförtiden. vet inte vad som hindrar mig heller med tanke på att det tar ju inte många minuter att skriva ett par rader :) men ska försöka bättra mig lite. så ge inte upp, fortsätt läsa :)

kasst.

blev inge skola idag, mådde kasst imorse. så valde att stanna hemma och ta de lugnt istället, ska väl plugga lite och sova. håller på att tankar hem en hel del nya filmer, så vi får väl se om jag kanske slår på någon sånn :) sen ska jag pallra mig till tandläkarn vid fyra också. aja, godnatt^

igår =)

igår blev de fest med elin, igen! :D otroligt trevligt. började lite smått hemma hos mig, sen så gick vi ner på stan och mötte killarna och åkte därefter till stigslund :) där var vi hos någon therese, var faktiskt riktigt trevligt. sen vare någon som blev lite för full, så då åkte vi hem till mig ist. och efter någon halvtimme så kom elin & henke också :) knappt sovit nått i natt för att de har vårit någon som har legat och snarkat och massa skit. haha :) men du är söt ändå. nu ska jag snart åka till söderhamn, och ikväll blire party med elin och dom andra :) hoppas att de blir kul. men aja, nu måste jag äta lite frukost innan jag ska åka :) hare bäst^

torsdag.

idag är det torsdag, tråkig skoldag. men efter skolan åkte jag hem och sov en stund, sen kom pontus :) kollade på wrong turn 2 och lite annat trevligt ;D söt pojk det ;) han åkte nyss hem, tyckte synd om stackarn som skulle cykla hem i kylan x) aja, imorgon blire skolan sen festa med elin och sen kanske du sover hos mig =) kan det bli bättre? måste bara fixa lite dricka och någon rolig fest. sen äre feeeeest :) ^

tisdag.

är väldigt dålig på att skriva nu för tiden, men har bara inte tid eller orken till att skriva. så dt är nästan lättare om ni ringer och frågar om ni vill veta nått :) men ska försöka skärpa mig, jag menar.. det tar ju inte så lång tid att skriva? så kanske kan försöka undvara den tiden. idag är det iaf tisdag, är så jävla trött, känner mig halvt död. imorgon ska jag vara med tjejerna, kolla lite på tv och sådär. sen på torsdag ska jag träffa pontus ;) sen på fredag blire fest? får se vart vi håller hus. men man är ruskigt taggad efter denna lyckade helg :) sen på lördag blire att åka till söderhamn och kolla på tildas danstävling :) och festa på kvällen? jag vet inte. elin vill iaf det, och man kan ju inte svika tjejen ;D sen på söndag ska jag sooooova. känns som att jag inte har gjort det på evigheter. blev ju inte så mkt av de i helgen ;D men det vare värt. inte haft så kul på länge, tack elin =) du hade störst inverkan på det faktiskt.


helgen =)

jaa, vad säger man om helgen då? den har varit toppen =) festat både fredag och lördag hemma hos mig. var skit kul båda dagarna =) fast det kom lite för mkt folk igår, och jag blev lite för full x) så grannarna klagade och skit :O inte bra. så nu blire lugnt ett par veckor framåt. blir ett jävla liv annars =/ men aja, idag ska jag träffa pontus vid halv sex, sen kommer tjejerna halv åtta =) vi ska laga lite tacos och ta de lugnt.. är ju ganska sliten sen igår om man säger så. haha =) men såre ska vara ;D så idag blire att ta de lugnt hela dagen. men det är söndag, så de är tillåtet ;) hör gärna av dig om ni vill nått :)


17 år idag :)

idag fyller jag år, tänk vad tiden går fort :)
blir kalas ikväll för släkt&vänner :D<33

gårdagen.

jadu, vad ska man säga om gårdagen då? jag och åsa (min moster) började dricka lite smått hos mig, käkade även lite mat och kollade på film :) sen vid nio träffade jag resten av tjejerna på bussen på väg till aberg. då vare fest som gällde hos sebbe, de va väl helt okej :) trevligt folk och sådär. men som alla fester så spårar de ju ut någon gång, så vid halv elva-elva så tyckte sebbe att de var för mkt folk och han kunde inte slappna av och ha kul så dom bestämde att dom skulle dra ner på krogen ist. så han skickade ut alla och alla gick mot bussen. ett par styckna tog 10an, medans resten tog 3an. önskar nästan att jag tog 10an jag också,. för först var allt frid och fröjd, alla satt och sjöng lite ramsor och sådär. sen vare ett par grabbars som satt längst bak i bussen, där en kille började käfta lite med linus. och de var starten till slagsmålet =/ folk låg över mig och en annan tjej och slogs typ.. men bella lyckades sära på dom och lugna ner dom lite.men sen när vi kom till polhem stannade bussen och polisen klev på, då vare bara för alla killarna att kliva ur då.. så de slutade med att de bara va jag och tjejerna kvar. men vi åkte vidare ner på stan, gick och käkade lite granna och sådär :) träffade lite folk och så. sen åkte tjejerna till brynäs medans jag skulle stanna kvar för att träffa linnéa och åka hem till henne, men ångrade mig i sista sekunden och gick hem ist. men hann knappt komma hem innan krantz ringde och frågade om jag skulle med och åka lite. så visst, då vare bara att sätta på sig skorna och jackan och gå ut :) åkte runt ett tag och hämtade upp stackars angelica som gick där själv. och de var väl tur de, annars hade du fått stått där ett bra tag :/ hoppas han fick sig en rejäl utskällning, de var han värd. sen vid halv tre skjutsade krantz hem mig och jag gick och la mig. mådde lite illa efter allt bilåkande (inte spriten), blir lätt åksjuk när jag har ätit dåligt. och de har ju inte blivit så mkt mat dom senaste dagarna, men nu borde de gå bättre :) kan ju tugga och sådär nu. men tråden sticker rakt in i kinden. de gör skit ont :( så lär gå och fixa de imorgon. men aja, nu väntar jag på att en kompis ska komma hit. då ska vi ta de lite lugnt, kolla på film och sådär :) man är ju lite slö idag som sagt. sen efter det, så får vi se vad som händer. hör gärna av dig om du har tråkigt eller nått :) har ju mobilen på ^

Hotel Rwanda.

image56


igår/idag har jag kollat på hotel rwanda, riktigt hemsk film faktiskt. handlade om massmord nere i afrika och om hur människorna försökte fly från det. dom blev dödade bara för att dom var av fel "ras". tydligen så hade dom delat in folket i två grupper beroende på hur man såg ut. och utifrån det så dödande man dom som var från fel stam. tydligen ska denna film vara en sann historia, och det gör det hela bara ännu hemskare. usch, det låg tusentals döda människor överallt. i sånna lägen är man faktiskt glad att man bor i sverige. en annan film som får en att inse det är "beyond borders" tror jag att den heter. den är också hemsk att se. men båda är värda att se.

inge skola.

blev inge skola för min del, orkade inte. har både ont i tänderna och världens mensvärk nu, riktigt jobbigt ;/ igår var jag och fika med tjejerna, det var trevligt. gick dock inte så bra att tugga, men eftersom kladdkakan inne på waynes är så kladdig så funkade de ändå :) gott var det iaf. har ju inte kunnat ätit så mkt sen i onsdags ;/ blir mest te och så. men de är gott de också, säger bara en sak; chai te <3 om ni inte har testat det, så gör det! helst med skummad mjölk och kanel på toppen också :) otroligt gott. ett lite tips för dom som tycker om te dvs :) men aja, idag blire att umgås med mamma&moster på dagen. får väl se vad vi hittar på, tror att vi skulle ner på stan och köpa nått till mig, och det tackar man ju inte nej till. fyller ju år snart (; så då ska jag få åsas presenter denna helg. har ju fått en del redan, det var nämligen hon som betalade ikea besöket tidigare i veckan :) otroligt snällt av dig <3 och idag kommer hon även med ett skrivbord åt mig. kan ju behövas, för just nu ligger jag i sängen med datorn :) ska snart förflytta mig till matbordet så att jag kan dricka lite te samtidigt :) ikväll ska jag nog umgås med emelie, vi ska bara mysa med lite film och sådär, sen tror jag att hon ska sova kvar också :)<3 skönt att man får lite sällskap. blir så ensamt annars ;/

aj-aj :(

idag har jag fått tandställning, gjorde inge ont att sätta i den. men när kvällen närmade sig så började mina stackars tänder värka, så nu är jag jätte öm och kan inte tugga nånting. det är te som gäller för min del :) otroligt mättande ;D får väl se hur länge jag ska ha i den här skiten, vill få bort den imorgon.... men sånn tur har jag inte ;(

ny data =)

idag har jag och pappa köpt en ny dator till mig. det blev en laptop :) skönt som satan, tog dock ett bra tag innan vi fick igång internet. men tillslut så funka det :) är iaf jätte nöjd med den. tycker dock att windows vista är lite väl krångligt, men man vänjer sig väl :)

RSS 2.0