28/2 - MIRAKELSIMMAREN

I tolv timmar simmade Michael Williams i de hajtäta vattnen innan han nådde land och kunde slå larm om att trålaren Sea Rouge kapsejsat utanför Australiens östkust.

När kollegan John Jarrett räddades hade han legat i vattnet, klamrande vid en kylväska, i sammanlagt 30 timmar.

Satt och läste på aftonbladets hemsida och fastnade för en artikel där dom berättade om den 39-åriga mannen Michael Williams, även kallad Mirakelsimmaren, som simmade 15 kilometer på 12 timmar efter att deras båt sjönk mitt ute i det hajtäta havet. Medans han simmade i land för att hämta hjälp så klamrade hans kollega fast vid en kylväskan. Och hur han har lyckades överleva 30 timmar i det där vattnet förstår jag inte, förstår ni hur mycket hajar det finns? HJÄLP! Hans andra kollega har dom dock inte funnnit ännu men dom tror att han är död. Kanske han fick bli hajmat? Vem vet..

Kan ni förstå? Simma i 12 timmar! Dessutom har man en sol som steker mot sig under hela simturen och inte ätit på länge. Skulle aldrig i hela mitt liv orka det.. Men det var starkt gjort av honom, han är  värd en stor applåd. Inte bara för att han orkade simma i land utan även för att tack vare det så överlevde även hans kollega.

image140

Hur skulle ni må om ni simmade i ett hav fullt av hajar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0