31/12 - TAGGA STHLM!

Idag åker jag och malin till stockholm för att fira nyår,
man vet aldrig vad som kan hända ikväll x) Kul kommer
det iaf att bli och vi ska bo hemma hos sanna. Så det
är bara festen som återstår, men det löser sig alltid.

Tåget går halv tre, då äre bara att korka upp och inleda
festandet. Kommer hem imorgon någon gång, men har
ju alltid med mig telefonen. Så det är bara att höra av er.

Gott nytt år allesammans, tare lugnt ikväll (;


28/12 - SLITEN

Ytterligare en utekväll igår tillsammans med mathilda, malin och jonas. Förkröka hemma hos malin med popcorn och harry potter. Sen åkte vi till villastaden och träffade malins kusin pelle och hans kompisar. Vid tolvtiden så var det dags att bege sig in på krogen. Så vi mötte upp izzan och co för att sedan gå in på slick. Där vare mycket folk som vanligt och en del som man kände. Så det var trevligt. Sen tog jag sista bussen hem och det blev lite mys innan vi somnade.

Idag är man ganska sliten och jag ska snart iväg och stå på ica maxi för att göra vårat projekt. Kan ju säga att jag inte är speciellt taggad på det faktiskt. Men det är bara att bita ihop, för skiten måste bli gjord. Sover sen hos mamma i aberg, så då blire dåligt med uppdatering. Jobbar även måndag och tisdag. Men nu ska jag klä på mig och försöka äta lite frukost.


26/12 - ANNANDAG JUL

Julen har flygit förbi och det har hänt en hel del. På julafton var det dags för den årliga frukosten ute i oppala hos min farbror daniel. Så jag och min far tog bilen ut och det tog ett bra tag innan alla var samlade. Sen var det gröt och skinkmackor som gällde och tiden rusade iväg och det stod inte på förrns det var dags att åka hem igen.

Då var det dags att bege sig hem till mamma i aberg där jag skulle fira jul med familjen plus janne. Det blev en trevlig kväll med skratt, god mat och fina julklappar. Vid åtta tiden kom pappa och hämtade mig. Och efter ett långt samtal om våra planer för köket så åkte jag hem till kompis där det blev film och lite mys.

Sen vare dags för den årliga krogdagen, juldagen. Men innan det var dags att korka upp så var jag iväg hem till mormor och morfar i sätra där det blev lite fika och mat. Fick ju även träffa åsa, så det var väldigt trevligt. Vid halv sju tog jag bussen hem till mathilda. Där brudarna höll på att göra sig iordning. Och vi kom inte därifrån förrns vid nio och då skulle vi ut till bomhus på förfest. Tog inte lång stund innan vi ville därifrån så vi tog bussen tillbaka till stan halv elva.

Tanken var att jag skulle gå till hangan och träffa elin och anna. Men det var så fruktansvärt mycket folk, så jag hade varken orken eller lusten att stå och köa. Därför tänkte vi åka hem till elin, men jag kom aldrig så långt. Istället träffade jag alex och nicke och följde med dom till jackpot. Där jag träffade väldigt många välkända människor. Och det blev en hel del dricka innan kvällen avslutades med lite mys.

Mitt huvud mådde inte så speciellt bra imorse kan jag lova, blev nog lite för mycket dricka på jackpot. Men huvudsaken var ju att jag hade kul, så då äre värt det. Idag har jag mest legat i sängen, har även hunnit med att käka lite med tilda och hennes pappa på stan. Sen har jag packat och lite annat eftersom jag skulle bege mig till mamma pga jobb imorgon mellan 7-15.

Efter det kanske det blir lite fest igen? Chansen är ganska stor, men vi får se helt enkelt. Hur som helst så ska jag kolla lite på tv nu innan jag ska gå och lägga mig. Måste ju vara pigg på jobbet imorgon, kommer tydligen jätte mycket varor. Så ni får hare så bra allesammans och jag ber om ursäkt för att detta inlägg blev så långt.

23/12 - JOOOBBIGT!

Ytterligare ett par dagar har gått utan uppdatering och det är pga jobbet. Känns som att det inte händer så mycket mer just nu. Var ut på krogen i lördags som jag berättade tidigare, söndagen jobbade. Måndagen var jag till tandläkarn och drog ut en till tand. Sen var jag även ner på stan på kvällen och träffade elin och martin. Och idag är det tisdag, har jobbat 13 timmar idag, 6-19. Och då kan ni ju ana hur trött jag är just nu. Efter jobbet sprang jag en sväng på stan i sista sekunden innan dom stängde och köpte en julklapp åt min syster, hoppas hon blir glad! Sen åkte jag raka vägen hem till fanny, och vi har varit ute och gått lite. Kollat på film och så också :) Med den tjejen mår jag som bäst, dock är det inte riktigt som förr men jag hoppas att det blir så småningom :)<3 Älskar dig vännen!

Nu ska jag slå in mina paket och kanske kolla på någon film innan jag somnar. Ska ut till oppala kl 9 imorgon bitti, så måste ju vara pigg tills dess. Sen blire att åka hem till mamma och fira jul där tillsammans med familjen :) Kommer bli jätte mysigt.

GOD JUL ALLESAMMANS! :)

19/12 - KORTFATTAT

Jobbade 12.30-20.30, eller var tvungen att jobba över lite. Har hunnit kollat lite på film och så, men ska alldeles strax sova. Börjar klockan 9 imorgon, så ni får hare så bra :)


19/12 - DÖD

Idag är  jag minst sagt död! Känns ju inte skit bra att man börjar jobba om en timme, men det är bara att hoppa in i duschen och käka lite frukost.

Vad säger man om gårdagen då? Började hemma hos mig i bomhus. Men det blev kortvarigt för micke frågade om vi ville komma hem till honom istället och så blev det efter att flickorna hade gjort sig iordning. Sen blev det slick och det var riktigt trevligt faktiskt :) Mkt folk som man kände osv.

När det stängde så skulle vi först ta taxi hem men det blev inte så, gick istället till sörby på efterfest hos johan tror jag att han hette. Skit mysig lägenhet och det blev rätt mycket folk ;p Sen vid halv fem gav vi upp och började traska till aberg, var ju omöjligt att få tag i en taxi. Väl framme i aberg så blev jag meddragen hem till victor, där jag inte blev långvarig. Var så trött att jag skulle kunna somna ståendes just då.

Gick hem vid fem och det tog två sekunder innan jag somna, dock inte lika kul när klockan ringde imorse.. Hur som helst, jobbar 12.30-20.30 och jag gissar på att det kommer vara fruktansvärt mkt folk. Så nu ska jag göra mig iordning. Hare bra! :)

18/12 - PARTY

Ikväll korkar vi upp för fest, det blir nämligen utgång på slick ikväll :)
Är just nu hemma hos mig tillsammans med moa och fanny, men
ska snart hem till micke och fortsätta drickandet där innan det är
dags att bege sig till krogen.

Jobbade idag 7-15, var sjukt mkt folk och det märks att det snart
är jul för allas vagnar består av julmat eller julklappar. Men den
rullade på ganska fort, och sen gick jag hem till mamma för att
ordna upp kvällens planer. Men nu har jag inte tid med det här
ska snart iväg så måste hälla i mig lite mer dricka :) Simma lugnt!

17/12 - ANDERSBERG

Efter lite fika och film i skolan så åkte jag hem till mamma i aberg, hann dock bara till busshållsplatsen innan jag mötte fia. Så har spendera mesta dels av min dag tillsammans med henne. Har kollat på när hon har varit duktig och målat samt kollat på tv med lite te. Och nu sitter jag här men ska alldeles strax gå och lägga mig, är fruktansvärt trött så det kan behövas. Sov så gott :)

17/12 - GODMORGON

Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på nickelback-if today was your last day i repeat. (Låten jag hade med i ett inlägg härom dagen) Måste säga att jag älskar den låten, tröttnar aldrig. Den ekar i huvudet hela dagarna. Men hur som helst, ska snart klä på mig och göra mig iordning för att åka till skolan och fika samt kolla på film :) Åker hem till mamma efter skolan, får se när jag återvänder till bomhus nästa gång.

16/12 - GODNATT

Har precis kollat klart på filmen, behöver nog inte ens nämna vilken det var eftersom halva sverige förmodligen såg den. Måste säga att den alltid är lika bra och att den alltid berör på samma sätt. Älskar den helt enkelt! Hur som helst, så ska jag stänga av tvn och börja läsa "Inte utan min dotter". Många kanske har sett filmen, men jag ger mig an boken istället. Dock är den väldigt tjock, runt 440 sidor men det ska nog gå bra. Håller iofs på att läsa två andra böcker också, men passade på att låna hem den här boken över lovet så nu jävlar är det bara att ligga i med läsandet. Kommer förmodligen inte ha så mycket tid till att läsa, men kan ju hoppas att jag hinner klart med den innan det är dags att återgå till skolbänken.

Vill bara säga godnatt :)

16/12 - KAN KOSSOR FLYGA?

Sitter just nu och har en diskussion med en vän angående om kossor kan flyga eller inte. Fråga mig inte hur vi kom fram till det, men på något sätt så började vi iaf att diskutera det. Och karln kommer med något oerhört klyftigt för att komma från han: "om ett träd faller i skogen och ingen är där och hör det, gör det nått ljud då?". Och för er som inte förstog det, då har ni något att fundera på denna kväll. För han hade ju en poäng där faktiskt, men nu är det ju så att det är tekniskt omöjligt att kossor skulle kunna flyga.

16/12 - LONDON 26/2-2/3

Nu har vi ääntligen köpt våra flygbiljetter till london, ska bli fruktansvärt skönt att åka dit igen. Bort från gävle och allt vad de med för sig.. Istället blir det fem dagar av shopping, nöjen och kanske lite fest? Tänker inte planera en massa, utan ta dagen som den kommer. Kanske blir att träffa Danne en sväng också? Har ju inte träffat karln sen hultsfred så kanske ska passa på.
Men annars ses vi på hultsfred 2009 ;)

Planet avgår:
26/2 07:00 från Arlanda till Heathrow

Planet återvänder:
2/3 20:10 från Heathrow till Arlanda

För er som inte tänker så snabbt, så kanske ni ser hur tidigt planet går. Vilket gör att vi måste åka vid 3-4 hemifrån gävle. SNARK! Och jag missar både club compass den 25e och Backyard babies den 26e, tur i oturen lär man ju säga. Får trösta mig med lite extra shopping istället.

ELIN, DU OCH JAG I LONDON 26/2-2/3! Kan det bli bättre? :D

16/12 - GRATTIS ANTON

Måste passa på att gratta min lillebror som fyller år idag,
tror att han fyller 11? Haha, är inte riktigt säker.

Men hur som helst, sitter just nu i skolan och har handel.
Har varit nere på stan och käkat med sofie idag, det blev
en varm macka på georges vilket var otroligt gott. Åter till
skolan efter de och slutar vid tjugo i fyra, men förmodligen
så slutar vi tidigare. Hoppas på det iallafall, och imorgon
har vi nog sovmorgon och efter det har vi bara avslutnings-
fika och film. En skön dag med andra ord :)

När jag kommer hem ska jag tvätta med pappa och sen
får vi se vad som händer. Hoppas på att få träffa elin idag
och köpa biljetterna!! Är på tiden, blir ju aldrig av..

Hur som helst, simma lugnt.


15/12 - 2 AVKLARADE

Har faktiskt hunnit med att se två filmer idag
som bara låg på datorn och skräpade, det var:
- 21
- TEN INCH HERO

Måste säga att båda var godkända av mig,
hade ju hört så mycket om 21 så hade ganska
höga förväntningar innan jag slog på den.
Och lyckligtvis så höll den måttet :)

Sitter och letar på en massa hemsidor efter den
perfekta nyårsklänningen men det slutar alltid
med att jag är inne och sucktar bland skorna.
Ääälskar verkligen skor, fick förresten ett par
pumps av mamma härom dagen, tackar så mkt <3
Hur som helst, kanske ska ta och klicka hem
ett par skor.. minst! ;D Och någon klänning
om jag hittar någon som duger det vill säga.

15/12 - KUL..

Sitter och läser lite på aftonbladets hemsida och hittar en artikel om de nya lagarna inför 2009. Förutom FRA-lagen, dyrare tv-avgifter och tuffare ordningsregler vid idrottsevenemang, så har dom höjt studielånet. Känns ju inte skit kul nu när man snart ska söka till högskolan. Men något som är bra är att dom ska sänka inkomstskatten. Och det tar vi tummen upp på :) För jag kommer ju förmodligen jobba samtidigt som jag pluggar och då kommer det jämna ut sig ändå. Och inte göra så stora skillnader jämtemot vad det är nu. Så förhoppningsvis är det inget att oroa sig över.

Nu ska jag nog slå på en film, har en heeel del som jag inte har sett ännu så det kanske är dags att beta av dom. Godnatt allesammans :)

15/12 - NY MOBIL?

Alla som har sett min nuvarande mobiltelefon (en gammal nokia) borde hålla med mig om att det är dags för mig att uppgradera mig lite. För jag håller allvarligt talat på att bli galen på den där skit telefonen, har ju för fan inte ens färgdisplay. Usch, skäms ju när jag tar upp den. Men som sagt, håller på att letar mig fram till någon ny och betydligt bättre. Någon som har något förslag? Vill ju ha Sony Ericsson c905, så ska försöka vifta lite fint med ögonen inför mamma och pappa och hålla tummarna på det bästa! :) Drömma går ju alltid.

Sitter just nu hemma hos pappa och halvsover, måste nog ut och röra på mig lite så att jag inte somnar innan klockan har blivit åtta. Förresten så fick vi reda på att vi får sluta skolan redan på onsdag, om man inte räknar med praktiken på torsdag.. Så vi slipper komma på fredag, men är lite sugen att gå och kolla på talangjakten ändå :) André och Petter ska ju trotts allt sjunga, så det kan man ju inte missa ;D


15/12 - MÅNDAG

Sitter just nu i skolan och har ARL, som vanligt är det ingen som jobbar och sitter vid facebook och dylikt istället. Slutar om en halvtimme och då blire att åka hem och bara ta de lugnt. Känns som att det kan behövas! Skulle ha jobbet, men det sket sig. Men det är faktiskt skönt, för jag kan verkligen behöva varva ner lite. Gör ju inget annat än jobbar och går i skolan nu, men det är bra för jag behöver varenda krona jag kan få. Hur som helst, nu ska jag göra något vettigt. Ha det så bra :)


14/12 - LYSSNA OCH FUNDERA

Tycker att alla ska lyssna på den här låten och verkligen tänka efter. Tycker att texten är jätte fin och stämmer in så bra. Och man får sig en och annan tankeställare, vad skulle du ha gjort på din sista dag?


14/12 - NYÅR?

Har verkligen inga planer inför nyår, borde man få panik?
Vill bort, så långt ifrån gävle som det går. Men vi får väl se
hur det blir med den saken. Någon som vill följa med?
För jag vill verkligen inte hamna på stortorget på tolvslaget
då sitter jag helldre hemma nykter och dricker saft hela
kvällen. Men något vettigt lär det ju finnas tycker jag? Eller?


Bjuder på en fin bild från förra helgen,
detta mina damer&herrar är jonas ;D

14/12 - URSÄKTA UPPDATERINGEN

Måste återigen be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men det har faktiskt inte hänt så mycket på senaste tiden. Eller jo, det har varit fullt upp. Skolan och jobbet har tagit upp mesta dels av min tid nu, jobbade tis-lör. Så har inte hunnit med så mycket mer, i fredags blev det dock idol med syster efter jobbet och igår så var jag på middag hemma hos mormor och morfar. Och direkt därifrån vidare på fest hos anders som vanligt. Blev även en sväng på hangan tillsammans med elin, dock nyktert för min del. Gick även till johan en sväng och snackade lite innan vi åkte hem.

Och idag har jag gått på bio med tilda, fick nämligen förhandsvisnings biljetter av jobbet till filmen "Allt flyter". Den var helt klart sevärd och vi fick gott tilltugg till de :) Sen åkte jag hem till mamma och började kolla på någon film, kommer inte riktigt ihåg vad den heter. Sen kom pappa och hämtade mig för att bege oss hem till bomhus. Har inte varit här på länge nu, så familjen började sakna mig.

Sen har jag även hunnit träffa fanny, och det blir allt för sällan trotts att vi bor så nära varandra. Har sagt det förut, och jag säger det igen: Jag kommer alltid finnas här för dig <3

9/12 - ANNA-DAGEN

Grattis till mig själv på namnsdagen och alla andra i världen som heter anna :) Sitter just nu i skolan och har handel, kom till skolan vid halv nio imorse och upptäckte att jag började kl 10.15. KUL JUL! Så då blev det att ta en sväng till stan med tessan och lite annat innan det var dags för redovisning på religionen, vilket slutade med ett vg. Så det är jag glad över :)

Sedan har även ica maxi ringt flera gånger idag och frågat om jag kan jobba först imorgon. (Jobbar idag också, 16.30-20.30). Sen ringde dom och kolla om jag kunde jobba på torsdag också 12-20. Och jag är ju inte den som tackar nej till jobb och pengar. Så det blir fullt upp den här veckan med andra ord. Har ju praktik också på torsdag(12-16) och fredag(7-15). Kommer säkert få jobba i helgen också. Men det får jag reda på längre fram isåfall.

Så alla får väl ha det så bra, kommer kanske inte vara så social dom närmsta dagarna. Men ni vet ju vart ni hittar mig :)

8/12 - HUR SKA JAG GÖRA?

Har pratat en hel del angående hur jag ska göra efter studenten, har faktiskt hittat ett program nu som jag verkligen känner att det är något som jag vill göra. Därför blire att söka det till hösten, måste nog göra högskoleprovet för att komma in. Så det blir någon gång i vår. För jag vill verkligen gå det programmet, och tessan är också sugen på att gå det. Skulle ju vara toppen :)

Frågan är bara, kommer jag ha tillräckligt med ork att sätta mig i skolbänken i ytterligare tre år direkt efter gymnasiet? Eller skulle jag behöva ett break? Jag vet faktiskt inte, får ta det som det kommer. Ska i alla fall söka och hoppas på det bästa.

Kommer jag in så är saken klar! ;D


8/12 - FAN

Här sitter jag fortfarande och tror ni att jag har varit duktig nog att öppna samhällsboken? NEJ! Fan också, men orkar verkligen inte. Är kanske hur trött som helst och ska snart sova efter att jag har kollat klart på andra avenyn.

Imorgon blire skolan mellan 8.30-15.40 sen blire jobb 16.30-20.30 och sover hos mamma i aberg efter det. Måste försöka plugga så mycket som möjligt imorgon också, annars kommer provet gå åt helvete. Wish me good luck!

8/12 - JUSTJA

Glömde att säga att jag förmodligen blir i 
a-berg tills på fredag eller lördag. Eftersom
jag ändå brukar åka dit på onsdagar ;P Så
då är det ingen idé att åka fram och tillbaka.

Så för er som bor i närheten, hör
av er om ni vill hitta på något :)

8/12 - MÅNDAG

Dagarna rullar på utan att man riktigt vet vad man gör. Torsdag, fredag och lördag jobbade jag på Ica Maxi och på lördags kvällen blev det fest hos jonas. Var faktiskt riktigt trevligt :) Många härliga människor. Sen slutade kvällen med att jag gick till en kompis och sov där.

Sen har jag åkt hem till pappa och nu ska jag alldeles strax sätta mig med samhällsboken. Har nämligen prov på onsdag och jag har inte tid att plugga imorgon för att jag ska jobba efter skolan. Kan inte tacka nej heller, för jag behöver varenda liten krona som jag kan få. Synd att man inte får använda dom förrns i februari. Men det är värt att spara dom :)

Skulle ha köpt flygbiljetterna idag, men elin fick förhinder så ska försöka hinna göra det imorgon. Tror dock att det blir jäkligt svårt, men annars är det bara för oss att ta det någon annan dag helt enkelt :) men nu är det bara 2 ½ månad kvar, eller bara och bara.. Men tiden går fort eftersom det är mycket som händer fram över.. Hoppas på att det blir mycket jobb och mycket nöje :) Vill även köpa min hultsfredbiljett den här månaden, så därför måste jag verkligen ta alla pass som jag kan få.

Som sagt, skola imorgon och då har vi redovisning på religionen vilket jag helt hade glömt bort så jag har inte tagit med mig mitt arbete hem. Men det är nog lugnt, kan ju inte vara allt för svårt. Det är även jul-mässa på skolan med alla uf-företagen (tack gode gud att man är klar med skiten). Slutar vid 15.40 och då blire att åka raka vägen till ica maxi där vi ska utföra vårat projekt i Små företagande B. Sen börjar jag jobba kl 16.30 och slutar 20.30 tror jag att det var? Kommer inte riktigt ihåg. Så då går jag hem till mamma och pluggar lite innan det är dags för att sova.

ÅH, jävlar vad långt det blev. haha! :)


4/12 - JOBBAT 7-21.15

Kom hem från jobbet för en stund sen, har jobbat från klockan sju imorse till klockan kvart över nio. Men är förvånatsvärt pigg, hade förväntat mig att jag skulle vara död vid det här laget. Men jag överlevde dagen och imorgon blir det samma tider igen, så är inte hemma förrns vid halv tio imorgon. Missar ju tyvärr idol pga det, men jag får åtminstonde se resultatet och det är det som är viktigt! HEJJA ALICE! :)

Nu ska jag gå och lägga mig, så att jag är pigg och glad imorgon :)
Sov så gott!

Kom gärna förbi jobbet och säg hej, är alltså på ica maxi HELA dagen imorgon.

2/12 - TISDAG

En skoldag kvar, sen har man avklarat den här skolveckan. (APUn på torsdag och fredag gills inte) Hade sovmorgon till halv ett idag, riktigt skönt. Dock hade jag räknat fel med tiden och hade råkat ställt klockan en timme tidigare än vad jag egentligen skulle kliva upp. Men men, sånt som händer och jag fick ju sova länge ändå. Sen har vi bara haft två lektioner idag, handel och samhäll. Båda var helt meningslösa, kunde lika gärna stannat hemma.

Sen åkte jag hem till mamma och blir nog kvar där i natt. Är barnvakt nu åt anton och jag vet inte riktigt när mamma kommer hem, hon är nämligen på teater. Har även hunnit skriva klart religionen och skickat in den, duktigt anna!

Är ruskigt sugen på att åka till hultsfred igen, 1290kr kostar biljetten nu. Ska man slå till kanske? Hojta till om det finns fler som är sugna på att åka :)

1/12 - WINNERBÄCK TILL HULTSFRED

Såg att jag hade fått ett mail där det stog att winnerbäck kommer till hultsfred. Är bra jävla sugen på att åka iår igen, dock med bättre skor den här gången ;)

 

ta mig tillbaka, till musik, stämningen och människorna.

1/12 - MÅNDAG

Måndag och ny vecka, en dag närmare jul och än har jag inte hunnit köpt några julklappar. Men det är på ingång, vet på ett ungefär vad jag ska köpa. Plus att brorsan fyller år, så han ska väl också ha en present. Dock har jag inte en blekaste aning om vad jag ska ge han eller vad jag ska köpa för julklappar. Men det löser sig :)

Lördagen var riktigt trevlig, mycket folk, god mat och bra musik. Kan det bli bättre?
Jo det hade det iofs kunnat blivit om tjejerna hade kommit. Men så blev det ej..

Ska snart sova, är skit trött. Godnatt :)

RSS 2.0