21/7 - GÅRDAGEN

Det blev lite väl mkt igår, som vanligt. Konstigt nog brukar jag var duktig på det ;D Men hur som helst, det var det värt. Idag har jag degat hos emelie för att sedan bli  upphämtad av min far och åka till maxi samt bolaget. För tydligen ska karln åka till mantorp på onsdag, så då är man ensam hemma igen :) Sen åkte vi till max och käkade lite, för ingen av oss orkade ställa sig och laga mat. Gott var det :) Sen har jag städat, läst lite och kollat på film.

JAG BLIR TOKIG SNART, har myggbett överallt. Och det menar jag bokstavligen, har t.ex. 8 st  på enbart vänster handen. Hur fan lyckas man? :o UTROTA SKITEN!!

20/7 - BÖCKER I MASSOR

Haha, helena är väl bra söt hon. Det är nämligen en kompis till mamma och åsa som har bott i gävle men bor numera i falun. Hon frågade om jag tyckte om att läsa, jag svarade ja och då berättade hon att hon hade rensat huset på pocket böcker som hon har läst ut.  Så hon sa att  hon hade en påse med böcker och undrade om jag ville ha dom för annars åkte dom i  soporna. Självklart tänkte jag, så mamma och dom hämtade upp dom på hemvägen. Tydligen är det en hel svart sopsäck med böcker x) Haha, så nu jävlar har jag något att göra dom närmsta månaderna. Kan ju göra små recensioner efter varje bok jag har läst ut. Ska iaf åka till mamma och hämta dom i veckan, så tills dess lär jag väl läsa ut boken jag håller på med för tillfället.

20/7 - HEM LJUVA HEM

Detta är första gången jag är glad över att komma hem från falun. Varför berättar jag lite senare, för nu har jag inte tid. Ska nämligen gör mig iordning  för att åka vidare hem till min vän emelie, där äre fest på g. Är  ju tvungen att ta igen lite eftersom det inte blev nå dricka i helgen. Hare så bra :)

Grattis panna&jenka :)

18/7 - FALUN HELA HELGEN

Sådärja, nu är väskan packad och klar. Nu återstår det bara att klä på sig, sen ska jag ner på stan och möta tilda och elin för att inhandla lite presenter. Sen vidare till tågstationen :) Framme runt halv fyra, får se vad vi hittar på då. Ska iaf försöka åka och lämna våra grejjer för att sedan träffa vännerna som bor där borta :) Hur som helst, hoppas att ni får en toppen helg. För det ska jag ha :) Hare bäst.

18/7 - GISSA VEM?

GISSA VEM DEN HÄR PUDDING ÄR DÅ?



HAHA, DETTA MINA DAMER OCH HERRAR ÄR MIN MAMMA.
ÄR NÄSTAN HELT SÄKER PÅ ATT DET ÄR HON, ELLER SÅ
ÄR DET ÅSA? SVÅRT ATT SKILJA PÅ DOM NÄR DOM VAR
YNGRE. TROR ATT DET ÄR FRÅN 1990, DÅ VAR HON 21 x)

och nu, 18 år senare fyller kärringen 39 år ;) grattis mammsen.

18/7 - GRATTIS TOVE & ÅSA 39 ÅR

Tänk, idag fyller morsan och även min kära moster 39 år.
Nu är det bara ett år kvar till 40 ;) Inte långt kvar innan de
gråa hårstråna börja dyka upp. Men hoppas iaf att ni får
en trevlig födelsedag tillsammans med mig och alla andra
i falun :) Och om ni är snälla så kanske ni får ett paket.

För er som inte redan visste eller för er som inte fattade,
så är mamma tove och moster åsa tvillingar :)


Tyvärr hade jag inga kort på dom på den här datorn.
Kanske kan lägga in någon sen ;)

18/7 - KVÄLLEN

Efter att ha ätit mig mätt på kyckling och ris åkte jag hem till emelie och mös med flickorna. Kollade på aladdin och käkade muffins samt kladdkaka. Usch vad mätt man är nu! Sen gick vi över till jacob för att våldgästa honom och hans tv eftersom emelie inte hade kanal 5 hemma och vi var sugna på att kolla på Saw som visades. Så då vare bara att traska över, och det gjorde nog inte så mkt. Killarna spelade ändå bara pingis.

Hur som helst, ska snart packa inför imorgon(idag), sen blire tv och slutligen sova :) natti natti :*


17/7 - GRILLNING

Trotts att det regnar ute så ska vi grilla, pappa och hans jobbar kompis hade ju planerat det sen i början av veckan så inte ska lite regn hindra dom. Och när väl maten är klar, tror att det blir kyckling och hemmagjord klyftpotatis, så måste jag kasta i mig maten och springa till bussen. Ska hem till emelie och mysa med tjejerna :) Hare så bra.

Imorgon ska vi ta 12.22 tåget till falun, får se om vi hinner med ett besök till lager. Får kanske tvinga nån att skjutsa oss på lördag istället. Men det ska nog inte vara fullt omöjligt. Kanske tar en sväng till kupolen istället? Vem vet. Får se vilket tåg vi tar hem på söndag.

17/7 - <3

Dom orden som du sa till mig igår betydde så otroligt mycket ska du veta, saknar han och hans familj. För dom var så otroligt snälla mot mig, men pga ett dumt misstag jag gjorde för att jag var rädd så tog det slut. Jag vet att det är längesen nu, men jag kan inte låta bli att tänka på vad jag gick miste om. Och du fick mig verkligen att inse att jag förlorade en underbar kille. Tyvärr finns det inget jag kan göra för att få det att återgå till det vi hade. För du gick vidare för längesen, och det gjorde jag också. Det är inte förrns nu som jag inser att jag saknar dig. Hade vi tagit det lugnare så tror jag att det hade gått mycket bättre. För det finns ingen snällare kille än du. Men men, gjort är gjort. Och jag hoppas att du har det bra och är lycklig ändå. Önskar bara att vi åtminstonde kunde återfå kontakten igen.

en tår trillar nerför kinden när jag insåg vad jag gick miste om.

17/7 - FOTBOLL I HULTSFRED

Har ju knappt lagt upp några bilder från hultsfred,
har helt enkelt glömt bort det. Har varit så mkt annat
att tänka på. Så därför lägger jag upp lite glada bilder
från sverigematchen som var på tisdagen :)


17/7 - PLANER

Planerna inför dagen lyder ungefär såhär, ska kanske träffa patricia om hon hör av sig dvs, annars ska jag träffa emelie och co när hon har slutat och när linnéa har kommit hem :) Skulle behöva åka ner på stan och köpa presenterna till min moster och min moder. Dom fyller ju faktiskt år imorgon, och av den anledning ska vi åka till falun över helgen. Får se om vi åker tåg eller bil. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu :) Ska iaf hinna med ett besök på lager 157, en runda minigolf om det är fint väder, träffa vännerna, festa lite, bada, grilla samt fira tanterna som fyller hela 39 år ;) De gråa hårstråna väntar runt hörnet ;) Hur som helst, det är iaf jag elin och tilda som åker. Kanske någon till, det visar sig. Hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Hare så bra :)


     


Bjuder på några bilder från hultsfred, som ni kan se så var det ganska
blåsigt där borta. Tält blåste inte bara sönder utan även bort. Två av våra tält
blev förstörda, samt att vårat party tält var helt trasigt. Men med silvertejp så
löser man det mesta, eller vad säger ni? ;)

17/7 - TORSDAG

Godmorgon allesammans, har varit vaken i snart en timme. Var ju tvungen att ställa klockan så att man inte missade våra bästa år x) illa, jag vet! Men jag och tilda har sett på det dom senaste dagarna, så då lär man ju fortsätta. Är reklam för tillfället, så då passar jag på att uppdatera lite. Hoppas att alla har sovit gott och att ni ska göra nå kul idag :) Nu börjar det igen, skriver sen om vad som händer idag.

16/7 - LÄNGESEN.. IGEN!

Jag vet, jag är jävligt dålig med att uppdatera.. Men det blir så när man inte är hemma, har fan bott hos tilda sen i lördags. Och vad har vi gjort? Lite av varje kan jag tala om, middag i karlholm, umgåtts med vänner, badat och lite annat trevligt. Var ju på maskerad i lördags, matilda och johannes hade 18-års fest och det var jävligt lyckat kan jag berätta :) Trotts att vissa spydde och annat skit, så hade jag en trevlig folk tillsammans med mycket folk som man kände.

Idag har vi iaf varit och badat med bettan, mathilda och givetvis syrran. Blev duro-beachen ;) Sen blev det bakning när vi kom hem, och trotts att vi inte riktigt hade ingredienserna till kladdkaka så lyckades det bli bra ändå. Efter det tog vi det lugnt och gjorde oss iordning inför kvällen, det var ju nämligen sommarkväll nere på stortorget. Så Nordman skulle komma och gästa sin hemstad. Riktigt mkt folk vare där nere, så det var kul. Men tog bussen hem vid tjugo över tio för då blev det kallt och segt. Nu sitter jag hemma för första gången på ett x antal dagar, och snart ska jag göra iordning nånting att käka. För det ända  jag har fått i mig idag är frukost och lite kladdkaka. Blir lätt så när man sover länge och inte orkar.

Kommer kasta upp lite fina bilder sen, men lär be syster skicka dom först. Eftersom jag inte kan lägga in mina egna bilder, hor telefon. Men hare så bra så länge :)

9/7 - GODMORGON

Uppe med tuppen, sitter med tandborsten i munnen och ska snart iväg och jobba. Hann inte skriva något igår, för direkt efter jobbet åkte jag och käkade med jacob och elin och sedan åkte vi hem till jacob :) Mer än så hinner jag inte skriva, bussen går snart :) HARE!

7/7 - GRATTIS :)

Idag har vi varit hem till claes och firat honom på hans 18-års dag :) Riktigt trevligt och jag hoppas att han hade en forsatt trevlig födelsedag. Vi begav oss därefter till emelie för att göra  henne och jacob sällskap. Men efter ett litet tag bytte vi till jacobs hus istället eftersom han var ensam hemma. Där blev det fika och en jävla massa skit snack :) Haha. Man har alltid roligt tillsammans med er ;D Sen tog vi farväl av emelie eftersom hon åker till spanien imorgon. För att sedan ta bussen hem och snart blire sängen för min del.

Idag åkte fanny till italien, hon kommer inte hem förrns om tre veckor. Kommer sakna dig vännen :)<3 "I don´t speak english!" <3

7/7 - MÅNDAG

Idag är jag ledig, så tänkte spendera min dag tillsammans med angelica och elin. Får se vad vi hittar på något :) Men just nu sitter jag och kollar igenom min externa hårddisk, jag har 146 GB med film, 15,5 GB med musik, 4 GB med bilder och 17,1 GB med serier. Samt att jag har tildas mapp som är på 13,6 GB. Känner att jag skulle behöva fylla på den med lite ny musik och nya filmer. För jag har inget nedladdningsprogram för tillfället. Så det var längesen de blev uppdaterat med lite nytt. Så ni får gärna hojta till om ni har några bra filmer som jag kan få föra över :) Skulle vara guld värt.

7/7 - JOBBET

Började ju som sagt att jobba förra veckan, har hunnit jobba fem dagar hittills så nu har jag bara tre kvar. Vilket är tisdag, onsdag och torsdag. Sedan är jag klar. Har nämligen feriepraktik uppe i hagsta med MHF, så vi står och informerar om trafiksäkerhet, serverar kaffe samt demostrerar krocksläden och vältebilen. Det är väl ett helt okej jobb, vi gör ju inte så mkt om dagarna. Spelar mest en massa kort, vilket gör att det kan bli väldigt långtråkigt ibland när det inte kommer några besökare. Men aja, lätt förtjäna pengar :)

27-29/6 - OCKELBO

Fick erbjudande att följa med muf till ockelbo och kampanja under ockelbo marknaden. Och eftersom det var gratis så varför inte? Jag, Elin och Martin tog bilen ner på fredags eftermiddagen och så fort vi  kom fram vare bara att leta reda på dom andra och stå där tills klockan blev åtta. Då vare dags att packa ihop och åka till huset för att äta lite tacos. Det blev även en hel del vin och öl under den kvällen och runt ett vare dags att bege sig in till byn för att göra ett besök i öltältet. Dock tappade jag bort alla plus att elin hade  min mobil så då sket jag i att gå in och gick istället tillbaka för att sova. Runt tre kom dom andra instapplandes och då blev det ett jävla liv, för en viss martin och claes kunde inte hålla käften. Somnade nån gång runt 5-6 på morgonen. Så när Lena kom in och väckte oss klockan nio, så var man inte speciellt pigg. Lyckades iaf få i mig en macka, men mer än så blev det inte. Mådde jätte illa, så jag tog sovmorgon medans de andra begav sig till marknaden.

Runt tolv kom elin in och väckte mig och frågade om jag skulle med tillbaka till marknaden efter att dom hade bakat muffins. Så då vare bara att klä på sig och sätta sig i bilen. Efter att ha stått där till sju packade vi ihop våra grejjer och åkte tillbaka till huset. För det var nämligen dags för lite grillat. Mätta och belåtna satte vi igång och började dricka igen. Medans jag, claes och martin satt på översta våning (3 av 3) och snackade en massa skit så hann drickat ta slut innan vi hade kommit ner igen. Hade bara fått i mig tre eller fyra glas vin så jag var knappt berusad. Men jag följde med till öltältet ändå, där det var smet fullt med folk. Nått coverband spelade också, och det var en hel del folk som man kände igen från gävle. Så det var väl helt okej,  men när linnéa började må dåligt vid kvart i två så följde jag med henne tillbaka till huset. Gick väl och la oss runt halv tre, men hann inte ens somna innan tre främmande killar kommer in i rummet och började klä av sig till bara kalsonger. Ni kan ju själv tänka er vilken chock det blev x) Tydligen var dom från söderhamn och hade missat bussen hem. Och eftersom dom känder burken så fick dom sova hos oss enligt honom. Så medans killarna satt där och linnéa låg och sov så plockade vi fram två gitarrer. Så där satt killarna och spelade samt  sjöng, riktigt mysigt var det :) Sen kom dom andra in också, somnade runt fem kanske. Sen kom Lena in igen vid nio på söndagen, så då vare bara att kliva upp.

Efter ett visst antal timmar på marknaden åkte Jag, Elin, Claes och Jacob hem till gävle igen. Var riktigt skönt att få komma hem till sängen igen kan jag ju berätta. Men det var en rolig resa med otroligt trevligt folk :)

7/7 - FÖRLÅT

Förlåt för att jag har varit ur usel på att uppdatera, men tyvärr kommer det nog bli så under sommaren. Jag har varken tid eller lust att sitta och blogga då, men jag ska försöka att förbättra mig. Så att ni åtminstonde vet lite grann om vad som händer på mitt sommarlov.

RSS 2.0