LEVER PÅ JOBBET.

Känns helt seriöst som att jag lever på jobbet just nu, den här veckan
jobbar jag 6 dagar. Min lediga lördag gav jag upp, eftersom Bimi ville
resa göteborg. Så snäll som man är så ger man upp dom underbara
planerna med ellen och jobbar några timmar istället. Tack o lov så
är man ledig på söndag åtminstone innan den nya arbetsveckan
sätter igång.

Men på måndag kommer emelie och på onsdag är tilda äntligen här igen.
Saknar båda två galet mycket så det ska bli underbart att krama om dom
igen!

Sen tänkte jag tjata lite om london, nu är det 4 veckor & 6 dagar kvar tills
jag åker till en av mina bästa vänner. Ser verkligen fram emot att fira
påsken där borta. Plus att jag har snackat ihop mig lite med Anna. En
glad och sprallig tjej från Halmstad som numera bor borta i london. Så
tänkte passa på att träffa henne också när jag väl är i trakterna. Kommer
att bli galet bra. LÅT TIDEN GÅ FORTARE!ANNA PANNA HELLSTRÖM, i hultsfred! :)


LONDON BABY!

ÄNTLIGEN SÅ HAR JAG KÖPT BILJETTERNA!
Har haft sånn sjuk beslutsångest över om jag ska åka till london eller gävle över påsk. Båda har sina fördelar, men ju mer jag tänker på de desto mer inser jag att jag är dum i huvudet om jag inte åker till london. Det bästa är ju att jag äntligen får träffa Elin igen. Saknar den tjejen fruktansvärt mycket. Så den 21-27 blir jag i london och njuter av den underbara shoppingen.

MEN FÖRST OCH FRÄMST SÅ VILL JAG HA 23 MARS!
För då kommer min andra halva, Matilda Mosell, på besök. Längtar något oerhört tills jag har henne här hos mig. Speciellt nu när jag inte kommer åka hem till Gävle förens i juni. Då behövs de lite syskon tid <3

NU ÄRE FEST!

Eller ja, det var iallafall det för finnarna när dom kom in på jobbet igår efter deras efterlängtade VM-guld. HAHA! Vinglar in i butiken (det handlar alltså om TEAM-Finland), har redan fått i sig en hel del men dom styr raka vägen fram till ölkylarna och laddar upp med minst 3 st 6-pack var, haha.

När dom väl kommer fram till kassan så har vi ett glatt gäng som står och skämtar på finska, själv fattar man inte ett skit utan ler, skrattar lite, tar betalt och ger dom kvittot.

Lär väl säga, grattis finland till guldet!


UPPE MED TUPPEN.

Just nu ångrar jag verkligen att jag var så dum att tacka ja till extra arbete på min lediga dag. Kändes tungt att kliva ur sängen kan jag berätta. Men förhoppningsvis så slutar jag ganska tidigt så att jag kan återvända hem till sängen igen!

Hur som haver, foten är mycket bättre och de tackar vi gud för! Tror dock att de inte är sånn bra idé att bege sig ut på en springtur, utan den får vila ett par dagar till.

Sitter just nu vid vardagsrums bordet och äter min macka samt dricker äppeljuice till de, mums. (Lägenheten är för liten för att ha ett matbord.) Ska snart göra mig iordning innan de är dags för att gå ut i kylan och ta sig till jobbet. Ska nog unna mig en chai latte från deli de luca under bussresan.

Vad ska sker efter jobbet har jag ingen aning om, återstår att se. Hejpa!Den 23 mars kommer den här sötnöten till oslo för andra gången!


RSS 2.0