30/4 - UPPSALA IKVÄLL!

Nu är det tagga som gäller, för ikväll ska vi supa ordentligt! Börjar dricka så fort jag kommer hem till emelie, vilket är direkt efter skolan :) Jag hoppas att kvällen kommer bli riktigt lyckad, känns som att det behövs. Tar iaf halv nio tåget till uppsala och kommer hem någon gång imorgon. Ring om ni vill nått! :)<3

29/4 - TISDAG

Nationella i skolan som gällde idag då, fyfan säger jag bara! Gick sämre än förväntan.. Tror jag i alla fall, visar väl sig när vi får tillbaka resultatet. Är mest orolig över matteprovet som vi har imorgon, mindre kul! Har inte jobbat nånting, men så gåre när det finns bättre saker att prata om. Men iaf, efter nationella hade vi lunch och sen matte. Sen var äntligen skoldagen över. Varje dag nu är verkligen en plåga, är så sjukt skoltrött så jag vet inte vart jag ska ta vägen :/ Just nu vill jag bara åka till hultsfred! Ge mig 9 juni för guds skull! Men först och främst vill jag ha sista april, vilket är imorgon. Tiden går ju så sjukt fort, så kan ju hoppas att det fortsätter så den sista månaden i skolan också :b Efter skolan åkte jag hem och lagade mat osv. Sen ner på stan för att träffa tjejerna och planera lite inför morgon dagen. Sen när alla hade gått så gick jag och patricia och fixade dricka tills imorgon. 24 cider och 70 cl absolut ruby red på två personer lär väl räcka? Annars lovar jag att inte dricka en droppe alkohol mer i hela mitt liv! För då äre verkligen alkolistvarning, och så illa är det verkligen inte. Inte om man jämnför med i höstas, för då hade vi fan sjukt kul varenda jävla helg (fredag&lördag) i ca 10 veckor. Fina minnen det ;) Och jag hoppas att vi har lika roligt imorgon, för det känns som att det behövs. Och ledigheten behövs ännu mer! Ska bli riktigt skönt, för jag vill ha sommarlov nu! Aja, ska väl sätta igång att plugga lite. För om 20 min är det tvn som gäller! Hare gött! :)


29/4 - TAGGA UPPSALA

Fy satan så kul vi kommer ha imorgon, kan fan inte bli bättre. Först grillning tillsammans med tjejerna hos emelie och självklart förfesta där, sen tar vi åtta bussen till stan för att sedan åka tåg vidare mot uppsala! Kommer bli helt sjukt kul, det är jag garanterad om! För med er har man aldrig tråkigt. Och med tanke på hur mycket dricka jag har så kommer jag antingen ligga däckad nånstans, spy som en gris eller bara vara allmänt packad. Hoppas på det sista, men därimot dagen efter kommer jag må piss! Jag och cider går verkligen inte ihop :/ Men det är bara att bita ihop, man får tare som det kommer helt enkelt ;D Så länge jag har roligt imorgon så skiter jag i resten. Ska bli kul att träffa lite nytt folk, för vi ska tydligen festa på nått studenthem? Sen ska vi sova i korridoren xD HAHA! Kommer ändå vara så packad så att jag ändå inte kommer bry mig. Och det är väl lika bra ;D Allt skulle drickas upp eller hur vare patricia? ;)<3

27/4 - SÖNDAG

Jaha då vare söndag, veckans tråkigaste dag. Igår var jag och fanny ute och cyklade en hel del, skulle ner på stan för att köpa lite glass. Men slutade med ett besök i boulongern, sightsing på gävle strand och mkt mer. Skönt som satan var det iaf. Blev att ta en omväg förbi hemsta på hem vägen. Och sen en promenad från fannys pappa till hennes mamma. Benen var som gelé när man kom hem, men det vare värt. Jag är iaf kär i gävle strand, kommer bli så jäkla fint där när det är klar. Tomas&co det har ni gjort riktigt bra (Y) Nu väntar  man bara på att få se slutresultatet. Någon som vet när allt ska vara klart? Hur som helst, idag blire nog mest att ta det lugnt. Kanske ta en promenad eller nå? :) Visar sig. Skulle behöva plugga också, får se om man har orken för det. Tveksamt om jag känner mig själv rätt. Var ju snack om att vi skulle kolla på festival? Men jag vet inte hur det blev med den saken. Tare som de kommer :) Hare bäst.

26/4 - LÖRDAG

Gårdagen bestog av grillande hemma hos mig, fick sällskap av elin tilda linnéa och sara :) Maten var skit god och allt var på topp. Spelade lite poker med tännstickor som insatts, funkade de också x) Sen tog jag elin och tilda bussen in till stan vid halv tolv. Var en hel del kända ansikten där nere. Sen skulle vi åka till sätra för att hålla pojkarna lite sällskap. Fast elin lämnade oss och åkte hem istället. Hade iaf trevligt i sätra, fick skratta en hel del x) Sen åkte vi  hem med två bussen, och när man kliver in genom dörren så hör man att pappa och walle satt och lyssnade på högmusik nere i källarn. Kul jul, med tanke på att jag var skit trött och jag har rum vid biorummet. Aja, dom gick och la sig vid halv fyra. Så det var lugnt, hann kolla lite på film och så innan jag somnade.

Vaknade vid halv elva, kunde inte somna om. Så jag klev upp och käkade frukost på altan med pappa och walle. Sen har jag inte gjort så mkt, är skit seg idag. Ska iaf umgås med fanny sen, vi får se vad vi hittar på :) Nått blire alltid.

24/4 - MULTIMEDIA

Sitter just nu på media och väntar på att elin ska bli klar med sitt arbete så att vi kan gå. Sen ska jag ner på stan och fika med emelie och co :) får se vad som händer efter de, blir väl att åka hem eller nått. Har iaf skit tråkigt nu! Har dessutom skrivit prov idag där jag blanda ihop en massa och bläää!  Behöver nog inte säga så mkt mer än så.. Orkar inte skriva mer nu, hare.

23/4 - ÄLSKAR VÄDRET

ÅÅÅH, VAD JAG ÄLSKAR SOLEN OCH VÄRMEN! Jag hoppas verkligen att det håller i sig ett tag, kan behövas. Speciellt på sista april, kanske blir att fira valborg i falun? Jag vet inte vad nadja hade i kikarn.. Men det visar väl sig! Skulle vara skit kul i alla fall, för nu vare längesen man fick träffa allihopa. Och med dom har man alltid lika roligt, för där har vi en grupp med människor som vet hur man bjuder på sig själv. Fast åker bara dit om jag får sällskap med mig. Hur som helst, en vecka kvar. Hinner hända mkt under dom dagarna. Är ju faktiskt bjuden på två fester här hemma i gävle också, så det vore ju inte hela världen om jag inte skulle till falun. Men som sagt, åter till dagen. Idag har jag gått i skolan till tre, blev en lång håltimme då vi spenderade tiden på stan. Käkade god mat på nian och kollade på lite kläder. Har haft huvudvärk hela dagen, så har inte känt mig speciellt pigg. Men det börjar bli bättre nu. Fanny kommer nog över så ska vi plugga lite tillsammans. Hon körkortsteori och jag handel. Har ju prov imorgon. Apropå prov så skrev jag ju idrotts prov idag, gick ju åt helvete! Satt och chansa på varenda fråga typ x) Men återstår väl och se hur de gick. Hoppas det går bättre på morgondagens prov åtminstonde. Nu ska jag gå ut och sätta mig i värmen tillsammans med handelspapprena. Hare så bra! :)

22/4 - <3alter bridge - in loving memory

22/4 - VÄRT ATT LÄSA

Sofies hjärta stannade 

"Läkarna gjorde fel som inte tvingade mig till vård."

GLOMMEN. Hjärtat orkade inte längre.
Sofie Hermansson vägde 25 kilo, när hon fick hjärtstillestånd.

- Jag borde ha fått tvångsvård, säger hon.


Det är en pytteliten tjej som möter oss vid bussterminalen i Halmstad. Hon har korpsvart hår, sotade ögon, ring i näsan och vitmålat ansikte.

Sofie, 23, guidar oss till Glommen på landsbygden utanför Falkenberg, där hon bor med sin mamma i ett rött trähus.

Vi har med oss bullar och kakor. Sofie tuggar i sig en av de minsta kakorna.

I dag är hon fri från anorexin. Det tog tio år - och krävde specialistvård.

När Sofie var 20 år var hon nära att mista livet. Hon vägde 25 kilo och var bara ett skelett.

Hon hade dödsångest, hjärtsvikt och en puls på 170. Och var så svag att hon inte kunde vända sig om i sängen.

Gränsen för vad kroppen orkade var nådd.

- Jag fick hjärtstillestånd, berättar Sofie.

Men hon hade tur och överlevde - tack vare att hon råkade befinna sig på sjukhus när det hände. Hon hade precis fått komma till Ätstörningsenheten på Universitetssjukhuset i Lund.


Blev sjuk när hon var elva

Sofie är en av alla flickor som gått miste om sin tonårstid - för att de nekats specialistvård. Eller fått vänta för länge.

Hennes kritik mot anorexivården är svidande. Och hennes journal en provkarta över hur vården ser ut i dag.

Sofie blev sjuk som 11-åring. Hon har inte gått i skolan sedan sjuan - utan istället åkt in och ut på olika psykiatriska kliniker i åratal. Utan att bli frisk.

Tre gånger har hon varit inlagd på barnpsyket. Två gånger på vuxenpsyket.

- Jag fick ingen vård alls för min anorexi. De tryckte i mig en massa mat. Sedan kom jag hem - och gick ner i vikt igen. Jag blev bara sjukare, berättar Sofie.

Vuxenpsykiatrin var en skräckupplevelse.


"Jag smusslade undan maten"

- Jag var ofta livrädd på psyket. Där fanns patienter som tände eld på sig själva och tog livet av sig.

Dessemellan skulle hennes mamma ta hand om henne. Men Sofie lurade alla.

- Alla trodde att jag åt. Men jag smusslade undan maten ... under stolsdynan, i fickan ...

Först när hon var 18 år fick Sofie komma till en specialistklinik, till Anorexicentrum i Varberg. Men efter fyra månader ville hennes läkare inte förnya remissen.

- Han tyckte inte jag ökade i vikt tillräckligt snabbt. Det var privat vård och dyr vård, så landstinget ville inte hjälpa mig längre.

Sofie släpptes ut för tidigt - och blev snabbt sämre igen. Till slut levde hon på ett äpple och en apelsin om dagen. På nätterna klättrade hon ut genom fönstret och sprang i skogen.


Skickades hem efter några timmar

En vinternatt när hon var ute på sin "tvångsrunda" trillade hon omkull och blev liggande i snön. Hon lyckades larma sin mamma på mobilen, sedan svimmade hon.

Sofie fördes kraftigt nerkyld i ambulans till sjukhuset. Men efter några timmar skickades hon hem.

- Det första jag gjorde var att springa ut i skogen igen . . .

I en debattartikel i Aftonbladet i januari förra året kritiserade Sofie Hermansson beslutet att skicka hem henne.

- Läkarna gjorde fel som inte tog in mig för tvångsvård, innan det gick så långt att jag var nära att dö. När man är så underviktig som jag var, då måste man ta till tvångsåtgärder för att rädda liv, säger hon.

Efter hjärtstilleståndet vände det.

En dag fick Sofie syn på sig själv i en sjukhusspegel.


"Har alltid varit självdestruktiv"

- Jag såg ut som ett skelett. När jag drog i skinnet stod det rakt ut. Då kände jag "Så här vill jag inte ha det".

Hon blev kvar på ätstörningskliniken i ett år - frivilligt. I dag kan hon kontrollera sjukdomen.

- Men jag har fortfarande svårt att acceptera min nya kropp. Jag har ju alltid varit så himla mager. Och jag tycker inte om att äta ensam.

Sofie mår fortfarande inte bra.

Tidigare svalt hon sig. Nu skär hon sig.

- Jag har bytt ut ett självskadebeteende mot ett annat. Jag har alltid varit självdestruktiv. Anorexin var ett uttryck för det, berättar Sofie.

Sårbarheten lyser igenom, trots ett nytt lager vitt puder i ansiktet.


"För frisk för terapi"

Nyligen fick hon diagnosen borderline. Sofie har vädjat om psykoterapi i flera år.

- När jag hade anorexi sade läkarna att jag var för sjuk för terapi. Nu får jag höra att jag är för frisk för terapi. Läkarna går bara efter vikten, säger hon.

Kanske livet hade varit annorlunda i dag, om Sofie hade fått specialistvård för sin ätstörning från början. I dag är hon förtidspensionär.

Ungdomar brukar ha drömmar, planer, förhoppningar.

Sofie Hermansson, 23, har inga.

image149


22/4 - HULTSFRED

Nu har dom släppt nio nya artister till hultan,
dock vare inte några stora artister som man
kände att man ville se. Men alltid något! :)

- ROBYN [S]
- LOOPTROOP ROCKERS [S]
- LYKKE LI [S]
- FAMILJEN [S]
- BIFFY CLYRO [UK]
- DISCO ENSEMBLE [UK]
- THE SHORTWAVE SET [UK]
- THE COURTEENERS [UK]
- iLiKETRAiNS [UK]

Jag vet att det är ett jävla tjat om hultsfred,
men det får ni tåla. Vill ni inte läsa om det
så äre bara att bläddra vidare. För nu är det
bara 48 dagar kvar, det vill säga 1 ½ månad.

22/4 - DÅLIG UPPDATERING

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna, men har inte haft tid/ork till att skriva. I lördags sov jag och tilda hos mamma i aberg och umgicks även med joar. Fick även besök av tessan en liten stund. Blev film och så :) Alltid trevligt! Sen i söndags tog jag de lugnt hela förmiddagen och förde över en massa grejjer från mammas dator till den externa. Lägger in massa gamla bilder så fort jag har fått den av tilda ;) Sen kom pappa och hämtade mig men släppte av mig i hemsta för att jag skulle hem till elin och umgås lite. Alla var skit trötta, men det var kul att ses ändå. Elin bjöd på chicken bits och ris, otroligt gott! :) Sen blev de att kolla lite på tv innan vi åkte hem med halv elva bussen. Igår gjorde jag inte så mkt, pluggade lite och så. Var skit trött, så somnade till hela tiden. Gick inte riktigt att koncentrera sig.. Men får ta igen det idag, för imorgon äre prov. Skönt att man får gå från matten åtminstonde! aja, pluggandet väntar. hare!

22/4 - TISDAG

Så fort måndagen kommer så försvinner kraften och lusten att göra något. Är så jäkla less på skiten nu och vill ha lov nu! Skönt att det är sista april nästa vecka, då blire kort vecka. Och det är verkligen behövligt. Och jag hoppas att det händer nått roligt på sista april, men det borde det göra. Hur som helst, idag tog jag en cykeltur till södra bomhus och träffade linnéa för att ta en skogspromenad med henne. Kände mig som värsta skogsmulle x) Trotts gegget så var det mysigt. Sen vare bara att cykla hem och nu väntar pluggandet. Har 20 min på mig innan det är dags för tvn. Så kanske dags att sätta igång? Hare så bra.

18/4 - FREDAG

Sitter just nu på veckans sista lektion, och jag hoppas att den går fort. Tyvärr tvivlar jag på det med tanke på att läraren är cp och den har aldrig hittills gått fort. Så jag förstår inte varför detta skulle vara ett undantag. Men hur som helst, elin kom hem till mig igår kväll. Vi kollade på atlantis och käkade kladdkaka som elin hade med sig. Riktigt god! (Jämnfört med min) Sen så låg vi mest och snackade och planerade lite. Skulle ju ändå ha lektion tillsammans idag så hon sov kvar och vi somna runt halv två kankse? Jag vet inte riktigt. Men fyfan va jobbigt det var att kliva ur sängen imorse. Efter att legat kvar i sängen en liten stund till gjorde vi iordning frukost och gjorde oss färdiga. Sen vare dags för multimedia, blev äntligen klar med projektet. Tror jag iaf? Vet inte med tanke på att jag inte orkade sitta och spela i hundra år. Men tror faktiskt att jag fick till de! Så man kan ju hoppas att man får ledigt från nån lektion eftersom man ändå redan är klar. Aja, nu måste jag återgå till skoljobbet. Hare bäst! :)

17/4 - DANSKA OLIVER KIDNAPPAD

image148

Den 5-årige danske pojken fördes bort av tre maskerade män.

Ett gränslarm har utfärdats och den svenska polisen spanar efter pojken.

- Vi hoppas bara att Oliver blir hittad oskadd. Hjälp oss att hitta honom, säger pojkens familj till danska B.T.


Femårige Oliver hade precis blivit hämtad på dagis i Virum norr om Köpenhamn av sin mamma när tre maskerade män i en mörk kombi slet ut honom ur bilen och körde i väg från platsen.


Tidningen B.T. uppger att familjen råkat ut för kidnappningsförsök tidigare. I mars 1998, alltså för litet drygt tio år sedan, försökte en grupp på fem man på uppdrag av kineser i restaurangbranschen föra bort en då 12-årig pojke från samma familj.

Männens plan var att hålla pojken fängslad i en lägenhet till dess att man fått en begärd lösesumma. Planen misslyckades dock och pojken hittades oskadd.


Bara tre veckor senare lyckades dock samma liga röva bort en 22-årig dotter till en annan restaurangägare.

Hon kidnappades på öppen gata och kedjades därefter fast vid en säng i tre dygn. Redan en timme efter kidnappningen begärde ligan en halv miljon kronor för att släppa henne. Summan steg sedan till tio miljoner. När fadern vägrade betala släpptes dottern av på kyrkogården i Bispebjerg med förbundna ögon.


Vid försvinnandet var Oliver som är 130 centimeter lång klädd i blågrön pilotjacka och jeans. På framsidan av jackan sitter ett märke med robotfiguren Ultraman, som förekommer i en japansk tv-serie.Läste nyss på aftonbladets hemsida om den femåriga oliver som blivit kidnappad i danmark. Stackars liten säger jag bara, varför kan inte folk låta barnen vara? Förstår inte vad dom tänker med. Men jag hoppas verkligen att dom hittar pojken oskadd, han är ju trotts allt bara fem år!

17/4 - SNARK

JAG SOMNAR SNART, MEN BARA UPP MED HAKAN DET ÄR JU TROTTS ALLT BARA TRE TIMMAR KVAR!! :/ KAN JU HOPPAS PÅ ATT TIDEN GÅR FORT. RING GÄRNA! :)

17/4 - TORSDAG

jahapp, då var torsdagen här.. veckans längsta och segaste dag! Började halv nio med engelska nationella och man var väl klar typ kvart över eller nå sånt. Gick väl skapligt, kunde gått bättre. Men tyckte inte om nått av ämnena så det var bara att göra det bästa av situationen. Nu äre uf som gäller i två timmar och sist men inte minst multimedia i tre timmar. Skriver nog när jag sitter där borta :) hare så länge^

16/4 - HELG

I helgen kommer åsa hem på besök, så då ska vi passa på att träffa henne när mamma har buggtävling. Någon lär ju stötta kärringen ;) Haha, nerå. Men bara ett år kvar tills 40-års krisen! Stackarn. Pappa blir 40 i augusti, någon som har nått tips på vad man kan köpa? Funderar på presentkort på ticnet med tanke på att han går på minst en konsert per år så borde de komma till användning. Har ju noll fantasi, och känns lite onödigt att köpa nått som kommer bli placerat orört i nått skåp. Men aja, det är ju ett tag kvar tills dess. Tilda hinner ju fylla först, sen mamma&åsa, sen elin.

NEDRÄKNING!

50 DAGAR KVAR: SOMMARLOV 5/6 (borta sista veckan)
52 DAGAR KVAR: STREET & DISCO SM I STHLM 7-8/6
54 DAGAR KVAR: HULTSFRED 9-15/6
64 DAGAR KVAR: MATILDA 16 ÅR & ISABELLA 17 ÅR 19/6
93 DAGAR KVAR: MAMMA & MOSTER 39 ÅR 18/7
112 DAGAR KVAR: CITYFESTEN 6-9/8
118 DAGAR KVAR: MATHILDA 18 ÅR 12/8
121 DAGAR KVAR: ELIN 11 ÅR
(lr 12?)
130 DAGAR KVAR: EMELIE & FANNY 18 ÅR 24/8
131 DAGAR KVAR: PAPPA 40 ÅR 25/8
148 DAGAR KVAR: JAG FYLLER 18!! :D

finns säkert en hel del annat som också är värt att nämna,
men tyvärr så har man ju inte det bästa minnet :b

16/4 - KLADDKAKA

Fick nått ryck och ställde mig och bakade en kladdkaka som står och svalnar nu, perfekt tills emelie kommer. Tänkte gå och köpa lite glass till de också. Fast är dock inte så speciellt sugen på det just nu, men det kommer väl ;) Längesen man träffa den tjejen, så blir väl att snacka lite, kanske ta en promenad eller kolla på film? Visar väl sig.

16/4 - HULTSFRED

54 DAGAR KVAR TILLS VI SITTER PÅ TÅGET PÅ VÄG TILL HULTSFRED!
GAASH, VAD JAG LÄNGTAR EFTER DEN DAGEN. FULLT ÖS I EN HEL VECKA!
KOMMER HA SÅ JÄVLA ROLIGT TILLSAMMANS MED DOM BÄSTA <3


16/4 - ONSDAG

Blev ingen skola idag heller, men imorgon ska jag pallra mig dit. För har nationella i engelska som jag inte kan missa, plus att jag har multimedia. Sen har utslagen nästan försvunnit nu tack vare kortisonet, har bara ont i halsen nu. Men inget jag dör av! :)

Sitter just nu och funderar vad man ska hitta på under sista april, nått kul får jag hoppas att det blir. Något förslag?

Hur som helst så har jag inte gjort så mycket idag, mest sovit och pluggat. Även kollat på lite film och så.. Men nu börjar jag känna att jag har varit inne för länge och det är ju så fint väder. Så får passa på och njuta på vägen till och från affärn, vilket inte är långt. Sen ska jag hem och plugga lite till, måste få skiten klart snart.


Grattis Sandra Pettersson på 18-års dagen! :)

15/4 - FEBER?

Känns som att jag har feber nu också, men har inte tempern hemma så fia skulle komma förbi med den sen. Har jag fått feber, då måste jag ringa hälsocentralen tydligen.. Men det måste jag nog göra vilket som, eftersom det visade ju sig att dom hade rätt och nu vill jag bara veta hur man blir av med skiten. Eller jag tror dom har rätt iaf? Men har ju fått samma symtom... Aja, har legat i sängen hela förmiddagen. Har inte orkat så mkt mer, får se om jag orkar ställa mig och laga nå mat. Får väl bli nått som inte är så svårtuggat, typ som potatismos eller nått :)

15/4 - VÅGAR INTE CHANSA

Vågar inte chansa med att gå till skolan idag, med tanke på att utslagen på halsen blir bara fler och fler. Plus att jag har fått två utslag precis vid läppen, men de syns dock inte så tydligt men svider och kliar. Läkarn sa att det kunde vara streptokocker men då skulle jag ha haft ont i halsen pga halsfluss, så jag sa att det måste vara något annat. Men guess what? Idag har jag skit ont i halsen. Gör ont att sälja minsta lilla tugga. Så därför väljer jag att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma idag. Har utslagen börjat försvinna ikväll istället för att föröka sig så går jag till skolan imorgon, annars blire ett besök hos farbror doktor igen.

12/4 - LÖRDAG

Kul att höra det där, fan också!
gjorde ju inte saken bättre direkt,
men man vet ju aldrig vad som kan
hända, men det är nog ingen fara.

12/4 - GÅRDAGEN+DAGEN

Kan ju börja med att berätta att gårdagen var oerhört lyckad. Alla drack och hade kul. Var många välkända människor som var där, så det gjorde bara kvällen bättre. Dock var boström så jävla dryg så han skulle sitta och kasta mat på oss som låg i soffan. Slutade med att man hade ett berg av oliver och annat skit på sig.

Somnade väl runt sex-tiden och vaknade vid sju. Då var man inte speciellt pigg, men efter ett tag började dom andra också vakna till liv så då var man ju inte ensam iaf. Sen vid åtta började alla gå mot bussen, och för alla som har varit i hillevik så vet ni ju att det är minst 3 kilometer till närmsta busshållsplats. Och det skulle ett gäng bakfulla ungdomar hinna på en halv timme. Dessutom hade jag skavsår så jag kunde inte gå med skorna på, vilket resulterade att jag fick gå i bara strumpor hela vägen. Kallt och blött!

Otur som vi hade så vare bara jag stina elin och två killar till som lyckades missa bussen. För alla andra sprang, men det var inte så lyckat i strumpor. Men då kom en ängel som frågade om vi ville ha skjuts in till stan. Och det ville vi mer än gärna, så han lämnade av killarna i hille sen skjutsade oss vidare in till stan. Vet inte hur jag kan tacka dig, men du var verkligen en ängel sänd från himmelen just då. För annars hade vi vart tvungen att stå mitt ute i ingenstans och vänta på nästa buss som skulle gå om två timmar. Men tack för att du trampade på gasen så att vi lyckades ta oss in till stan på mindre än en kvart <3 Ännu viktigare var ju att vi kom in till stan precis före killarna x) Rätt åt er.

Sen åkte jag hem och åt en macka innan jag gick och la mig, var så jävla trött. Sov till typ halv tre för då ringde tilda och väckte mig den häxan :b Och nu ska jag snart hoppa in i duschen för att göra mig iordning för kvällens äventyr tillsammans med fanny, ska bli riktigt kul ;)<3 Hoppas alla får en bra lördags kväll! :D

11/4 - PARTY

Jaha, då vare fredag och det innebär fest. Ska ut till hillevik med elin & linnéa, kommer säkert bli skit roligt. Innan det ska jag duscha, göra mig iordning, äta (grillad kyckling & klyftpotatis) samt lite annat smått och gott. Sen blire att åka hem till elin och börja förfesta innan vi ska åka till festen. Plockar upp linnéa på vägen dit för hon skulle vara med några klasskompisar först :) Kommer nog hem imorgon någon gång, och om ni vill nått så kan ni ju försöka ringa min mobil. Kan inte garantera att jag har någon sänning där ute, men det är ju alltid värt ett försök x)

11/4 - ÄNTLIGEN FREDAG

Tänk att fredagarna är alltid lika efterlängtade, och speciellt denna. För ikväll äre fest som gäller och jag hoppas att det blir riktigt lyckat. Men med rätt sällskap så blire nog bra ;) Men nu ska jag ha data lektion... fyfan! Sen ska jag hem och sova en stund  så att jag orkar med kvällen, sen blire att åka hem till elin och förfesta! :D Hoppas alla får en bra kväll, för det kommer jag ha ;D<3

10/4 - TORSDAG

Fortfarande torsdag, har precis kollat klart på so you think you can dance. Riktigt bra vare, fast synd att det var så pass många som åkte ut. Innan de kollade jag på en nystartad serie på femman, någon mer som såg den? Och isf vad tyckte ni? Tidigare idag har jag varit ute och gått en timme med honken. Trevligt med lite sällskap, även fast det blev kallt och blött. Hoppas vi blir av med snön nu! Är så less på skiten! På grund av att snön smälter bort nu så badar småbarnen i de enorma vattenpölarna. Kommer ihåg när man själv var liten, vattenpölen vid solgrytan x) Alltid lika roligt. Hur som helst, ska lägga mig snart. Är skit trött och måste kanske öppna matteboken en snabbis också. Har inte haft tid med det tidigare idag.. Prov imorgon :/ Hoppas att det går bra..

10/4 - TORSDAG

Sitter just nu på uf-lektionen och hela klassen sitter och kollar på youtube. Riktigt underhållande lektion ;D Men så blire när man inte har någon lärare. Dock äre snart dags för multimedian.. Och det är mindre roligt! Fyfan! Vill verkligen inte gå dit.. Men har inget val! Måste ju få projektet  klart (har knappt börjat). Helg snart iallafall, skööönt! Då blire partaj, kanske både fredag och lördag :) Jag som egentligen skulle vara nykter den här helgen, men är ju inte så speciellt svår att övertala. Hoppas iaf att det blir lyckat!

Igår var jag med fanny, var riktigt trevligt <3 längesen jag var med den tjejen! Pratade en massa, tog en promenad i snön och lite annat. Ska förmodligen festa med henne på lördag ;) Spännande! (du vet vad jag menar :'D)

9/4 - ONSDAG

Blev inge skola idag, försov mig och eftersom vi hade så kort dag så valde jag att stanna hemma och plugga lite istället. Har en massa handels uppgifter som ska göras plus projektet, samt svenska frågor som ska besvaras. Så lär väl ta tag i det snart..

Nu har dom släppt tältbiljetter på hultsfred, så elin och dom tänkte köpa sånna om det gick att ändra bokningen. Skulle vara perfekt, så slapp man bära på tältet på dit resan. Är så drygt när man ska hålla på och byta tåg och skit. Men vi får se hure blir, annars får man väl köpa nått billigt skit tält som man kan lämna kvar där borta. Kommer förmodligen ändå gå sönder :b

8/4 - TISDAG

Skoldagen var rätt lugn, först handel utan lärare. Sen hade vi bara matte och svenska på resten av dagen, slutade vid tre. Och imorgon har vi bestämt oss för att ta lite sovmorgon, eller ja ganska mycket sovmorgon. Tänkte börja 13.05 istället för 9.35 ;) Ska bli riktigt skönt att få sova ut, är så jävla trött. Ska nog lägga mig framför tvn och kolla klart på harry potter innan det är dags att kolla på so you think you can dance samt the starter wife. Sen ska jag försöka hinna plugga lite handels och svenska uppgifter innan kvällen är över! Hare så bra, ring om ni vill nått. Om mobilen funkar dvs!

8/4 - HULTSFRED 9-15/6 08

Sådärja, nu är allt klart inför hultsfred. Eller i alla fall nästan, har festivalbiljetten samt tågbiljetterna hemma nu. Blev ungefär 2500 kr tillsammans, men det är värt varenda krona för detta är något man kommer minnas resten av livet. Så nu finns det ingen återvändo, åker om två månader och en dag om man ska vara exakt. Blir en hel veckas supande, kommer ju vara lagomt död när man kommer hem. Men den smällen får man ta för vi kommer ha så jävla roligt! Någon mer som ska dit? Dom flesta från gävle väljer ju att åka till peace and love, både billigare och närmre. Men hultsfred har bättre band plus att man åker ju på festivaler för att träffa nytt folk.
Takida - Curly Sue

5/4 - LÖRDAG

Orkade inte skriva igår när jag kom hem från mässan, var så jäkla trött och ville bara sova. Dagen var minst sagt oändlig, kändes som att den aldrig skulle ta slut. Men det var roligt att träffa allt folk som var där, många kända ansikten. Försäljningen gick väl hyfsat och göranssonska tog hem dom flesta priserna, oväntat? nej. Kom hem runt halv tolv och kommer inte riktigt ihåg när jag gick och la mig.

Idag vaknade jag bajs tidigt av att linnéa smsade mig, och när jag väl försökte somna om så gick det inte. Så klev upp tidigt på en lördag, inte många gånger de händer. Sen blev det att dusha och göra sig i ordning för att sedan åka ner på stan och käka med elin och alla fransyskor+fransmän. Var väldigt trevligt och gott för den delen. Sen sprang jag förbi och pratade lite med sofia på vägen till bussen. Skulle ju åka hem för att tvätta, men nu visade de sig att vi skulle tvätta nästa helg istället. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :b Ska fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll, för vi ska nämligen hem till linnéa på förfest och sedan dra vidare på fest. Och eventuellt efterfest efter de? ;D hoppas på det iallafall! Aja, ha en bra lördag allesammans och tare lugnt med spriten ;D

Justja, när jag satt på bussen på vägen hem fick jag ett samtal från marcus, han berättade att han var i gävle och behövde lite vägbeskrivning för att hitta sig fram till lite mat. Blev faktiskt riktigt förvånad, och tydligen ska han och hans band spela på konserthuset ikväll. Synd att man inte visste de tidigare, hade varit kul att sett! Men nu har man redan andra planer så då äre bara att gilla läget :) Kanske hinner träffa grabben en snabbis.


3/4 - TORSDAG

Idag var det volleyboll på idrotten, kan ju berätta att jag redan har fått blåmärken på mina handleder x) Var meningen att vi skulle spela pingis också, men william dök ju aldrig upp så då blev de volleyboll hela lektionen istället. På lunchrasten åkte jag erika och tessan till andersberg för att göra ett besök hos erika och sedan upp till ica maxi för att inhandla lite inför imorgon. Sen tillbaka till skolan, en timme försent, men det var lugnt. Sen vare dags för multimedia. Men visade sig att vi inte skulle ha någon lärare och nästan ingen var där, så då sket vi i det. Tog en sväng hem till elin och hämta hennes presentkort och åkte sedan ner på stan igen. Blev att kika lite i affärerna och så. Försökte hitta ett par örhängen till elin, men lyckades inte. Bättre lycka nästa gång.. Nu ska jag iaf äta lite och sen sova :) GODNATT!

3/4 - SJUKT TRÖTT

Kan ju berätta för alla att jag är SJUKT TRÖTT!
Blir att gå och lägga sig efter att maten är klar.
Ska ju trotts allt upp tidigt imorgon, så kanske
behövs. Ska du också till bollnäs-mässan?
Hojta till i så fall! :) Men aja, godnatt allesammans!


3/4 - GRATTIS LINNÉA

Idag fyller Linnéa 18-år, stort GRATTIS till henne! :)
Hoppas du får en underbar födelsedag <3Torsdag idag, vilket innebär en lång och jobbig skoldag! Börjar 08.40, slutar 17.00. Även fast vi bara har tre lektioner på hela dagen, först idrott sen uf sist multimedia. Sen blire hem och käka lite och efter de sova! Om jag inte ska följa med hem till emelie och kolla på film, vi får se. Kommer nog inte orka det, ska ju upp så in i helvete tidigt imorgon. Men hur som haver, igår var jag ner på stan med angelica en sväng innan mötet, vi sprang runt och lämnade några cv:n samt så åt hon lite mat. Efter det blev det som sagt muf-möte. Snackade lite om vad muf var och vad som kommer hända i framtiden, ska bli spännande att lära sig lite. Kan behövas för i dags läget vet jag inte mycket alls. Sen fikade vi en hel del, eller aah i alla fall vissa. Gott vare i alla fall.. Sen traskade jag och elin till waynes för att försöka få i oss något ordentligt, blev en klämtoast. Lyckades dock inte få i mig hela för att jag var så jäkla mätt, men nästan. Sen gick vi för att möta elins fransyska eller hur man säger. Hur tråkig och tyst tjej som helst, stackars elin. Förstår varför hon hade det så tråkigt i frankrike. Blev att ta tjugo över tio bussen hem.

2/4 - DAGEN

Ändrade planer, skiter i att plugga ikväll. Får se vad som händer istället, ska iallafall försöka få i mig lite käk innan jag åker iväg på mötet. Ska bli kul och se vad dom har att komma med, man är ju inte så speciellt insatt. Hur som helst, lär väl ställa mig vid spisen nu.


2/4 - DAGEN

Onsdagen innehåller följande:
Skola till tre-tiden.
Hem och laga mat samt hinna äta. (Eller så äter jag på stan?)
Klockan sex är det muf-möte.
Hem och plugga.
Kolla på top model.
Plugga lite till.
Sova.

Får se vad som händer mer, skulle behöva ta en sväng på stan. Måste inhandla lite nya örhängen för att jag har lyckats tappa bort alla mina pluppar. Och utan dom så växer hålen igen. Någon som vill göra mig sällskap kanske? :) Och om det blir stan för min del, så hinner jag inte hem och laga mat. Kanske blir lite käk på nian istället? Kyckling, curry och pasta. MUMS!


2/4 - ONSDAG

Sitter just nu på handelslektionen och väntar på att vi ska få rast, orkar inte jobba något för tillfället. Får göra skiten hemma istället. Men hur som helst, på fredag äre bollnäs som gäller hela dagen. Klockan ringer vid fem på morgonen, kommer ju vara helt död. För klockan sex måste jag ta bussen till skolan, bussen går nämligen sju. Vet inte riktigt när man kommer hem, men kan ju meddela att mina förväntningar inför den dagen är extremt låga. Kan inte tänka mig att det kommer bli speciellt roligt! Men man får väl göra de bästa av situtationen. Bara att försöka ha ett leende på läpparna så ska det nog gå bra. Aja, ska väl försöka skriva ett par rader på arbetet nu. Hare gött! ^

1/4 - EMILIE 18 ÅR

image147

GRATTIS EMILIE BERGLIN PÅ 18 ÅRS DAGEN! :D<3

1/4 - TISDAG

Andra dagen i skolan efter lovet, vill gärna ha lov ett tag till. Men har varit slappa dagar, igår vare ju två studiebesök samt att engelska/svenska läraren är bortrest så vi har ingen lärare på hennes lektioner. Eller jo, idag hade vi odd. Han berättade historier för oss, riktigt spännande ;D Men annars har dagen flytit på som den ska. Var förbi vasa efter skolan för att hämta elins bokningsnummer för jag hade fått besked under dagen att pappa hade tänkt betala min hultsfred biljett, så nu äre fan bara att åka! Efter mycket om och men på tågstationen så fick vi till det till slut, så nu har jag platser brevid dom även fast jag köpte mina dagen efter. Dock blev mina lite dyrare, men sånt man får ta. Åker iaf den 9-15 juni :) LÄNGTAR! Många bra band som kommer (Takida, Linkin park m.m.), men hoppas på fler! :) Hur som helst, ska plugga lite nu. Sen blire att cykla hem till elins mormor för en sing star kväll med massa folk.

RSS 2.0