22/4 - SKIT VÄDER

Imorse när jag vaknade var de vitt på backen, VITT?!
Vafan, det är en vecka kvar av april och dom plogar
snö utanför fönstret. Det är fan helt sanslöst!!


Men nu kan jag berätta något som är lite roligare, eller förlåt. Inte lite roligare, SÅ JÄVLA UNDERBART ROLIGT! På fredag sätter jag och Bella oss på tåget för att åka till huvudstaden och se The Last Bounce, iiih. Bounce har nämligen sin avslutningsshow i Globen och jag hade helt glömt bort att det var den här helgen. Men chansade att skicka ett sms till Bella och fråga om hon var sugen. Och mycket riktigt så är inte hon den som sviker en dansföreställning. Så ska alldeles strax boka biljetter, kolla tågtider osv.2,5 h ren lycka och en hel dag med Bella, kan de bli bättre?


Hur som helst, dom ringde nyss från jobbet. Ska dit och jobba 16-20.30 mer än så lär jag nog inte röra mig utanför dörren idag. Blir deprimerad bara av att kolla ut genom fönstret. Men det är bara att dra på sig vinterjackan och mössan och se glad ut!

Innan jobbet ska jag försöka få i mig lite käk, duscha osv. Hejpa!

21/4 - ONSDAG

Jahapp, då har snart halva veckan gått och hittills har jag
bara spenderat den på jobbet känns det som. Ska alldeles
strax sätta på mig den röda fina ica tröjan och traska iväg
till jobbet. Så jag finns alltså på Ica Maxi kl 16-21 :) Hejpa!

20/4 - JOBB

Helgen var grymt rolig, det blev quizen på torsdagen med matilda, esme och alex. (Som jag misstänkte). Sen jobbade jag på fredagen 12-19. Tog de bara lugnt på kvällen för att sedan ladda om inför lördagens äventyr. Förfest hemma hos Frida och Slicken med massa trevligt folk.

Vaknade upp med en lätt huvudvärk och insåg att jag hade lovat att åka till Söderhamn. Så Frida och Emil plockade upp mig och så styrde vi kursen mot Ljusne. Där vare altanhäng med Frida medans Emil bytte bildäck (Fanns inte så mycket annat att göra). Sen åkte vi in till Söderhamn och käka glass samt hälsade på Fridas familj.

Var tillbaka i gävle runt 17-18, sen hem och ta de lugnt. Skulle ha jobbat om jag inte hade varit ute i bushen..  Men men, jobbade på måndagen istället 16-21.30 och idag 9-15.30.

Inser nu vilket tråkigt inlägg det blev, men orkar inte skriva om de.
haha.

GE MIG HELG.En trevlig skåning från i lördags (;

Imorgon äre dags för jobb igen 16-21, får se om man hittar på nått vettigt innan det. Kanske hälsa på Angelica? Borde nog slå henne en signal. Hur som helst, på torsdagen blire nog lugnt. Kanske jobba lite? Vem vet. På fredagen blire jobb 16-21.15 om jag inte bestämmer mig för att gå på inflyttningsfesten hos amanda.

Sen på lördag så hoppas jag att de blir lite jobb, annars blire nog en sväng på stan. Måste ha nya skor och nån fin klänning kanske? Det är iaf värt att kolla läget. Sen på kvällen hoppas jag på fest ;DKanske med den här snyggningen? (;

15/4 - TORSDAG

Och det känns verkligen som att jag inte har gjort ett skit idag.. Var nyss och handlade lite, på kvällens meny står det tacoplåt. Enkelt och gott som dessutom går fort att göra. 

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar nästan på att åka ner på quizen och vara lite social. Så att man får träffa lite folk idag, haha. Dock åker jag hem efter quizen, ska vara nykter ikväll vare tänkt (: Aja, vi får se hur långt jag kommer. Det kanske slutar med en film hemma istället.Kim & Anna från Anna's inflyttningsfest (:

14/4 - BILDER

Nu bjuder jag på en del bilder;

           


14/4 - STALLHÄNG

Tro det eller ej, men jag har tillbringat hela min natt i stallet. Stackars Lucia är sjuk, så våran uppgift har varit att se till så att hon inte blev sämre, ge henne dropp osv. Det blev minst sagt en lång natt, sov 1,5 timme. Och det var på golvet i stallgången. Inte skit varmt ;P

Nu är det tydligen snack om att åka till djursjukhuset eftersom hon inte blir bättre :/ Hoppas att det inte är nå allvarligt, utan att hon är frisk snart igen.

12/4 - MÅNDAG

Jobbet ringde imorse och ville att jag skulle jobba 16-19, fine tänkte jag. Sen ringer dom upp igen och frågar om jag kunde börja tidigare, så då vare bara att byta om och traska raka vägen till jobbet. Kom hem vid kvart över sju och sen har jag inte gjort så mkt. Ska hem till grannen för lite balkonghäng, det är ju så skönt ute trotts att solen har gått ner :)

12/4 - HELGEN

Helgen var underbar, helt klart. Jobbade först till halv sju, sprang hem och bytt om, sminkade mig osv sen tog sju bussen till haga. Där vare bara att sätta fart rakt in i dimman och det lyckades jag jävligt bra med. haha! Elva kom limon och hämtade oss, då vare champange som stog på schemat och vid tolv släppte han av oss utanför heartan.

Gick raka vägen in och fortsätta med alkoholintaget, sen efterfest hos frida. Vet inte riktigt vad klockan var när vi tog taxi hem. Dock upptäcke jag att jag hade gjort illa knät ganska rejält, haha. Alla kvällar med frida slutar med en olycka (; haha.

Men men, på söndagen var vi ganska döda. Slappade mest hela dagen, fruktansvärt skönt.

Bilder kommer upp sen (;

9/4 - LÄNGTAR

Vad har hänt på senaste då? Jag hade en gryym påsk med en massa galenskaper, tragiska stolar, förlorade minnen osv. Sen har jag jobbat lite, umgåtts med vännerna, gått på bio m.m. Och nu är det fredag den 9 april för den som inte redan visste de.

Idag blire att jobba några timmar på Maxi sen hem och ta de lugnt samt packa en väska inför imorgon. För då jobbar jag mellan 10-19, sen blire raka vägen hem till Linnéa för att fira hennes 20-års dag! Det kommer att bli gryymt, limon är bokad, skumpan är inköpt, skivorna är brända och partyhumöret kunde inte vara annat än på topp. (fan vad det där lät stekigt, men vafan hon fyller bara 20 en gång.) Blir antagligen slick, det är utan tvekan roligast där! Men det är Linnéa som bestämmer ;D Så man vet aldrig vart vi kan hamna.

PS. EFTERLYSER SKJUTS FRÅN ICA MAXI TILL HAGASTRÖM KL 19.00 IMORGON?


RSS 2.0