1/6 - HEMMA IGEN

Hem ljuva hem, inget är bättre än sin egna säng. Inte för att linettes bäddsoffa var hård eller något, men alltid skönare med sin egna. Blir nog att gå och lägga sig tidigt ikväll, är helt slut efter helgen. Blev hämtade igår vid åtta tiden (var ju skapligt trött eftersom jag bara hade sovit fyra timmar) av mormor och morfar i aberg för att åka mot falun.

Var framme strax efter nio och då vare bara hugga tag i en låda och börja bära. Blev ett jävla spring i trapporna, vilket var väldigt jobbigt eftersom det var så varmt ute. Men det gick rätt fort, så vi hann packa in allt och packa ur det i huset redan innan klockan hade blivit ett.

Då blev det ett besök på plantagen för att hämta upp åsas trädgårdsmöbler, handla lite mat på ica maxi samt köpa en fotboll åt grabbarna. Sen vid fyra skulle tåget till gävle gå och jag visste inte om jag skulle stanna eller inte. Men som tur var så ringer grabbarna när jag sitter i bilen på väg till stationen och säger att jag ska komma till linette istället. Så det gjorde jag, efter att ha grillat och så hemma hos åsa. Det blev kött och potatissallad, riktigt gott faktiskt. Jag som inte brukar tycka om potatissallad, men det var nå speciellt med just den sorten.

Men iaf, fick sedan skjuts av hasse vid nio tiden till hosjö. Stannade till på hemköp och handla lite groggvirke. Sen vare bara att åka vidare. Kul att träffa folket igen, längesen man såg tjejerna. Killarna har jag ju träffat lite oftare åtminstonde. Väl framme vare bara att sätta igång att dricka eftersom man låg efter. Marcus, Niklas och Tobias fick för sig att vi skulle åka in på sea side, vilket var ett misstag! Fyfan vad värdelöst det var! Gick dit och vände typ, satte oss på en bänk och chilla lite. Sen gick vi in till stan igen, dock bara jag och marcus. Dom andra två blev kvar. Väl inne i stan blev marcus sugen på hamburgare så det blev ett stopp på sibylla innan det var dags att bege sig till bussen.

Var tvungen att gå förbi Tobias och hämta min väska eftersom jag lämnade den i hans bil för att jag inte ville bli av med min dricka. Vi hade tur, för hans mamma stog och städade lite i köket. Hade blivit pinsamt om hon låg och sov. Sen vare bara att promenera hem till linette, vilket inte är så långt men ändå :) Alla var rätt trötta när vi kom dit så det var ju inget röjj direkt. Redan vid två gick alla hem och det blev bara jag och linette kvar, vi hann kolla lite på juno innan vi slocknade.

Vaknade upp vid tio av linettes alarm, hade riktigt svårt att somna om. Och när jag väl gjorde det så ringde telefonen, var helt enkelt inte meningen att jag skulle sova. Så vi städade iordning lite och begick oss sedan till det andra huset för att göra oss i ordning samt äta lite frukost. Kollade även på reprisen av talang innan vi skulle till bussen. Skulle nämligen ner på stan och möta släkten, hade ett jävla sjå att hitta dit men till slut kom jag rätt. Morfar hade till och med börjat promenera för att möta mig eftersom det tog sådan tid :p

Blev en sväng in i falu gruvans butik för att kolla lite på saker. Sedan vare bara att sätta sig i den stekheta bilen och åka till lager 157, hade aldrig varit där tidigare. Hittade en hel del, men hade inga pengar med mig så det blev bara ett par leggins. Får ta med mig mer pengar nästa gång! Efter att ha kollat på alla kläder åkte vi vidare på nått annat skit som dom ville se. Satte mig på en stol och väntade tills de hade tittat klart. Var riktigt trött vid det här lagret! Fick ju kämpa för att hålla ögonen öppna.
 
På vägen hem stannade vi i gagnef och handlade lite mat som vi sedan tillagade hemma hos åsa, blev ju självklart grillat idag igen med tanke på det underbara vädret. Mätta och belåtna begav vi oss hem till gävle vid halv sju tiden och jag var hemma i bomhus strax efter åtta. Vi var tvungna att lämna släpvagnen och så i sätra innan dom kunde skjutsa hem mig. 

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är äckligt trött och vill inget helldre än att krypa ner under täcket (täckena i mitt fall). Ska kolla om det går någon bra film på tv ikväll, annars blire att slå på en film om man orkar. GODNATT! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0