20/3 - BLIND DATING

Blind Dating


Regissör: James Keach
Genre: Komedi, Romantik
Utgivningsår: 2006
Längd: 95 min
Skådespelare: Chris Pine, Eddie Kaye Thomas, Anjali Jay, Jane Seymour, Jennifer Alden, Judith Benezra, Maitreyee Brandon, Skip Carlson, Katherine Flynn, K Danor Gerald, Alex Gerrish, Frank Gerrish, Pooch Hall, Sean Hammond, Ayleah Hansen


Handling: En ung blind man är trött på att leva ensam och hela tiden bli behandlad som blind. Han vill hitta den rätta kärleken och ger sin bror uppgiften att hitta dejter till honom. En efter en betas tjejerna av utan att han lyckas hitta den rätta. Han har även anmällt sig frivillig att testa en ny operation där du kan få tillbaka din syn genom ett par glasögon, och det är där han finner sin kärlek. Hon är receptionist på läkarmottagningen. Även fast hon är indisk och hans operation misslyckas, så hindrar de inte dom att bli kära i varandra.


Jag tycker.. Att filmen var jätte söt. Var kul att se hur killen behandlades och hur han själv såg på världen. Han såg inte sin blindhet som ett hinder för honom, utan han gick runt utan käpp och gjorde allt för att han skulle bli behandlad som alla andra. Hade de inte varit för hans bästa kompis så tror jag inte att han hade klarat det lika bra.

image145

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0