25/3 - TISDAG

Sov hemma hos elin inatt, vi fick även sällskap av angelica. Kan ju berätta lite om gårdagen, var ju som sagt på bio och såg Before the devil knows your dead. Måste nog vara den sämsta filmen som någonsin har gjorts.. Hände absolut ingenting! Och jag överdriver jag inte, den var varken spännande, läskig eller rolig.. Segaste filmen iaf! Inte sevärd kan jag meddela. Sen när vi kom hem till elin fick vi besök av David och Sebbe, fick pina oss igenom ytterligare en dålig film. Denna gång vare Scarface och höll på i nästan tre timmar.. Elin och Angelica somnade, så kul hade vi. Vid fyra gick dom i alla fall och tog ett bra tag innan jag somnade efter det. Dom andra två slockade därimot direkt :b

Vaknade runt 11 imorse och då vare bara att kasta i sig lite frukost och göra sig iordning för att åka ner på stan. Var meningen att vi skulle köpa lite ny inredning till elins rum, samt lite målarfärg. Blev inget av det, eller jo. Blev en gardin, men inte så mycket mer än det. Träffade på elins mormor nere på stan och hon var gullig och bjöd oss på lite mat inne på mamsell. Har inte varit där sedan dom bytte ägare och det var mycket bättre innan de bytte ägare. Nu vare som vilket annat fik som helst och hade jätte dåligt utbud av både mat och fika. Tråkigt, riktigt tråkigt faktiskt. Var ju så mysigt förut, men men. Tog även en sväng förbi flanör för att kolla in dom nya rulltrapporna som dom har byggt. Och ska jag vara ärlig så kunde jag inte se någon skillnad? Någon annan som gjorde de?

Idag är det ju våffeldagen, och självklart var man ju tvungen att göra några till middag. Eller kanske inte jag, men pappa gjorde iaf iordning. Och gott vare! Även fast det inte fanns någon vaniljglass. Hur som helst, ska kolla klart på andra avenyn nu och sen ska jag åka hem till elin och umgås med tjejerna. Får se vad vi hittar på, ska iaf diskutera torsdagens resa. Vill jätte gärna följa med, men vi får se hure blir.

Imorgon ska jag i alla fall tvinga med min syster till länsmuseumet för att kolla på Graffitiutställningen. Har alltid tyckt att det är skit snyggt med graffiti, men hatar därimot klotter. Men det är långt ifrån samma sak.. Ska iaf passa på nu när man är ledig och när det ändå är gratis inträde, så då har man ju inget att förlora på det.

Klantig som jag var så missade jag ju premiären av So you think you can dance igår :o Inte bra! Speciellt inte när jag hade gått och väntat skit länge på att det skulle börja.. Men men, får kolla på reprisen. Ikväll ska jag iaf låna tvn hemma hos elin så att jag inte missar det igen :b

Oj, blev ett långt inlägg. Men det är ju trotts allt frivilligt att läsa, så upp till er om ni tar er tid till att läsa skiten eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0