30/5 - FREDAG

Sista fredagen i skolan, vilket innebär sista lektionen med ulla. Satan så skönt! Var ju helt meningslöst att gå till skolan idag, började12.20 och slutade ca 14.00. Och vad gjorde vi under den tiden? Käkade glass och spelade på internet typ. Kunde lika gärna stannat hemma, men är iaf ledig på måndag. Det ska bli skönt :)  Sen äre bara tre skoldagar kvar. Och nu har vi dessutom planerat klassen första klassfest, blir grillning osv :) Så det ser vi fram imot.

Åker till falun imorgonbitti, halv åtta tror  jag att vi skulle åka. Vilket innebär att det inte blir någon alkohol för mig ikväll, fast det hade jag ju inte tänkt att dricka ändåså. Men iaf, flytthjälp är vad vi ska stå till tjänst med imorgon. Kommer väl bli ett jävla spring i trapporna eftersom åsas hus inte äger någon hiss. Kommer ihåg när vi skulle hjälpa henne att flytta in i lägenheten xD haha. Efter allt slit ska jag nog åka hem till linette och träffa alla faluborna, tror att det är meningen att vi ska grilla och lite sånt :) Mysigt! Längesen jag träffade henne och alla andra för den delen. Så det ska bli trevligt, det har man iofs jämnt när man är där.

Sen idag äre dildoparty hos angelica, sen  åker vi hem till bella och firar henne eftersom hon fyller 18 år idag. Det blir middag och hela kittet tror jag :) Så det ska bli roligt! Sen när dom drar ut på krogen så åker jag hem till mamma och sover där. Lättast så med tanke på att vi åker så tidigt imorgon. Så på något sätt måste jag få tag i hennes nyckel. Och hur det ska gå till vet jag inte riktigt, för hon ska ut på krogen ikväll och jag har ingen lust att sitta hemma och vänta tills hon ska åka hem. Men det löser väl sig på något vis :)

Kommentarer
Postat av: mathilda

allt för länge sen.
Absolut, any time baby.. jag får ju sommarlov den tionde ;) men just ja, ni åker väl till hultan då? :)

2008-05-30 @ 21:50:52
URL: http://mthla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0