2/11 - BOLLNÄS

Haha, ja vad säger man om gårdagen då? Var riktigt trevligt att få träffa litet nytt folk. Och hade jävligt roligt faktiskt :) Började med att jag och melinda tog tåget till Bollnäs och gick hem till henne för att duscha och göra oss iordning innan allt folk kom. Hann även med att äta lite :) Sen började dom droppa in, en efter en. Måste säga att jag skrattade en hel del under kvällens gång pga missförstånd x) Efter att ha suttit där ett par timmar så gick vi ner till stan.. Eller ja, inte mycket till stad. Men vi besökte iaf tranan, en av de två nattklubbar dom har i byn. Slapp betala inträde för att vi var utklädda och där inne vare mycket folk. Beställde lite dricka och dansade hela kvällen, otroligt trevligt.

När det var stängningsdags så promenerade vi hem i halkan och hann på vägen träffa på en trevlig clown som gjorde oss sällskap till statiol (som är bollnäs mötesplats xD) där vi käkade lite korv innan vi gick hem till melinda och sov.

Idag vaknade vi rätt tidigt och det första melinda gör är att gå och häller upp ett glas cola x) Ungen måste ju fan vara beroende av skiten. Sen har vi inte gjort så mycket idag, mest slappat. Hann med ett besök till ica, mer än så har vi inte gjort innan det var dags för mig att traska iväg till tåget.

Tack Melinda för 3 roliga festdagar! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0